- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Tablo için bölümümü ve ünitelerimi yazıyorum: Bölüm ÇEKO. Çalışmam gereken 28 ünite var ben daha 6 üniteyi bitirdim o da yarım yamalak
Hemen ekliyorum tekrar hoş geldin diyorum
Bende de bugün itibarı ile çalışılmış sadece 4 ünite var , geride kalan 19 . Ve benimkilerde aynen yarım yamalak
Ama önümüzdeki iki haftayı iyi değerlendirisek bence geç kalmış değiliz. Hatta günde iki ünite bitirsek tekrara bile zaman kalıyor
Yaa bi de şeyi sorcam size kızlar. Sadece okulun verdiği kitaplardan mı çalışıyorsunuz yoksa ekstra kaynak aldınız mı konu anlatımı olarak. Ben şu anda okulun kitabından çalışıyorum bir de karacan nokta atış sorularının olduğu kitaplara bakıyorum arada.
Ben sadece aöf kitaplarından çalışıyorum , oku geç taktiğini kullanıyorum
Zaman kısa zaten sende bence fazla kitapla kafanı karıştırma.
evet ausum yaa, görüşemiyoruz...denk gelsek de fazla kalamıyoruz...
derslerden kaynaklımıdır nedir
senin geyik topiğinde sohbetin dibine vururduk ama nerdeeeee..geyiğe uğramaz olduk
biberon gözde sen ben gökçe.......
sınavlar bitse de azcık muhabbet etsek hep beraber diyecem ama ardından finaller var hemen...
Ya evet ya , şöyle sınavsız stressiz , kim kaç ünite bildirmiş takibi yapmadan geyik yapsak
Final zamanı daha yoğun olacak , nefes almaya vakit yok . Ama finallerden sonra inşaAllah vuralım geyiğin dibine .
Yarışma ne alemde bakamadım ne zamandır ? Oldunuz mu 5 kişi ?
Çok ara veriyosun ausum inan özlüyoruz seni yokluğun çok belli oluyo
Aaay çok teşekkür ediyorum enerji bombası diye nitelendirdiğin içinama inanki şu aralar çok durgunum ausum bademciğim öyle böyle değil fena iltihaplanmış ve üzerinde aftda çıkmış tuhaf bişey olmuş bir de üstüne regl oldum oooohhhh değmeyin keyfime dün artık dayanamadım baktım bademciklerin gidişi fena mecbur antibiyotiğe başladım,zaten bugün de regl oldum karın ağrısı meşhurdur saolsun
Safra kesesi ameliyatı demek canım benim çok geçmiş olsun Fİ TARİHİNDE BIRAKTIĞINI SÖYLÜYOSUN DOSYANI İHMALKAR Bİ HASTANEYMİŞ BAŞKA HASTANEYE GİT SEN İHMAL ETME İHMALE GELİNCEK BİŞEY DEĞİL AUSCUM ALLLAH ŞİFALARINI VERSİNOLMADI KALK BURAYA GEL BAŞIMLA GÖZÜM ÜSTÜNE
ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN BABAN GELİYORMUŞ NE GÜZEL HEP BİRLİKTE TATİL YAPCAKSINIZ HANİ BAHSETMİŞTİN SAPANCAYA GİDİCEZ DİYE ORAYA MI GİDİYOSUNUZ
EŞİM İZİNLİ DEMİŞSİN GEZİYORUZ FAZLA KARIŞAN BİRİ DEĞİLDİR FİLAN DEMİŞSİN İLK ÖNCE MAŞAALLAH DİYEYİM ALLAH AĞZINIZIn TADINI HİİİÇ BOZMASINSONRA ÇOKTA ÖZENDİĞİMİ SÖYLİYEYİM ALLAH HERKESE BÖYLE GÜZEL EVLİLİKLER NASİP ETSİN AUSUM
artık tatilden sonra sıkı bi çalışma seni bekliyor zaten az zaman kaldı gerçi son anlarda çalışıp başarıyı tuturanlardanmışsın
:98: hatırladın mı bu resmi ausum ne zmandır yapmıyordum bugün içimden geldi bi yapıyım dedim
Ay yine başladı karın ağrım ben gider kaçar bişeyler yapar
Allahta seni güldürsün emiiiii , ne güldüm yahu akşam akşam
:98:Bak bak şu resimdeki yakışıklılığa bak , bendeki güzelliğe bak :111:
Canım benim teşekkür ederim bu arada . Rabbim isteyen herkese en az benimki kadar AŞK nasip etsin , biz çok mutluyuz , çok özgürüz ama çokta bağlıyız , formul bu sanırım
Geçmiş olsun sana da çok çok çok , hemencecik iyileş
7. ünite 2. kitap bitti bu gecede sabahlayacağım iki yada üç ünite okurum diye tahmin ediyorum... sabahlamak iyi oluyo ya daha iyi alıyor sanki kafam gündüz heryerden başka ses çıkıyor gece sakin sessiz kimsecikler yok ohh miss... şimdi gece kitabın üstünde uyuya kalmamak adına bi saatlik kestirme yapcam sora tam gaz çalışmaya devam...
Ya inan imrendim ya , bak şaka değil , bu gece bir iki fincan kahve eşliğinde sabahlayıp ders çalışasım var , gece çalışmayı bende çok seviyorum.
Ohhh uykunuda uyumuşsun , hadi bakalım kim tutar seni
kardesım ben ılahıyat okuyorum bu sene 1 sınıftayım aralıkta sınava gırıcem ama kıtapların hepsını okuyorum yanı 10 unıtenın hepsını bı arkadasım 5 unıteye kadar dedı bu ara sınav oldugu ıcın doğru mu ben kacıncı unıteye kadar sorunluyum lutfen yardımcı olun bana
Kaç ünite varsa yarısından sorumlusun vizede , finalde tamamından . 10 ise 5 ine çalış , kesin bilgidir ,boş yere çalışma fazladan
selamalr bende de ne olsun bacılarım inişlerle çıkışlarla devam ediyor yaşam sağlık sorunları olmasaaabunlarada şükürler ola ne denirki.... bu arada bugun 5 ünitemi daha bitirdiğimi belirtmek isterim bacılarım... hepinizi çok össsledimmmmmmmmmmmmmmmmm...hele ausunnn çikolatalı pastaları gözdenin enfes mönüleri ve gazelle yaptığımızbaskıbiber domates soslarınııı....adraya da selamlar zamanım olsadaa hep girsem keşkeee
Selamlar gökçecim
ŞÜkür tabii ki arkadaşım , sıkıntıların hepsi geçsin diye dualarımdasın
Bizde çok çok çok özledik o muhabbetleri inan , en kısa zamanda yaparız inşaallah.
Özletme kendini çok ama