- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
Çok sevindim canım ya , dün epey moralin bozulmuş okudum .
Neyse ki bugün iyi geçmiş , yalnız yanlış anlama arkadaşım sakın da sen bile 65 bekliyorsan bu sene sınav harbiden zorluk rekoru kırmış demektir
Ahhh ausum hem de ne bozulmak, edebiyat grubunda ağıt yaktık resmen, kimsenin beklediği gibi geçmemişti...Bugün de o kadar detay sorabilecekleri dersler vardı ki, ben sınava giderken yandık dedim. Ama Allahtan insaflı davranmışlar, daha doğrusu bilgi ölçmeye çalışmışlar bu sefer, o güzeldi. Dünkü sınavda nerede tuzak soru varsa sormuşlardı, detaylar da cabası. Osmanlıcaya vaktim yetmedi resmen, 7 dakika var dedi salon görevlisi, kocaman iki paragraf çözmem gereken osmanlıca sorusu vardı. Sinirlendim, bakmadan işaretleyip çıktım.
İnkılapta gerçekten detay sormuşlardı, giren arkadaşların da farklı düşüneceğini sanmıyorum. Ama daha iyi yapabilirdim, neyse dediğim gibi bu da yeterli şimdilik, bu sene yüksek ortalamaya gitme gibi bir iddiam yok, sosyoloji de iyi geçsin başka bir şey istemiyorum.:)))
Seninkiler de iyi geçmiş ausum, uykusuz kaldığına değdi en azından. Bu dönem bir onur belgesi daha çerçeveletirsin gibime geliyor...:))