2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

valla ya fistan nasıl kalaylı oluyo çok entırsan
şuradan bi mandalina kabuğu atam ausa niye mandalina kabuğuysa aklıma öyle geldi
çen çeniz de ben şahsen pek saçmalar oldum

valla ya fistan nasıl kalaylı oluyo çok entırsan
şuradan bi mandalina kabuğu atam ausa niye mandalina kabuğuysa aklıma öyle geldi
çen çeniz de ben şahsen pek saçmalar oldum

biz konuşmaya başladıktan sonra saçmalamalarımız arttı dolmam
biz fistanlarımızı kalaylatmayalım canım yaa..
mandalina mı yiyorsun ondan mı acaba..
hem aus çok yoruldu yumuşak olsun diye..

aynennnn canım aynen..
bende de odaklama unutma sorunu var canım
ama hala gitmedim doktora sen bi git bakalım ne diyecek bana da söyle
bakalım ne diyecek merak ettim
inş bişey çıkmaz canım benim..

bakayım yarın gelir gelmez yazarım bu sorunla giden çok var biliyorum inşallah güzel bi ilaç verir..

yok çalışmıyorum malesef henüz işsizim.. son iki üç hafta kala ders çalışıyorum zaten ders çalışırken evden çıkmıyorum hiç hani sabah çalışayım akşam bırakayımda olmuyor sabaha kadar çalışıyorum bi kaç saat uyuyorum akşama kadar akşam bikaç saat uyku sonra yine sabaha kadar ful time çalışma... hep bu şekilde çalıştım ama biraz daha geç başlardım çalışmaya şimdi üç hafta evvel başladım zaman bol geldi heralde çok oyalandım ara veriyorum o aralardada aklıma estikçe buraya yazıyorum bakıyorum altlarda reklamlar çıkıyo ordan oraya tıklıyorum ordan başka bi siteye çeyiz topiklerinden gelinlik sayfalarına falan derken saatler geçiyo sonra bu kadar şeyin üstüne otur ders çalış...

biberoncum geldiii ama aus kesin uyuya kaldı
yatağını görünce ayrılamamıştır ki

biz konuşmaya başladıktan sonra saçmalamalarımız arttı dolmam
Biz fistanlarımızı kalaylatmayalım canım yaa..
Mandalina mı yiyorsun ondan mı acaba..
Hem aus çok yoruldu yumuşak olsun diye..

mandalinada yemiyorum hevim ya
Allah nurlar içinde yatırsın canım babam hep şakasına yapardı tv karşısında annem uyuduğunda bi parça atardı uzaktan Bilinçaltıma yerleşmiş herhal bende şimdi onun için öyle dedim

biberoncum geldiii Ama aus kesin uyuya kaldı
Yatağını görünce ayrılamamıştır ki

ben de tam onu diycektim hevim hay çok yaşa
Aynen şöyle diycektim oooooo biberoncum gelmiş sefalar getirmiş oğlunu yatırmış gelmiş diyecektimki bi baktım hemen sen benden önce demişssin
Evet aynen öyle oldu bencede ausa bu soyuk havada ve uykusuz yorgunken yatak direkt çekiyor

heyy topikteki arkadaşlar bizi mi okuyorsunuz sohbete katılın lütfen sizde..
biz 2 deli konuşuyoruz olmuyor..:99::99:

Allah rahmet eylesin canımm
kesinlikle bilinç altına yerleşmiş ondan mandalina...
kumanda olsaydı

auscum uyudu kaçıncı rüyasını görüyor kim bilir ay rüyasına da gireceğiz ya bari orda rahat bırakalım ayol..

Valla heviciğim, dolmacığım, ne yalan söyleyeyim, sizi okumak çok zevkli, gülmekten yazamıyorum.:))) Arada bir de edebiyat grubuma bakıyorum soru paylaşıyorlar şu anda, gözüm her yerde yani.:)))

Aus evet, Yusuf'un yanında ödek hanım okurken masalı kendine de okumuş oldu.:)))

Sende bendensin biberocum bazen diyecem ama hep yapıyorum bunu yazamıyorum biliyomusun Sende ördek yerine ödek hanım yazmışsın ödlek hanım yazydın da tam olsaydı biberoncum

yeniden saolasın canım
He ya uykusunda bari kızı rahat bırakalı fakat bıraktı topiği bize bizde iki manyk topiğ yıkacaz yakacaz kııız

inşallah bişey çıkmaz canım..
yaz merak ediyorum bende de aynı sorun var hatta dediğin gibi çoğu kişide..

inşallah tedavisi mümkündür..
internette azcık araştırınca bi yığın insanın bu problemi yaşadığı görülüyor bazı sitelerde bunun sebepleri falanda yazıyor bi tanesini okumaya üşendim sadece en altına baktım yukarıdaki tavsiyelere uymaya gayret ederek bu sorunu alt edebilirsiniz tabi eğer bu yazıyı konsantre bi şekilde okuyabildiyseniz diyor yarıldım yani o kadar konsantrem bozuk

www.SanalDersane.com :: Rehberlik

ahada site bu

biberoncum hakikatli kız itiraf etti sizi okumaktan yazamıyorum diye seninki görüntülümü kıız hevi biberonun okuduğunu mu gördünde öyle dedin

Selamünaleyküm kızlar ben geldim

Dersaneden geç geldim yemek fala derken anca girebildim kızlar

aaa dolmacım olur mu öyle sende kaltık beraber geyik yapalım sınav stresini atalım canımm..
sen uyumadın aklın bizde kaldı demiiii

ama aus mışıl mışıl uyuyor rüyasında görmese bari bizi

aleyküm selam betülcüm
Hooşşşgeeelddin
Nasıldı sınavların betülcüm

Dolmam yanılmıyorsam iyiydi Yani ALLAH(C.C) izin verirse geçecek notlar alırım diyorum

Senin sınavın nasıldı? Bu arada senin adın neydi? Hiç sormadım ya

dolmam yanılmıyorsam iyiydi Yani allah(c.c) izin verirse geçecek notlar alırım diyorum

Senin sınavın nasıldı? Bu arada senin adın neydi? Hiç sormadım ya

bravo betülcüm Iyi geçtiğine çok sevindim
Amaan hiç sorma ya betülcüm iyi geçti gibiydim eve geldim kontrol ettim aman ne iyisi 50 ye muhtacım şimdi

yeniden saolasın canım
He ya uykusunda bari kızı rahat bırakalı fakat bıraktı topiği bize bizde iki manyk topiğ yıkacaz yakacaz kııız

ausun rüyasında ileğenlerimile üstüne üstüne sürüyor muşuz kötü türk filmi kahkahasıyla.. ayy
bi an kabustan uyanıyormuş bize bağırıyormuş aus..
ooo dolmam topiği yaktık çoktannn..

tamam caım merak ettim nasıl bi yazı bu hemen okuyorum

biberoncum hakikatli kız itiraf etti sizi okumaktan yazamıyorum diye seninki görüntülümü kıız hevi biberonun okuduğunu mu gördünde öyle dedin

biberon nasıl oluyor öyle görüyon bizi ama olmaz ki canım.. dolmam haklı
ayy benim üstümde müsait değildi yaaa dermişimmmm

Selamünaleyküm kızlar ben geldim

Dersaneden geç geldim yemek fala derken anca girebildim kızlar
hoşgeldin betül dolma sormuş ama bende sorayım sınavın nasıldı kurtuldun şükür

bravo betülcüm Iyi geçtiğine çok sevindim
Amaan hiç sorma ya betülcüm iyi geçti gibiydim eve geldim kontrol ettim aman ne iyisi 50 ye muhtacım şimdi
Sorualr zordu bence :18: Ama geçersin inşaALLAH(C.C) sıkma canını
Teşekkür ederim kurtulduk ya ama çok yorgunum dersaneden geldim gözlerim kızardı yatacağım artık dayanamaıyor bedenim 2 gündür 3 saatlik uykuyla sınava girmekten ALLAH(C.C) izin verirse iyi gelir umarım se nin nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…