2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

İnşallah gözdem yaa , bitecek bitecek de işte çok yoğunsun daha bu yaşta .Hadi biz alıştık , ev , çocuk , eş , üstüne dersler .
Ama sana bravo ...Ben senin yaşında tepsi ile yemeğimi odama alıp , tv karşında telefonda çene yapıyordum
:KK52:

Kitap kurdu olmaya devam loliss ama aöf kitaplarına kurt ol bu ara :KK1:

Yahu benim bile , düşünün yani benim bile canım ders çalışmak istedi , burada yaza yaza

aşk olsun ne demek ben bile sen hepimizden çok çalışcaksın ki bize güzel örnek ol:KK53:
zeten ders çalışırken kitapları ne hale getiriyorum bi bilsen
gören hakkaten kurt girdi zanneder kitaba
NOT:bu arada ben ders çalışıyorum:KK9:

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlarım, bir sorum var...

Benim bugün vesikalık resim çoğaltmam lazım. Bir adet güzel vesikalığım var, yeni resim çektirmek yerine bugüne kadar habire onu çoğalttım.:)) Ama az kalmış elimde, yeniden çoğaltmam gerekiyor. Bir bilginiz var mı, fotoğrafçılar hemen veriyorlar mı, yoksa bugün git yarın gel mi diyorlar. Ona göre evraklarımı da yanıma alacağım ve postaneye gideceğim için soruyorum. Aynı gün veriyorlar mı, hatta ben beklesem hemen alabilir miyim??

Benim bugün vesikalık resim çoğaltmam lazım. Bir adet güzel vesikalığım var, yeni resim çektirmek yerine bugüne kadar habire onu çoğalttım.:)) Ama az kalmış elimde, yeniden çoğaltmam gerekiyor. Bir bilginiz var mı, fotoğrafçılar hemen veriyorlar mı, yoksa bugün git yarın gel mi diyorlar. Ona göre evraklarımı da yanıma alacağım ve postaneye gideceğim için soruyorum. Aynı gün veriyorlar mı, hatta ben beklesem hemen alabilir miyim??

Genelde bir saat sonraya veriyorlar.
Ben geçen yıl çoğaltmıştım bi saat sonra gel al dediler.

Hmmm, demek ücretli...Acıyın bana yahu, zaten harç paraları belimi büktü, bir kolaylık da sen gösteriver gazelim.:))) Ben sana buradan kalbimi göndersem anlaşabilir miyiz, ne dersin??:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Özelden atıyorum canım, ama gerçekten zor olacak diyorsan sadece türk dilini yapsan da bana uyar.:))

Bu arada madem kartuşun tek renk, yanına çiçek böcek kondur bari, kuru kuru olmasın.:)))

kalbini yollayacaksan üste para bile veririm biberonum :KK16::KK16::KK16::KK16:
zor olmaz, ikisini de yaparım...sana feda olsun bitanem :KK16::KK16:

Günaydınnnn,
nasıl bir çizelge hazırlıyorsunuz acaba?
Ben geçen sene öğrenci kimliğim yanımda olmadığı için uluslararası işletmecilik sınavının vizesine girememiştim.
Çantamı kuzenin arabada bırakmıştım kimlikte çantada gitti.
Ortalamayı 0,04 puan yüzünden tutturamadım. Ortalamam 1,96 :KK43:
öyle olunca CD olan 2 derside almak zorunda kaldım.
Bu sene Stratejik Yönetim 1, Uluslararası İşletmecilik birde Sermaye Piyasalarıve Finansal Kurumlar derslerini alıyorum.
Vizeler için her dersin ilk 4 ünitesinden sorumluyum.

sizin ders çalışmaya başlayacağınız günden, sınav gününe kadar bit tablo hazırlıyorum...
siz derslerinizin isimlerini ve mail adresinizi bana msj atın, ben çizelgeyi hazırlar yollarım...

tatlım ben geçen sene yani 2.sınıfın güz döneminde 3. sınıf güz döneminden alabildiğim kadar 45 krediye kadar ders almıştım
bu döneme kalmıştı 4 ders
üniversitede 30 krediye kadar tamamlamak için 4.sınıf güzenden 4 ders daha atamış
oldu 8 ders
ben zaten 1 sene erken bitiricem diye yine 45 krediye kadar ders aldım oldu mu 12 ders:KK53:
ama son seneye hiç dersim kalmadı şu an
yani güz dönemine kalmadı
baharda da aynı şekilde yapıcam geçen baharda da üstten ders almıştım şimdi yine öbür bahar dönemni temizlicem 1 yıl erken bitiricem inşallah:KK16:

valla hafifledim ben:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

ayy gazel:KK53::KK53::KK53:
kız inkılaptan derse başlanır mı hiç:KK52::KK52::KK52:
bende seni bu yüzden tebrik ediyorum
biliyosun ben hep en sona bırakmıştım
sona kalan dona kalır lafını tasdikledim bu yüzden geçen sene:KK53::KK53::KK53::KK53:

mecburen inkılaptan başladım gözdem, çünkü sona bırakılması gereken çok zor bi dersim var biliyosun ARAPÇA 3 :KK14::KK14:
ona vakit bırakmam içiin inkılabı aradan çıkarayım dedim...iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum, ama en azından sınava kadar kafamda inkılap dolaşıp durmasın..arapçaya yoğunlaşayım diye düşündüm....:26:

ınkılaptan kurtuldum diye o kadar mutluyum ki ben
şu an gazel ilk inkılapla başladı diye gözümde bir numara zaten maşallah diyorum nazarım çok değer aman Allah korusun:nazar::nazar:

geçen yıl yoktu bende inkılap, bu yıl var...
sevmiyorum yaaa sevmiyoruuuuummmmm :KK47:
osmanlı tarihini seviyorum ben...keşke o olsaydı...sular seller gibi okuyuverirdim..bu çok sıkıcı....

Aynı gün içinde veriyorlar. :KK31:

Yürüten arkadaşlar ama evli ve çocuklular mı bilemeyeceğim ama ;

Neden olmasın ki ?

Bu sene ömrümden çalışmaya yoğunlaşarak geçsin .

Sağ üstte kullanıcı kontrol paneline tıkla , açılan sayfada solda seçenekleri düzenleyi seç , in aşağıya mesaj editörü seçeneği var , onu gelişmiş yap.

Sonra mesaj yazarken smileyları görebileceksin .

Cok tesekkur ederim:)

Genelde bir saat sonraya veriyorlar.
Ben geçen yıl çoğaltmıştım bi saat sonra gel al dediler.

Aynı gün içinde veriyorlar. :KK31:

Sağolun canlarım, şimdi dışarıdan geldim, dediğiniz gibi hemen verdiler, postaladım da evrakları, artık bekleyeceğim ki göndersinler üniteleri...:))

kalbini yollayacaksan üste para bile veririm biberonum :KK16::KK16::KK16::KK16:
zor olmaz, ikisini de yaparım...sana feda olsun bitanem :KK16::KK16:

Canımsın sen benim, bilmez miyim..:)) Tekrar ellerine sağlık, bakalım çizelgeyi önüme koyunca neler olacak.:))) Bu sene benden onur monur beklemeyin, bütün dersleri geçersem dileyin benden ne dilerseniz.:))))

randevuyu bendenizden alıyorsun canım :KK14:
Geçen yıl ki gibi çizelgeler şirketten :KK14: Sizdeki o çalışma azmini görmek istiyorum hadi bakalım :KK9:
şimdi bana bütün derslerinin isimlerini yazıyorsun...ister özelden mesaj at,ister burdan yorum yaz..farketmez..
En kısa zamanda size geri dönüş yapılacaktır efendim :KK9:
Bu arada mail adresini yazmayı unutma özel msja...

Biberonum birinci şirketten ikinci ücrete tabi malesef.. Uygun bir mebla karşılığında anlaşabiliriz, uygun olması da hani dostumsun o manada...yoksa pazarlıksız....:KK1:
Eğer istersen sana da hazırlarım hemen tatlım, pc de kayıtlı sadece ders ekle çıkar yapıyorum sayıya göre..
Seninki nerden baksan 4 tane a4 kağıdı yapar...:KK1::KK1: Ehh artık evinde münasip bir duvara asarsın...işaretlemekle de bitmez seninki canım yaa...:KK9: özelden mailini ve derslerini bildir bana, yarına hazırlarım...

Hakkaten ausum, biberon için on veya on beş tane fosforlu almam lazım ki eh anca yeter okadar derse :KK60:
üzgünüm biberoncum, tek renk çalışıyor benim kartuş :KK60:

üste yazdım yoruma canım..

derslerime başlıyorum

halkla ilişkiler - 3.sınıf :KK15:
Kamu personel hukuku -3 .sınıf :KK15:
çevre sorunları ve politikaları
maliye politikası 1
türk idare tarihi
türkiyenin toplumsal yapısı
türk dili
ingilizce :KK50: Nefret ediyorum senden ingilizce:KK50:

derslerim böyle diğer bütün dersler 4.sınıffa ait.

Umarım hepisni veririm . çok teşekkür ederim çizelge için canım .

Son düzenleme:
gazelimm
bugün çizelgemi çıkarttım
öyle güzel ki
tertemiz düzenli:KK1:
şimdi ben buna 5 tane çizik atmaya kıyamıyorum:KK53:
tekrardan ellerine sağlık canım:KK54:

tatlım ben geçen sene yani 2.sınıfın güz döneminde 3. sınıf güz döneminden alabildiğim kadar 45 krediye kadar ders almıştım
bu döneme kalmıştı 4 ders
üniversitede 30 krediye kadar tamamlamak için 4.sınıf güzenden 4 ders daha atamış
oldu 8 ders
ben zaten 1 sene erken bitiricem diye yine 45 krediye kadar ders aldım oldu mu 12 ders:KK53:
ama son seneye hiç dersim kalmadı şu an
yani güz dönemine kalmadı
baharda da aynı şekilde yapıcam geçen baharda da üstten ders almıştım şimdi yine öbür bahar dönemni temizlicem 1 yıl erken bitiricem inşallah:KK16:

valla hafifledim ben:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

ayy gazel:KK53::KK53::KK53:
kız inkılaptan derse başlanır mı hiç:KK52::KK52::KK52:
bende seni bu yüzden tebrik ediyorum
biliyosun ben hep en sona bırakmıştım
sona kalan dona kalır lafını tasdikledim bu yüzden geçen sene:KK53::KK53::KK53::KK53:

ınkılaptan kurtuldum diye o kadar mutluyum ki ben
şu an gazel ilk inkılapla başladı diye gözümde bir numara zaten maşallah diyorum nazarım çok değer aman Allah korusun:nazar::nazar:

canım benim ben bazen telefondan giriyorum
ordan girince geçmişe pek bakamıyorum yazdığını görmemişim atlamışım kusura bakma:KK54:
cevapladım şimdi sorunu:KK54:

Aboo. Bir ordan bir ordan ne çok dersin varmış kuzum yaa.
Ama bitirmene çook sevindim bu yıl.. :KK43:
Benim 4 dersim kaldı seneye, ondan sonra mezuniyet. :KK43::KK43:

kızlar ben daha çalışmaya başlayamadım bazı problemlerım var halledeyım inş başlıycam..matematıksel ıktısat için kursa gidicem..belkı bir dersten daha gidebilirim..

kızlar kımler çalışıyor kımler çalışmıyor?ben çalışmıyorum şuan ders çalışıcam inş..ama geçen yıllarda doğru durust çalışamıyordum bır tek pazar kalınca oyle zor oluyor kı..

bu arada aranızda kpss düşünen var mı?

derslerime başlıyorum

halkla ilişkiler - 3.sınıf :KK15:
Kamu personel hukuku -3 .sınıf :KK15:
çevre sorunları ve politikaları
maliye politikası 1
türk idare tarihi
türkiyenin toplumsal yapısı
türk dili
ingilizce :KK50: Nefret ediyorum senden ingilizce:KK50:

derslerim böyle diğer bütün dersler 4.sınıffa ait.

Umarım hepisni veririm . çok teşekkür ederim çizelge için canım .

canım bu yorumundaki dersleri not aldım fakat şu diğer bütün dersler 4. sınıfa ait demişsin, onu anlamadım...başka derslerinde mi var onu anlamadım.., istersen bütün derslerini toplam yaz bana....birde hangi gün çalışmaya başlayacağını yaz, ve mail adresini..
bi kaç saate kadar yollarım çizelgeni..

gazelimm
bugün çizelgemi çıkarttım
öyle güzel ki
tertemiz düzenli:KK1:
şimdi ben buna 5 tane çizik atmaya kıyamıyorum:KK53:
tekrardan ellerine sağlık canım:KK54:

ah gözdem nasıl güldüm kız :KK9:
sen keşke bol bol çizikler at, ben sana yenilerini hazırparım kuzum :KK9::KK9::KK9:

canım bu yorumundaki dersleri not aldım fakat şu diğer bütün dersler 4. sınıfa ait demişsin, onu anlamadım...başka derslerinde mi var onu anlamadım.., istersen bütün derslerini toplam yaz bana....birde hangi gün çalışmaya başlayacağını yaz, ve mail adresini..
bi kaç saate kadar yollarım çizelgeni..

ah gözdem nasıl güldüm kız :KK9:
sen keşke bol bol çizikler at, ben sana yenilerini hazırparım kuzum :KK9::KK9::KK9:

Ablam mesaj attım sana. :KK16:

X