2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Tablo için bölümümü ve ünitelerimi yazıyorum: Bölüm ÇEKO. Çalışmam gereken 28 ünite var ben daha 6 üniteyi bitirdim o da yarım yamalak

Hemen ekliyorum tekrar hoş geldin diyorum

Bende de bugün itibarı ile çalışılmış sadece 4 ünite var , geride kalan 19 . Ve benimkilerde aynen yarım yamalak

Ama önümüzdeki iki haftayı iyi değerlendirisek bence geç kalmış değiliz. Hatta günde iki ünite bitirsek tekrara bile zaman kalıyor

Ben sadece aöf kitaplarından çalışıyorum , oku geç taktiğini kullanıyorum

Zaman kısa zaten sende bence fazla kitapla kafanı karıştırma.

Ya evet ya , şöyle sınavsız stressiz , kim kaç ünite bildirmiş takibi yapmadan geyik yapsak

Final zamanı daha yoğun olacak , nefes almaya vakit yok . Ama finallerden sonra inşaAllah vuralım geyiğin dibine .

Yarışma ne alemde bakamadım ne zamandır ? Oldunuz mu 5 kişi ?

Allahta seni güldürsün emiiiii , ne güldüm yahu akşam akşam

:98:Bak bak şu resimdeki yakışıklılığa bak , bendeki güzelliğe bak :111:

Canım benim teşekkür ederim bu arada . Rabbim isteyen herkese en az benimki kadar AŞK nasip etsin , biz çok mutluyuz , çok özgürüz ama çokta bağlıyız , formul bu sanırım

Geçmiş olsun sana da çok çok çok , hemencecik iyileş Ameliyat için hastane değiştirmeyi bende düşünüyorum bu ara , gönlüm yok ya ameliyat olmaya o sebeble işin peşine düşmüyorum .

Ya inan imrendim ya , bak şaka değil , bu gece bir iki fincan kahve eşliğinde sabahlayıp ders çalışasım var , gece çalışmayı bende çok seviyorum.

Ohhh uykunuda uyumuşsun , hadi bakalım kim tutar seni

Kaç ünite varsa yarısından sorumlusun vizede , finalde tamamından . 10 ise 5 ine çalış , kesin bilgidir ,boş yere çalışma fazladan

Selamlar gökçecim

ŞÜkür tabii ki arkadaşım , sıkıntıların hepsi geçsin diye dualarımdasın

Bizde çok çok çok özledik o muhabbetleri inan , en kısa zamanda yaparız inşaallah.

Özletme kendini çok ama

ya bende bugün bi ağırlık var toparlanamadım yav niyeyse almıyo kafam gitmiyo konu bi türlü bu geceyi ayakta geçiremicem heralde özendirdim özendirdim şimdi gidip porsuk gibi yatasım var iyi mi

Canım benim gerçekten çok özledim, gazelim de demiş, ne güzel muhabbetin dibine vuruyorduk cidden. Neyse artık yarıyıl tatilinde geyik yaparız, şu dersleri bir atlatalım...

Ne güzel olurdu ausum yaaaa, gelseniz keşke, hep beraber kutlasak...Bizimki angry birds pastası beğendi, kısmetse ondan alacağım. Her gün angry birds oynuyor zaten, yapamadı mı bir sinir bir sinir sorma.:)))) İyi dileklerin için çok sağol gönlü güzel kendi güzel arkadaşım benim, dediğin gibi hepimizin yavrularına iyi, sağlıklı yaşlar nasip etsin Allahım...

Bu arada ben Türk dili ve edebiyatı mezunuyum aöf'de bu bölümü okuyan varsa aranızda yardımcı olmaya çalışırım bir sorun olursa bunu da söyleyeyim dedim..

Pembeliii ben varım.:)) Hoşgeldin her şeyden önce ve her türlü yardım kabulümdür, az zaman kaldı ne de olsa. Takıldığım bir şey olursa mutlaka sorarım, çok teşekkür ederim.:))

Dolmacığım geçmiş olsun, her şey üst üste gelmiş..( Ben de senin gibi aynı dertten ve karın ağrısından muzdaribim, tam vizelere rastladı, zor oldu cidden. Bir de bugün psikoloji sınavım vardı, son sınav. Herhalde biraz stres yaptım, bir baş ağrısı tuttu, uyudum geçmedi. Tansiyonum yükselmiş çok, daha bu saate yeni toparladım. Neyse geçti Allahtan, normale döndüm çok şükür...

slm kızlar nasılsınız benım son 2 unıtem kaldı ama zorla calısıyorum havadan mıdır nedır daha test çözicem napıcaksam artık

canım bende ilahiyatım, ikinci sınıfım...
şöyle söyleyim...10 ünitelik derslerin ilk 6 sından sorumlusun, 8 üniteli derslerin 4 ünden sorumlusun...
bu vizede geçerli...
final sınavında kitapların taamından sorumlusun...
zaten sizin bütün dersler 10 üniteli, 6 şar ünite sorumlusun yani vizelerde...
bir tek temel bilgi teknolojileri var 8 üniteli dimi? işte onun 4 ünden sorumlusun...

bizde seni özledik gökçem..daha bugün kulaklarını çınlattık aus ile....
ne güzel muhabbet ederdik derslerden fırsat yok diye
inşallah sınavlar bitsik ederiz sohbet muhabbet yine..ama çok özletme gel arada

Ayy herkesler yatmış uyumuş sanırım :26:
Ben de hukukun temel kavramları kitabının 2. ünitesinin ortasına kadar okudum şimdi ama kafam almıyor daha fazla. Salak gibi oldum vallaha Yatıyım bari yarın görüşürz herkese iyi geceler iyi uykular

toplam ünite sayısı 9 oldu ve bu gecelik bana ayrılan sürenin sonuna geldik dayanamıyor ve derhal zıbarıyorum.. iyi geceler..

Merhabalar hoşbulduumm
Kaçıncı sınıf? benim daha birinci sınıf
Edebiyat mezunuyum ama ikinci üniversite olarak da bu bölümü okumak istedim. İnşallah iyi yapmışımdır :)

bende çekoyum 3.sınıf zor bölüm beee
dün işyerine kitap getirmeyi unutmuşum bitirdiğim işletmeyi tekrar ettim bahaneyle
bugün pskolojiden devammm tırlatmadann inşallahh

SEnin bu kadar katıla katıla gülmene sebep olmuşsam ne mutlu bana sen :111: ve bu ha hiç sanmam yüreği bu kadar güzel olan ancak şu olabilir :123: ancak evlendiğiniz zamanki resminizi bulabildim arşivlerden
Amin amin ausum
Çok teşekkürler inşallah hayırlısıyla dediğin gibi çabucak geçer canım sıkıldı inanki bu seferki iltihap çok inatçı çıktı ya 3.gün antibiyotik kullanışımın ama banamısın dediği yok yerleşmiş iyice,bi de üstüne karın ağrısı sinirlerim bozuldu
Ausum canım benim bi daha söylüyorum ihmal etme çevremde ve ailemde safra kesesi hikayesi çok lütfen başındayken önlemini al hazır hastaneyi değiştiricekmişsin değiştir hayırlı bi hasyane hayırlı bi doktor ve olucaksa hayırlı bi ameliyat olsun

Hastane de yazamamışım hasyane ama şimdi hasyaneler çok moda,bütün ünlüler hasyanelere gidiyolar bişey biliyoruzki yazıyoruz

çok teşekkürler biberoncum hiç sorma valla çok kötü oldu canım da fena sıkıldı anlatamam nasıl bir iltihap olmuş anlatamam karın ağrısı da cabası ooff ooff ağrıdaşım sanada çok geçmiş olsun o zaman psikoloji sınavın nasıl geçti biberoncum baş ağrısı uyku tansiyon yükselmesi bütün yaşayabileceklerini yaşamışsın dediğin gibi Allahtan neyseki geçti inşallah iyi bi puan almışsındır ama senin gibi başarılı birinden de güzel puanlar gelir eminim

Bu arada haftaya cumartesi oğlunun doğum günüymüş şimdiden doğum gününü kutlarım hayırlı yaşlar olsun dilerim ama haftaya cumarteside ayrıca bi kutlama msjı yazarım tabiki kaç yaşına giriyor adı sarp dimi diğer yazılarında okumuştum güzel karizmatik bi adı varmış oğlunun pastasınıda angry birdlü yaptırcakmışsın aayy bizim burda bi pastanede adını vermiyim reklam olmasın öyle tatlı yapmışlarki sarısı vardı kırmızısı vardı angry birdün tüm arkadaşlarını yapmışlardı çok manyaklardı ya ben bile iştahlandım ve heveslendim

ALLAH RAZI OLSUN AUSCUM.inşallahhhh bakalımmm

ya bende bugün bi ağırlık var toparlanamadım yav niyeyse almıyo kafam gitmiyo konu bi türlü bu geceyi ayakta geçiremicem heralde özendirdim özendirdim şimdi gidip porsuk gibi yatasım var iyi mi
bende de o ağırlık varrr be bacım mevsbence

he valla gazelimmm mutfaktn bile tat almaz oldum bu arada nasıl çınlattınızzz bakammm kulaklarımı arada dua edin ama :)

bende sizleri çok össsssssssledimm....

DOLMA bacım sanada çok çok geçmişler olaaa acil şifalar diliyorummm

ÇOK SAOLASIN allah razı olsun diğer yazılarında okudumda seninde bi takım sıkıntıların varmış heralde allah yardım etsin ne sıkıntın varsa Allah daima yardımcın olsun tıkır tıkır çözülsün

aminn bacımmmm benimki güzel telaşeydi hamileydim maalesefki bebek ölünce almak zorunda kaldılarr öyleee bakalım sonrasındaki hastane süreci aman allahım kimseleri hastaneye düşürmesinnn DERMENSIZ DERTDE VERMESİN... SİZLEREDE ACİL ŞİFALAR VERSİNNN BACIM

Evet çok haklısın ALLAH HASTENELERE DÜŞÜRMESİN EKSİKLİĞİNİDE GÖSTERMESİN AMA DÜŞÜRMESİNDE TABİKİ..
AMİİİN..
ÇOK ÜZÜLDÜM NE DENİLİR BU DURUMDA NE DENİLSEDE TESELLİ OLUNMAZ GİBİ AMA SANA EDİLECEK EN GÜZEL DUA ALLAHIM HAYIRLISIYLA Bİ DAHA HAMİLE OLMAN HAYIRLISIYLA DOĞUM YAPMAN VE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ÇOCUĞUNUN OLMASI..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…