2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Dersleri gördükten sonra şoktan olmuştur gazelim. Ben değiştiririm canım benim, hiç önemli değil. Ya da bu bir işaret mi, erkenden başla işareti mi?

evet biberoncum, michael scofield zekasında hatunsun maşallah, ben zaten bilerek yaptım böyle, hani bu işin içindeki subliminal msjı anla diye
yok be biberonum ayan beyan yanlış yapmışım işte itiraf ediyorum bazen saftirkliğim tutuyor işte idare edin beni

Ok.
Don't write Turkish

auscum ben şimdi türkçe konuşmaktan vazgeçersem, engin ingilizcemle siz arkamdan tozumu yutarsınız diye acıdım size
şimdi döktürürüm burda ama sırf sizi düşündüğümden yanee
actually, my english is very good yani anlatabildimmi
bak sırf acıdığımdan konuşmuyorum ingilizce
yes gazel, yes makara yes fun oh oh yandan yandan

Şöyle bir baktım bende gareng , ilk fırsatta iyice bir kolaçan edeyim canım , sonrada yazarım burada ne var ne yok .

Sağolasın bu arada

Allahın delisiiiiiiii :86::86::86::86:

Ne güldüm var yaaa , actually ni yerim yahu .

Ay gazel çok yaşa emi , göbeğim sallanıyor hala gülmekten

Tamamdır ablacım, gerekirse burdan bile anlatırım. İngilizceyi çok seviyorum ben yaa niye ingiliz dili falan okumadım ki bak yine dertlendim şu tercih meselesinden.

sorry, I dont understand you,...Am I crazy,???
come on aus....
I m relax always...

Tamamdır ablacım, gerekirse burdan bile anlatırım. İngilizceyi çok seviyorum ben yaa niye ingiliz dili falan okumadım ki bak yine dertlendim şu tercih meselesinden.

Her yerden yardım itinayla kabul edilir canım .

let's come let's come let's come....

Az kaldı mune görecek gelecek şimdi , topiklerde İngilizce konuşmak yasaktır diye , pratik yapıyorduk ama ama ama ...

Gazelim gel biraz da senin için Arapçaya dönelim

مرحبا قصيدة

Ya gece gece hiç gulesim yoktu :):):)
Oturmuş bide ingilizce konusuosunuz :):)
Guzelim turkcemizin suyu mu cıktı kahrolsun ingilizce :)
Bende varım ing 3 magduru
ben ilk senemde 1,2almıştm gerçi orda bi sacmalık yasamadm
ingilizce kitabına detaylı bakamadm bile korkudan napıcaz bakalım

bu arada 1unite bitirdm ablacım eklermisin
yarın 2unite bitirmezsem atın beni denizlereee :):):)

Abla bende onu diyecektm ing3 12unite o verdgm linkte ing yanlış yazılmıs
unutmuşum söylemeyi kusura bakma :)

aus kendi elinle düştün, benim zaafımı kullanmak ha al bakayım çöz...
مرحبا اختي انا لا احب العربية لاكن انت تعلم انا اتكلم كل لسان فقد لا احب الغة العربية

ben bugün saldım çayıra gözdem
ders mers çalışmadım, dün siftahı açtım tamam o öyle gider bi süre..
dur bakalım aus hal ve gidişatıma bişeyler karalasın da ona göre bişeyler düşünecem artık ders konusunda..bakalım beni tahrik edebilecekmi çalışmam konusunda

Son düzenleme:

Oo gazel hanım daha bismillah 2.gunden koyverdin :)
Bak ben bir tane bile olsa çalışmadan yatamadm
Bitirdm öyle yattm siz burda geyik yapın tembeller :):):):):):):)

Google translate nin çevirisi anca bu kadar olur Aynen kopyaladım sonuç bu : Merhaba benim kardeşim sana her dil konuşmak biliyorum Algh, Arap sevmiyorum olan Arap sevmiyorum

Oo gazel hanım daha bismillah 2.gunden koyverdin :)
Bak ben bir tane bile olsa çalışmadan yatamadm
Bitirdm öyle yattm siz burda geyik yapın tembeller :):):):):):):)

valla hiç canım istemedi gözdem ya, gündüzde misafirim geldi...sonra yemek bulaşık derken saat 10,30 oldu..o saatten sonra da gözüm yemedi..neyse yarın inşallah fire yok

bacılarım bende çarşamba günü kaydımı yeniledim abndrolü yapıştırtıpp kitap dağıtıma gittimmmm ,,gittimki ne gitmeee 1 tane bile kipatımız gelmemmiş ne olucaksaa üstelik yargı karacan murat bunlarında 2.sınıfı çıkmammış bakalım zaten zamanım yoktu çalışmaya iyiceeee koptum ne olucakkkk uf pufff pehhhh
kemmmm kümmmm

amannnn
:)
enerjinizi düşürmeyeyimmm düşürmemde zatennnn
durmak yok yola devammmm tam gazz ders çalışın siz çalışkan hatunlar ebn azcıkdaha kışa hazırlanayımmm yemek yaparkenn çalırımm kışın :)

Kizlar naber nasilsiniz? Ya aus kizmazsan sahsi bi konu hakkinda yardim istiycem 27 haziranda dis teli taktirdim ve on gun sonra doktorum emekli oldu( emekli olucaksa neden beni kabul etti dedim yeni dok. Gelicek dediler tarih bugun ve ben hala o dok. Taktigi tellerleyim (bilen vardir her ay dgismesi lazim) ariyorum daha yeni dok. Gelmemis breketimin biri kirildi tel agzimda yara yapiyo ay bi akil verin bunalima giricem(((

Abla bende onu diyecektm ing3 12unite o verdgm linkte ing yanlış yazılmıs
unutmuşum söylemeyi kusura bakma :)

Canım benim ne kusuru , ama can sıkıcı oldu be yaaa , 3 ünite hayali birden 6 ya çıkınca ing.de.

Off beraber çalışırız artık

Hıhhhh , merhaba demişsin işte ne var

ene demişsin ; ben yani .

La demişsin ; yok .

Fakat arap falan demişsin .... Ne dedin leeeeeeeen küfür mü ettin bana yoksa

Bilemiyceeeeeeem gazel hanım , kötü performansınız gözüme fena halde batmakta , veliniz gelsin lütfeeeeen .

Bende başlamadım gökçem , sendenim yani . Burda çene çalmam çalıştığım anlamına gelmesin lütfen

Kitapları gazelde alamadı , bende sorunsuzdu bu yıl hayret.

Canım burası özel hastane mi , devlet mi ?
Yoksa doktorun kendi muayenehane miydi ?

Eğer hastane ise , diş polikliniği boş kalamaz , yani mutlaka bir doktor gelecektir . Ama ne zaman ????

Şikayet et derim ben sana , ama şikayet etmeden önce şikayet etmekle tehdit et , bu en geçerli yol . En azından o zaman ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorlar.

Mesela seni bir ay için başka doktora yönlendirip , ücretini karşılayabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…