evet canım dönem dönem öyle renk oluyor mesele bnmde bu aralar kırmızı ve haki yeşili sevdem tuttu şekerimm...
bende severim öyle rengarenkleri oo odan tam bana göre dolmam..
hangi şarkı oo bakayımm..
Eveeet rengarenk güzel oluyo insanın içi açılıyor
Amaan hevim öyle saçma bi şarkıki ama gel görki dilime yapıştı
Çok güzel hareketlerdeki oğuzhanı bilirsin onun bi DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH şarkısı var o işte
Netten bak istersen o takıldı kaldı dilime yaa
kızz biliyorum ben onu okudum ve bede söylemeye başladım bulaşıcı galiba
beni sen nasl terke ettin bırakıp gittin çok eyıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah
ayyy dolmam
hadi hep beraberrr :118:
Bizim burdaki mağazada bangır bangır çalıyodu o dakikadan itibaren bi bakttım dilimde
Hey yarebbim ya nasıl şarkıdır
Vay arkadaş sanda mı bulaştırdım
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH HOPPPPA HAYDIIII
Topiği ayaklandıralım kııııız bu şarkıyla çok sessiz sakin
aynen öyle canım topiğin gece bekçileriyiz ya biz dolmacımm :13:
istemediğin bi şarkı hemen diline dolanır dolmacım zaten bu şarkıyı çalıyordu olacak iş değil..
biberon bizi mi okuyorsun sen hadi gel gel anı yaşa şarkı söylüyoruz canımm
valla hababam sınıfındaki veysel efendi gibi olduk kııız
Aç kapıyı veysel efendibiz de iki gece bekçisi kapı gibi durmuşuz kapını önünde
Ah gazeliiim şu kilo verme alma olayını bi değiş tokuş yapsak senle
Sen maşallah herşeyin üstesinden geliyosun şu an verebileceğim tek örnek yemek yarışmasıonda ne kadar ümitsizdin ama san güveniyoduk zaten e ne oldu kazandın o misal sen yaparsın üstesinden gelirsin bu aöf ninde biz ne yapacaz :18::18:
Aynen öyle körolasıcaaöf bilerek yapıyolar meezun etmemek uğruna bizi ne hallere sokuyolar
Sınava giderken evlilik cüzdanlarını götürdün mü
Ben tapuyu unutmuşum be gazelim nerdeyse yüzüme tükürüyorlardı
herkese iyi akşamlar diliyorum
hepinizi beğene beğene geldimm geçmişten şekerler...
aaa hiç kimse dün topiğe girmemiş konuşmamış
dolmam hemen açığı kapatmamız lazım..
evet insan isminin yazıldığını görünce kendini özel hissediyor..
ayy canlarım benim..
bende yazayım adet yerini bulsun
auscum gazelim dolmam betülcüm biberoncum gözdecim
sizleri kocaman öpüyoruum ayy bugün sevgi böceği oldum da öpesim geldi sizleri..
bende bi baktım canım ama hatırlayamıyorum bide acaba o mu bu mu diyerek insanın canı dahada sıkılıyor bende bıraktım..:26:
sınav sonuçlarını bekleyeceğim..
inş hepimiz iyi alırız..
bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş bizimkide 40 olmuştur artık
demi gazelimm
inşallahhhh canımm benimmm inşallahhh
iyi akşamlar betülcüm..
gelll betülcüm gel sende saçmala bizle ama sonra yok şöyle efendim yok böyle diye sitem etme kendini toparlayamzsan sorumlusu biz değiliz..
bende ne zamandır çalışmayı düşünüyorum canım ama nasip olmuyor..
yarın haftasonu şu inglizceyi bi bitireyim diyorumm cd falan varya sonra gerisine bakacağız artık
körolası aöf işteee
baktım ama hatırlayamadım sonra bi iç çektim çıktım canımm artık sonuçları bekleyeceğim..
inş bu akşam karşılaşırız dolmam:13:
iyi akşamlar biberoncum..
çok teşekkür ederimm canımm
çalışkan biberonum benimm maşallah sana vallaha senin gibi yok ayol
azıcık bizede atıver ders çalışma aşkında
Kızlar geçmişi pek iyi okuyamadım kusuruma bakmayın...
Ausu benden 1 ünite düşer misin? Ezberlemem gereken notlarım var çıkmam lazım... Ausum, Dolmam , Hevim , Gazelim , Gözdem ,Biberonum ve tüm topik arkadaşlarım ALLAH(C.C)'a emanet olun... (amin)
hoş geldin gurbet öyle ortaya karışık doömam ile konuşuyıruz sende katıl aramıza nasılsın..slm kızlar nasılsınız ne kaynatmıssınız
öp kuzum öp, bende seni öpeyim kokulu öpücüklere boğayım
sevgi pıtırcığım benim
bu arada evet 40 sefer söyleyince olurmuş, burdan herkese duyurulur, giren çıkan herkes iyi puanlar alalım diye telkin etsin
umudumuz telkinlere kaldı nolcek
son yazdığım mesajda alıntılar birbirine girmiş
cevap verdiğim kişiler dikkatle okusun, karman çorman olmuş kusura bakmayın
iyi akşamlaaar naparsınız ne edersiniz.. çalışmaya başlamış bile millet ben daha sınavın şokunu atlatamadım
gazel ablam geçmiş olsun oğluşuna iyidir inşallah şimdi..
hoş geldin gurbet öyle ortaya karışık doömam ile konuşuyıruz sende katıl aramıza nasılsın..
gazelimmmöncelilkle burakcığa geçmiş olsun caım tez vakitte iyileşir inş ayaklarını sıcak tuttun bütün hastalıkjlar aradan ayaktan alınır der babam canım benm
dur öpeyim
burağa da geçmiş olsun öpücüğü
aynen gazelcim söyleyelimde olsun artık aöfnin acıması yok bari biz aramızda yapalım bunu canıımm
iyi akşamlaaar naparsınız ne edersiniz.. çalışmaya başlamış bile millet ben daha sınavın şokunu atlatamadım
gazel ablam geçmiş olsun oğluşuna iyidir inşallah şimdi..
ben kendi alıntınımı gördüm okudum gazelim
BENDE AYNI ŞEKİLDE ÇANTAMDAN ÇIKARMADIM HİÇ BİR BELGEMİ SORANA KADAR SORUNCADA İK SAATTE SALINA SALINA ÇIKARDIM
Valla bana görede almak vermekten kolay be gazelcim yaz olunca napacaz bilinmez bir yolda gididyorum
Burdada ders yapıyoruz niye öyle diyosun heviiiihoş geldin arzucum yok ay daha çalışmıyoruz ki boş boş kaynatıyoruz burda..
Ah ah gazelim sen bilirsin kilo verebilmeyi asıl o çok zordur diyerekten seninle söz düellosuna başlıyomuşumsağol canım benim çok teşekkür ederim...
konyaya gidip geldik ya çok soğuktu sınav haftası otobüslerde haliyle üşüttük sanırım...
o da öper seni ablası, pek sever öpmeyiözellikle burundan öpmeyi
sağol kuzum çok sağol...pek iyi değil ateş çıkıp çıkıp iniyor...çıkınca elim ayağıma dolanıyor, 39 a çıktı...hemen ılık banyo yaptırdım, kafası kalkmıyor kuzumunhiç iştahı yok..ne dediysem ne yaptıysam yediremedim...keki çok sever kek yaptım bir dilimin yarısını yedi şurup verdim..
şimdi uyudu, gece saat başı kalkıp yokluyorum...inşallah çıkmaz ateş yine
almak zor dolmam gerçekten başına gelmeden bilemezsin..yıllardır çabalıyorum, ama metabolizma çok hızlıysa naparsan yap olmuyor...3,5 kilo aldım bir ayda..ama sınav zamanı iştahsızlıktan birazı gitti
hemen pekmeze bala cevize dayanmam lazım...hiç de sevmem
sağol canım benim çok teşekkür ederim...
konyaya gidip geldik ya çok soğuktu sınav haftası otobüslerde haliyle üşüttük sanırım...
o da öper seni ablası, pek sever öpmeyiözellikle burundan öpmeyi
hoş geldin gurbet öyle ortaya karışık doömam ile konuşuyıruz sende katıl aramıza nasılsın..
gazelimmmöncelilkle burakcığa geçmiş olsun caım tez vakitte iyileşir inş ayaklarını sıcak tuttun bütün hastalıkjlar aradan ayaktan alınır der babam canım benm
dur öpeyim
burağa da geçmiş olsun öpücüğü
aynen gazelcim söyleyelimde olsun artık aöfnin acıması yok bari biz aramızda yapalım bunu canıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?