2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kuzuya da sana da geçmiş olsun auscum. nasıl oldun allah şifa versin inş.

yazayımda unutmayayım.35 üniteymiş 34 demişim. toplam 9 ünite bitti. halkla ilişkiler ve adalet meslek etiği. ing ve pc den 1 er ünite.

sorumlu olduğum ünite sayısı 70 yarısına çalışcam ee vizede öğrendik sonuçta.

Son düzenleme:

canım merhaba senin sınav sonuçların nasıl.?
yardımcı kitap kullanıyormusun.
aöf verdiği kitaplar bana çok uzun geliyor murat yayınlarından çalışıyorum bende. yetersiz olurmu acaba..

Neler yaptırdın bakalım kuaförde boyamı kesimmi fönmü permamı
Kargo ücretli demiştin ne kadarmış kargo ücreti
Hadi bakalım hevim güle güle kullanmı derler güle güle özetlerini çalış inşallah aldığına değer iyi bi seçim yapmışsındır
Doğru söylüyosun çok cins insanlar var sana da bi tanesi rastlamış
Napıyım hevimiyileştim onun için hemen dışarıya atayım kendimi dedim
Dün patron mutlu son istiyora gittik tavsiye ederim güzel bi film
Bugün de yapılacak işlerim vardı çıktım ama sanki bugün daha mı soğuktu ne donanza oldum yine
Yarın sabahta Allahın izniyle derslere de başlıyorum bugün biraz yoruldum ondan başlayamadım bi de şu an midem bulaıyo hevi ya hep bu abur cubur yemeklerimden :120::120:
Ay saolasın hevicim

Mrb;
Ben de açıkçası murattan pek fayda göremedim,nokta atış desen o da yalan oldu artık geriye yargı kaldı o sanki iyi gibi
Ben de işletmeyim..vize için tek bi dersten almıştım diğerlerine nazaran iyi onun için gidiyim diğer derslerime de alıyım dedim ama tabii kalmamıştı kritik olan dersimi bulablseydim iyi olurdu ama artık bu şekilde çalışacaz ne yapalım

ahh be arkadaşım geç kaldın söylemekte ya ben siparişi verdim
yarın gelecek yarında ben evde yokum annem alacak siparişi.
caım skıldı şimdi off inş iyi çıkar ya..:44:

saçlarımın kırıklarını aldırdım bide şekil verdirdim canım bnm..
ayy dolmam asmunikal bişeyler demiş çok korktum şimdi ya
inş benim özetler iyi gelir canım demi
aman canım iyi ol maşallah tabi dışarıya hasret kaldın kaç gün ilk fırsatta çıktın dışarı..
evet bugün ayaz vardı canım dışarı da vallaha
sen değil bende üşüdüm yani sorun yok
çok yeme dolmacım abur cubur sonra bana kilo aldım deme bak benden söylemesi canım benim..
bugünde karşılaşamadık inş gece denk geliriz
kocaman öptüm grşrz şekerrrr

dolmaaaa yeşilleri yakmışsın gördümmm seniiiii:82::82:

Son düzenleme:

Seni bekliyodum hevim
Güle güle kullan kırıksız saçlarını :115:
Denemekten zarar gelmez hevicim sıkma canını bi kere almışsın ne olduğunu hiçbirimiz bilmiyoruzki canım benim eline geçince güzelce bi çalış moralini bozma hiç yoktan iyidir elinde bi kaynak nede olsa
He valla hevi ya yiyiyoruz yiyiyoruz sonra kilo alıyoruz diyoruz doğrusun halen de arsızız valla

sağol canım
ay canım ne güzel moral verdin kız sağol canım benim
inş iyi çıkar canım kızzz ne iyisin sen
bende yedim bugün hatta şuan yiyorum ma çaktırma..

sağol canım
ay canım ne güzel moral verdin kız sağol canım benim
inş iyi çıkar canım kızzz ne iyisin sen
bende yedim bugün hatta şuan yiyorum ma çaktırma..

nE DEMEK CANIM HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL
AH HEVİİM MİDEM ALLAK BULLAK VALLA DÜNDEN CİPS VARDI EKONIMİK PAKET ALMIŞTIK İLLA ONU BİTİRECEM YA BİTİRDİM RAHATLADIM BU SEFER MİDEM RAHATLAMADI
BEN ETTİM SEN ETMESYDİN KIIZ SEN NE YİYİYOSUN GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSIN HEMEN BIRAKABİLİRSİN BENİM ŞU DURUMUMA DÜŞMEK İSMEYİYORRSAN

dolmam kör olası net gitti kablolarla uğraşıp duruyorum ya off ancak geldi..

dolmammmm ama gitmişsin sen canım kusura bakam suratına kk dan çıkmış gibi oldum ama..:26:
net gitti caım ondan giremedim sohbette de yeni başlamıştık

ANLADIM HEVİCİM ÖNEMLİ DEĞİL
KIIZ NET KABLOSUNA KÖROLASICA DENİLİR Mİ HİİÇ YAA İNAT ETSE DE BAĞLANAMASA NE OLUR HALİNİZ

ayyy duymamıştır kız uzakta kaldı o duysa yine gider mazallah canım...

Kapı gibi yeşil ışığım var görmüyomusun hevi

kız bi baktım gitmiştin yeşilin yanmıyordu ondan canım..

demek ben baktıktan sonra yeşillendin demüüüü

ayyy duymamıştır kız uzakta kaldı o duysa yine gider mazallah canım...

kız bi baktım gitmiştin yeşilin yanmıyordu ondan canım..

demek ben baktıktan sonra yeşillendin demüüüü

evet kıız sonaradan yeşillendim
harbi olarak midem bulanıyor cidden yani hevi bi daha da yersen 2 olsun ya ne zamandır yemiyordum bi galeyana geldik :122::122::122::122:

evet kıız sonaradan yeşillendim
harbi olarak midem bulanıyor cidden yani hevi bi daha da yersen 2 olsun ya ne zamandır yemiyordum bi galeyana geldik :122::122::122::122:

ahh dolmam az az yeseydin keşke bilirim o mide bulantısını canım soda iç istersen biraz iyi gelir belki
sen nasıl aldanın o cipsin çekiciliğine...

ahh dolmam az az yeseydin keşke bilirim o mide bulantısını canım soda iç istersen biraz iyi gelir belki
sen nasıl aldanın o cipsin çekiciliğine...

Amaaaan ne biliyim hevim şapşallığıma denk geldi bi de patates cipsi yedim pekte sevmem ben mısır cipsini severim
Diyorum ya inan şapşal anıma denk gelmiş hem sevmiyorum hem paketi bitiriyorum maaşaallah bana yani
Soda yokki evde hevim hemen bi küçük emrah moduna giriyim '' Abi abi pardon abla abla bizim hiiç sodamız olmadı biliyormusun hiç sodayı içmedik tadını bilmiyoruz biliyormusun ''
Evet esasında soda çok iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…