- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Dersleri gördükten sonra şoktan olmuştur gazelim.Ben değiştiririm canım benim, hiç önemli değil. Ya da bu bir işaret mi, erkenden başla işareti mi?
Ok.
Don't write Turkish
Evet ablacım iyidir, hatta yardımcı olurum diye yazmıştım buraya daha önce. Şimdi bana öncelikle konular hakkında bilgi vermeniz lazım. İngilizce 1 mi bu? Ben 1. sınıfta aldım önlisans olduğu için sanırım sizde yoktu yanlış mıyım? Yoksa bu ingilizce 3mü?
Evet geçmişi okumadan atlarsam böyle olur.3müş. Neler varmış 3te?
evet biberoncum, michael scofield zekasında hatunsun maşallah, ben zaten bilerek yaptım böyle, hani bu işin içindeki subliminal msjı anla diye
yok be biberonum ayan beyan yanlış yapmışım işteitiraf ediyorum bazen saftirkliğim tutuyor işte idare edin beni
auscum ben şimdi türkçe konuşmaktan vazgeçersem, engin ingilizcemle siz arkamdan tozumu yutarsınız diye acıdım size
şimdi döktürürüm burda ama sırf sizi düşündüğümden yanee
actually, my english is very good yani anlatabildimmi
bak sırf acıdığımdan konuşmuyorum ingilizce
yes gazel, yes makara yes fun oh oh yandan yandan
Şöyle bir baktım bende gareng , ilk fırsatta iyice bir kolaçan edeyim canım , sonrada yazarım burada ne var ne yok .
Sağolasın bu arada
Allahın delisiiiiiiii:86::86::86::86:
Ne güldüm var yaaa , actually ni yerim yahu .
Ay gazel çok yaşa emi , göbeğim sallanıyor hala gülmekten
Şöyle bir baktım bende gareng , ilk fırsatta iyice bir kolaçan edeyim canım , sonrada yazarım burada ne var ne yok .
Sağolasın bu arada
Allahın delisiiiiiiii:86::86::86::86:
Ne güldüm var yaaa , actually ni yerim yahu .
Ay gazel çok yaşa emi , göbeğim sallanıyor hala gülmekten
sorry, I dont understand you,...Am I crazy,???
come on aus....
I m relax always...
Tamamdır ablacım, gerekirse burdan bile anlatırım.İngilizceyi çok seviyorum ben yaa niye ingiliz dili falan okumadım ki bak yine dertlendim şu tercih meselesinden.
Look baby !
If I came .....
You see relax
let's come let's come let's come....
İlk fırsatta kapını çalarım haberin ola
Önce bir cebelleşeyim kendi kendime de .
Bu arada beni üniteler arttı kitaplar gelince , İng. 12 üniteymiş yani 6 vizede , linkte 3 yazıyordu , ahh ahhh 3 ünite daha kazıklandım .
Ya bugün Yusufun pedagog randevusu vardı , kadın bana taktı kafayı . Sen boş durmamalısın diyor .Galiba gaza gelip iş hayatına tekrar atılacağım
Az kaldı mune görecek gelecek şimdi , topiklerde İngilizce konuşmak yasaktır diye , pratik yapıyorduk ama ama ama ...
Gazelim gel biraz da senin için Arapçaya dönelim
مرحبا قصيدة
Ya gece gece hiç gulesim yoktu :):):)
Oturmuş bide ingilizce konusuosunuz :):)
Guzelim turkcemizin suyu mu cıktı kahrolsun ingilizce :)
Bende varım ing 3 magduru
ben ilk senemde 1,2almıştm gerçi orda bi sacmalık yasamadm
ingilizce kitabına detaylı bakamadm bile korkudan napıcaz bakalım
bu arada 1unite bitirdm ablacım eklermisin
yarın 2unite bitirmezsem atın beni denizlereee :):):)
ben bugün saldım çayıra gözdem
ders mers çalışmadım, dün siftahı açtım tamam o öyle gider bi süre..
dur bakalım aus hal ve gidişatıma bişeyler karalasın da ona göre bişeyler düşünecem artık ders konusunda..bakalım beni tahrik edebilecekmi çalışmam konusunda
aus kendi elinle düştün, benim zaafımı kullanmak ha al bakayım çöz...
مرحبا اختي انا لا احب العربية لاكن انت تعلم انا اتكلم كل لسان فقد لا احب الغة العربية
Oo gazel hanım daha bismillah 2.gunden koyverdin :)
Bak ben bir tane bile olsa çalışmadan yatamadm
Bitirdm öyle yattm siz burda geyik yapın tembeller :):):):):):):)
yok öyle daha çalışmaya başlamadım falan, çalışmayanın saçları itina ile yolunur
Abla bende onu diyecektm ing3 12unite o verdgm linkte ing yanlış yazılmıs
unutmuşum söylemeyi kusura bakma :)
aus kendi elinle düştün, benim zaafımı kullanmak ha al bakayım çöz...
مرحبا اختي انا لا احب العربية لاكن انت تعلم انا اتكلم كل لسان فقد لا احب الغة العربية
ben bugün saldım çayıra gözdem
ders mers çalışmadım, dün siftahı açtım tamam o öyle gider bi süre..
dur bakalım aus hal ve gidişatıma bişeyler karalasın da ona göre bişeyler düşünecem artık ders konusunda..bakalım beni tahrik edebilecekmi çalışmam konusunda
bacılarım bende çarşamba günü kaydımı yeniledim abndrolü yapıştırtıpp kitap dağıtıma gittimmmm ,,gittimki ne gitmeee 1 tane bile kipatımız gelmemmiş ne olucaksaa üstelik yargı karacan murat bunlarında 2.sınıfı çıkmammış bakalım zaten zamanım yoktu çalışmaya iyiceeee koptum ne olucakkkk uf pufff pehhhh
kemmmm kümmmm
amannnn
:)
enerjinizi düşürmeyeyimmm düşürmemde zatennnn
durmak yok yola devammmm tam gazz ders çalışın siz çalışkan hatunlar ebn azcıkdaha kışa hazırlanayımmm yemek yaparkenn çalırımm kışın :)
Kizlar naber nasilsiniz? Ya aus kizmazsan sahsi bi konu hakkinda yardim istiycem27 haziranda dis teli taktirdim ve on gun sonra doktorum emekli oldu ( emekli olucaksa neden beni kabul etti dedim yeni dok. Gelicek dediler tarih bugun ve ben hala o dok. Taktigi tellerleyim (bilen vardir her ay dgismesi lazim) ariyorum daha yeni dok. Gelmemis breketimin biri kirildi tel agzimda yara yapiyo ay bi akil verin bunalima giricem (((