- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitabı elime almışken, burak da uyumuşken tanzimatı da aradan çıkarayım dedim de hihihi ne göreyim 20 sayfacıkmış
kıskanmak mı, pardon??? hiç yakıştıramadım auscum, alakası bile yok
selamlarrrrr kızlarrr
33 ünitede benden maşallah bu üniteler nasıl biter bilmiyorum , ne zaman başlasam hangi dersten başlasam bilemedim ya .çalışma çizelgesi oluşturmayı da beceremiyorum ki offf
Benim bütün ünitelerim öyle bi kere , en azı 18-20 sayfa arası
Ahhh ahhh 45 sayfalık ünite bitirdiğimi bilirim ben , ne günlerdi bee .
Sen bu gece bir ünite daha patlat bence gazelim , yakışır sana .
Çizelge için gazel hanıma başvuruyorsunuz canım , talipleri çok randevu alınız
Senin 2 katın ünite sayısı var aramızda , şükret sen canım .
İyi gecelerrrr. Maşallah maşallah parmaklar çalışıyor, bu azminizi derslerde de beklerim hatunlar.
Sizceeee 9 ay çalışmayla kpss 96 falan alabilir miyim ben yoksa boşa mı hayaller kuruyorum?
Çizelge için gazel hanıma başvuruyorsunuz canım , talipleri çok randevu alınız
Senin 2 katın ünite sayısı var aramızda , şükret sen canım .
Ausum, hal ve gidişat 2'mi şimdi okudum, alemsin valla.:))) Biri bana dur desin gerçekten, yoksa hızımı alamayıp bunlar bitince tarih falan okuyacağım. Bana fahri müzmin öğrenci ünvanı verirler mi, ya da guiness rekorlar kitabına girmeye mi uğraşsam acaba?
hımm o zaman ben şimdiiden iletişime geçmem lazım kendisi ile ,
Randevu işlemi nasıl yapılıyor acaba ablacım , :)
alah yardımcı olsun valla ne diyeyim.
Evde olsam sorun değil de çalışınca zor oluyor be ablacım.
İyi gecelerrrr. Maşallah maşallah parmaklar çalışıyor, bu azminizi derslerde de beklerim hatunlar.
Sizceeee 9 ay çalışmayla kpss 96 falan alabilir miyim ben yoksa boşa mı hayaller kuruyorum?
Ben gazele başvursam, beni döver mi acaba, yoksa sadece saçlarımı mı yolar? Gazelim 2 ayrı çizelge rica ediyorum, biri 23 ünite-7 ders, biri de 49 ünite-7 ders. Şöyle afillisinden olsun ama.:))
alabilirsin tabi umutsuzluğa kapılma
ayy daha kpss var ben onada hazırlanacağım , sen hangi kaynaktan çalışıyorsun canm?
Canım arkadaşım benim , fahri doktora yapacaksın sen gör bak .... Bu gidişin tıpa kadar yolu var .
Bende okuyacağım be biberon , beynim boş boş durmasın orda
Oyyy kuzum benim , zor olmaz olur mu ablam .
Allah hepimize zihin açıklığı versin .
Gazel görünce yazar sana canım , maille de yolluyor çizelgeleri .
9 ayda 99 bile alırsın sen
Şaka yapmıyorum , senin bazı notların aklmda , özgeçmişini biliyorum
Yeter ki kpss nin püf noktalarını kaçırma çalışırken ,
Ben bir işi yapabilen varsa hep şöyle düşünürüm , o yaptıysa ben neden yapamayayım .
96 alan var mı ?
Var.
Eeee sen neden alamayasın ?
Canım arkadaşım benim , fahri doktora yapacaksın sen gör bak .... Bu gidişin tıpa kadar yolu var .
Bende okuyacağım be biberon , beynim boş boş durmasın orda
Ben bir işi yapabilen varsa hep şöyle düşünürüm , o yaptıysa ben neden yapamayayım .
Sen direk uzat saçlarını gazele doğru canım , uzaat uzaaat
Sen şimdi inci gibi çizelge istersin birde , nasıl yapıyor bilsem , seninkini ben yapayım , en cicili bicilisinden
Ayyy inşallah inşallah, dualarınızı istemeye gelirim bakın hazırlıklı olun haa.
Ben ekim ayında başlıyorum allah kısmet ederse, önce data yayınları konu anlatımları, sonra yargı en son da ihtiyaçtan çalışmayı düşünüyorum. 3 tekrar beynim sulanacak ama yapacak bir şey yok o 96 alınacak! Yani inşallah. :26:
dularım seninle :)
ben ihtiyaç yayınlarından çalışayım diyorum sadece acaba az mı yeterli gelmez mi
Sen böyle yazınca birden sanki yetersiz gibi geldi bana birden
almalıyım , alacağım de canım hırs yap .
Garengciğim, başaracağından en ufak bir kuşkum yok. Sende o donanım, kapasite fazlasıyla mevcut. Sonuçlar açıklandıktan sonra buraya gelip hepimize uçarak müjdeli haberi vereceğine de adım gibi eminim...
Alınabilir.
Yalnız çok sıkı bir programa almalısın kendini.
Bende Kasım ayında atanamazsam çalışmaya başlayacağım tekrardan.
Ama hala ön lisans mı lisans mı girsem kararsızım.
Toplamda üç farklı kaynaktan üç tekrar yapmayı planlıyorum. Her tekrar iki ayda bitiyor. Nisan ayından sınava kadar da soru çözmeye ve ezberlere ayıracağım. Program bu şimdilik.
Lisans mezunu olunca önlisans diplomasıyla başvurulabiliyor mu peki? Olmuyor diye bir şey duymuştum ama doğru mudur?