2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Farkettim :KK34:
Bende bugün tekrardan üniversite sınavında bir şansımı denemek istediğim için, ygs'ye başvurdum. Bakalım ne olacak :KK31:

Bu sefer istediğin bölüm olsun ama ....:KK34:

auscumm seni gorunce telefondan girdim :KK1: mesaj atmistim ama gelmedi galiba cok ama cok gecmis olsun saba da yusufada :KK16: ALLAH(C.C) yar ve yardincin olsun... Aminnn :KK16:

Canım betülcüm benim , mesajlarda biraz sorun yaşadım evet bu akşam canım .

Çok çok sağol güzel yüreklim :KK16::KK16: Amin canım , geçti Allahıma şükür . Çok korktum bir ara ama can ne tatlıymış .

Öpüyorum seni çok canım :KK19:

Yok işte gözdenin özetleri ile beraber doğaçladığım için öyle oldu zaten , dene sende pişman olmasın , hemen bir çıktı alıver .

O kursa gidiyor ya ing den .

ben de bi 50 alsam yeter galiba:KK53:
yarın alırıö-m çıktıları inşallah canım
iyi geceler:KK3:

adalet okuyan arkadaşlar bildiğiniz özet siteleri varmı güvenilir:::) yetişmiyor, yoğunumda zaten. destek olur özet...

Canım yarın bende araştırayım senin için şuan için bilgim yok ama bir ara topikte paylaşılmıştı özet siteleri adresleri yazan arkadaş olur yine , olmadı yarın unutmadan bakacağım bende .

Bu sefer istediğin bölüm olsun ama ....:KK34:

Canım betülcüm benim , mesajlarda biraz sorun yaşadım evet bu akşam canım .

Çok çok sağol güzel yüreklim :KK16::KK16: Amin canım , geçti Allahıma şükür . Çok korktum bir ara ama can ne tatlıymış .

Öpüyorum seni çok canım :KK19:

Kısmet artık, kapansam çalışsam biraz çok iyi olacak ama. Ders çalışmayı unutmuşum herhalde, fizik-kimya çalışmam gerek, matematik-biyoloji de sıkıntım yok da. Bir oturamıyorum başına, istek çok ama miskinlik ağır basıyor herhalde :97:

hogeldin canımm ausumm..:KK16::KK16:

çok çok geçmiş olsun tekrardan :KK71:
çok şükür eşin ve yusufcuk ne güzel bakmışlar evlerinin prensesinee...:KK12:
eşin ve yusufcuğun sayesinde hemen atlattın sayılır bu su çiçeklerini canım.. :KK34:

netten baktım da ooooo iyileşmişsin çok şükür auscum..

ilaç iğne kullanıyor musun canım..

ya auscum aklıma geldi nerden bulaştı ki sana bu su çiçeği..:44: yusuftan falan mı canım
ayy ne çok konuştum yine ama ne yapayım seni özledim ondan ard arda sıralanı verdi sorular..:KK19:

yusufu da benim için öp nasılda bakmış annesine yaramaz yaa..:KK54::KK55:
kocaman öpüyorum ausumm ünite bildirimleri biriktirip öyle bildireceğim canım..:KK31:

görüşmek üzere..
:KK54:

Son düzenleme:
Ausummmmmmm hoşgeldinnn :)))

Çok özledim canım benim, umarım daha iyisindir.:KK16::KK16::KK16:

Geçmişi okuyamadım, çünkü harıl harıl ders çalışıyorum...Bugün 4 dersin finaline girdim, aşağı yukarı alacağım notlar 80, 64, 68... İstatistiği bilemiyorum ama kendimce 40'ı garantiledikten sonra kalanını hiç abartmadan salladım.:KK1: Eğer o 40 gelirse dünyanın en mutlu insanı ben olacağım, çünkü geçtim demektir büyük ihtimalle.:KK8: Diğer notlarım da fena değil, ders başı 14 üniteden sorumlu olduğum düşünülürse iyi bile yaptım diyebilirim kendimce.:KK34: Hatta şöyle komik bir durum oldu, tam istatistiğin boş kalan sorularını atmaya başladım, ama şıklara da bakıyorum, acaba hangisi olur diye :KK1:, neyse bir soruyu attım, işaretledim. Sonra aaa dur ben bu soruyu yapabilirim dedim, formülü hatırladım.Çözdüm soruyu, attığımla aynı cevap.:KK52: İyi dedim kendi kendime, diğerlerine referans olsun...:KK1: Bu arada ne yazık ki her şık eşit dağılmadığı için ona göre atma şansım da olmadı...Bakalım umarım tutar birkaç tanesi...:KK1:

Şimdi yarınki hukuk ve bilgisayar derslerini çalışmaya gidiyorum. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...:KK54::KK54::KK54:

Kısmet artık, kapansam çalışsam biraz çok iyi olacak ama. Ders çalışmayı unutmuşum herhalde, fizik-kimya çalışmam gerek, matematik-biyoloji de sıkıntım yok da. Bir oturamıyorum başına, istek çok ama miskinlik ağır basıyor herhalde :97:

Aaaa aynı ben , istek var ama isteksizlik ağır basıyor :KK52:

Vira bismillah de başla canım .

hogeldin canımm ausumm..:KK16::KK16:

çok çok geçmiş olsun tekrardan :KK71:
çok şükür eşin ve yusufcuk ne güzel bakmışlar evlerinin prensesinee...:KK12:
eşin ve yusufcuğun sayesinde hemen atlattın sayılır bu su çiçeklerini canım.. :KK34:

netten baktım da ooooo iyileşmişsin çok şükür auscum..

ilaç iğne kullanıyor musun canım..

ya auscum aklıma geldi nerden bulaştı ki sana bu su çiçeği..:44: yusuftan falan mı canım
ayy ne çok konuştum yine ama ne yapayım seni özledim ondan ard arda sıralanı verdi sorular..:KK19:

yusufu da benim için öp nasılda bakmış annesine yaramaz yaa..:KK54::KK55:
kocaman öpüyorum ausumm ünite bildirimleri biriktirip öyle bildireceğim canım..:KK31:

görüşmek üzere..
:KK54:

Hoş buldum canım hevim :KK16:

Bende ne çok özledim sizi yahu .

Bugün kontrole gittik Yusufla , o da bende bay mikropları yenmişiz. Evet canım ilaçlarım vardı çok , ama şimdi son bir tane kaldı onu bitirene kadar devam edeceğim sadece.
Nasıl geçtiğini kimse anlamadı canım , Yusufun okulunda salgın vardı geçtiğimiz haftalarda su çiçeğinden çoğu çocuk gelmedi okula . Ama Yusufa geçmeden o bana nasıl getirdi hastalığı anlamış değiliz.Su çiçeği aşısını devlet karşılamıyor , yani aşı kartında yok ama ben yaptırmıştım Yusufa , sanırım o sebeble o geçirmeden bana bulaştırdı .

Birikmiş ünitelerini merakla bekliyorum hevicim , dolmacığımda biriktirmiş sanırım bildirimi ama ben onun 2 tanesini yakaladım hemen ekledim .

Sen neler yaptın görüşmeyeli ?

Ausummmmmmm hoşgeldinnn :)))

Çok özledim canım benim, umarım daha iyisindir.:KK16::KK16::KK16:

Geçmişi okuyamadım, çünkü harıl harıl ders çalışıyorum...Bugün 4 dersin finaline girdim, aşağı yukarı alacağım notlar 80, 64, 68... İstatistiği bilemiyorum ama kendimce 40'ı garantiledikten sonra kalanını hiç abartmadan salladım.:KK1: Eğer o 40 gelirse dünyanın en mutlu insanı ben olacağım, çünkü geçtim demektir büyük ihtimalle.:KK8: Diğer notlarım da fena değil, ders başı 14 üniteden sorumlu olduğum düşünülürse iyi bile yaptım diyebilirim kendimce.:KK34: Hatta şöyle komik bir durum oldu, tam istatistiğin boş kalan sorularını atmaya başladım, ama şıklara da bakıyorum, acaba hangisi olur diye :KK1:, neyse bir soruyu attım, işaretledim. Sonra aaa dur ben bu soruyu yapabilirim dedim, formülü hatırladım.Çözdüm soruyu, attığımla aynı cevap.:KK52: İyi dedim kendi kendime, diğerlerine referans olsun...:KK1: Bu arada ne yazık ki her şık eşit dağılmadığı için ona göre atma şansım da olmadı...Bakalım umarım tutar birkaç tanesi...:KK1:

Şimdi yarınki hukuk ve bilgisayar derslerini çalışmaya gidiyorum. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...:KK54::KK54::KK54:

Hoş buldum güzel arkadaşım benim :KK19:

Ahh o meşhur finaller geldi çatttı değil mi Sosyolojinin . Eşimde yarın Sakarya ünversitesinde finallere girecek , vizeleri atlattı hep 90 - 100 ama asıl şimdi ne yapacak bakalım :KK6:

Çok çok kolay gelsin sana canım , şu final stresini atlatta Edebiyata sarıl dört bir koldan .

Öpüyorum , yarınki sınavlarında başarılar diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum canım .

2 ünite daha bitirdimm :KK4::KK4::KK4:
yavaş ilerliyorumm ana oldugu kadar artık :KK14:

15 gün var , biraz hızlansan kesin yetişir .

Bende başlayayım artık diyorum .

Hoş buldum canım hevim :KK16:

Bende ne çok özledim sizi yahu .

Bugün kontrole gittik Yusufla , o da bende bay mikropları yenmişiz. Evet canım ilaçlarım vardı çok , ama şimdi son bir tane kaldı onu bitirene kadar devam edeceğim sadece.
Nasıl geçtiğini kimse anlamadı canım , Yusufun okulunda salgın vardı geçtiğimiz haftalarda su çiçeğinden çoğu çocuk gelmedi okula . Ama Yusufa geçmeden o bana nasıl getirdi hastalığı anlamış değiliz.Su çiçeği aşısını devlet karşılamıyor , yani aşı kartında yok ama ben yaptırmıştım Yusufa , sanırım o sebeble o geçirmeden bana bulaştırdı .

Birikmiş ünitelerini merakla bekliyorum hevicim , dolmacığımda biriktirmiş sanırım bildirimi ama ben onun 2 tanesini yakaladım hemen ekledim .

Sen neler yaptın görüşmeyeli ?

bizde seni özledik ausumm ya ama zımba gibi döndün aramıza canım:KK16::KK16:

çok şükür bay mikroplar gitti demek inşallah bi daha sizin evin yakınından geçmezler..:KK55:
demek ki oradan sona bulaştı auscum..:KK37:
yahu sen küçükken su çiçeği olmamıştıydın aus şimdi bi daha oldun...

bende....:KK31:aynı ders çalışma modundayım.. canım mola verdim bi gireyim bakayım dedim birazdan çıkıp devam edeceğim öyle bildireceğim... bide internetten özet sipariş ettim..
2 ders için ama çok fazla imla hatası ile geldi bi daha bilmediğim yerden istemem zaten..

benim bölümün 2.sınıfı da yok ki olsa onlardan isterdim ama böyle kaldım işte zaman dar ünite çok netten isteyim demiştim iyi hoşta adam tarafından yazacağına taraşarın yazmış varmı böyle bişey yaa öyle işte canım benim..
dolma da sen yorulma diye biriktirip söyleyecekti sayfalarca konuştuğumuz için ausa zor olmasın diye ama gerek kalmadı aus döndü aramıza canım..:KK19:

ama ek olarak beğen butonun yenisi gelmiş sen benim msjı beğenmediğin için bildirim gelmiyor göremiyorum..
zaten alıntı bildirimleri de gelmiyor biz sadece beğen butonu ile idare edebiliyorduk onu da değiştirdiler ee tek tek formu dolaşıp cevabımızı arayacağız artık gibi gözüküyor... zor iş yaaa:KK37::KK37:sende geldin artık topik şenlendi canımm...:KK76:

Son düzenleme:
bizde seni özledik ausumm ya ama zımba gibi döndün aramıza canım:KK16::KK16:

çok şükür bay mikroplar gitti demek inşallah bi daha sizin evin yakınından geçmezler..:KK55:
demek ki oradan sona bulaştı auscum..:KK37:
yahu sen küçükken su çiçeği olmamıştıydın aus şimdi bi daha oldun...

bende....:KK31:aynı ders çalışma modundayım.. canım mola verdim bi gireyim bakayım dedim birazdan çıkıp devam edeceğim öyle bildireceğim... bide internetten özet sipariş ettim..
2 ders için ama çok fazla imla hatası ile geldi bi daha bilmediğim yerden istemem zaten..

benim bölümün 2.sınıfı da yok ki olsa onlardan isterdim ama böyle kaldım işte zaman dar ünite çok netten isteyim demiştim iyi hoşta adam tarafından yazacağına taraşarın yazmış varmı böyle bişey yaa öyle işte canım benim..
dolma da sen yorulma diye biriktirip söyleyecekti sayfalarca konuştuğumuz için ausa zor olmasın diye ama gerek kalmadı aus döndü aramıza canım..:KK19:

sende geldin artık topik şenlendi canımm...:KK76:

ama ek olarak beğen butonun yenisi gelmiş sen benim msjı beğenmediğin için bildirim gelmiyor göremiyorum..
zaten alıntı bildirimleri de gelmiyor biz sadece beğen butonu ile idare edebiliyorduk onu da değiştirdiler ee tek tek formu dolaşıp cevabımızı arayacağız artık gibi gözüküyor... zor iş yaaa:KK37::KK37:

Gördüm şimdi canım , onları araştırıyordum bende tam nedir ne değildir diye.

Yazdım sana da .

Zor olmuş ya , beğen iyiydi .

Çıkıyorum ben şimdi tatlım , sende tam gaz çalışmaya devam et .

Akşam gelirim kısmetse.:KK19:

Gördüm şimdi canım , onları araştırıyordum bende tam nedir ne değildir diye.

Yazdım sana da .

Çıkıyorum ben şimdi tatlım , sende tam gaz çalışmaya devam et .

her msjı da beğenemiyoruz galiba canım ben beğenemedim mesela bu konuya bi açıklık gelse keşkee...:44:
nyse auscummmmmmmmm:KK16:
tamam akşam görüşürüz inş:KK54::KK54:

Ben dünyanın en salak insanıyım....Meğer diğer 3 sınavım bugünmüş öğleden sonra, ben kafadan bütünlemeye kaldım yani 3 dersten...Gerçi bugün haberim olsa ne yazar, hazırlıksız girecektim, hay Allahım yaaaa.:KK43:(((( Kağıda bakmak hiç aklıma gelmedi, ertesi gündür diye düşündüm anadolu gibi otomatik olarak...Bir günde de 7 sınav olur mu yaaaa insafff.:KK43:(((

Neyse, her işte bir hayır vardır, bütünlemeler 22 şubatta...Bakalım o zamana kadar yalayıp yutarım dersleri...

gördüm şimdi canım , onları araştırıyordum bende tam nedir ne değildir diye.

Yazdım sana da .

çıkıyorum ben şimdi tatlım , sende tam gaz çalışmaya devam et .

[sıze=3]vay vay vay gözlerime inanamıyorum :KK53::KK53::KK53:
Canım ausum topiğin bitanecik sultanı :KK19: Seni görmek ne hoş ne hoş :KK16::KK16:
Tamamen atlattın demek oh oh ne iyi olmuş aman uzak olsun buna benzer hastalıklar bi daha sana uğramasın :KK4:
Beğen butonu ne olmuş auscum bizde heviyle dün onun geyiğini yapıyoduk topik başı boş kaldı hırhızlar aldı götürdü diyoduk :KK52::KK52:
2 ünitemi yakalamışsın ausum onun üstünede sana zahmet 8 ünite ekleyebilirmisin yeni hastalıktan kalktın yormıyalım seni :KK54:
[/sıze]

her msjı da beğenemiyoruz galiba canım ben beğenemedim mesela bu konuya bi açıklık gelse keşkee...:44:
nyse auscummmmmmmmm:KK16:
tamam akşam görüşürüz inş:KK54::KK54:

Aaa nasıl değişilikler olmuş hevim ben göremedim yeni beğen butonunu :KK53::KK53:
Ben geldim ancak girebildim ama sen yeşillenmemişsin :KK51:
ve ayrıca adımızın altındaki minnacık dikdötgen yeşilde ne allah aşkına :KK53::KK53::KK9::KK9:

dolmaaaaaaa canım hoşgeldin bende yeşilendim canım :KK55:
şimdikkk şu beğen butonu hakkında seni aydınlatayım canım yazdığımız msjın sol alt köşesinde bir yıldız var o beğen butonu ama her msjı beğenmiyor galiba ben denedim olmadı ...

o yeşil dikdörtgen de beğeni rütben canım beğenildikçe o çoğalacak galiba...:KK52:
ben öyle anladım canım eee nasılsın bkalım ben çok duramam sana bi heyooo demek için geldim sevgili ingilizce ile randevum varda:KK19:

Ben dünyanın en salak insanıyım....Meğer diğer 3 sınavım bugünmüş öğleden sonra, ben kafadan bütünlemeye kaldım yani 3 dersten...Gerçi bugün haberim olsa ne yazar, hazırlıksız girecektim, hay Allahım yaaaa.:KK43:(((( Kağıda bakmak hiç aklıma gelmedi, ertesi gündür diye düşündüm anadolu gibi otomatik olarak...Bir günde de 7 sınav olur mu yaaaa insafff.:KK43:(((

Neyse, her işte bir hayır vardır, bütünlemeler 22 şubatta...Bakalım o zamana kadar yalayıp yutarım dersleri...

öyle deme biberoncum 2 üni okumak zor olur kafan karışmıştır sınavlar yaklaştıkça..

şimdi bugübkü sınavlara giremedin kaldın mı biberoncum:KK50::KK50:
olsun canım üzülme sen bütlerde halledersin hepsini inş..

sendeki çalışma azmi kimsede yok canım benim...:KK19:

Son düzenleme:
dolmaaaaaaa canım hoşgeldin bende yeşilendim canım :KK55:
şimdikkk şu beğen butonu hakkında seni aydınlatayım canım yazdığımız msjın sol alt köşesinde bir yıldız var o beğen butonu ama her msjı beğenmiyor galiba ben denedim olmadı ...

o yeşil dikdörtgen de beğeni rütben canım beğenildikçe o çoğalacak galiba...:KK52:
ben öyle anladım canım eee nasılsın bkalım ben çok duramam sana bi heyooo demek için geldim sevgili ingilizce ile randevum varda:KK19:

AAAA olmadı hevim randevunu bi yarım saatçik ertelesen :KK16:
Demek o yıldız o anlamdaymış peki üçgen :KK28:
pek sevmedim ya bunu ben beğeniliyoruz sonra kim ne beğenmiş kaışıyor amaan çorba lmuş eski düzeni isteriz biz :KK53:
al ileğeni yürü protesto yapmaya kıız :KK52:

AAAA olmadı hevim randevunu bi yarım saatçik ertelesen :KK16:
Demek o yıldız o anlamdaymış peki üçgen :KK28:
pek sevmedim ya bunu ben beğeniliyoruz sonra kim ne beğenmiş kaışıyor amaan çorba lmuş eski düzeni isteriz biz :KK53:
al ileğeni yürü protesto yapmaya kıız :KK52:

aynen dolmacım sana katılıyorum bende sevmedim keşke anket yapıp kk kullanıcılarına da sorulsaydı yani nacizane fikrim iyi olurdu çünkü öbüründe beğendiğin şeyi beğeniyordun tmmdı şimdi 2 kez olmuyor..

bak şuan yazdığım msjı beğenemedim neden başka msjlar mı ne görmem gerekiyormuş canım vallaha yaa al gidelim kızılayaaa:KK52:

aynen dolmacım sana katılıyorum bende sevmedim keşke anket yapıp kk kullanıcılarına da sorulsaydı yani nacizane fikrim iyi olurdu çünkü öbüründe beğendiğin şeyi beğeniyordun tmmdı şimdi 2 kez olmuyor..

bak şuan yazdığım msjı beğenemedim neden başka msjlar mı ne görmem gerekiyormuş canım vallaha yaa al gidelim kızılayaaa:KK52:

İleğeninide al savura savura gidek haydı kalk gidelim boşver sen ingi mingi bu daha önemli :KK53::KK53:

X