2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Amaaaan ne biliyim hevim şapşallığıma denk geldi bi de patates cipsi yedim pekte sevmem ben mısır cipsini severim :KK39:
Diyorum ya inan şapşal anıma denk gelmiş hem sevmiyorum hem paketi bitiriyorum maaşaallah bana yani :KK52::KK52:
Soda yokki evde hevim hemen bi küçük emrah moduna giriyim '' Abi abi pardon abla abla bizim hiiç sodamız olmadı biliyormusun hiç sodayı içmedik tadını bilmiyoruz biliyormusun '' :KK52::KK52:
Evet esasında soda çok iyi olurdu :KK55:

ahhh küçük emrah seniiii:KK37:
canım soda yoksa..
teyzem bu durumlarda bişey yapar
onu söyleyim istersen canım benim..

ahhh küçük emrah seniiii:KK37:
canım soda yoksa..
teyzem bu durumlarda bişey yapar
onu söyleyim istersen canım benim..

Ahanda ayakkabımı fırlattım artık nereye gittiyse :KK53:
Neden diyceksin söyliyimi diyeceğine söylesene kıız neymiş o meraklandırıyosun beni :KK52::KK52:

Ahanda ayakkabımı fırlattım artık nereye gittiyse :KK53:
Neden diyceksin söyliyimi diyeceğine söylesene kıız neymiş o meraklandırıyosun beni :KK52::KK52:

yandan geçti dolmam :KK67::KK67:
efenimm gerekli malzemelerimiz:
bir tatlı kaşığı karbonat yarım limon suyu çok olmasına gerek yok 5-10 damla sıkmak yeterli
bunlar çay bardağına konur..
karıştırılarak içine su konur ve yapılan karışım..
hazır bir çay bardağı içilir..
biraz görüntüsü ve tadı garip oluyor ama azmı kolaylaştırıyor canım benim bi dene istersen..:KK34:

yandan geçti dolmam :KK67::KK67:
efenimm gerekli malzemelerimiz:
bir tatlı kaşığı karbonat yarım limon suyu çok olmasına gerek yok 5-10 damla sıkmak yeterli
bunlar çay bardağına konur..
karıştırılarak içine su konur ve yapılan karışım..
hazır bir çay bardağı içilir..
biraz görüntüsü ve tadı garip oluyor ama azmı kolaylaştırıyor canım benim bi dene istersen..:KK34:

Limonlu suyu duymuştumda içine karbonat konulmasını ilk duyuyorum deniycem hevicim çok teşekkürler canım benim :KK16:
Tabiki sen benim bu hali görünce hemen abur cuburu bırakıvermişsinir :KK52:

Limonlu suyu duymuştumda içine karbonat konulmasını ilk duyuyorum deniycem hevicim çok teşekkürler canım benim :KK16:
Tabiki sen benim bu hali görünce hemen abur cuburu bırakıvermişsinir :KK52:

dene canım bak işe yarıyor rahatlarsın hem de..:KK34:
sen dedikten sonra bi tane kek yedim bıraktım canım ama sahalardan kopmuş değilim tabi ki..
yarına kadar mola...:KK53:

dene canım bak işe yarıyor rahatlarsın hem de..:KK34:
sen dedikten sonra bi tane kek yedim bıraktım canım ama sahalardan kopmuş değilim tabi ki..
yarına kadar mola...:KK53:

Akıllı kızsın tabiki benim gibi ne gereği vardı gözü dönmüşler gibi yemenin :KK9: :KK53: :KK52: :KK76:
HAA kek demişken bi de kek yemiştim o cipsin üstüne :120::120:
Müstehak demi bana :KK51:
Bu arada ders çalışmalar nasıl gidiyo hevim :KK6:

Akıllı kızsın tabiki benim gibi ne gereği vardı gözü dönmüşler gibi yemenin :KK9: :KK53: :KK52: :KK76:
HAA kek demişken bi de kek yemiştim o cipsin üstüne :120::120:
Müstehak demi bana :KK51:
Bu arada ders çalışmalar nasıl gidiyo hevim :KK6:

canım bugün hiç bakamadım sabhatna çıktım max factorden bişeyler aldım sonra kırtasiyede çalışan bi arkadaşım var onun yanına gittim ona yardım ettim renkli renkli kalemler not derfteri ve dosya aldım sonra eve geldim vallaha çalışmak zor be dolmam..:KK34:

bide kendi işin ve sevdiğin iş değilse...:KK31:

sen yarın başlayacaksın demi canım hastalık boyunsa sende derslerine gidemedin demi..

canım merhaba senin sınav sonuçların nasıl.?
yardımcı kitap kullanıyormusun.
aöf verdiği kitaplar bana çok uzun geliyor :KK50: murat yayınlarından çalışıyorum bende. yetersiz olurmu acaba..

cocugum var k. validem de ilgileniyor cnm ben kitaba çalısıyorum zorları özet yazarak kolayları üstünde çalısıyorum çıkmış sorulara da bakıyorum yargı kpss anayasa kitabınada çalışmıştım kpss için soruların çogu vardı yani. zatan kitabın kıyısından kösesinden çıkıyor yardımcı kitap düşünmüyorum cnm . notlarım iyi 70 üstü yok ama son 2 hafta hiç bakamadım misafir ve hastalıklarla mücadele ettim. sınava da hasta girdim. 2 dersim kritik finalde hallederiz....:)))

canım bugün hiç bakamadım sabhatna çıktım max factorden bişeyler aldım sonra kırtasiyede çalışan bi arkadaşım var onun yanına gittim ona yardım ettim renkli renkli kalemler not derfteri ve dosya aldım sonra eve geldim vallaha çalışmak zor be dolmam..:KK34:

bide kendi işin ve sevdiğin iş değilse...:KK31:

sen yarın başlayacaksın demi canım hastalık boyunsa sende derslerine gidemedin demi..

Max factor dedinde ben de ne kadar çok rimel kullanırdım renkli renkli çok hoşuma giderdi :KK12: ama ne zamandır makyaj yapmıyorum esasında makyajıda çok sevmem hele fondoten filan hiç kullanmamada giydiğim şeylere uyan rimel olsun far olsun kalem olsun kullanmayı severim :KK12:
Ben de kırtasiye gezmeyi çok severim ne iyi etmiş renkli kalemler filan almışsın güle güle kullan hevim :KK76: Ben de gidecem banada bi kaç bişey gerek bi hediyeyi süslemem lazım ve kafamda bişeyler var dur bakalım bulabilecekmiyim bulursam züpper olcak zanlımca :KK9::KK9:
Sen daimi olarak mı çalışıyorsun kırtesiyede :KK28: kendi işin filan demişsinde :26:
Biraz tölaranslı davrandılar hevim gitmedim derslere ama haftaya başlyorum artık gidicem :KK55:
Evet canım kısmetse yarın sabah ders çalışıyım diyorum az da kaldı ona göre bi plan program içine girmek gerek :KK51:

Max factor dedinde ben de ne kadar çok rimel kullanırdım renkli renkli çok hoşuma giderdi :KK12: ama ne zamandır makyaj yapmıyorum esasında makyajıda çok sevmem hele fondoten filan hiç kullanmamada giydiğim şeylere uyan rimel olsun far olsun kalem olsun kullanmayı severim :KK12:
Ben de kırtasiye gezmeyi çok severim ne iyi etmiş renkli kalemler filan almışsın güle güle kullan hevim :KK76: Ben de gidecem banada bi kaç bişey gerek bi hediyeyi süslemem lazım ve kafamda bişeyler var dur bakalım bulabilecekmiyim bulursam züpper olcak zanlımca :KK9::KK9:
Sen daimi olarak mı çalışıyorsun kırtesiyede :KK28: kendi işin filan demişsinde :26:
Biraz tölaranslı davrandılar hevim gitmedim derslere ama haftaya başlyorum artık gidicem :KK55:
Evet canım kısmetse yarın sabah ders çalışıyım diyorum az da kaldı ona göre bi plan program içine girmek gerek :KK51:

bende fondoten falan kullanmam bi rimel ve göz kalemi bide bazennn parlatıcı o kadar canım..:KK12::KK12:

bende liseden sonra yapmaya başladım okulda tam bir örnek öğrenciydim de...

ben değil arkadaşım çalışıyor ben yanına ziyarete gittim baktım işi var hem yardım edeyim dedim
hemde laflarız diye öyle oldu dolmacım :KK31:

iyi yapmışlar bide sen öyle gitseydin ne ders işleyebilirdin ne başka bişey seni boşuna yormuş olurlardı hemde çocuklarada bulaşırdı dolmacım iyi olmuş canım benim..:KK34:

bende fondoten falan kullanmam bi rimel ve göz kalemi bide bazennn parlatıcı o kadar canım..:KK12::KK12:

bende liseden sonra yapmaya başladım okulda tam bir örnek öğrenciydim de...

ben değil arkadaşım çalışıyor ben yanına ziyarete gittim baktım işi var hem yardım edeyim dedim
hemde laflarız diye öyle oldu dolmacım :KK31:

iyi yapmışlar bide sen öyle gitseydin ne ders işleyebilirdin ne başka bişey seni boşuna yormuş olurlardı hemde çocuklarada bulaşırdı dolmacım iyi olmuş canım benim..:KK34:

Ne güzel hevicim :KK12: Doğal güzelliği seviyorum ben,tabiki makyajda olur ama yerinde güzel :KK12:
hhhııı anladım şimdi iyi yapmışsın eğlenceli olmuştur :KK34:
Perşembe günü de bi arkadaşımın doğum günü bizde doğum günü organizasyonları bitmez hevim pasta yapacam ona :KK39:Hep bahsederi çocukluk arkadaşım diye hemen yan blokta oturuyor :KK52:

Ne güzel hevicim :KK12: Doğal güzelliği seviyorum ben,tabiki makyajda olur ama yerinde güzel :KK12:
hhhııı anladım şimdi iyi yapmışsın eğlenceli olmuştur :KK34:
Perşembe günü de bi arkadaşımın doğum günü bizde doğum günü organizasyonları bitmez hevim pasta yapacam ona :KK39:Hep bahsederi çocukluk arkadaşım diye hemen yan blokta oturuyor :KK52:

ne güzel domacım senin organizasyonlar bitmiyor ki..
biri bitiyor hemen öbürü başlıyor ama yaptığın çok güzel bişey süpriz mi olacak peki.....:KK52:

ne güzel domacım senin organizasyonlar bitmiyor ki..
biri bitiyor hemen öbürü başlıyor ama yaptığın çok güzel bişey süpriz mi olacak peki.....:KK52:

Ben seviyorum böyle şeyleri hevim bi de biz öyle gördük öğrendik :KK9:
yok canım bu sürpriz değil planlı olan bişey :KK8:
kışın birikti hep bu tür şeyler yazın rahatım çok yok bi sen varsın bi yeğenim bi abi bi arkadaşım daha var aa yine yığıldı :KK53::KK52:

Ben seviyorum böyle şeyleri hevim bi de biz öyle gördük öğrendik :KK9:
yok canım bu sürpriz değil planlı olan bişey :KK8:
kışın birikti hep bu tür şeyler yazın rahatım çok yok bi sen varsın bi yeğenim bi abi bi arkadaşım daha var aa yine yığıldı :KK53::KK52:

MAŞALLAH CANIM HEPSİNİ İYİ AKLINDA TUTUYORSUN ŞEKERİM..

ay büyük yzmışım dolmam neyse silmeyim öyle kalsın..:KK34:

evet yazında biriktiler yaa olmaz ki kardeşim demek ki sizin akrabalar da hep kışın dünyaya gelmişler..:KK53:

MAŞALLAH CANIM HEPSİNİ İYİ AKLINDA TUTUYORSUN ŞEKERİM..

ay büyük yzmışım dolmam neyse silmeyim öyle kalsın..:KK34:

evet yazında biriktiler yaa olmaz ki kardeşim demek ki sizin akrabalar da hep kışın dünyaya gelmişler..:KK53:

Ben de yavaştan yavaştan çıkayım hevim :KK55:
Biraz tvye bakar sonra uyurum artık :KK14:
Yarın görüşürüz hevicim :KK3:
EN TATLI RÜYALAR :KK16:
KOCAAMMAANN ÖPÜYORUM :KK19:

Ben de yavaştan yavaştan çıkayım hevim :KK55:
Biraz tvye bakar sonra uyurum artık :KK14:
Yarın görüşürüz hevicim :KK3:
EN TATLI RÜYALAR :KK16:
KOCAAMMAANN ÖPÜYORUM :KK19:

tamam canım iyi geceler:KK16:
bende öptüm çok:KK54::KK54:
yarın görüşürüz:KK34:

son 17 dddııımdddııımmmm heycan yapıp kaçim dedim :KK16:

ama olmadı ki böyleeeeee cnacun yaaaaaa:26:

dolmacım..:KK16:
yeşillenmiş gördüm senii kız :KK34:
kalp kalbe karşı mı hep aynı anda giriyoruz canımm:13:
özetlerim gelmiş baktım genel olarak baktım güzel yani
yarın başlayacağım o derslere inş bakalım nasıl çıkacaklar...:KK31:

sen başladın mı dersler çalışmaya canım..:KK31:

Son düzenleme:
ama olmadı ki böyleeeeee cnacun yaaaaaa:26:

dolmacım..:KK16:
yeşillenmiş gördüm senii kız :KK34:
kalp kalbe karşı mı hep aynı anda giriyoruz canımm:13:
özetlerim gelmiş baktım genel olarak baktım güzel yani
yarın başlayacağım o derslere inş bakalım nasıl çıkacaklar...:KK31:

sen başladın mı dersler çalışmaya canım..:KK31:

ooo hadi gözün aydın hevicim :KK76:
Ben de bugün başladım ama hem isteksiz başlamışım hem ne zamandır çalışmadığımdan o kadar zor geldi ki ders çalışmak anlatamam :KK51:
Biraz çalışıyorum biraz gözüm telde biraz msj yazıyorum biraz dışarı bakıyorum :KK37:
Anlayacağın iyiyce saçmalıklar içinde ders çalıştım :KK52:
Akşam gelince çalışırım dedim duş filan alınca üzerime bi rehavet çöktü en iyisi sabah çalışırım ben bi kk ya giriyimde hevim oralardaysa iki üç kelam edeyim dedim :KK52:

ooo hadi gözün aydın hevicim :KK76:
Ben de bugün başladım ama hem isteksiz başlamışım hem ne zamandır çalışmadığımdan o kadar zor geldi ki ders çalışmak anlatamam :KK51:
Biraz çalışıyorum biraz gözüm telde biraz msj yazıyorum biraz dışarı bakıyorum :KK37:
Anlayacağın iyiyce saçmalıklar içinde ders çalıştım :KK52:
Akşam gelince çalışırım dedim duş filan alınca üzerime bi rehavet çöktü en iyisi sabah çalışırım ben bi kk ya giriyimde hevim oralardaysa iki üç kelam edeyim dedim :KK52:

sağol canım..
oo senin ders çalışman birazcık engele ugramış ama olsun canım başlamak bitirmenin yarısıdır demişler... demii:KK1:
duştan sonra hiç ders çalışılmaz ki dolmacım kitabın üstünde uyuyakalırsın vallaha..
iyi yapmışsın canım bende dedim gireyim kk ya dolmaya söyleyim özetlerim gelmiş diye ilk sen geldin aklıma canım bakkk:KK31::KK19:

X