2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

sağol canım..
oo senin ders çalışman birazcık engele ugramış ama olsun canım başlamak bitirmenin yarısıdır demişler... demii:KK1:
duştan sonra hiç ders çalışılmaz ki dolmacım kitabın üstünde uyuyakalırsın vallaha..
iyi yapmışsın canım bende dedim gireyim kk ya dolmaya söyleyim özetlerim gelmiş diye ilk sen geldin aklıma canım bakkk:KK31::KK19:

Aaayy çok teşekkürler hevicim ilk bana söylediğin için şu an duygu dolu anlar yaşıyorum :KK43:
İnşallah canım özetler çok faydalı olur ve benim gibi kopuk kopuk ders çalışmazsın :KK9::KK53:
Yine yemek mi diyceksin yuh yani dolma daha yeni konuşmaya başladık sen sen ikinci msj da hemen yemek işlerine giriştin diyceksin ama hevi ya sana da oluyor mu bilemiyorum uzun bi zamandır canım kek istiyor biliyomusun yapmaya da üşeniyorum hazır keklerdei de pek sevmiyorum hatta dün migrosun patanesinden el yapımı aldım ama pek güzel değildi yedim ama :KK53: bi türlü istediğim gibi yemiyince tatminde olamadım heralde :KK52::KK52:

Aaayy çok teşekkürler hevicim ilk bana söylediğin için şu an duygu dolu anlar yaşıyorum :KK43:
İnşallah canım özetler çok faydalı olur ve benim gibi kopuk kopuk ders çalışmazsın :KK9::KK53:
Yine yemek mi diyceksin yuh yani dolma daha yeni konuşmaya başladık sen sen ikinci msj da hemen yemek işlerine giriştin diyceksin ama hevi ya sana da oluyor mu bilemiyorum uzun bi zamandır canım kek istiyor biliyomusun yapmaya da üşeniyorum hazır keklerdei de pek sevmiyorum hatta dün migrosun patanesinden el yapımı aldım ama pek güzel değildi yedim ama :KK53: bi türlü istediğim gibi yemiyince tatminde olamadım heralde :KK52::KK52:

bak ya nasıl dalga geçiyor terliği atacağım bak(hep sen mi atacaksın terliği birazda ben atayım..):KK9:
düzenli çalışacağım canım inş..
evet dolmam vallaha öyle oldu migrostan keke para verene kadar malzemelerini alıp evde kendin yapsaydın ya canım benim..
bak beğenmemişsin zaten..
sen yapsan şöyle ohhh ne güzel :KK34:

Son düzenleme:
bak ya nasıl dalga geçiyor terliği atacağım bak(hep sen mi atacaksın terliği birazda ben atayım..):KK9:
düzenli çalışacağım canım inş..
evet dolmam vallaha öyle oldu migrostan keke para verene kadar malzemelerini alıp evde kendin yapsaydın ya canım benim..
bak beğenmemişsin zaten..
sen yapsan şöyle ohhh ne güzel :KK34:

GELMEDİKİ GELMEDİKİ :KK66::KK66:
Ayakkabı öyle değil böyle atılır kalkmış bi de bana ayakkabı atıyo ya :KK53:
Hadi bakalım hevicim şimdiden Allah zihin açıklığı versin :KK16:
Doğru söylüyosun ama nasıl üşengecimdir bir bilsen hazırdan yemek güzel oluyor :KK9: biri yapsada yesem diyorum :KK52:

GELMEDİKİ GELMEDİKİ :KK66::KK66:
Ayakkabı öyle değil böyle atılır kalkmış bi de bana ayakkabı atıyo ya :KK53:
Hadi bakalım hevicim şimdiden Allah zihin açıklığı versin :KK16:
Doğru söylüyosun ama nasıl üşengecimdir bir bilsen hazırdan yemek güzel oluyor :KK9: biri yapsada yesem diyorum :KK52:

:KK9::KK9:
sağol caım sana da inş şekerim...
aa dolmam annen yapıversin hemencik kek ne güzel olur demi..
ee sen arkadaşının pastasını nasıl yapacaksın dolmacım..
üşengeçim diyorsun ama sen kendine üşengeçsin :KK31:

sağol caım sana da inş şekerim...
aa dolmam annen yapıversin hemencik kek ne güzel olur demi..
ee sen arkadaşının pastasını nasıl yapacaksın dolmacım..

Anneme kıyamam ben şimdi 4 ay önce düşmüştü beldeki kemik biraz zedenlendi dikkat ediyo kendine ama kemikler kaynaştımı daha henüz bilemiyoruz daha mr çekilmedi fakat hamdolsunki iyi başlarda çok daha kötüydü..Onun için kıyamıyorum zaten duysa kek istediğimi anında yapar üşengeçlik konusunda kime çektiysem :KK53:
Hazır kekten yapıcam hevim hani şu uno markalı olup hazır kek tabanları var ya ondan :KK39:
Ama güzel oluyor tadı filan hiç hazır gibi lezzeti olmuyor :KK39:
Elde yapmadığımı duyunca tüü dolma hazır kekten yapıyosun bi de övünüyosun yıkıl karşımdan diyomuşsun :KK9::KK9::KK52::KK52:

Sağol caım sana da inş şekerim...
Aa dolmam annen yapıversin hemencik kek ne güzel olur demi..
Ee sen arkadaşının pastasını nasıl yapacaksın dolmacım..

[sıze=3]lezzetli oluyor diyeceğime olmuyor diye yazmışım kendim bile itiraf etmişim yani :KK9::KK9:[/sıze]

Anneme kıyamam ben şimdi 4 ay önce düşmüştü beldeki kemik biraz zedenlendi dikkat ediyo kendine ama kemikler kaynaştımı daha henüz bilemiyoruz daha mr çekilmedi fakat hamdolsunki iyi başlarda çok daha kötüydü..Onun için kıyamıyorum zaten duysa kek istediğimi anında yapar üşengeçlik konusunda kime çektiysem :KK53:
Hazır kekten yapıcam hevim hani şu uno markalı olup hazır kek tabanları var ya ondan :KK39:
Ama güzel oluyor tadı filan hiç hazır gibi lezzeti olmuyor :KK39:
Elde yapmadığımı duyunca tüü dolma hazır kekten yapıyosun bi de övünüyosun yıkıl karşımdan diyomuşsun :KK9::KK9::KK52::KK52:

geçmiş olsun canım tabi dikkat et..

hahhh dolmacım tam senlik bi cevap geldi....
kim uğraşacak paste ile demi canım benim...
adamlar bizi düşünüp hazırını yapmışlar zatennnn..
:KK9::KK9::KK9:

geçmiş olsun canım tabi dikkat et..

hahhh dolmacım tam senlik bi cevap geldi....
kim uğraşacak paste ile demi canım benim...
adamlar bizi düşünüp hazırını yapmışlar zatennnn..
:KK9::KK9::KK9:

Ama öyle deme öyle deme :KK23:
Onada emek veriyorum kremasıymış süslemesiymiş :KK24:
Biraz önce dalga geçtin demi sen :KK4::KK4:

Kızlar uzunnn bir aradan sonra geldim :KK52::KK52::KK52: ünite bildirimi yapacaktım ki , auscuğumun hasta olduğunu duyunca tekrar geldiğinde onu uğraştırmamaya karar verdim o yüzden bildirimlerimi toplu yapmayı planlıyorum ... AUSCUĞUM çok geçmiş olsun sana ve Yusufcuğumuza... ALLAH(C.C) yar ve yadımcımız olsun..(amin)...

Seviyorum sizleri unutulmamışımdır umarım :KK17::KK17: Çünkü çok yoğunum vakit ayıramıyorum sizlere :KK50::KK50::KK50:

Ama öyle deme öyle deme :KK23:
Onada emek veriyorum kremasıymış süslemesiymiş :KK24:
Biraz önce dalga geçtin demi sen :KK4::KK4:

yok dolmam dalga geçmedim kiiiii:KK9::KK9:

canım ben yavaş yavaş çıkıyorum şekerim
inş yarın bol bol ders çalışmış olarak görüşürüz..
kocaman kocaman öptüm seni...:KK54:

Son düzenleme:
Kızlar uzunnn bir aradan sonra geldim :KK52::KK52::KK52: ünite bildirimi yapacaktım ki , auscuğumun hasta olduğunu duyunca tekrar geldiğinde onu uğraştırmamaya karar verdim o yüzden bildirimlerimi toplu yapmayı planlıyorum ... AUSCUĞUM çok geçmiş olsun sana ve Yusufcuğumuza... ALLAH(C.C) yar ve yadımcımız olsun..(amin)...

Seviyorum sizleri unutulmamışımdır umarım :KK17::KK17: Çünkü çok yoğunum vakit ayıramıyorum sizlere :KK50::KK50::KK50:

Hoşgeldin betülüm :KK16:
Aaa olur mu öyle şey sen hiç unutulabilirmisin :KK19:
Yoğunluktan girememn doğaldır bizede oluyor öyle anlar rahatına bak sen :KK76:

Hoşgeldin betülüm :KK16:
Aaa olur mu öyle şey sen hiç unutulabilirmisin :KK19:
Yoğunluktan girememn doğaldır bizede oluyor öyle anlar rahatına bak sen :KK76:

Dolmam sana rastlamak güzell :KK3::KK3: teşekkür ederim rahatıma bakarım merak etme :KK1::KK1::KK1:

tam çıkıyordum betülcüm unutulmadığını göstermek içinde bi selam vereyim dedim:KK16:
canım nasılsn.. :KK34:

yok dolmam dalga geçmedim kiiiii:KK9::KK9:

canım ben yavaş yavaş çıkıyorum şekerim
inş yarın bol bol ders çalışmış olarak görüşürüz..
kocaman kocaman öptüm seni...:KK54:

Tamam hevicim ben de çıkıyım kafam beynim şişti yine şu bilgisayarın sesnden :KK4:
Ben de öpüyorum seni yarın görüşürüz :KK3: :KK54:

tam çıkıyordum betülcüm unutulmadığını göstermek içinde bi selam vereyim dedim:KK16:
canım nasılsn.. :KK34:

Aleykümselam hevim :KK16::KK16::KK16: teşekkür ederim...çok yoğunum bildiğin gibi sizleri özlüyorum :KK50::KK50: finalleri atlatınca en azından burada biraz daha rahat sohbet ederiz diye düşünüyorum ALLAH(C.C) izin verirse tabii... :KK16::KK16::KK16: sen nasılsın? :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
Dolmam sana rastlamak güzell :KK3::KK3: teşekkür ederim rahatıma bakarım merak etme :KK1::KK1::KK1:

Bence de sana rastlamak ne güzel :KK16:
Hevinin dediği gibi tam bende çıkacaktımki seni görünce sanada msj atayımda öyle gideyim dedim :KK9:
Nasıl gidiyor betülcüm gerek kpss gerek aöf :KK28:

Aleykümselam hevim :KK16::KK16::KK16: teşekkür ederim...çok yoğunum bildiğin gibi sizleri özlüyorum :KK50::KK50: finalleri atlatınca en azından burada biraz daha rahat sohbet ederiz diye düşünüyorum ALLAH(c.C) izin verirse tabii... :KK16::KK16::KK16: sen nasılsın? :KK16: :KK16:

sağol canım bende iyiyim:KK34:
bizde dolmacım ile çok yoğunuz bi yemeklerden konuşuyoruz bi konuşuyoruz ki sorma canımm:KK9::KK9:
evet bi finalleri de anlımızın akıyla verelimde :KK34:
Allah kerim inşallah...

Bence de sana rastlamak ne güzel :KK16:
Hevinin dediği gibi tam bende çıkacaktımki seni görünce sanada msj atayımda öyle gideyim dedim :KK9:
Nasıl gidiyor betülcüm gerek kpss gerek aöf :KK28:

Teşekkür ederim Dolmam Aöf ve kpss yoğun gidiyor elimden geleni yapıyorum işte her şey olcağına varır... :KK31::KK31::KK31: bir kaç gün nce ankaradaydım orada bile kitaplarımı taşıdım çalıştım düşün artık :KK52::KK52::KK52: Sen nasılsın?

dolmacım ve betülcüm ben çıkıyorum kızlarr...:KK16:

saçlarımı yıkayacağım yarın ehliyet için başvuru yapacağım fotoğraf falan çektireceğim...
ikinizi de kocaman öpüyorum..:KK54::KK54:
görüşmek üzere..:KK34:

X