2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

İleğeninide al savura savura gidek haydı kalk gidelim boşver sen ingi mingi bu daha önemli :KK53::KK53:

:KK9::KK9: ingi mingi güzeldi dolmacım ikilemeyi sevdim..:KK9:

ama olmaz dolmam olmazz ders cdlerim beni bekler..:KK31:

yaaa dolma şurda çalışma aşkı gelmiş bana neden kovuyorsun hemen aşkolsun :KK53:

Son düzenleme:
:KK9::KK9: ingi mingi güzeldi dolmacım ikilemeyi sevdim..:KK9:

ama olmaz dolmam olmazz ders cdlerim beni bekler..:KK31:

yaaa dolma :KK9:urda çalışma aşkı gelmiş bana neden kovuyorsun hemen aşkolsun :KK53:

HÖÖÖÖÖSSSST SEN KARŞI mı GELİYOSUN BANA HIIII SESİMİDE YÜKSELTTİM :KK52::KK52:
Ne güzel aşka gelmişsin tabiki git çalış hevicim ben engel olmıyayım :KK54:
Dur gitme çalışamazsın ben gidene kadar kalıcaksın uuulleeennn diyip işi dengesizliğe vurumuşum :KK53::KK9::KK52:

HÖÖÖÖÖSSSST SEN KARŞI mı GELİYOSUN BANA HIIII SESİMİDE YÜKSELTTİM :KK52::KK52:
Ne güzel aşka gelmişsin tabiki git çalış hevicim ben engel olmıyayım :KK54:
Dur gitme çalışamazsın ben gidene kadar kalıcaksın uuulleeennn diyip işi dengesizliğe vurumuşum :KK53::KK9::KK52:

kız dün sen demedin mi 7 girerim 8 de çıkarım diye bende ona göre plan program yapıyorum şekerim..
aaa olmaz ki böyle ama olmaz yani.. :KK37:
bana kızıyor bide yaaa:KK52:

kız dün sen demedin mi 7 girerim 8 de çıkarım diye bende ona göre plan program yapıyorum şekerim..
aaa olmaz ki böyle ama olmaz yani.. :KK37:
bana kızıyor bide yaaa:KK52:

sen de haklısın hevim napalım artık geç girince bende hemen çıkmak istemedim bu kadarda yüklenilmezki bi insanın üstüne :KK14::KK14::KK53:

öyle deme biberoncum 2 üni okumak zor olur kafan karışmıştır sınavlar yaklaştıkça..

şimdi bugübkü sınavlara giremedin kaldın mı biberoncum:KK50::KK50:
olsun canım üzülme sen bütlerde halledersin hepsini inş..

sendeki çalışma azmi kimsede yok canım benim...:KK19:

Hevim aynen öyle oldu, tahmin edemedim aynı gün olacağını, tarihe hiç bakmadan direkt saatlere baktım, bir de sitesinde 11-12 ocak yazıyordu o yanılttı beni...

Kaldım hevim, hukuk, bilgisayar ve ingilizce büte gireceğim...Napalım, kader böyleymiş, Allah daha beterinden korusun, umarım takılmadan veririm bütünlemede....

Hevim aynen öyle oldu, tahmin edemedim aynı gün olacağını, tarihe hiç bakmadan direkt saatlere baktım, bir de sitesinde 11-12 ocak yazıyordu o yanılttı beni...

Kaldım hevim, hukuk, bilgisayar ve ingilizce büte gireceğim...Napalım, kader böyleymiş, Allah daha beterinden korusun, umarım takılmadan veririm bütünlemede....

Şansın varmışki büt varmış biberoncum bak aöf de o da yok yaa şükretmek gerek :KK52:
eller büte hasret biberonum şimdiden bütü düşünüyorum bu da ayrı bi sters şekli olsa gerek :KK52::KK53:

sen de haklısın hevim napalım artık geç girince bende hemen çıkmak istemedim bu kadarda yüklenilmezki bi insanın üstüne :KK14::KK14::KK53:

ayy ayy ayyy gözlerin mi doldu dolmacım lütfen ama yapma..:KK50:

yarın gireriz akşam geyik yaparız canım benim...:13:

tmm dolmacım aboo saat 9 olmuş canım beni 2 ünite bekler
yarın akşam saatleride görüşmek üzere topik sana emanet canım
çok öptüm grş:KK16::KK54:

ayy ayy ayyy gözlerin mi doldu dolmacım lütfen ama yapma..:KK50:

yarın gireriz akşam geyik yaparız canım benim...:13:

tmm dolmacım aboo saat 9 olmuş canım beni 2 ünite bekler
yarın akşam saatleride görüşmek üzere topik sana emanet canım
çok öptüm grş:KK16::KK54:

Tamam hevicim allah zihin açıklığı versin :KK16:
Ben de birazdan çıkarım zaten :KK55:
Yarın inşallah hevim girerimde görüşürüz :KK3::KK3:
nanaklarından öpüyorum :KK19:

Şu iletinide değiştir hevim sana yakışmıyor ne o öyle yeni ing min şeylerinden koyuver heves kaçırmayacak şeyler olsun :KK60:

ahh biberoncum ya kötü olmuş ama sen inş üstesinden gelirsin canım benim..

finaller bitsin de dersler azalır hepsinden geçersin biberoncum benim..

sağlık olsun diyelim ya...

Şansın varmışki büt varmış biberoncum bak aöf de o da yok yaa şükretmek gerek :KK52:
eller büte hasret biberonum şimdiden bütü düşünüyorum bu da ayrı bi sters şekli olsa gerek :KK52::KK53:

Öyle dolmam ama ilk kağıda bakıp aynı gün olduğunu farkettiğimdeki şokumu bir görseydin...Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen...:KK43:(( Bir de tam o sırada bilgisayar çalışmayı bitirmiş hukuğa geçmek üzereydim. İyi ki yarın okul kapılarına gitmedim, o daha fena...:))

Öyle dolmam ama ilk kağıda bakıp aynı gün olduğunu farkettiğimdeki şokumu bir görseydin...Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen...:KK43:(( Bir de tam o sırada bilgisayar çalışmayı bitirmiş hukuğa geçmek üzereydim. İyi ki yarın okul kapılarına gitmedim, o daha fena...:))

Şaka bi yanada gerçekten hayal kırıklığı resmen dediğin gibi şok ve kaynar su birleşimi yaşatıyor böyle şeyler :KK31:
Canın saolsun biberoncum vardır bununda bi hayrı diyerek yoluna devam ediceksin yoksa çok haklısın çokta iyi anlarım seni benimde buna bnzer talihsizliklerim olmuştur :KK34:
Sen bunun da üstesinden gelirsin bütlerde yine gurur tablomuz olursun :KK16:

iyi geceleeer :) uzuuuun bi aradan sonra hepinize merhaba :KK3: bu kez fena salladım dersleri daha yeni başlıyorum 1 ünite bitti sadece 27 adet gözümün içine bakıyor vallaha :KK70: neyse sabahlar benimmm...

Günaydınlaaar herkese :KK3:

Ahh be arkadaşım nasıl şaşırdım anlatamam . OKudum ve hadi beeeeee dedim ilk tepki . Tabii ki büt . olması büyük şans ama yine de seni ve kendine kızgınlığını tahmin edebiliyorum .

Bizim şer gördüklerimizde hayır , hayırlı gördüklerimizde şer olabilir ayetini düşünürüm bu durumlarda ben hep .

Şimdi edebiyata başlarsın , ne yapalım senin tatil azıcık geç olacak sadece .

Sakın moralini bozma tamam mı ? Şimdi kendimden pay biçiyorum ya hep sen bir şey anlatınca ,kaç daha o sınav kağıdına bakıp hayıflanırım ben çünkü.

iyi geceleeer :) uzuuuun bi aradan sonra hepinize merhaba :KK3: bu kez fena salladım dersleri daha yeni başlıyorum 1 ünite bitti sadece 27 adet gözümün içine bakıyor vallaha :KK70: neyse sabahlar benimmm...

Günaydın arzucum , nerelerdesin sen ?

Hadi bakalım 15 günde yer bitirirsin sen o 27 üniteyi . Bende yarın start vereceğim , 23 de bende var.

Son düzenleme:
[sıze=3]vay vay vay gözlerime inanamıyorum :KK53::KK53::KK53:
Canım ausum topiğin bitanecik sultanı :KK19: Seni görmek ne hoş ne hoş :KK16::KK16:
Tamamen atlattın demek oh oh ne iyi olmuş aman uzak olsun buna benzer hastalıklar bi daha sana uğramasın :KK4:
Beğen butonu ne olmuş auscum bizde heviyle dün onun geyiğini yapıyoduk topik başı boş kaldı hırhızlar aldı götürdü diyoduk :KK52::KK52:
2 ünitemi yakalamışsın ausum onun üstünede sana zahmet 8 ünite ekleyebilirmisin yeni hastalıktan kalktın yormıyalım seni :KK54:
[/sıze]

Günaydın dolmacımmmm :KK19::KK19::KK19: Pörtletme be gözlerini öyle korkuyorum :18:

Atlattım atlattım canım Allahın izniyle . Bomba gibi olmama da ramak kaldı hatta :KK76:

Ya beğen butonu fena olmuş , gelmiş yine sol alttaki yıldız butonu .Ama ben sizin ünteleri takip ederken beğen yapıp okuduğum mesajları teyit etmiş oluyordum , şimdi kötü oldu benim takibim açısından .

Neyse , yönetime bir itirazım var yazıvereyim bakim :KK6::KK6:

Ooooo 8 daha mıııı , eeee bitmiştir senin o zaman :KK52:

Dolmaaaaaaaaaaaaaaaaaa , üzerine 8 ünite nasıl ekleyeyim yahu , senin zaten tabloya göre 4 kalmış :KK53:

Bitti mi hepsi onu de sen bana ?

Ahh be arkadaşım nasıl şaşırdım anlatamam . OKudum ve hadi beeeeee dedim ilk tepki . Tabii ki büt . olması büyük şans ama yine de seni ve kendine kızgınlığını tahmin edebiliyorum .

Bizim şer gördüklerimizde hayır , hayırlı gördüklerimizde şer olabilir ayetini düşünürüm bu durumlarda ben hep .

Şimdi edebiyata başlarsın , ne yapalım senin tatil azıcık geç olacak sadece .

Sakın moralini bozma tamam mı ? Şimdi kendimden pay biçiyorum ya hep sen bir şey anlatınca ,kaç daha o sınav kağıdına bakıp hayıflanırım ben çünkü.

Ahh canım benim, kabuslar gördüm dünden beri. Hiç rahat uyuyamadım, tuhaf bir his, hala nasıl tarihe bakmadım diye kendime kızıyorum, eşim de bana kızıyor yeter artık dünyanın sonu değil diye. Ama hislerimi anlatamıyorum ki, ancak bu işin içinde olanlar anlar beni diye size yazdım ilk...

Ben de aynen o ayeti hatırlarım ausum, belki bana gereğinden fazla kadercisin diyeceksin ama ben her şeyin bir sebebi olduğuna inanırım, ve o an kötü olanlar aslında iyi, iyi olanlar da kötü olabiliyor, ben çok yaşadım bunu...O nedenle avutmaya çalışıyorum kendimi, ama asıl kızgınlığım kağıda doğru dürüst bile bakmamış olmam...Neyse ona da bahanem hazır; anadolu'da böyle değil, alışkın olmadığım için böyle oldu...Ve aynen senin dediğin gibi, dönüp dönüp kağıda bakıyorum, ikinci oturum da aynı sınıf aynı sıraymış. Uff, geçecek ama en büyük tespiti annem yaptı; sen şimdi 1 hafta başımızın etini yersin bununla! dedi.:)) Ben de içimden 1 hafta olsa iyi dedim.:))

Size her zamankinden çok ihtiyacım var, durup durup aklıma geliyor çünkü, Allah elbette daha büyük dert vermesin ama yolunda gitmedi ya bir şeyler; o nedenle çok içim sıkılıyor. Yakında düzelirim...:KK16::KK16::KK16:

Biberonum canım benim , ben şimdi sana takma kafanı desem de durup durup aklına gelecek ama gelmemesi lazım bunu sende çok iyi biliyorsun . Oldu bitti ve en önemlisi sana dönem kaybettirmeyecek telafisi var , tamam büt . olmasa idi hep beraber oturup ağlayalım derdim ama düşün ki finaller ocakta değil de şubatta imiş.

Hadi bakalım şimdi hafızandan sil bunları , seni dağ gibi edebiyat ünitelerin bekliyor :KK31:

Hem belki 060-70 alacakken bütlerde 90-100 ler gelecek
:KK52::KK52::KK52:

Günaydın arzucum , nerelerdesin sen ?

Hadi bakalım 15 günde yer bitirirsin sen o 27 üniteyi . Bende yarın start vereceğim , 23 de bende var.

günaydın ablacımm vallahi son sınavdan sora aklıma bile getirmek istemedim sınavları bana hatırlatcak herşeyden uzak durdum anca iki hafta kala elim mahkum başladım halada çalışasım yok aslında.. :KK53:

ayıpsın gece 2 ünite daha devirdim kaldı 25 :KK70:

sen her türlü halledersin yav geçen sınavda mucizeler yarattın vallahi o kadar kısa zamanda helal sana :KK70:

günaydın ablacımm vallahi son sınavdan sora aklıma bile getirmek istemedim sınavları bana hatırlatcak herşeyden uzak durdum anca iki hafta kala elim mahkum başladım halada çalışasım yok aslında.. :KK53:

ayıpsın gece 2 ünite daha devirdim kaldı 25 :KK70:

sen her türlü halledersin yav geçen sınavda mucizeler yarattın vallahi o kadar kısa zamanda helal sana :KK70:

Ver gazı ablana ver gazı :KK55::KK55:

Canım senden de harika bir performans bekliyorum finallerde . Ausun harikadan kastı her zaman geçecek kadar nottur :KK9:

Ver gazı ablana ver gazı :KK55::KK55:

Canım senden de harika bir performans bekliyorum finallerde . Ausun harikadan kastı her zaman geçecek kadar nottur :KK9:

hehehe :KK70: sen on numarasın bitanesin seni tek geçeriz bu sınav aleminde.. :KK70:

kesinlikle katılmaktayım geçelim yeter demi.. sorası umurumda değil yeterki alttan bişicik kalıpta okul uzamasın 35le geçeyim ama geçeyim..

X