2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Bu aralar hiç tarzım olmayan şarkılara dadandım
o DIMDIM şarkısı bi ara benimde dilimdeydi

tamöam dolmacım bende çıkıyorum canımm..
yarın bir gir çık yapacaksın yani dolmam hemen kaşla göz arasında demek ki bu hızına yetişebilirim inş
iyi geceler canım seni kocaman öpüyorum.
tatlı rüyalar...

Canım profilimde gördüm çok ama çok geçmiş olsun:26: kendine ve oğluna dikkat et

ausum geçmiş olsun :26:
nasıl oldu öyle birdenbire cok şaşırdım :26:
Allah şifa versin sana da oğluna da. tedaviyi sakın ihmal etme haberdar et beni e mi

selamlar
auscum 4 ünite bitirdim,sana zahmet ekler misin?
bir haftada 4 ünite ne çalışma ama
diycektim ama hastaymışsın çok üzüldüm canım Allah şifa versin

çok geçmş olsun bende su çiçeği çıkarmadım. bu yaştan sonrada çıkarmam sanıyordum

çok geçmiş olsun aus Allah acil şifalar versin

kuzuya da sana da geçmiş olsun auscum. nasıl oldun allah şifa versin inş.

.

iyi akşamlar kızlar
aus'tan bi haber var mı nasıl olmuş?

5 ünite daha bitirdim bu arada

ablam çok geçmiş olsun
sen iyileşde dön aramıza yine bakarsın sayfaya merak etme aklın kalmasın

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim

Hepinizin geçmiş olsun dilekleri ve eşimin üstün performansı sayesinde Allahın izni ile geçti gitti bu hastalıkta .

Gazelcim ne aftı ne uçuğu ahretliğim 35 den sonra ağır su çiçeği geçirdim , hastanelerdeyim kaç gün . Nete yetişkinlerde su çiçeği yazın işte ayı o resimlerdeki gibi oldum

Hepinizi çok çok öpüyorum , özledim çok

Geçirmedim daha da geçirmem diyenler de beni örnek alsın , hem de çok ağır geçiyor , eğer ateşimi dengede tutamasaydık beyinde iltihaplanma gerçekleşecekti , Allah korudu .

Hoş hain eşime göre az beyninde hasar olaydı dengelerdik durumu bile dedi

Ama hakkını yemeyeyim o halimde bile yüzüme bakıp ''len hatun bunlar bile çirkinleştirmedi seni '' dedi ya .... Bu hastalığın bana unutturmadığı en güzel anlardan oldu , bir de oğlumunun beni her ayakta gördüğünde '' çabuk yatağa diyip , telefonla arayan herkese '' annem su çiçeklerinden oldu , çok hasta '' diye ağlamaklı anlatmasını hiç unutamayacağım .

Şimdi burda okuduklarımda çok çok çok mutlu etti beni.

Bu hastalılık beni duygusallaştırdı galiba

Teşekkürler hevicim iyiyim sen nasılsın neler yaptın bakalım
Sabah ilk işim hemen ders çalışmak oldu ve 2 ünite çalıştım hevi sen çalışabildin mi

Toplam biten konu sayısı 15
Geriye kaldı 2 ders onları da hafta sonu bitirip baştan itibaren tekrar yapmayı planlıyorum sınava kadar umarım yetişir.

5 ünite daha bitirdim bu arada

Finallere çalışmak daha zormuş ya kocaa kitapp bazı sıkan yerlerinde özetlerden baktım valla ne zaman biticek okadar şey 2 ünite bitirdim dahaa :26:

DENETİM Dersinden 2. üniteyi bitirdim.

35 üniteymiş 34 demişim. toplam 9 ünite bitti. halkla ilişkiler ve adalet meslek etiği. ing ve pc den 1 er ünite.

sorumlu olduğum ünite sayısı 70 yarısına çalışcam ee vizede öğrendik sonuçta.

Evet hemen konuya geçelim ve duygusallıktan çıkalım , gördüğüm bildiğim okuduğum ünite bildirimleri bunlardan ibaret , arada atladığım var mı ?

Şimdilik bunları yazıyorum , görmediğim olduysa affola , tekrar yazarsanız sevinirim bunun dışındakiler .

Çalışmayanlarda ne zaman başlamayı düşünüyor acaba ? Bu virüs beni cadı da yaptı azıcık ona göre

Canım hoşgeldin geçmiş olmasına çok sevindimSeni tekrar burda görmek çok güzel
Yavrum benim kıyamam Allah annesini korusun öp benim yerime güzel oğlunu

Canım hoşgeldin geçmiş olmasına çok sevindimSeni tekrar burda görmek çok güzel
Yavrum benim kıyamam Allah annesini korusun öp benim yerime güzel oğlunu

Çok sağol nevresteceğim ,ne güzel sözler bunlar

Aminnnn Allah cümlemizi evlatlarımıza , evlatlarımıza da bize bağışlasın .

Beğen butonunu da buldum sayende .

Canım çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun seni yavruna eşine sevenlerine bağışlasın canım...

tekrar geçmiş olsun canım çok şükür atlattın
hadi sen de başla artık çalışmaya
durmak yok derse devam

tekrar geçmiş olsun canım çok şükür atlattın
hadi sen de başla artık çalışmaya
durmak yok derse devam

Beyin loblarım hasar gördü az dinlensin be lolisscim

Ya bir rehavet geldi bana , vizede epey iyi gelen iki dersimi çalışmayayım diyorum hiç.

İngilizceden de çalışsam da ne fayda .

Eee geriye kalıyor 3 ders , ona da bol bol vakit var .:26:

hadi hadiii bişey olmaz sana
bence o derslere de çalış canım ne olur ne olmaz
ayy bu ingilizceyi napcaz yaa kalırsam çok fena olur 20 aldım resmen

hadi hadiii bişey olmaz sana
bence o derslere de çalış canım ne olur ne olmaz
ayy bu ingilizceyi napcaz yaa kalırsam çok fena olur 20 aldım resmen

Bende 40 aldım ama tamamen doğaçlamadan , gözdenin ingilizce özetleri konusu var , gördün mü onu ? Çıktısını aldım ben sadece oradan çalışacağım .

Vizede çok daha kısa özetler koymuştu sadece onlara bakıp 40 almıştım .

ben güzel doğaçlayamamışım işte
hemen bakıyım gözde'nin topiğine canım,sağol

ben güzel doğaçlayamamışım işte
hemen bakıyım gözde'nin topiğine canım,sağol

Yok işte gözdenin özetleri ile beraber doğaçladığım için öyle oldu zaten , dene sende pişman olmasın , hemen bir çıktı alıver .

O kursa gidiyor ya ing den .

auscumm seni gorunce telefondan girdim mesaj atmistim ama gelmedi galiba cok ama cok gecmis olsun saba da yusufada ALLAH(C.C) yar ve yardincin olsun... Aminnn

adalet okuyan arkadaşlar bildiğiniz özet siteleri varmı güvenilir:::) yetişmiyor, yoğunumda zaten. destek olur özet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…