2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

ausun rüyasında ileğenlerimile üstüne üstüne sürüyor muşuz kötü türk filmi kahkahasıyla.. Ayy:KK9::KK9:
Bi an kabustan uyanıyormuş bize bağırıyormuş aus..:KK30:
Ooo dolmam topiği yaktık çoktannn..:KK37:

Tamam caım merak ettim nasıl bi yazı bu hemen okuyorum :KK34:

Biberon nasıl oluyor öyle görüyon bizi ama olmaz ki canım.. Dolmam haklı:KK52:
Ayy benim üstümde müsait değildi yaaa dermişimmmm:KK53::KK53::KK53:

Hoşgeldin betül dolma sormuş ama bende sorayım sınavın nasıldı kurtuldun şükür:KK34:

valla kız hemen 2dk.da iyi çevirdin türk filmini :KK51:
şu an itibariyle topiği yakmışsak aboooooo yarın aus görünce bizi falakaya yatırır kız veya hiç o tür demode şeylere girişmeyip direktmen tükürür yüzümüze irezil eder bizi :KK53: :KK53: :KK52: :KK52: :KK23:

Sorualr zordu bence :18: Ama geçersin inşaALLAH(C.C) sıkma canını :KK34:

Teşekkür ederim :KK16: kurtulduk ya ama çok yorgunum dersaneden geldim gözlerim kızardı yatacağım artık dayanamaıyor bedenim 2 gündür 3 saatlik uykuyla sınava girmekten :KK1: ALLAH(C.C) izin verirse iyi gelir umarım :KK16: :KK16: :KK16: se :nazar:nin nasıldı?

aslında ne desem bilemedim canım zordu ama ben daha çok 2 şık arasunda kaldım özellikle bugün çok çelişkili geldi sorular sanki 2 doğru cevabı vardı canım ama işte hayırlısı inşallah geçer notlar gelir..:KK34:

valla kız hemen 2dk.da iyi çevirdin türk filmini :KK51:
şu an itibariyle topiği yakmışsak aboooooo yarın aus görünce bizi falakaya yatırır kız veya hiç o tür demode şeylere girişmeyip direktmen tükürür yüzümüze irezil eder bizi :KK53: :KK53: :KK52: :KK52: :KK23:

aus biziiii rezil eder etmez eder etmez eder hmmm...
evet auscum edebilir sonuçta konu sahibesi o olmadan kimin topiğini yakıyoruz :KK52::KK52::KK52:
yarın girmesek mi topiğe kaçsak austan :KK55:
yok kız aus kıyamaz bize sınavdan yeni çıktık yazık der inşallah derr:26::KK23:

Bir sor bakalım neden ödek yazdım? Çocuk dili o bir kere, masal ya ondan öyle yazdım.:KK19:(Nasıl kıvırırım ama:)))):KK76::KK76::KK76:

aslında ne desem bilemedim canım zordu ama ben daha çok 2 şık arasunda kaldım özellikle bugün çok çelişkili geldi sorular sanki 2 doğru cevabı vardı canım ama işte hayırlısı inşallah geçer notlar gelir..:KK34:

Aus biziiii rezil eder etmez eder etmez eder hmmm...
Evet auscum edebilir sonuçta konu sahibesi o olmadan kimin topiğini yakıyoruz :KK52::KK52::KK52:
Yarın girmesek mi topiğe kaçsak austan :KK55:
Yok kız aus kıyamaz bize sınavdan yeni çıktık yazık der inşallah derr:26::KK23:

hevicim canım ileğen hanen dolmuş senin anladın sen :KK76::KK76:
Austan kaçış yok ne yaptık biz hevi anaaam :18::18::18:

aus biziiii rezil eder etmez eder etmez eder hmmm...
evet auscum edebilir sonuçta konu sahibesi o olmadan kimin topiğini yakıyoruz :KK52::KK52::KK52:
yarın girmesek mi topiğe kaçsak austan :KK55:
yok kız aus kıyamaz bize sınavdan yeni çıktık yazık der inşallah derr:26::KK23:

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum ALLAH(C.C)'a emant olun

Tevekkeli değil oturduğum yerde kulaklarım çın çın olmuş :KK52:

Dur hele dedim kk da kızlar konşuyor beni heralde girip bakayım , göz ucu ile okudum yazdıklarınızı uyumadım bi kere , tv izlemeye daldık eşimle .

kaçınnnnnn aussss geldiiiii :KK55: :KK55::KK55::KK55:

:KK51:Korkunun eceli faydası yok geldim bi kere :KK52:

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum ALLAH(C.C)'a emant olun

İyi geceler betülcüm :KK16: denk gelemedik seninle hiç ,

şeyy auscum hiç hi bişey olmuyor çok mu çınlattık kulaklarını ondan mı uyandın uyusaydın keşkem :18::18: :KK17::KK17:

Ihmmm eşy , ımmmmm hmmmmmmmmm tabi tabi hiç adım geçmemiş zaten gördüm :KK53:

Yorgunluktan uyumaya bile üşendim :KK1: Fernandesi dövmüşler sahaya inip Ahmet Çakara takıldım kaldım tv de .

tevekkeli değil oturduğum yerde kulaklarım çın çın olmuş :KK52:

Dur hele dedim kk da kızlar konşuyor beni heralde girip bakayım , göz ucu ile okudum yazdıklarınızı uyumadım bi kere , tv izlemeye daldık eşimle .

tüm yazdıklarımızı mı :KK53::KK53: Bak gözüm seyirmeye başladı ausum :KK53:

:KK51:korkunun eceli faydası yok geldim bi kere :KK52:

iyi geceler betülcüm :KK16: Denk gelemedik seninle hiç ,

ıhmmm eşy , ımmmmm hmmmmmmmmm tabi tabi hiç adım geçmemiş zaten gördüm :KK53:

Yorgunluktan uyumaya bile üşendim :KK1: Fernandesi dövmüşler sahaya inip ahmet çakara takıldım kaldım tv de .

oohh bee doğru adın geçmedi sadece topiğin geçti :KK9::KK9::KK8::KK6:

şeyy auscum hiç hi bişey olmuyor çok mu çınlattık kulaklarını ondan mı uyandın uyusaydın keşkem :18::18: :KK17::KK17:
dolmaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten yaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:
ileğenleri temizledim canımm:KK34:
Tevekkeli değil oturduğum yerde kulaklarım çın çın olmuş :KK52:

ahhh canım auscum benim kulakların çok mu çınladı bişey demedik ki sadece seni özledik ondan olmuş şey galiba kemm kümm..:18:

anaaam hevi yarın beklerken şimdi çıktı geldi aus kız napacaz :KK52::KK52:

vallahi de geldi kızz birden müfettiş gibi patt diye girdi topiğee anamm dolma sakin ol kıyılarda dur görmesin bizi:KK53:

Biberoooooooooooooooon ne yapıyorsun aşağıda şekerim , uyuya mı kaldın pc başında yoksa :KK6:

:KK60::KK60:

cıks, henüz sadece 4 / 1 ni okudum , sabaha hepsini tina ile okuyacağım ama :KK14:

Beğenilere boğacağım hevi ile seni
:KK19:

beğenilere mi boğacan anaaaaaaam hevi boğacam diyo duydun mu :18::18:
Ben itiraf ediyorum yaptığımızı yoksa senin üstüne atıp kaçsammı hevi hı :KK52::KK52::KK53::KK53:

dolmaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten yaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:
ileğenleri temizledim canımm:KK34:

ahhh canım auscum benim kulakların çok mu çınladı bişey demedik ki sadece seni özledik ondan olmuş şey galiba kemm kümm..:18:

vallahi de geldi kızz birden müfettiş gibi patt diye girdi topiğee anamm dolma sakin ol kıyılarda dur görmesin bizi:KK53:

Sensörlerim var benim , topikte adım geçince devreye giriyorlar , bir dıtladı , iki dıtladı sensör önemsemedim , sonra baktım dııııt dııııt dııııııttttttttt susmuyor hiç , dedim leeen ne oluyooooo :KK52:

:KK51:Korkunun eceli faydası yok geldim bi kere :KK52:

İyi geceler betülcüm :KK16: denk gelemedik seninle hiç ,

Ihmmm eşy , ımmmmm hmmmmmmmmm tabi tabi hiç adım geçmemiş zaten gördüm :KK53:

Yorgunluktan uyumaya bile üşendim :KK1: Fernandesi dövmüşler sahaya inip Ahmet Çakara takıldım kaldım tv de .
ahh ausucm öyle de ahmet çakar aman sen soyadında esinlenme:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bak yazık bizeee:KK9::KK9:
tüm yazdıklarımızı mı :KK53::KK53: Bak gözüm seyirmeye başladı ausum :KK53:
hepsini okumamış dolmam ohhhh:21:

:KK60::KK60:

CIKS, Henüz sadece 4 / 1 ni okudum , sabaha hepsini tina ile okuyacağım ama :KK14:

Beğenilere boğacağım hevi ile seni
:KK19:
ohhh ohhh auscum beğeniye boğ bizi sadece ohhh:KK23::KK23:

X