ivett o güğüm canımm işte bulduk dürüyenin kaçırdığı güğümleri içinde kopya saklıyormuş dürüyeeee
Evet doğru söyledin canım ama düşününce şimdi fistan kalaylı mı olur
Amann sormasın aöf yaa hep zor soruyor kesin şarkının da zor yerini bulur..
Ama onu bilmiyoruz dolmam
Aynen canım sanki biz sınava girmedik kız hiç uyku denen bişey yok herkes yorgun biz maşalah çen çen :13:
Yakala canım hepsini bence aus yusufcuğun yanında uyuya kaldı
valla ya fistan nasıl kalaylı oluyo çok entırsan
şuradan bi mandalina kabuğu atam ausa niye mandalina kabuğuysa aklıma öyle geldi
çen çeniz de ben şahsen pek saçmalar oldum
aynennnn canım aynen..
bende de odaklama unutma sorunu var canım
ama hala gitmedim doktora sen bi git bakalım ne diyecek bana da söyle
bakalım ne diyecek merak ettim
inş bişey çıkmaz canım benim..
şu var aynı anda birden fazla şeye yoğunlaşmak çok zorluyor olabilir. plan yapmaya çalışsan. önce 40 günlük sınavlarla lilgili uzun bir plan sonra hfatlık plan ve on uygun gitmeye çalışabilirsin. evlilik stresli bir süreç tabiki ama ne kadar araştırsan araştır mutlaka içine sinmeyecek şeyler olacaktır. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalımıyorsan gündüz sadece ders odaklı takıl. akşam çeyiz araştır. kafana takılan merak ettiğin şeyleri not al böylece ders çalışırken kalkıp başka şeye takılmazsın not eder araştırma yaparken açıp bakarsın.
bakayım yarın gelir gelmez yazarım bu sorunla giden çok var biliyorum inşallah güzel bi ilaç verir..
biz konuşmaya başladıktan sonra saçmalamalarımız arttı dolmam
Biz fistanlarımızı kalaylatmayalım canım yaa..
Mandalina mı yiyorsun ondan mı acaba..
Hem aus çok yoruldu yumuşak olsun diye..
biberoncum geldiiiAma aus kesin uyuya kaldı
Yatağını görünce ayrılamamıştır ki
mandalinada yemiyorum hevim ya
Allah nurlar içinde yatırsın canım babam hep şakasına yapardı tv karşısında annem uyuduğunda bi parça atardı uzaktanBilinçaltıma yerleşmiş herhal bende şimdi onun için öyle dedim
ben de tam onu diycektim hevim hay çok yaşa
Aynen şöyle diycektim oooooo biberoncum gelmiş sefalar getirmiş oğlunu yatırmış gelmiş diyecektimki bi baktım hemen sen benden önce demişssin
Evet aynen öyle oldu bencede ausa bu soyuk havada ve uykusuz yorgunken yatak direkt çekiyor
valla heviciğim, dolmacığım, ne yalan söyleyeyim, sizi okumak çok zevkli, gülmekten yazamıyorum.:))) arada bir de edebiyat grubuma bakıyorum soru paylaşıyorlar şu anda, gözüm her yerde yani.:)))
aus evet, yusuf'un yanında ödek hanım okurken masalı kendine de okumuş oldu.:)))
heyy topikteki arkadaşlar bizi mi okuyorsunuz sohbete katılın lütfen sizde..
Biz 2 deli konuşuyoruz olmuyor..:99::99:
Allah rahmet eylesin canımm
kesinlikle bilinç altına yerleşmiş ondan mandalina...
Kumanda olsaydı
Auscum uyudu kaçıncı rüyasını görüyor kim bilir ay rüyasına da gireceğiz ya bari orda rahat bırakalım ayol..
inşallah bişey çıkmaz canım..
yaz merak ediyorum bende de aynı sorun var hatta dediğin gibi çoğu kişide..
heyy topikteki arkadaşlar bizi mi okuyorsunuz sohbete katılın lütfen sizde..
Biz 2 deli konuşuyoruz olmuyor..:99::99:
Allah rahmet eylesin canımm
kesinlikle bilinç altına yerleşmiş ondan mandalina...
Kumanda olsaydı
Auscum uyudu kaçıncı rüyasını görüyor kim bilir ay rüyasına da gireceğiz ya bari orda rahat bırakalım ayol..
selamünaleyküm kızlar ben geldim
Dersaneden geç geldim yemek fala derken anca girebildim kızlar
Valla heviciğim, dolmacığım, ne yalan söyleyeyim, sizi okumak çok zevkli, gülmekten yazamıyorum.:))) Arada bir de edebiyat grubuma bakıyorum soru paylaşıyorlar şu anda, gözüm her yerde yani.:)))
Aus evet, Yusuf'un yanında ödek hanım okurken masalı kendine de okumuş oldu.:)))
aleyküm selam betülcüm
Hooşşşgeeelddin
Nasıldı sınavların betülcüm
dolmam yanılmıyorsam iyiydiYani allah(c.c) izin verirse geçecek notlar alırım diyorum
Senin sınavın nasıldı? Bu arada senin adın neydi? Hiç sormadım ya
yeniden saolasın canım
He ya uykusunda bari kızı rahat bırakalı fakat bıraktı topiği bize bizde iki manyk topiğ yıkacaz yakacaz kııız
tamam caım merak ettim nasıl bi yazı bu hemen okuyoruminşallah tedavisi mümkündür..
internette azcık araştırınca bi yığın insanın bu problemi yaşadığı görülüyor bazı sitelerde bunun sebepleri falanda yazıyor bi tanesini okumaya üşendim sadece en altına baktım yukarıdaki tavsiyelere uymaya gayret ederek bu sorunu alt edebilirsiniz tabi eğer bu yazıyı konsantre bi şekilde okuyabildiyseniz diyor yarıldımyani o kadar konsantrem bozuk
www.SanalDersane.com :: Rehberlik
ahada site bu
biberoncum hakikatli kız itiraf etti sizi okumaktan yazamıyorum diye seninki görüntülümü kıız hevi biberonun okuduğunu mu gördünde öyle dedin
hoşgeldin betül dolma sormuş ama bende sorayım sınavın nasıldı kurtuldun şükürSelamünaleyküm kızlar ben geldim
Dersaneden geç geldim yemek fala derken anca girebildim kızlar
Sorualr zordu bence :18: Ama geçersin inşaALLAH(C.C) sıkma canınıbravo betülcümIyi geçtiğine çok sevindim
Amaan hiç sorma ya betülcüm iyi geçti gibiydim eve geldim kontrol ettim aman ne iyisi50 ye muhtacım şimdi
Teşekkür ederimausun rüyasında ileğenlerimile üstüne üstüne sürüyor muşuz kötü türk filmi kahkahasıyla.. ayy
bi an kabustan uyanıyormuş bize bağırıyormuş aus..
ooo dolmam topiği yaktık çoktannn..
tamam caım merak ettim nasıl bi yazı bu hemen okuyorum
biberon nasıl oluyor öyle görüyon bizi ama olmaz ki canım.. dolmam haklı
ayy benim üstümde müsait değildi yaaa dermişimmmm
hoşgeldin betül dolma sormuş ama bende sorayım sınavın nasıldı kurtuldun şükür