2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

evet neden hep sınıflar soğuktu anlamıyorum zaten dışarısı da buz gibi nerde ısınacagız biz...:KK37:
şafak sayıyoruz resmen canım:KK53:
anammm 39 gün mü sınav gelmiş bile yaaaaa:KK52::KK52:

Pazar günkü sınıfım iyiydi :KK9: pazar günkü fakülte aşkımla tanışıp aşkımızın başladığı yerdi sınav öncesi duyguluydum :KK16: :KK16: :KK16: orada sınava girdim :KK16:

aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh:KK31::KK31:
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..:KK37:

kııııııııızzz hevi sen napıyon allahını seversen bi msjlara geç cvp vermeler bi ileğenime dönmemeler ne iş :KK4:

aynen dolmam ya kurtulduk diye dün ne çok sevinmiştik ama hemen ertesi gün yine acı haber geldi ahh ahh:KK31::KK31:
ders çalışmaya başlasak iyi olacak ahh..:KK37:

öpüyorum dodaman seni hevim iyi çalışmalar diliyim maşaalllah pek azimli gördüm seni çalışmaya gittin herhal :KK53:
yarın böyle istemem seni ne yaptın sen ileğenli heviyi çabuk onu getir buraya :KK4:
:KK3::KK3::KK3:

aöfden aynı anda 2 bölüm okuanabiliyor mu ?

çok güzel yazmışsın ya:KK16:

Sağol limoncuğum.:KK16::KK16::KK16:

Edebiyatı Anadolu aöfde, sosyolojiyi Atatürk aöfde okuyorum. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum..:KK1: Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete işte, ikisinin de vizeleri iyiydi, bakalım finalleri atlatabilecek miyim???

Tamam tatlım ekliyorum , ing 3 de bende inanılmaz salladım , hepsinin sonucunu üş aşağı beş yukarı tabir ediyorum da ing . tamamen muamma , 50 de olur 100 de:)

Bende kesin erken başlacağım bu sefer .
Auscum beni de ekler misin canım yine işletme 3 42 ünite canım :KK43: ders çalışmaya başladınız mı ya

Sağol limoncuğum.:KK16::KK16::KK16:

Edebiyatı Anadolu aöfde, sosyolojiyi Atatürk aöfde okuyorum. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum..:KK1: Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete işte, ikisinin de vizeleri iyiydi, bakalım finalleri atlatabilecek miyim???

teşekkür ederim iyi çalışmalar nazar değmesin sana :nazar::nazar::nazar:

sen de çok yaşa ama,hepimizde bütün topikçe ausum da :KK9::KK9::KK9: telaş mı yapmıyım :18::18::18::18::18:
yapmaaa kızzz yapma canımm.. ya elektrkler gitti yazamadım canım ya offf...

Pazar günkü sınıfım iyiydi :KK9: pazar günkü fakülte aşkımla tanışıp aşkımızın başladığı yerdi sınav öncesi duyguluydum :KK16: :KK16: :KK16: orada sınava girdim :KK16:
bakkk bakkkk seniiiii...
duygulandın ondan ısındın demi sen bi aşk yoğunluğu oldu yani betülcüm..

kııııııııızzz hevi sen napıyon allahını seversen bi msjlara geç cvp vermeler bi ileğenime dönmemeler ne iş :KK4:
dolmam elenterükler gitti kızzz:KK9::KK9::KK9:

öpüyorum dodaman seni hevim iyi çalışmalar diliyim maşaalllah pek azimli gördüm seni çalışmaya gittin herhal :KK53:
yarın böyle istemem seni ne yaptın sen ileğenli heviyi çabuk onu getir buraya :KK4:
:KK3::KK3::KK3:

sağol canım benim sana da iyi çalışmalar :KK6:
yok dolmam ben burdaydım ama gelemedim yanınaz ahhh ah..:KK53::KK53:

şimdilik hepinize iyi çalışmalar canımmm yarın görüşmek üzere...
:KK16:

şimdilik hepinize iyi çalışmalar canımmm yarın görüşmek üzere...
:KK16:

ooolduu hevim anlaşılmıştır elektrikler gitmiş ama medeniyet diye bişey var :KK9::KK53::KK52: ateş yaksaydın ya ordan alırdım mesajını :KK53:kafanada ileğeni takardın oh ne ala bundan iyi haberleşme mi olur :KK52: :KK52: tişkürler hevicim tatlı rüyalar :KK14: :KK54:

ooolduu hevim anlaşılmıştır elektrikler gitmiş ama medeniyet diye bişey var :KK9::KK53::KK52: ateş yaksaydın ya ordan alırdım mesajını :KK53:kafanada ileğeni takardın oh ne ala bundan iyi haberleşme mi olur :KK52: :KK52: tişkürler hevicim tatlı rüyalar :KK14: :KK54:

bi hayal ettimde dolma çok komik olurdu yaaa...:KK9::KK9::KK9:
iştee bunun gibi canım:KK8::KK8:
tabi bizim hayal gücümüzdeki gibi bir resim yok..:KK9::KK9::KK9:

Eklentiler

• $20090831_411332_1251687609_5a89.jpg
    $20090831_411332_1251687609_5a89.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Herkese günaydın :KK16: Işteyim ve finallere malesef ki daha başlamadım.siz neler yaptınız kızlar başladınız mı çalışmaya ve kitabın başından mı başladınız yoksa yarısından mı

teşekkür ediyorum cnacuncum evet uzun zaman olmuş sohbet etmeyeli sen iş aöf bayağı bi yoğunluk içerisindeydin pek göremiyordum seni buralarda :KK9::KK9:
Hiç mi hiç sorma sınavı bende sorduğunu duymuş olmıyım cnacuncum :KK53::KK53: :KK6:
Süper denilemesede seninki onada şükür valla onu bulamayanalar var cnacuncum örnek beeen :KK37: :KK8:

valla hersınavda kesin 8 netim var ama dierleri sallamasyondu en mantıklıyı yapmaya çalıştım. ing. bildiğin toto yaptım :KK52::KK52:
ya iş ev ders zorlanıyorum maalesef :KK53:

dedem rahatsızlandı annemde yok yine ev işleri bana kaldı zorzorrr :KK53:

toplamda 66 ünitem var hesapta yanlışlık yapmadıysam :)
ben 38 ine çalışmıştım vizede . 28 tane kaldı yani .. ama tekrar da yapmak istiyorum . ama bazen sadece tek ders çalışıp girmeyi de düşünüyorum . bugün oturupp karar vermeliyim :KK43: ah arapça :2::2::2::2::2::2:

X