2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

demii kızz dımdıdı dım dıdıdı dım dımmmm..

tamam canım hırsızı böyle göndeririz biz

ooo ileğenlerden süper ses çıkar canım ohhh enstürmanda iyi oldu...:KK76:

bizde şarkı çokkkk dolmamm:KK24::KK24:

Bu aralar hiç tarzım olmayan şarkılara dadandım :KK9::KK9::KK24::KK53:
o DIMDIM şarkısı bi ara benimde dilimdeydi :KK9::KK9: :KK53:

EVEEEETTT Bugün bize ayrılan sürenin de sonuna gelmiş bulunuyoruz :KK52::KK52: :KK51:
Hevim ben çıkyım artık diyorum biraz tv sonra yatış :KK9: amaan iyice türkçe gitti bende ya :KK53:
TATLI RÜYALAR CANIMM :KK16:
ÖPÜYORUM NANAKALARINDAN :KK19:
YARIN BEN 7 OLMADAN GİRERİM HEVİM 8 OLMADAN DA ÇIKARIM :KK9: :KK53: :KK52:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

tamöam dolmacım bende çıkıyorum canımm..
yarın bir gir çık yapacaksın yani dolmam hemen kaşla göz arasında demek ki bu hızına yetişebilirim inş:KK55:
iyi geceler canım seni kocaman öpüyorum.:KK54:
tatlı rüyalar...:KK54:

Canım profilimde gördüm çok ama çok geçmiş olsun:26: kendine ve oğluna dikkat et:KK48:

ausum geçmiş olsun :26:
nasıl oldu öyle birdenbire cok şaşırdım :26:
Allah şifa versin sana da oğluna da. tedaviyi sakın ihmal etme haberdar et beni e mi:KK50:

selamlar:KK3::KK3:
auscum 4 ünite bitirdim,sana zahmet ekler misin?
bir haftada 4 ünite ne çalışma ama:KK14:
diycektim ama hastaymışsın çok üzüldüm canım Allah şifa versin

Allah daha kötü ve çözümsüz hastalık vermesin ama hem şaşırdım hem üzüldüm ausum canım benim çok çok ama çok geçmiş olsun :KK19:
Allah şifalar versin ve tez vakitte aramıza dönüver :KK16:
Yusufada çok geçmiş olsun :KK54:
Siz böyle ana oğul iyi bi hastalığın gözüne vurmuşsunuz ausum :KK30:
Canım benim yeniden geçmiş olsun inşallah sana sıkıntı vermeden geçirirsin su çiçeğini amaan aksiliğe bak yusufta hasta sende öyle yakın olsaydında biz yardıma gelseydik ausum elimizden de bişey gelmiyor :KK50:

auscum çok üzüldüm sen hastasın yusuf hasta Allah acil şifalar versin:KK50:
şaşırdım da canım birden nerden geldi bu hastalık çok çok geçmiş olsun canım benim..
sen dinlen bizi düşünme kontrollerini de ihmal etme arada bizide haberdar et canım

kocaman öptüm seni hemencik iyileşirsin inş canım benim...:KK54:

çok geçmş olsun:KK43: bende su çiçeği çıkarmadım. bu yaştan sonrada çıkarmam sanıyordum :KK50:

çok geçmiş olsun aus Allah acil şifalar versin:KK16:

kuzuya da sana da geçmiş olsun auscum. nasıl oldun allah şifa versin inş.

.

Kızlar uzunnn bir aradan sonra geldim :KK52::KK52::KK52: ünite bildirimi yapacaktım ki , auscuğumun hasta olduğunu duyunca tekrar geldiğinde onu uğraştırmamaya karar verdim o yüzden bildirimlerimi toplu yapmayı planlıyorum ... AUSCUĞUM çok geçmiş olsun sana ve Yusufcuğumuza... ALLAH(C.C) yar ve yadımcımız olsun..(amin)...

Seviyorum sizleri unutulmamışımdır umarım :KK17::KK17: Çünkü çok yoğunum vakit ayıramıyorum sizlere :KK50::KK50::KK50:

iyi akşamlar kızlar
aus'tan bi haber var mı nasıl olmuş?

5 ünite daha bitirdim bu arada

ausum çok geçmiş olsun..allah şifanı versin...bende kaç gündür ders mers çalışmıyorum hiç..:KK5:
ağız yaraları bende de vardı, bir kaç gün önce iyileşti..doktora gittim, aft'mış ismi bu yaraların...günlerce yiyip içemedim..sadece çorba içebildim...
doktor oje fırçasına benzeyen bir ilaç verdi...onu sürdüm devamlı, şimdi geçti ama hala tuzlu eksi acı yiyemiyorum..:KK50:
biraz toparlanalım artık zaman az kaldı benim dersim kaldı...inşallah bu hafta sonu inkılapı bitiriebilirmiyim bilmiyorum, ardından

[sıze=3]
auscum biraz daha iyi olmana çok ama çok sevindim allah daha da iyi etsin :KK19:
Tabii kesinlikle istirahat etki çabucak atlatıp ayaklanabilesin :KK16:
Yumurcak yusufunda toparlanmış olmasına sevindim :KK54:
Ausum bi kurşu filan mı döktürelim ne topiktekiler teker teker dökülüyor böyle olmayacak :KK52:
En kısa zamanda dön aramıza gözümüzü yollarda bırakma :KK6:
Sen hiç merak etme bende dahil olmak üzere çalışıyoruz ausum :126:
Dodamaan öpüyorum :KK48:
Bu arada gerçektende iyi olmana sevindim hadi yeniden geçmiş olsun :KK3:
[/sıze]

topiğimizin tatlı sahibesi...:KK16:

iyi olmana çok sevindim canım benim

Allah daha da iyi etsin inşallah

yusufcuk hemen atlatmış..

sırayı annesine versmiş ausumm sende dinlen bizi merak etme..

bizimde aklımızdasın auscum seni kocaman öpüyorum :KK54:

en kısa zamanda aramıza dön seni özledikk..

ama iyileşmiş olarak inşallah canım...:KK16::KK16:

ablam çok geçmiş olsun
sen iyileşde dön aramıza yine bakarsın sayfaya merak etme aklın kalmasın:KK16:

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim :KK17:

Hepinizin geçmiş olsun dilekleri ve eşimin üstün performansı sayesinde Allahın izni ile geçti gitti bu hastalıkta .

Gazelcim ne aftı ne uçuğu ahretliğim 35 den sonra ağır su çiçeği geçirdim , hastanelerdeyim kaç gün . Nete yetişkinlerde su çiçeği yazın işte ayı o resimlerdeki gibi oldum:KK52::KK53:

Hepinizi çok çok öpüyorum , özledim çok :KK16:

Geçirmedim daha da geçirmem diyenler de beni örnek alsın , hem de çok ağır geçiyor , eğer ateşimi dengede tutamasaydık beyinde iltihaplanma gerçekleşecekti , Allah korudu .

Hoş hain eşime göre az beyninde hasar olaydı dengelerdik durumu bile dedi :KK52:

Ama hakkını yemeyeyim o halimde bile yüzüme bakıp ''len hatun bunlar bile çirkinleştirmedi seni '' dedi ya .... Bu hastalığın bana unutturmadığı en güzel anlardan oldu , bir de oğlumunun beni her ayakta gördüğünde '' çabuk yatağa diyip , telefonla arayan herkese '' annem su çiçeklerinden oldu , çok hasta '' diye ağlamaklı anlatmasını hiç unutamayacağım .

Şimdi burda okuduklarımda çok çok çok mutlu etti beni.:KK16:

Bu hastalılık beni duygusallaştırdı galiba :KK17:

Teşekkürler hevicim iyiyim sen nasılsın neler yaptın bakalım :KK6:
Sabah ilk işim hemen ders çalışmak oldu ve 2 ünite çalıştım hevi sen çalışabildin mi :KK8:

Toplam biten konu sayısı 15 :KK14:
Geriye kaldı 2 ders onları da hafta sonu bitirip baştan itibaren tekrar yapmayı planlıyorum sınava kadar umarım yetişir.

5 ünite daha bitirdim bu arada

Finallere çalışmak daha zormuş ya kocaa kitapp bazı sıkan yerlerinde özetlerden baktım valla ne zaman biticek okadar şey 2 ünite bitirdim dahaa :26::KK31:

DENETİM Dersinden 2. üniteyi bitirdim.

35 üniteymiş 34 demişim. toplam 9 ünite bitti. halkla ilişkiler ve adalet meslek etiği. ing ve pc den 1 er ünite.

sorumlu olduğum ünite sayısı 70 yarısına çalışcam ee vizede öğrendik sonuçta.

Evet hemen konuya geçelim ve duygusallıktan çıkalım , gördüğüm bildiğim okuduğum ünite bildirimleri bunlardan ibaret , arada atladığım var mı ?

Şimdilik bunları yazıyorum , görmediğim olduysa affola , tekrar yazarsanız sevinirim bunun dışındakiler .

Çalışmayanlarda ne zaman başlamayı düşünüyor acaba ? Bu virüs beni cadı da yaptı azıcık ona göre :KK51:

Hepinizin geçmiş olsun dilekleri ve eşimin üstün performansı sayesinde Allahın izni ile geçti gitti bu hastalıkta .

Gazelcim ne aftı ne uçuğu ahretliğim 35 den sonra ağır su çiçeği geçirdim , hastanelerdeyim kaç gün . Nete yetişkinlerde su çiçeği yazın işte ayı o resimlerdeki gibi oldum:KK52::KK53:

Geçirmedim daha da geçirmem diyenler de beni örnek alsın , hem de çok ağır geçiyor , eğer ateşimi dengede tutamasaydık beyinde iltihaplanma gerçekleşecekti , Allah korudu .

Hoş hain eşime göre az beyninde hasar olaydı dengelerdik durumu bile dedi :KK52:

Ama hakkını yemeyeyim o halimde bile yüzüme bakıp ''len hatun bunlar bile çirkinleştirmedi seni '' dedi ya .... Bu hastalığın bana unutturmadığı en güzel anlardan oldu , bir de oğlumunun beni her ayakta gördüğünde '' çabuk yatağa diyip , telefonla arayan herkese '' annem su çiçeklerinden oldu , çok hasta '' diye ağlamaklı anlatmasını hiç unutamayacağım .

Canım hoşgeldin geçmiş olmasına çok sevindim:KK19:Seni tekrar burda görmek çok güzel:KK16:
Yavrum benim kıyamam Allah annesini korusun öp benim yerime güzel oğlunu:nazar::KK16:

Canım hoşgeldin geçmiş olmasına çok sevindim:KK19:Seni tekrar burda görmek çok güzel:KK16:
Yavrum benim kıyamam Allah annesini korusun öp benim yerime güzel oğlunu:nazar::KK16:

Çok sağol nevresteceğim ,ne güzel sözler bunlar :KK17:

Aminnnn Allah cümlemizi evlatlarımıza , evlatlarımıza da bize bağışlasın .

Beğen butonunu da buldum sayende .:KK34:

Evet hemen konuya geçelim ve duygusallıktan çıkalım , gördüğüm bildiğim okuduğum ünite bildirimleri bunlardan ibaret , arada atladığım var mı ?

Şimdilik bunları yazıyorum , görmediğim olduysa affola , tekrar yazarsanız sevinirim bunun dışındakiler .

Çalışmayanlarda ne zaman başlamayı düşünüyor acaba ? Bu virüs beni cadı da yaptı azıcık ona göre :KK51:

Canım çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun seni yavruna eşine sevenlerine bağışlasın canım...

tekrar geçmiş olsun canım çok şükür atlattın:KK16:
hadi sen de başla artık çalışmaya
durmak yok derse devam:KK53:

tekrar geçmiş olsun canım çok şükür atlattın:KK16:
hadi sen de başla artık çalışmaya
durmak yok derse devam:KK53:

Beyin loblarım hasar gördü az dinlensin be lolisscim :KK1:

Ya bir rehavet geldi bana , vizede epey iyi gelen iki dersimi çalışmayayım diyorum hiç.

İngilizceden de çalışsam da ne fayda .

Eee geriye kalıyor 3 ders , ona da bol bol vakit var .:26:

Beyin loblarım hasar gördü az dinlensin be lolisscim :KK1:

Ya bir rehavet geldi bana , vizede epey iyi gelen iki dersimi çalışmayayım diyorum hiç.

İngilizceden de çalışsam da ne fayda .

Eee geriye kalıyor 3 ders , ona da bol bol vakit var .:26:

hadi hadiii bişey olmaz sana:KK34:
bence o derslere de çalış canım ne olur ne olmaz
ayy bu ingilizceyi napcaz yaa kalırsam çok fena olur 20 aldım resmen:KK5:

hadi hadiii bişey olmaz sana:KK34:
bence o derslere de çalış canım ne olur ne olmaz
ayy bu ingilizceyi napcaz yaa kalırsam çok fena olur 20 aldım resmen:KK5:

Bende 40 aldım ama tamamen doğaçlamadan , gözdenin ingilizce özetleri konusu var , gördün mü onu ? Çıktısını aldım ben sadece oradan çalışacağım .

Vizede çok daha kısa özetler koymuştu sadece onlara bakıp 40 almıştım .

Bende 40 aldım ama tamamen doğaçlamadan , gözdenin ingilizce özetleri konusu var , gördün mü onu ? Çıktısını aldım ben sadece oradan çalışacağım .

Vizede çok daha kısa özetler koymuştu sadece onlara bakıp 40 almıştım .

ben güzel doğaçlayamamışım işte:KK60:
hemen bakıyım gözde'nin topiğine canım,sağol:KK55:

ben güzel doğaçlayamamışım işte:KK60:
hemen bakıyım gözde'nin topiğine canım,sağol:KK55:

Yok işte gözdenin özetleri ile beraber doğaçladığım için öyle oldu zaten , dene sende pişman olmasın , hemen bir çıktı alıver .

O kursa gidiyor ya ing den .

auscumm seni gorunce telefondan girdim :KK1: mesaj atmistim ama gelmedi galiba cok ama cok gecmis olsun saba da yusufada :KK16: ALLAH(C.C) yar ve yardincin olsun... Aminnn :KK16:

adalet okuyan arkadaşlar bildiğiniz özet siteleri varmı güvenilir:::) yetişmiyor, yoğunumda zaten. destek olur özet...

X