2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ben de geçen sene öyle bişey satın almıştım hevim ama sonuç fostirik çıktı :KK52:
Aynı şekilde yorumlar filan da iyi hoştu alanlar memnundu :KK76:
Ben seni etkilemek istemem de ne bileyim pek bi reklamcı oluyor bunlar sanki ama sen bilirsin bi dene istersen :KK8:

öyle mi diyorsun dolmam
bilemedim şimdi yaa..

2 dresm kötü ya bnm onun için demiştim ama ..

bakalım bizimkiler ne diyecek internetten siparişe pek güvenmiyorlarda ondan canım..
bide kargo bedelide pahalı 8tl sen ptt den ablana kargo göndermiştin kargo bedeli ne kadardı cnm..:44:

öyle mi diyorsun dolmam
bilemedim şimdi yaa..

2 dresm kötü ya bnm onun için demiştim ama ..

bakalım bizimkiler ne diyecek internetten siparişe pek güvenmiyorlarda ondan canım..
bide kargo bedelide pahalı 8tl sen ptt den ablana kargo göndermiştin kargo bedeli ne kadardı cnm..:44:

Ben de kesinlikle internetten alışveriş yapmıyorum dediğin gibi güvenilir olmuyor..
Benim geçen sene aldığım çok ucuzdu ve kapıda ödeme imkanı vardı ondan aldım..
Amaan geçiyimde alıyım nolcak diye aynı sen misal düşünmüştüm..
Ablama ben bayağı bi ağır bi koli gönderdim kaç kilo geldi hatırlayamadım şimdi ama 13 milyon ödemiştim..
Ptt daima güvenilir ve uygun fiatı ben ptt tercih ediyorum her zaman ( reklam üstüne reklam :KK52:)

Ben de kesinlikle internetten alışveriş yapmıyorum dediğin gibi güvenilir olmuyor..
Benim geçen sene aldığım çok ucuzdu ve kapıda ödeme imkanı vardı ondan aldım..
Amaan geçiyimde alıyım nolcak diye aynı sen misal düşünmüştüm..
Ablama ben bayağı bi ağır bi koli gönderdim kaç kilo geldi hatırlayamadım şimdi ama 13 milyon ödemiştim..
Ptt daima güvenilir ve uygun fiatı ben ptt tercih ediyorum her zaman ( reklam üstüne reklam :KK52:)

sen nerden almıştın aynı yerden değil demi canım..
evet ptt en uygunu reklam oluyor ama olsun..
ben bilemedim bizimkilerle konuşayım da bakarım canım sen ne kadara almıştın kaynak kitapları..

sen nerden almıştın aynı yerden değil demi canım..
evet ptt en uygunu reklam oluyor ama olsun..
ben bilemedim bizimkilerle konuşayım da bakarım canım sen ne kadara almıştın kaynak kitapları..

ONLİNE FOTOKOPİ DİYE Bİ YERDİ HEVİ..
tek ders 2 milyondu..
tabi canım sen bi ailenle konuş bi istişare yapıver :KK52:

hevicim canım ben çıkıyorum artık..
aldığın zaman banada haber et..
ben de biraz inceledim ama kararsız kaldım bende..
ah aöf ah geçecez diye başvurmadık şey kalmıyor yahu :KK20:
Bi sürü bi sürü öpüyorum hevim seni :KK19::KK19:

hevicim canım ben çıkıyorum artık..
aldığın zaman banada haber et..
ben de biraz inceledim ama kararsız kaldım bende..
ah aöf ah geçecez diye başvurmadık şey kalmıyor yahu :KK20:
Bi sürü bi sürü öpüyorum hevim seni :KK19::KK19:

tamam canım ben bizimkilerle konuşayım sanada haber veririm..:KK34:
bende kararsız kaldım ama ben alıp beğenirsem sende alırsın demiii:KK23:
aynen öyle dediğin gibi oldu ahh aöf ahh..
bende öptüm seni çok çok canım :KK54::KK54:
görüşürüz..

Son düzenleme:
Keyfimizden mi konuşuyoruz gazelcim hastayım hevi de beni oyalıyor :KK53::KK53:
Gazelin neyi meşhurdur diye sorsalar eskiden etli ekmeği derdim ama şimdi ispiyonu diyecem :KK52::KK52:

öyleyimdir hiç affetmem :KK14:
ausa sözüm var tükana göz kulak oluyorum...:KK60:
ustam yokken çok pis ispiyoncuyumdur :KK60:

dolmacım yorumları okudum çok iyi falan demişler ondan diyorum bide sitenin ismini söyleyim sen bak

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR ÖZETLER ...

abooooo gazel korktum kız nasılda kızdın sen yaww:KK53::KK53:

auscum hasta olmasaydı yine gelirdi buraya
hasta işteama aklı bizdedir gelince kulaklarımızı çeker
aus gelene kadar çalışırız merak etme cnm
sende geçen sefer ki gibi yaptın yine yaaaa:26:

daha dur daha durrrr....aus gelsin nasıl döküyorum kirli çamaşırlarınızı ortaya :KK14:

1 ünite çalışabildim..ünitem çok uzun ve zordu..hep ezberdi...:KK43:
5 kitabımı fulledim sonunda...
son 3 kitap kaldı...yarın nasipse türk diline başlıyorum inşallah..

cümleten selam:KK16:
nasılsınız çalışkan hatunlar:KK52:
bende tembel hatun:KK52::KK52::KK52:
dersler aldı başını gidiyor bende
oyyy oyyy
çalıştım bikaç ünite ama kaç ünite kaldı unuttum valla:KK19:
bu gecede ders çalışayımda gece bitirince bildirim yaparım
mutfak bölümümüze bir konu açtım turşudan anlayanlar bi bakıverebilirler mi:KK1::KK1::KK1::KK1:

Arkadaşlar , güzel haberlerle gelmedim bu kez. Ağır bir şekilde su çiçeği geçiriyorum . Belli bir yaştan sonra etkileri artarmış zaten . Yüzüm tanınmaz halde . Tek göz kapağımın üzerinde bile 7-8 tane yara var .
Yusufunda bronşlarına inmiş iltihap ,öksürük , o da antibiyotik tedavisine başladı.
Dua edin , kafamı kaldıramıyorum .
Giremem bir süre daha , sayfa size emanet.

Son düzenleme:
Arkadaşlar , güzel haberlerle gelmedim bu kez. Ağır bir şekilde su çiçeği geçiriyorum . Belli bir yaştan sonra etkileri artarmış zaten . Yüzüm tanınmaz halde . Tek göz kapağımın üzerinde bile 7-8 tane yara var .
Yusufunda bronşlarına inmiş öksürük , o da antibiyotik tedavisine başladı.

Canım profilimde gördüm çok ama çok geçmiş olsun:26: kendine ve oğluna dikkat et:KK48:

Yusufunda bronşlarına inmiş iltihap ,öksürük , o da antibiyotik tedavisine başladı.

ausum geçmiş olsun :26:
nasıl oldu öyle birdenbire cok şaşırdım :26:
Allah şifa versin sana da oğluna da. tedaviyi sakın ihmal etme haberdar et beni e mi:KK50:

selamlar:KK3::KK3:
auscum 4 ünite bitirdim,sana zahmet ekler misin?
bir haftada 4 ünite ne çalışma ama:KK14:
diycektim ama hastaymışsın çok üzüldüm canım Allah şifa versin

Son düzenleme:

Allah daha kötü ve çözümsüz hastalık vermesin ama hem şaşırdım hem üzüldüm ausum canım benim çok çok ama çok geçmiş olsun :KK19:
Allah şifalar versin ve tez vakitte aramıza dönüver :KK16:
Yusufada çok geçmiş olsun :KK54:
Siz böyle ana oğul iyi bi hastalığın gözüne vurmuşsunuz ausum :KK30:
Canım benim yeniden geçmiş olsun inşallah sana sıkıntı vermeden geçirirsin su çiçeğini amaan aksiliğe bak yusufta hasta sende öyle yakın olsaydında biz yardıma gelseydik ausum elimizden de bişey gelmiyor :KK50:

tamam canım ben bizimkilerle konuşayım sanada haber veririm..:KK34:
bende kararsız kaldım ama ben alıp beğenirsem sende alırsın demiii:KK23:
aynen öyle dediğin gibi oldu ahh aöf ahh..
bende öptüm seni çok çok canım :KK54::KK54:
görüşürüz..

Sen bi hele bi al da hevicim :KK37:
Ben alırsam belki o da kritik olan dersim yani sermaye için alabilirim :KK14:
Bugün buralarda görünmemişsin ne yaptın bakalım :KK53:

auscum çok üzüldüm sen hastasın yusuf hasta Allah acil şifalar versin:KK50:
şaşırdım da canım birden nerden geldi bu hastalık çok çok geçmiş olsun canım benim..
sen dinlen bizi düşünme kontrollerini de ihmal etme arada bizide haberdar et canım

kocaman öptüm seni hemencik iyileşirsin inş canım benim...:KK54:

Sen bi hele bi al da hevicim :KK37:
Ben alırsam belki o da kritik olan dersim yani sermaye için alabilirim :KK14:
Bugün buralarda görünmemişsin ne yaptın bakalım :KK53:

dolmacım bugün pek fırsatım olmadı kuaföre gittim bişeyler alacaktım kendime onları aldım siparişi de verdim adamı da aradım yarın kargoya veririz dedi bakalım canım..
ama sanki adam kanka ile konuşuyor teli bi neşeli açtı efendimmmm diye ben kaldım:KK53:
iyi günler dedim ben yanlışlıkla hesap yaparken 2 sipariş vermişim en son olan gelicek falan dedim tama dedi iyii günler dedi kapattı ne ilginç insanlar varya adamın şahsı telefonu galiba.. insan iş teli alır demi o kadar reklam yapıyorsun yani...:KK31:
sen neler yaptın dolmam:KK16:
özetler gelsin sana da haber veririm canımm:KK34:(önce sana söylerim zaten)

doğru dedin dolmam biz en iyisi geyik yapmayalım da ders çalışalım..

dolmam ya sana da bişey sorayım netten bi site buldum aöf özetli konu anlatımı dergileri satıyor 3 lira falan ondan alsam mı ben şu uzun konular için çünkü yetiştiremem vizelerimde kötü ya alıp onlara mı çalışsam 20 sayfa bişey hem çabuk biter..:44:

Bilemedim hevim her özette alırmıki :26:
Netten alacağına en azından bilindik murat filan al bari onun özetlerini çalış eğer öyle bi düşüncen varsa :KK34:
Yargı da iyi biliyomusun ama tabiki bölüme göre değişiyor ben bi bakıcam yargı bulursam alıcam :KK55:

merhaba kızlar.. yargı nın aöf güzel dediler kullanan varmı acaba..
bende murat var ama pek faydasını görmedim aslında..
nokta atışı sorularına denk gelmedim hiç:KK50::KK50::KK50:
ben işletme bölümüyüm.. acayip stres sıkıntı oldu.
bir ünite bitirdim. bu haftada 4 ünite bitircem inşALLAH :KK43:

yorumlar güzel demişsinya canım, ben baktım ben web tasarım firmasında 4sene çalıştım. malesef onlar gerçek kullanıcı yorumları değil. resim olarak eklemişler. yormların üstüne gelip sağ tuş yaparsan resim olarak kaydet seçeneği çıkar :KK50::KK50:

AÖF Forum Açık Öğretim Fakültesi Çıkmış Sınav Soruları Cevapları

ben burdan özetlere baktım. sizde bakın..
şahsen bu özetleri okudum 1 ünite çokta iyi anladım..
ama murattan soru çözerken pek alakalı sorular göremedim..

yardımcı kitap için araştırma yapıyoruz demiştiniz. varmı tavsiye edeceğiniz :KK50:

çok geçmş olsun:KK43: bende su çiçeği çıkarmadım. bu yaştan sonrada çıkarmam sanıyordum :KK50:

çok geçmiş olsun aus Allah acil şifalar versin:KK16:

X