2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Hevesin niye gitti hevim ne oldu sana böyle bakıyım bi rehavetli reahavetlisin :KK19:
Benim bademcikler duruyor hevi ya yine ıhlamur filan içiyorum elimden geleni yapıyorum da bi kurtulsaydım hayırlısıyla bak yine eve tıkıldım mecburen..bişeyde yapamıyorum derste çalışamıyorum..:KK76:

dolmam senin gözünden de hiç bişey kaçmıyor kız:26:
maşallah bi uçan kurtulur ama sen onu da bulursun canım bnm..:KK55:
canım tek ıhlamur içmekle olur mu hiç..
limon ye karabiberli çay iç.
bol bol c vitamini al canım bnm
aktardan karışık bitkiler almıştı babam o işe yarıyor 3-4 güne hemen geçiriyordu
ondan al diyeceğim ama kim çıkacak dışarı..

Son düzenleme:
dolmam senin gözünden de hiç bişey kaçmıyor kız:26:
maşallah bi uçan kurtulur ama sen onu da bulursun canım bnm..:KK55:
canım tek ıhlamur içmekle olur mu hiç..
limon ye karabiberli çay iç.
bol bol c vitamini al canım bnm
tek ıhlamurla olmaz ki...
aktardan karışık bitkiler almıştı babam o işe yarıyor 3-4 güne hemen geçiriyordu
ondan al diyeceğim ama kim çıkacak dışarı..

Tabiki kaçmaz hevim valla kaçanı da hemen yakalar tepesine ileğinimi indiriveririm :KK53:
Çabucak silkelen hevi seni böyle istemiyoruz hadi 2 saniyen var :KK52::KK52:
Yok kız sadece ıhlamur olur mu tabiki yanı sıra vitaminli meyveler yiyiyorum gargara yapıyorum :KK12:
İnsan karışık bitki var bizde diyeceğine getirir demi hiiiçç oradan bana ancak reçete yazarsın :KK33:
O karışımlar ne peki hevim merak ettim :KK28: bademcik iltihabı için mi :KK28:

Tabiki kaçmaz hevim valla kaçanı da hemen yakalar tepesine ileğinimi indiriveririm :KK53:
Çabucak silkelen hevi seni böyle istemiyoruz hadi 2 saniyen var :KK52::KK52:
Yok kız sadece ıhlamur olur mu tabiki yanı sıra vitaminli meyveler yiyiyorum gargara yapıyorum :KK12:
İnsan karışık bitki var bizde diyeceğine getirir demi hiiiçç oradan bana ancak reçete yazarsın :KK33:
O karışımlar ne peki hevim merak ettim :KK28: bademcik iltihabı için mi :KK28:

ileğen mi abooo:KK53::KK53:
kız 2 saniye de nasıl silkeleneyim ben:KK52::KK52:
canım ben kargoya verdim bile oooo senin haberin yok ki:KK55:

ye canım şifa olur inşallah..
bitti evde yokta ben hatırladığım kadarı ile söyleyim
ıhlamur adaçayı kızılçık varda vardı canımm bide içine bal koyudu içerken ooo:KK12:..

ileğen mi abooo:KK53::KK53:
kız 2 saniye de nasıl silkeleneyim ben:KK52::KK52:
canım ben kargoya verdim bile oooo senin haberin yok ki:KK55:

ye canım şifa olur inşallah..
bitti evde yokta ben hatırladığım kadarı ile söyleyim
ıhlamur adaçayı kızılçık varda vardı canımm bide içine bal koyudu içerken ooo:KK12:..

Kargoya mı :KK53:
İleğen kargosuysa o kargo hiç gelmeyecek bi kargodur :KK53:
Süren şimdi başladı hevi hemen silkelen nasıl olur dimeden hemen :KK8::KK8:
oo bayağı bişeyler varmış içinde ben bi kendi lokman hekimime gideyim bi o zaman :KK9:

Kargoya mı :KK53:
İleğen kargosuysa o kargo hiç gelmeyecek bi kargodur :KK53:
Süren şimdi başladı hevi hemen silkelen nasıl olur dimeden hemen :KK8::KK8:
oo bayağı bişeyler varmış içinde ben bi kendi lokman hekimime gideyim bi o zaman :KK9:

lütfen kargo adı verip reklam yapmayalım dolmacım:KK9::KK9:
tmm dolmam bi silkeleneyim ben seni kırmayım canım
silkelendim canım benim:KK31:

git dolma git al da hemen iyileş:KK31:
bitkisel bir karışım ne ararsan var kız içinde...

Son düzenleme:
lütfen kargo adı verip reklam yapmayalım dolmacım:KK9::KK9:
tmm dolmam bi silkeleneyim ben seni kırmayım canım
silkelendim canım benim:KK31:

git dolma git al da hemen iyileş:KK31:
bitkisel bir karışım ne ararsan var kız içinde...

Aşkolsun ne sıkması kuzum benim :KK54:
Senin canın neye sıkkınsa anlatmak istersen her zaman hazır ve nazırım :KK42:
Yada anlatmıyosan bile sıkkın sıkkın da konuşuruz önemli değil :KK6:
Ban sadece senin için dedim silkelen diye yoksa silkenmeyebilirsin de yada silkenlendim demişssin geri de iade edebiirsin :KK52::KK52:
evet ye hevim ben gerçekten gittiğimde bi bakıyım bi çok şeyimi ben ordan alırım ama aklıma bademcik hiç gelmemişti çünkü hep iyyiken gidiyodum :KK9:

Aşkolsun ne sıkması kuzum benim :KK54:
Senin canın neye sıkkınsa anlatmak istersen her zaman hazır ve nazırım :KK42:
Yada anlatmıyosan bile sıkkın sıkkın da konuşuruz önemli değil :KK6:
Ban sadece senin için dedim silkelen diye yoksa silkenmeyebilirsin de yada silkenlendim demişssin geri de iade edebiirsin :KK52::KK52:
evet ye hevim ben gerçekten gittiğimde bi bakıyım bi çok şeyimi ben ordan alırım ama aklıma bademcik hiç gelmemişti çünkü hep iyyiken gidiyodum :KK9:

yok canım silkelendim merak etme sen
bakkk :KK52::KK52:

hep iyiyiken gidilir mi hiç dolma aşkolsun :KK53:
hasta ikende gideceksin ki bütün karışımları toplayıp gel canımm yaaa:KK53:

yok canım silkelendim merak etme sen
bakkk :KK52::KK52:

hep iyiyiken gidilir mi hiç dolma aşkolsun :KK53:
hasta ikende gideceksin ki bütün karışımları toplayıp gel canımm yaaa:KK53:

silkelenmene çoook sevindim hevim :KK16:
şampuan olsun krem olsun hep ordan alıyorum dediğim gibi alırken iyi bi şekilde gidince diğer alacaklarım baskın çıkıyor ve bademciklerimi tamamiyle unutuveriyorum ama doğru söylüyosun bi gün sırf bademciğim için gidiyim bakalım ne önerecek :KK55: yılan derisi fare burnu diye başlıyomuş :KK60: ay çokta iğrenç oldu :120::120:

silkelenmene çoook sevindim hevim :KK16:
şampuan olsun krem olsun hep ordan alıyorum dediğim gibi alırken iyi bi şekilde gidince diğer alacaklarım baskın çıkıyor ve bademciklerimi tamamiyle unutuveriyorum ama doğru söylüyosun bi gün sırf bademciğim için gidiyim bakalım ne önerecek :KK55: yılan derisi fare burnu diye başlıyomuş :KK60: ay çokta iğrenç oldu :120::120:

bende aktardan alıyorum şampuanımı canım bnm yılan yağı falan bilirim çamterebentinde var kızz:KK9::KK9:

bi daha ki ne saçını değil bademciğini düşün dolmacım lütfen yani....

slm kızlar, geçmişi okumadan direk yazdım..
sınavlara son 20 gün kaldı...
dün hiç çalışmadım..bugün bir yada en fazla iki ünite bitirirmiyim bi bakayım :18:
herkesi öpüyorum..

bende aktardan alıyorum şampuanımı canım bnm yılan yağı falan bilirim çamterebentinde var kızz:KK9::KK9:

bi daha ki ne saçını değil bademciğini düşün dolmacım lütfen yani....

Gazel sınava 20 gün kaldı demiş onu görünce bademciğimi filanda unuttum biliyomusun çünkü ben daha çalışmadımda anaamm pzt. kesin ve net başlıyorum bu da rejim vaatleri gibi oldu ama :KK9::KK9:

slm kızlar, geçmişi okumadan direk yazdım..
sınavlara son 20 gün kaldı...
dün hiç çalışmadım..bugün bir yada en fazla iki ünite bitirirmiyim bi bakayım :18:
herkesi öpüyorum..

gazelcim o kadar az bi zaman mı kaldı anammmm:KK52::KK52::KK52:
sınav gelmiş yaa hemen çalışmam lazım bu konular nasıl bitecek off hevi off
bende öpüyorum seni gazelcim senin çalışmlar benmknden daha iyi canım ...
bu akşamdan başlamam lazım yarım kalanlara:KK31:

Gazel sınava 20 gün kaldı demiş onu görünce bademciğimi filanda unuttum biliyomusun çünkü ben daha çalışmadımda anaamm pzt. kesin ve net başlıyorum bu da rejim vaatleri gibi oldu ama :KK9::KK9:

aynen canım aynen bademcik can sıkıntısı falan yalan dolma:KK30:
kalk kalk ders çalışalım biz en iyisi ancak geliriz kendimize ya da aöf getirir bizi kendimize:KK53:

aynen canım aynen bademcik can sıkıntısı falan yalan dolma:KK30:
kalk kalk ders çalışalım biz en iyisi ancak geliriz kendimize ya da aöf getirir bizi kendimize:KK53:

Valla aynen öyle hevim zaten saolsun bu aöf den her sınav öncesi ve sonrası kendimize güzel getiriyor bizleri :KK53::KK53:

Valla aynen öyle hevim zaten saolsun bu aöf den her sınav öncesi ve sonrası kendimize güzel getiriyor bizleri :KK53::KK53:

doğru dedin dolmam biz en iyisi geyik yapmayalım da ders çalışalım..

dolmam ya sana da bişey sorayım netten bi site buldum aöf özetli konu anlatımı dergileri satıyor 3 lira falan ondan alsam mı ben şu uzun konular için çünkü yetiştiremem vizelerimde kötü ya alıp onlara mı çalışsam 20 sayfa bişey hem çabuk biter..:44:

doğru dedin dolmam biz en iyisi geyik yapmayalım da ders çalışalım..

dolmam ya sana da bişey sorayım netten bi site buldum aöf özetli konu anlatımı dergileri satıyor 3 lira falan ondan alsam mı ben şu uzun konular için çünkü yetiştiremem vizelerimde kötü ya alıp onlara mı çalışsam 20 sayfa bişey hem çabuk biter..:44:

Bilemedim hevim her özette alırmıki :26:
Netten alacağına en azından bilindik murat filan al bari onun özetlerini çalış eğer öyle bi düşüncen varsa :KK34:
Yargı da iyi biliyomusun ama tabiki bölüme göre değişiyor ben bi bakıcam yargı bulursam alıcam :KK55:

gazelcim o kadar az bi zaman mı kaldı anammmm:KK52::KK52::KK52:
sınav gelmiş yaa hemen çalışmam lazım bu konular nasıl bitecek off hevi off
bende öpüyorum seni gazelcim senin çalışmlar benmknden daha iyi canım ...
bu akşamdan başlamam lazım yarım kalanlara:KK31:

accık çeneye mola verin de dersinizi çalışın kızçeler :KK20::KK20:
ausumun migrenini fırsat bildiniz çene çalıyorsunuz burda dimi....:KK51:
ahanda şuraya yazıyorum, aus gelsin bir bir anlatıcam burda boşa lak lak yaptığınızı...:KK14:
fena ispiyonum tuttu bu seferde...:KK36:
hatta aus gelmeden mesaj mı atsam ona..gelsin de toparlasın topik çene kaynıyor..:KK60:
sınav bitsin görecem ben sizi...
o zaman gıkınız çıkarsa yok kötü geçti yok ağlayasım var diye, yolarım saçlarınızı :KK4:

ahanda şuraya yazıyorum, aus gelsin bir bir anlatıcam burda boşa lak lak yaptığınızı...:KK14:
hatta aus gelmeden mesaj mı atsam ona..gelsin de toparlasın topik çene kaynıyor..:KK60:
o zaman gıkınız çıkarsa yok kötü geçti yok ağlayasım var diye, yolarım saçlarınızı :KK4:

Keyfimizden mi konuşuyoruz gazelcim hastayım hevi de beni oyalıyor :KK53::KK53:
Gazelin neyi meşhurdur diye sorsalar eskiden etli ekmeği derdim ama şimdi ispiyonu diyecem :KK52::KK52:

Bilemedim hevim her özette alırmıki :26:
Netten alacağına en azından bilindik murat filan al bari onun özetlerini çalış eğer öyle bi düşüncen varsa :KK34:
Yargı da iyi biliyomusun ama tabiki bölüme göre değişiyor ben bi bakıcam yargı bulursam alıcam :KK55:

dolmacım yorumları okudum çok iyi falan demişler ondan diyorum bide sitenin ismini söyleyim sen bak

http://www.kolayaof.com/Default.aspx

abooooo gazel korktum kız nasılda kızdın sen yaww:KK53::KK53:

auscum hasta olmasaydı yine gelirdi buraya
hasta işteama aklı bizdedir gelince kulaklarımızı çeker
aus gelene kadar çalışırız merak etme cnm
sende geçen sefer ki gibi yaptın yine yaaaa:26:

Son düzenleme:
dolmacım yorumları okudum çok iyi falan demişler ondan diyorum bide sitenin ismini söyleyim sen bak

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR ÖZETLER ...

abooooo gazel korktum kız nasılda kızdın sen yaww:KK53::KK53:

auscum hasta olmasaydı yine gelirdi buraya
hasta işteama aklı bizdedir gelince kulaklarımızı çeker
aus gelene kadar çalışırız merak etme cnm
sende geçen sefer ki gibi yaptın yine yaaaa:26:

Ben de geçen sene öyle bişey satın almıştım hevim ama sonuç fostirik çıktı :KK52:
Aynı şekilde yorumlar filan da iyi hoştu alanlar memnundu :KK76:
Ben seni etkilemek istemem de ne bileyim pek bi reklamcı oluyor bunlar sanki ama sen bilirsin bi dene istersen :KK8:

X