2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Toplam biten konu sayısı 15 :KK14:
Geriye kaldı 2 ders onları da hafta sonu bitirip baştan itibaren tekrar yapmayı planlıyorum sınava kadar umarım yetişir.

SELAM KIZLAR

MAŞALLAH HEPİNİZ BAŞLAMIŞ BİTİRENLERDE VAR :nazar:

BU HAFTA ÖYLE BERBAT BİR HAFTA GEÇİRİYORUMKİ ,

Gece 1 de işten çıkıp eve gidip 03:30 da uyuyan insan ve uykusuz olan insan var 4 saatlik uykuyla işe gidip geldim ve hep bir baş ağrısı vardı .

Bende bu akşam devam etmeyi düşünüyorum

ama o kadar mutsuzum ki :KK14::KK14:

Nihayet kafamı kaldırabildim bugün arkadaşlar .

Geçmişe dönemedim , çok ihmal ettim listeyi de kusura bakmayın , dilerseniz sayfayı her gün giren birine devredebilirim :26:

Döküntülerin çoğu kabuk bağladı , ağrıları geçti en önemlisi . Gözlerimi açabiliyorum 2 gündür şükür Rabbime . Ağzımın içide yara idi o da geçti .

Çok çok ağır atlattım ama şükür bu da geçti sayılır .Hala istirahat modundayım ama .

Yusuf iyi , 3 günde toparladı o .

Hepinizi öpüyorum , geçmiş mesajlarınıza tek tek bakacağım ama şimdilik müsadenizi istiyorum .

Ben yokken çalışmalarınız devam etmiştir umarım , aklımda gönlümde sizlerle biliyorsunuz .:KK16:

Geçmişe dönemedim , çok ihmal ettim listeyi de kusura bakmayın , dilerseniz sayfayı her gün giren birine devredebilirim :26:

Döküntülerin çoğu kabuk bağladı , ağrıları geçti en önemlisi . Gözlerimi açabiliyorum 2 gündür şükür Rabbime . Ağzımın içide yara idi o da geçti .

Çok çok ağır atlattım ama şükür bu da geçti sayılır .Hala istirahat modundayım ama .

Hepinizi öpüyorum , geçmiş mesajlarınıza tek tek bakacağım ama şimdilik müsadenizi istiyorum .

Ben yokken çalışmalarınız devam etmiştir umarım , aklımda gönlümde sizlerle biliyorsunuz .:KK16:

ausum çok geçmiş olsun..allah şifanı versin...bende kaç gündür ders mers çalışmıyorum hiç..:KK5:
ağız yaraları bende de vardı, bir kaç gün önce iyileşti..doktora gittim, aft'mış ismi bu yaraların...günlerce yiyip içemedim..sadece çorba içebildim...
doktor oje fırçasına benzeyen bir ilaç verdi...onu sürdüm devamlı, şimdi geçti ama hala tuzlu eksi acı yiyemiyorum..:KK50:
biraz toparlanalım artık zaman az kaldı benim dersim kaldı...inşallah bu hafta sonu inkılapı bitiriebilirmiyim bilmiyorum, ardından

saolasın canım
dün hastaneye yatırdılar
bütün gün çektim o çileyi
migrenim zaten 3 gündür sürüyordu bideüşütünce ayağa kalkmaz oldum bütün gün ağladım canımdan can gitti resmen
sonra gece gittik hastaneye serum taktılar ağrı kesici iğne yaptılar yemin ediyorum yeniden doğmuş gibi oldum ağrım geçince
tekerli sandalyeyle girdiğim hastaneden ayakta çıktım bin kere dua ettim doktora ölüyordum resmen
şimdi başımda ağrı yok çok şükür
ama boğazlarım çok şiş
birsürü ilacım var
onları kullanıyorum
birde kuru kuru öksürük öksürdükçe boğazım yırtılıyor resmen hissediyorum
migrenim tutmasında herşeye razıyım valla bu acı bile vız geliyor
çok illet bişet bu migreb
doktora diyorum ne yapabilirim geçirmio hiç bir ağrı kesici
hiçbişey yapamazsın diyo:KK14:
gürültülü ortamlarda kalmayacakmışım sinir stres üzntü yapmayacakmışım heh dedim tam benlik
kaya tuzunu iyice ez poşete doldur ağrın başlayınca kafanda gezdir bi dene bakalım belki iyi gelir dedi ama kuru kuru tuz nasıl etkileyecek ki kafamı onu anlayamadım:26:

Hadii yapma ya o kadar mı oldun hastaneye yatacak ve serum yiyecek kadar :KK53: :26:
Çok geçmiş olsun yenide arkadaşım ya Allah bi daha da göstermesin hani derler ya insanın neresi ağrırsa canı oradadır diye aynen öyle ve iyileşince dediğin gibi yeniden doğmuş gibi oluyosun üzerinden bi yük kalkıyor :KK76:
Gözdecim demek migreb çok illet bişey ha :KK53: doğru seni hastanelere düşürdüğüne göre seninki migren değil olsa olsa migreb olur :KK52:
Evet benim de migren için bildiklerim o,gürültülü yerler ses filan yasak ve ışıkta olmıyacak karanlık ortamda oturcaksın zate ışık göz alır ya ondan ve bi de tabiki stres sinir yasak :KK34:
Vay be kaya tuzu nelere kadilmiş doktor öyle dedi demek :21:
Kuru öksürük için de gözdecim bol bol sıvı tüket daha da kurutma faranjite dönüştürürsün ıhlamırmuş ılık suymuş iç bol bol ballı sütmüş ben de yeni tükettim mecbur sıvımı bol bol tükettim senin iyi benim seste komple gitti :KK51:

nihayet kafamı kaldırabildim bugün arkadaşlar .

Döküntülerin çoğu kabuk bağladı , ağrıları geçti en önemlisi . Gözlerimi açabiliyorum 2 gündür şükür rabbime . Ağzımın içide yara idi o da geçti .

çok çok ağır atlattım ama şükür bu da geçti sayılır .hala istirahat modundayım ama .

[sıze=3]
auscum biraz daha iyi olmana çok ama çok sevindim allah daha da iyi etsin :KK19:
Tabii kesinlikle istirahat etki çabucak atlatıp ayaklanabilesin :KK16:
Yumurcak yusufunda toparlanmış olmasına sevindim :KK54:
Ausum bi kurşu filan mı döktürelim ne topiktekiler teker teker dökülüyor böyle olmayacak :KK52:
En kısa zamanda dön aramıza gözümüzü yollarda bırakma :KK6:
Sen hiç merak etme bende dahil olmak üzere çalışıyoruz ausum :126:
Dodamaan öpüyorum :KK48:
Bu arada gerçektende iyi olmana sevindim hadi yeniden geçmiş olsun :KK3:
[/sıze]

topiğimizin tatlı sahibesi...:KK16:

iyi olmana çok sevindim canım benim

Allah daha da iyi etsin inşallah

yusufcuk hemen atlatmış..

sırayı annesine versmiş ausumm sende dinlen bizi merak etme..

bizimde aklımızdasın auscum seni kocaman öpüyorum :KK54:

en kısa zamanda aramıza dön seni özledikk..

ama iyileşmiş olarak inşallah canım...:KK16::KK16:

gözdecimmm çok çok geçmiş olsun canım benim :KK16:

dikkat et kendine ..
bu kadar yoruluyorsun biraz dinlen canım benim

kocaman öpüyorum seni..

yine şekillendi dolmanın farları acep nerelerde geziyor kendisi....:KK55::KK55:
Dolmaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK16:

ablam çok geçmiş olsun
sen iyileşde dön aramıza yine bakarsın sayfaya merak etme aklın kalmasın:KK16:

ausum çok geçmiş olsun..allah şifanı versin...bende kaç gündür ders mers çalışmıyorum hiç..:KK5:
ağız yaraları bende de vardı, bir kaç gün önce iyileşti..doktora gittim, aft'mış ismi bu yaraların...günlerce yiyip içemedim..sadece çorba içebildim...
doktor oje fırçasına benzeyen bir ilaç verdi...onu sürdüm devamlı, şimdi geçti ama hala tuzlu eksi acı yiyemiyorum..:KK50:
biraz toparlanalım artık zaman az kaldı benim dersim kaldı...inşallah bu hafta sonu inkılapı bitiriebilirmiyim bilmiyorum, ardından

canım bende de çok çıkar aft
iğrenç birşey ya
kardeşimde de çok çıkar
büye zayıflığındanmış
vitaminsizlikten
o dediğin ilaç süper
ben bikere kullandım ondan 10 gün geçmeyen yara 1 gecede gitti
ama ben onun ismini unuttum
sonrada hep tuhaf tuhaf ilaçlar verdiler aczaneler
sen onun adını bana özel msjla bi atsana
yazayım bi kenara
he birde tuzlu su yapıp ağzını çalkala
bi gece geçiriyor geçenlerde bende çktı yine 1 hafta senin gibi çorba yedim ilaçta almadım geçirmio diye sonra tuzlusu yapayım en son çare dedimde sabaha kurumuştu hemen

Hadii yapma ya o kadar mı oldun hastaneye yatacak ve serum yiyecek kadar :KK53: :26:
Çok geçmiş olsun yenide arkadaşım ya Allah bi daha da göstermesin hani derler ya insanın neresi ağrırsa canı oradadır diye aynen öyle ve iyileşince dediğin gibi yeniden doğmuş gibi oluyosun üzerinden bi yük kalkıyor :KK76:
Gözdecim demek migreb çok illet bişey ha :KK53: doğru seni hastanelere düşürdüğüne göre seninki migren değil olsa olsa migreb olur :KK52:
Evet benim de migren için bildiklerim o,gürültülü yerler ses filan yasak ve ışıkta olmıyacak karanlık ortamda oturcaksın zate ışık göz alır ya ondan ve bi de tabiki stres sinir yasak :KK34:
Vay be kaya tuzu nelere kadilmiş doktor öyle dedi demek :21:
Kuru öksürük için de gözdecim bol bol sıvı tüket daha da kurutma faranjite dönüştürürsün ıhlamırmuş ılık suymuş iç bol bol ballı sütmüş ben de yeni tükettim mecbur sıvımı bol bol tükettim senin iyi benim seste komple gitti :KK51:

ayy dolma valla bu halimle güldürdün kız beni migreb ki ne migreb:KK52:
dün çok kötüydüm cidden ya
yürüyemiodum bile
tansiyonum çok düşük çıktı sürekli çarpıntım vardı
doktor dedi ne hale gelmişsin sen yüzün gözünde kireç gibi serum takalım dedi
valla bi ton para gitti içimede oturdu ama çok şükür ayağa kalkıyorum nasıl bir ağrıysa üşütüncede düşürdü beni hepten:KK19:
ondan kurtuldumda boğazlarım feci ya:KK19:
lisede staja giderken çok faranjit olurdum ben
sesim falan kısılırdı
hele okulda hiç konuşamazdım kağıda yazarak anlaşıyordum hocalarla arkadaşlarımla
senelerdir olmuodum şimdi anaokuluna girdim ya yine başladı
çocuklar hep hasta
onlardan bulaşıyor
ee bide yüksek sesle konuşunca falan hemen gidio ses telleri
sesimde kısıldı yine ama hep fısıltıyla konuşuyorum bi bağırsam kökten gidicek eminim:KK53:
yarında kurs var ya pazar günü sınavımız vardı gitmemde lazım nasıl gidicem bilmiyorum:KK19:
dediğin gibi bütün gün ıhlamur thylot içtim ama hiç yumuşamadı
doktora düşük dozlu antibiyotik vermiş
işe yarayacak mı bakalım:26:

gözdecimmm çok çok geçmiş olsun canım benim :KK16:

dikkat et kendine ..
bu kadar yoruluyorsun biraz dinlen canım benim

kocaman öpüyorum seni..

çok sağol canım benim:KK16:
dinlenmeye çalışıyorum elimden gelidğince ama ev kalk gidelim diyor o derece:KK52::KK52:
hain babamla hain kardeşimde sağolsunlar hiç yardım etmiyorlar:KK53:
neyse şükür bu halimede dünden bin kat iyiyim razıyım boğaz ağrısına yatağa düşmemeyimde:KK1:
bende öpüyorum seni mikroplu mikroplu:KK53::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

çok sağol canım benim:KK16:
dinlenmeye çalışıyorum elimden gelidğince ama ev kalk gidelim diyor o derece:KK52::KK52:
hain babamla hain kardeşimde sağolsunlar hiç yardım etmiyorlar:KK53:
neyse şükür bu halimede dünden bin kat iyiyim razıyım boğaz ağrısına yatağa düşmemeyimde:KK1:
bende öpüyorum seni mikroplu mikroplu:KK53::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

aboooo hasta olmayım gözdemmm:KK30::KK30:
sende yapabildiğin kadar yap canım benim yorma kendini azıcık azıcık dinlen..
aman Allah yatağa düşürmesin ayakta atlatırsın inş canım :KK34:
:KK16:

ablam çok geçmiş olsun
sen iyileşde dön aramıza yine bakarsın sayfaya merak etme aklın kalmasın:KK16:

canım bende de çok çıkar aft
iğrenç birşey ya
kardeşimde de çok çıkar
büye zayıflığındanmış
vitaminsizlikten
o dediğin ilaç süper
ben bikere kullandım ondan 10 gün geçmeyen yara 1 gecede gitti
ama ben onun ismini unuttum
sonrada hep tuhaf tuhaf ilaçlar verdiler aczaneler
sen onun adını bana özel msjla bi atsana
yazayım bi kenara
he birde tuzlu su yapıp ağzını çalkala
bi gece geçiriyor geçenlerde bende çktı yine 1 hafta senin gibi çorba yedim ilaçta almadım geçirmio diye sonra tuzlusu yapayım en son çare dedimde sabaha kurumuştu hemen

ayy dolma valla bu halimle güldürdün kız beni migreb ki ne migreb:KK52:
dün çok kötüydüm cidden ya
yürüyemiodum bile
tansiyonum çok düşük çıktı sürekli çarpıntım vardı
doktor dedi ne hale gelmişsin sen yüzün gözünde kireç gibi serum takalım dedi
valla bi ton para gitti içimede oturdu ama çok şükür ayağa kalkıyorum nasıl bir ağrıysa üşütüncede düşürdü beni hepten:KK19:
ondan kurtuldumda boğazlarım feci ya:KK19:
lisede staja giderken çok faranjit olurdum ben
sesim falan kısılırdı
hele okulda hiç konuşamazdım kağıda yazarak anlaşıyordum hocalarla arkadaşlarımla
senelerdir olmuodum şimdi anaokuluna girdim ya yine başladı
çocuklar hep hasta
onlardan bulaşıyor
ee bide yüksek sesle konuşunca falan hemen gidio ses telleri
sesimde kısıldı yine ama hep fısıltıyla konuşuyorum bi bağırsam kökten gidicek eminim:KK53:
yarında kurs var ya pazar günü sınavımız vardı gitmemde lazım nasıl gidicem bilmiyorum:KK19:
dediğin gibi bütün gün ıhlamur thylot içtim ama hiç yumuşamadı
doktora düşük dozlu antibiyotik vermiş
işe yarayacak mı bakalım:26:

Valla geçen sene maaşaallah iyiydim ama bu sene ne olduysa yine fire vermeye başladım o kadarda dikkat ediyorum halbuki şu an am ben şükürki iyiyim amaan bi daha bademciklerimle uğraşmak istemiyorum :KK4:
Diyişim o ki seni çok iyi anlıyorum gözdecim vücut direnci yüksek tutacak şeyler ye ve benim gibi hasta olunca değil genel olarak ye :KK39:senin daha dikkat etmen gerekiyor anaokulunda riskin hep var :2:
Esasında dinlenmen gerek kötü olmuş yarın kurs pazar sınav..
Bize bırak seni temsilen gideriz sen dinlen gözdecim :KK52:
dÜŞÜK OLSADA MUTLAKA İŞE YARAR SADECE İYİYLEŞME GÜNÜNÜ BİRAZ ETKİLER O KADAR..Hangi antibiyotik :KK28:

görüşmeyeli nasılsın canım ....:KK34:

ünitecikler bitti mi dolmacım..

Teşekkürler hevicim iyiyim sen nasılsın neler yaptın bakalım :KK6:
Sabah ilk işim hemen ders çalışmak oldu ve 2 ünite çalıştım hevi sen çalışabildin mi :KK8:

Teşekkürler hevicim iyiyim sen nasılsın neler yaptın bakalım :KK6:
Sabah ilk işim hemen ders çalışmak oldu ve 2 ünite çalıştım hevi sen çalışabildin mi :KK8:

bende çalıştım dolmacım ama haftasonu da çalışacağım toplu bildireceğim.. şekerim..

bende çalıştım dolmacım ama haftasonu da çalışacağım toplu bildireceğim.. şekerim..

Çok azimli gördüm seni veya sınav yaklaştı etekler tutuştu da olabilir bu durum :KK52:
Ben de kesinlikle haftasonu çalışıcam hevicim :KK55:
Ben bildirimleri aus gelince yapmayı düşünüyorum çünkü çok sayfa birikti onada zor olmasın çok bildirim yapan yok zaten boşuna sayfa okumasın diye :KK34: öyle bi söylemişimki sanki koskoca topikte sadece ünite bildirimi ben yapıyorum :KK53::KK9:

Çok azimli gördüm seni veya sınav yaklaştı etekler tutuştu da olabilir bu durum :KK52:
Ben de kesinlikle haftasonu çalışıcam hevicim :KK55:
Ben bildirimleri aus gelince yapmayı düşünüyorum çünkü çok sayfa birikti onada zor olmasın çok bildirim yapan yok zaten boşuna sayfa okumasın diye :KK34: öyle bi söylemişimki sanki koskoca topikte sadece ünite bildirimi ben yapıyorum :KK53::KK9:

sınav yaklaştı ondan bide bu saatte kadar yatıp sonra başlayınca böyle oluyor canım...

dolmacım çok güzel bir açıklama yaptınn..

:KK9: :KK9: :KK9:

Son düzenleme:
sınav yaklaştı ondan bide bu saatte kadar yatıp sonra başlayınca böyle oluyor canım...

dolmacım çok güzel bir açıklama yaptınn..

:KK9: :KK9: :KK9:

yok artık ironi yapıyosun herhal hevicim bu saate kadar uyumuyosundur demi :KK53:
Eee neler yaptın başka hevim günün nasıl geçti ne yedin ne içtin :KK52::KK52:

X