2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

beğenilere mi boğacan anaaaaaaam hevi boğacam diyo duydun mu :18::18:
Ben itiraf ediyorum yaptığımızı yoksa senin üstüne atıp kaçsammı hevi hı :KK52::KK52::KK53::KK53:

:119::119::119:

Gülmekten göbeğim dokuz sekizlik oynamaya başladı dolma yaaa :KK1:

O kadar çaktırmayayım dedim ama ileğen dehan hemen çözmüş mesajın içindeki mesajı

dolmaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten yaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:
Ileğenleri temizledim canımm:KK34:

Ahhh canım auscum benim kulakların çok mu çınladı bişey demedik ki sadece seni özledik ondan olmuş şey galiba kemm kümm..:18:

Vallahi de geldi kızz birden müfettiş gibi patt diye girdi topiğee anamm dolma sakin ol kıyılarda dur görmesin bizi:KK53:

iyi parlataydın :KK76::KK76::KK52::KK52:
Kıyılarda tenhalarda menhalardada bulur bizi kız zaten buluyoda onun gözünden kaçamz külyutmaz gibi zaten demiştide külyutmazım diye hıh tam oldu :KK53::KK53:

Ausummmmmmm örnek inek öğrenci statüsünden mütevellit edebiyat grubuma soruları yazıyorum itinayla.:))) Buradayım birazdan.:)))

beğenilere mi boğacan anaaaaaaam hevi boğacam diyo duydun mu :18::18:
Ben itiraf ediyorum yaptığımızı yoksa senin üstüne atıp kaçsammı hevi hı :KK52::KK52::KK53::KK53:

hayırr dolmaaaa yapmaaa
biz böyle mi anlaşmıştık seninle yaaaa:18::18::18:
hani suçu başkasına atacaktık hemen birinin bulalım:18:

Ausummmmmmm örnek inek öğrenci statüsünden mütevellit edebiyat grubuma soruları yazıyorum itinayla.:))) Buradayım birazdan.:)))

Bende az karıştırdım facede senin gibi bir öğrenci bulsamda benim bölümden diye ama ıı ıhhh yok , bari benim şu ingilizce 3 sorularını bulaydım , fantastik salladım çünkü

Gülmekten göbeğim dokuz sekizlik oynamaya başladı dolma yaaa :KK1:

O kadar çaktırmayayım dedim ama ileğen dehan hemen çözmüş mesajın içindeki mesajı

SENDEKİ ZEKADA MAŞALLAH DİYEYİM :nazar: İLEĞEN ÖTESİ Bİ ZEKA VARMIŞ VAY ARKADAŞ :KK16:
AUSUM SANA İTİRAF EDİYORUM HEVİCİMİN ÜZERİNEDE ATMIYCAM :KK76::KK76: :KK24::KK24:

hayırr dolmaaaa yapmaaa
biz böyle mi anlaşmıştık seninle yaaaa:18::18::18:
Hani suçu başkasına atacaktık hemen birinin bulalım:18:

yeme şu tırnaklarını atacam şuradan ayakkabımın tekini ha :KK55::KK55: :KK8::KK8:
Gerek kalmadı hevim suçu üstüme aldım ve anlatıyorum şimdi :KK55:

Sensörlerim var benim , topikte adım geçince devreye giriyorlar , bir dıtladı , iki dıtladı sensör önemsemedim , sonra baktım dııııt dııııt dııııııttttttttt susmuyor hiç , dedim leeen ne oluyooooo :KK52:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: auss o kadar mı öttü o alet yaa bozulmuştur ondann:KK53:
iyi parlataydın :KK76::KK76::KK52::KK52:
Kıyılarda tenhalarda menhalardada bulur bizi kız zaten buluyoda onun gözünden kaçamz külyutmaz gibi zaten demiştide külyutmazım diye hıh tam oldu :KK53::KK53:

buldu zaten canımm yarın ne olacak bakalım :18::18:
külyutmuyor vallaha auscum:21:

gülmekten göbeğim dokuz sekizlik oynamaya başladı dolma yaaa :KK1:

ausum vakti zamanında hatırlarmısın bu topiği yakarım demiştim :KK52:
Sende topik yakmak yasaktır demiştin ya :KK52:
Biz heviyle dayanamayıp topiği farkında olmadan yakmışız :KK52::KK52:
öööyyylee işte :18:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
dolmaaa neden yaptın bunu arkadaşım :KK25:
hayır ben yaktım aus itiraf ediyorum dolmacım yapmadı..

Benim sınavlar fena değildi söylemesi ayıp :KK12::KK12: dermişim :KK1:

Cumartesi günkü sınavlara nerdeyse 2.5 saat baktım.Pazar günkü sınavlara da yarım saat.
Çok çalışmışım değil mi :KK23:

4 tane derse hiç bakmadım.
Hiç bakmadım dediysem bi içindekiler bölümüne baktım tabiki de :KK76::KK76::KK76:

Sınavın çoğu sallamayla geçti hiç öyle 2 şık arasında kalmadım çok şükür :KK53::KK53::KK53:
Bazı derslerden 30 bile alamıcam sanırım ama sağlık olsun.
Yani 3 saat çalışmaya bu kadar ancak olur :KK1:

Oooooooooooo ağır ceza yasanın 14. madde 8 . bendine göre cezanız büyük :KK53:

Ama iyi hallinizi göz önünde tuttum ve cezanızı finallere vizelerin 3 katı çalışmanız olarak çevirdim . :KK14:

haaaaayır aus ben o şu bu :KK52::KK52: Ortalığı kargaşaya verelimde karambole gelsin kıız ama yok ya okumuyo bence yine filmlere neyim daldı :KK9::KK9::KK9::KK9::KK8::KK6:
bakkk dolmacımm ne güzel okudu cezamızı da verdi Allahtan sınavlardan yeni çıktık kıyamadı galibaa canımm

Oooooooooooo ağır ceza yasanın 14. madde 8 . bendine göre cezanız büyük :KK53:

Ama iyi hallinizi göz önünde tuttum ve cezanızı finallere vizelerin 3 katı çalışmanız olarak çevirdim . :KK14:

ooo auscum iyi halimizi unutmadığın için sağol:KK54::KK54:

cezamızda çok ağır değil sanki demi dolma:21:

oooooooooooo ağır ceza yasanın 14. Madde 8 . Bendine göre cezanız büyük :KK53:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
çok ağır oldu bu ceza
dırı rı dırı dırı oynuyom sinirden bu da nasıl bi müzik tıngırtısıysa :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: Tey tey tey başa geç kız hevi halay başı sıyıracaksak toplu sıyırma geçirelim :KK53:

Benim sınavlar fena değildi söylemesi ayıp :KK12::KK12: dermişim :KK1:

Cumartesi günkü sınavlara nerdeyse 2.5 saat baktım.Pazar günkü sınavlara da yarım saat.
Çok çalışmışım değil mi :KK23:

4 tane derse hiç bakmadım.
Hiç bakmadım dediysem bi içindekiler bölümüne baktım tabiki de :KK76::KK76::KK76:

Sınavın çoğu sallamayla geçti hiç öyle 2 şık arasında kalmadım çok şükür :KK53::KK53::KK53:
Bazı derslerden 30 bile alamıcam sanırım ama sağlık olsun.
Yani 3 saat çalışmaya bu kadar ancak olur :KK1:

Hedefin zaten 30 değil miydi canım yanlış mı hatırlıyorum :26:

30 alırsın ya , finallere çalışırsın sende zaten vizesi kötü geçen her öğrencinin tesellisi '' aman zaten vizenin % 30 u final önemli '' :KK34:

X