2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aşk olsun ne demek ben bile sen hepimizden çok çalışcaksın ki bize güzel örnek ol
zeten ders çalışırken kitapları ne hale getiriyorum bi bilsen
gören hakkaten kurt girdi zanneder kitaba
NOT:bu arada ben ders çalışıyorum

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlarım, bir sorum var...

Benim bugün vesikalık resim çoğaltmam lazım. Bir adet güzel vesikalığım var, yeni resim çektirmek yerine bugüne kadar habire onu çoğalttım.:)) Ama az kalmış elimde, yeniden çoğaltmam gerekiyor. Bir bilginiz var mı, fotoğrafçılar hemen veriyorlar mı, yoksa bugün git yarın gel mi diyorlar. Ona göre evraklarımı da yanıma alacağım ve postaneye gideceğim için soruyorum. Aynı gün veriyorlar mı, hatta ben beklesem hemen alabilir miyim??

Genelde bir saat sonraya veriyorlar.
Ben geçen yıl çoğaltmıştım bi saat sonra gel al dediler.

kalbini yollayacaksan üste para bile veririm biberonum
zor olmaz, ikisini de yaparım...sana feda olsun bitanem

sizin ders çalışmaya başlayacağınız günden, sınav gününe kadar bit tablo hazırlıyorum...
siz derslerinizin isimlerini ve mail adresinizi bana msj atın, ben çizelgeyi hazırlar yollarım...

geçen yıl yoktu bende inkılap, bu yıl var...
sevmiyorum yaaa sevmiyoruuuuummmmm
osmanlı tarihini seviyorum ben...keşke o olsaydı...sular seller gibi okuyuverirdim..bu çok sıkıcı....

Aynı gün içinde veriyorlar.

Cok tesekkur ederim:)

Genelde bir saat sonraya veriyorlar.
Ben geçen yıl çoğaltmıştım bi saat sonra gel al dediler.

Aynı gün içinde veriyorlar.

Sağolun canlarım, şimdi dışarıdan geldim, dediğiniz gibi hemen verdiler, postaladım da evrakları, artık bekleyeceğim ki göndersinler üniteleri...:))

kalbini yollayacaksan üste para bile veririm biberonum
zor olmaz, ikisini de yaparım...sana feda olsun bitanem

Canımsın sen benim, bilmez miyim..:)) Tekrar ellerine sağlık, bakalım çizelgeyi önüme koyunca neler olacak.:))) Bu sene benden onur monur beklemeyin, bütün dersleri geçersem dileyin benden ne dilerseniz.:))))

derslerime başlıyorum

halkla ilişkiler - 3.sınıf
Kamu personel hukuku -3 .sınıf
çevre sorunları ve politikaları
maliye politikası 1
türk idare tarihi
türkiyenin toplumsal yapısı
türk dili
ingilizce Nefret ediyorum senden ingilizce

derslerim böyle diğer bütün dersler 4.sınıffa ait.

Umarım hepisni veririm . çok teşekkür ederim çizelge için canım .

Son düzenleme:
gazelimm
bugün çizelgemi çıkarttım
öyle güzel ki
tertemiz düzenli
şimdi ben buna 5 tane çizik atmaya kıyamıyorum
tekrardan ellerine sağlık canım

Kızlar sınav tarihleri göremedim ben kasım diyeni var aralık diyeni var? Bilgisi olan var mı?

canım benim ben bazen telefondan giriyorum
ordan girince geçmişe pek bakamıyorum yazdığını görmemişim atlamışım kusura bakma
cevapladım şimdi sorunu

Aboo. Bir ordan bir ordan ne çok dersin varmış kuzum yaa.
Ama bitirmene çook sevindim bu yıl..
Benim 4 dersim kaldı seneye, ondan sonra mezuniyet.

kızlar ben daha çalışmaya başlayamadım bazı problemlerım var halledeyım inş başlıycam..matematıksel ıktısat için kursa gidicem..belkı bir dersten daha gidebilirim..

kızlar kımler çalışıyor kımler çalışmıyor?ben çalışmıyorum şuan ders çalışıcam inş..ama geçen yıllarda doğru durust çalışamıyordum bır tek pazar kalınca oyle zor oluyor kı..

bu arada aranızda kpss düşünen var mı?

canım bu yorumundaki dersleri not aldım fakat şu diğer bütün dersler 4. sınıfa ait demişsin, onu anlamadım...başka derslerinde mi var onu anlamadım.., istersen bütün derslerini toplam yaz bana....birde hangi gün çalışmaya başlayacağını yaz, ve mail adresini..
bi kaç saate kadar yollarım çizelgeni..

gazelimm
bugün çizelgemi çıkarttım
öyle güzel ki
tertemiz düzenli
şimdi ben buna 5 tane çizik atmaya kıyamıyorum
tekrardan ellerine sağlık canım

ah gözdem nasıl güldüm kız
sen keşke bol bol çizikler at, ben sana yenilerini hazırparım kuzum

Ablam mesaj attım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…