2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Evet çok haklısın ALLAH HASTENELERE DÜŞÜRMESİN EKSİKLİĞİNİDE GÖSTERMESİN AMA DÜŞÜRMESİNDE TABİKİ..
AMİİİN..
ÇOK ÜZÜLDÜM NE DENİLİR BU DURUMDA NE DENİLSEDE TESELLİ OLUNMAZ GİBİ AMA SANA EDİLECEK EN GÜZEL DUA ALLAHIM HAYIRLISIYLA Bİ DAHA HAMİLE OLMAN HAYIRLISIYLA DOĞUM YAPMAN VE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ÇOCUĞUNUN OLMASI..
aminn bacımmm çok sağolasınnn güzel duaların için

aminn bacımmm çok sağolasınnn güzel duaların için

Rica ederim ne demek Allahın duası onu da esirgeyecek değiliz ya tüm dualarımız seninle Allah herşeyi gönlüne göre hayırlısıyla versin :KK34:
^^en güzel yaşadığın an ^^ ne güzel de demişsin :KK9: anın farkında olmadan öyle bi hengamede gidiyoruz işte en doğrusu senin yazdığın gibi icraatte bulunmak dileğiyle diyeyim :KK9:

ALLAH RAZI OLSUN AUSCUM.inşallahhhh bakalımmm

bende de o ağırlık varrr be bacım mevsbence:KK66:

he valla gazelimmm mutfaktn bile tat almaz oldum:KK43: bu arada nasıl çınlattınızzz bakammm kulaklarımı arada dua edin ama :)

bende sizleri çok össsssssssledimm....

DOLMA bacım sanada çok çok geçmişler olaaa acil şifalar diliyorummm

bundan bir kaç ay önceki hallerimizden bahsettik gökçem..yazın yaptığımız yemeklerden baskı biberlerinden :KK9:
hiç görüşemez olduk muhabbet edemez olduk diye çınlattık...
inşallah atlatalım sınavlarıda dedikodunun dibine vururuz inşallah :KK14:
ben bu ara derslerden başımı kaldırmıyorum gökçem, pek uğramaz oldum buraya, yoksa bu topik benim ve sizin fenomenliğimizle doluydu :KK52:
aahh ah...:KK6:
moddan düştük biz sanki gökçem...aus'un da kulaklarını çekelim azcık, aus böylemiydi gecenin körlerine kadar sohbet ederdik, şimdi bi ce eee deyip kaçıyor....
alıcam elime nevreste'nin oklavasını :KK60:

Son düzenleme:
auscum arapçadan 1 ünite daha bitti şükür...
bitti de bende bittim yani :KK37:
öğlen 12 de başladım, ve şuan saat 6 buçuğa geliyor düşün :KK53:
ve bu süre zarfında sadece 1 evet yanlış duymadın yalnız 1 ünite ile uğraştım..üstelik hiç başından kalkmadığım halde...
yedi bitirdi bu arapça beni..:KK14:
kimse derslerim zor demesin şişlerim valla :KK47:
1 üniteyi en fazla bir saatte bitirip de dersim zor diyenin canına okurum ona göre :KK22::KK22::KK22:

bugün hiç test çözemedim çünkü derman kalamdı beynimde...bi yemek yiyip çay vs içeyim de kendime geleyim, ondan sonra test kitabını alıcam elime...beş on ne çözersem artık....
sen naptın ausum, bi başladın kaldın öyle, ne zaman başlıcaksın tekrar...
zaman az kaldı kuzum :KK14:

11. ünitenin sonu.. :) kendimle gurur gibi bişi duyuyorum ama tamda öyle değil garip bi his uykusuzluktan olsa gerek :KK70:

Ünite bildirimleri ile tabloyu güncelledim arkadaşlar ama alıntılarla cevap verip çene çalmayı yarına bırakıyorum müsadenizle .

Baştan savma cevap yazmak istemiyorum ve uykum geldi :KK31:

herkese selaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK52:
ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
sizleri çoooooooooookkkk özledim
internetimiz yok kaç gündür
çok şükür halletik en sonunda
nasılsınız neler yapıyorsunuz çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
aus abla gazel gözde abla dolma gökçe ve diğer arkadaşlarım:KK16:
zaman daralıyor çok az kaldı sınava
benimde bugün ünitelerim bitiyor çok şükür:21::21::21::21:
toplam 56 üniteyi devirmiş bulunmaktayım:KK52:
işin komik tarafı eski çalıştıklarımı unuttum gibi geliyor:KK9::KK9:
neyseki tekrara vaktim var
bugünde kalan son 2 üniteyi bitiricem inşallah
ama çok işim var bugün o yüzden gece çalışmayı düşünüyorum
bugün annemin doğumgünü
paralar suyunu çekti bu doğumgününde hediye falan alamadık:KK1::KK1:
bende pasta yapayım dedim güzel bir pasta yapmaya gidicem şimdi
sonrada yemek falan derken akşam olur
bu arada yarın staja başlıyorum
çok heyecanlıyım
bakalım ilk gün nasıl geçecek bana dua edin inşallah uygulama öğretmenim iyi biridir
sıkıntılı değilde inşallah eğlenceli geçerde biter şu stajda:21:
hepinizi öpüyorum
görüşürüz:KK3:

slm kızlar bugun ıtıbarıyle unıtelerı bıtırdım şimdi soru çözme zamanı:KK52::KK52::KK52:
siz üniteleri bitirdikten sonra nasıl çalısıyorsunuz :21::21:

bugün annemin doğumgünü
çok heyecanlıyım
bakalım ilk gün nasıl geçecek bana dua edin inşallah uygulama öğretmenim iyi biridir
hepinizi öpüyorum

Hastayım ya pineklenmiş durumdayım evde :KK55: bi yatıyorum bi kalkıyorum internete bakıyorum birazda ders çalıştım gün öylece bitti gitti :KK55:
Annenin DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN YENİ YAŞI SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VE EN GÜZEL ŞEYLER GETİRSİN ALLAHTA BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN :KK9:
Yarınki stajında bi sürü bi sürü bol şanslar diliyorum gözdecim buralardan enerji dolu öpücüklerde gönderiyorum :KK54: valla inanırmısın özendim sana okul öncesi öğretmeni olmak isterdim mantıklı bi karar vermişssin :KK9: Haydıı bakalım ALLAH işini rast getirsin arkandan da su dökeyim hani annelerimiz yapar ya bi de okunmuş çikolata :KK9: :KK9:

bugün annemin doğumgünü
çok heyecanlıyım
hepinizi öpüyorum

gözdem öncelikle tebrik ederim bitti gitti işte koca koca üniteler...aferin bize :KK52:
ben de eğer test çözmelere başlamasaydım biteri arapçadan 4 kaldı sadece, ama arapçayı bilerek sündürüyorum böyle, çünkü sınava kadar arapça ile uğraşmak istiyorum, bitinüyle bitirip rafa kaldırmak istemiyorum çünkü unutuyorum hemen :KK53:
o yüzden taze tutmaya çalışıyorum haliyle elimde kitap sürekli :KK14: bir yandan da test çözüyorum 3 dersimin genel tekrarı bitmiş durumda şükürler olsun...

bu arada anneciğinin ellerinden öper sağlık mutluluk dilerim...nice yaşlara hep beraber erişin inşallah...:KK34:
haa sakın yemek topiğine pastayı eklemeyi unutma yolarım saçlarını :KK4:
stajında hayırlı olsun inşallah...sabah evden çıkarken dua ederek çık hayırlı olmasını dile bildiğin sureleri oku, ve rabbine sana bugünleri gösterdiği için şükür et canım...en son olarak da staja gittiğin yerin kapısından sağ ayakla gir besmele ile...
gör bak nasıl güzel olacak senin için herşey....
gözdem bu arada bana bi akıl versen :KK5:
sen geçen yıldan inkılaptan tecrübelisin, ben ders çalışmalarına başladığımda ilk inkılaptan başlamıştım iyi halt yemişim :KK37:
şuan hiç bişey aklımda yok..inan hiçbiri kalmadı aklımda...
soru çözerek tekrar yapayım diyorum ama eminim sorular hep yanlış çıkacak..
soru çözmeden önce bi tekrar yapayım diyorum ama nasıl bi tekrar??
geri dönüp okusam asla vaktim yetmez...
ünite sonlarındaki özetlerde çok basit almış...
ne yapsam sence bi akıl ver...nasıl bişey yapayım...bildiğin bi özet sitesi varmı inkılapın???

slm kızlar bugun ıtıbarıyle unıtelerı bıtırdım şimdi soru çözme zamanı:KK52::KK52::KK52:

tebrik ederim canım, benim de 4 ünitem kaldı ama sabredemedim bitmeden başladım test çözmeye...
ben soru çözüyorum, ve soruları çözerken bilemediğim yanlış yaptığım yerleri işaretleyip hemen kitabı açıp o kısmı okuyorum...
böyle bi tekniğim var benim canım...yoksa yeni baştan bütün dersleri tekrar gözden geçiremem, ne zamanım var ne imkanım...
en güzeli soru çözmek...

bugün annemin doğumgünü
çok heyecanlıyım
hepinizi öpüyorum

selam tatlımmmmm :KK16:

sana kocaman kocaman :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Darısı başımıza tatlım .

anneciğinin doğum günü kutlu olsun önemli olan hatırlanmak kuzum ellerinden öper mutlu huzurlu sağlıklı yaşlar dilerim :KK16:

yarın ki stajın da bol şanslar sana tatlım :KK16: pastayı eklemeyi unutma bizde yararlanalım :KK9:

Selam herkese

Bende dün başlıyım dedim ama sabah yataktan kalktığımdan beri baş ağrısı nasıl bir ağrıdır öldüm resmen kafamı kaldıramadım hep yataktaydım :KK50:ilaçlar aldım o kadar yok hiç etki etmedi , gece ders çalışayım dedim bir şekilde 1 ünitemi bitirip 2 ünitenin yarısını da bitirdim gibi çok şükür dün gece . başladım devamı da gelir inşallah , bu gece de devam edeceğim uykusuz kalacağım ama napalım allahım yardımcımız olsun

Rabbim yüzüme baksın utandırmasın bizi inşallah herkese iyi çalışmalar.:KK16:

bu arada sınav yerleri hala açıklanmadı ya :KK50: bakıyorum bakıyorum yok geçen sene bu zamanlarda belliydi sanki yerlerimiz :26:

Son düzenleme:
Günaydınlar :KK16:

Hafta sonundan beri kısa süreli tatilimizdeyiz. Adapazarı taraflarına geldik , devre mülke .

Tabii ders çalışmak hak getire .

Hemen geçmişe dönüyorum , göz ucu ile baktım tüm ünitelerini bitiren bir gözde gördüm sanki :KK52: birde gurbet bitirmiş , anzer 30 küsür ünite bildirmiş ....Ooooo tatile çıkmamı beklediğinizi bilseydim daha önce çıkardım :KK1:

Neyse , ben görevime döneyim :KK55: KK nın enleri yarışmasından haberi olmayan var mı ? Hem aöf sayfamız , hem mutfak sayfamız hem de aramızdan bir çok arkadaş farklı kategorilerde aday .Tüm kategorilere bakın bence , çok eğlenceli bir yarışma .

SEnin bu kadar katıla katıla gülmene sebep olmuşsam ne mutlu bana :KK9: :KK9:sen :111: ve bu ha hiç sanmam yüreği bu kadar güzel olan ancak şu olabilir :123: ancak evlendiğiniz zamanki resminizi bulabildim arşivlerden :KK9: :KK9: :KK9:
Amin amin ausum :KK16:
Çok teşekkürler inşallah hayırlısıyla dediğin gibi çabucak geçer canım sıkıldı inanki bu seferki iltihap çok inatçı çıktı ya 3.gün antibiyotik kullanışımın ama banamısın dediği yok yerleşmiş iyice,bi de üstüne karın ağrısı sinirlerim bozuldu :KK4:
Ausum canım benim bi daha söylüyorum ihmal etme çevremde ve ailemde safra kesesi hikayesi çok lütfen başındayken önlemini al hazır hastaneyi değiştiricekmişsin değiştir hayırlı bi hasyane hayırlı bi doktor ve olucaksa hayırlı bi ameliyat olsun :KK19:

Tamam canım benim ihmal etmeyerek en kısa zamanda hasYaneye :KK1: gideceğim , benim jet sosyeteden neyim eksik :KK12:

Evlilik resmimizde de gencecikmişim yahu kaç sene öncesine gidiverdim .

Canım benim gerçekten çok özledim, gazelim de demiş, ne güzel muhabbetin dibine vuruyorduk cidden. Neyse artık yarıyıl tatilinde geyik yaparız, şu dersleri bir atlatalım...

Ne güzel olurdu ausum yaaaa, gelseniz keşke, hep beraber kutlasak...Bizimki angry birds pastası beğendi, kısmetse ondan alacağım. Her gün angry birds oynuyor zaten, yapamadı mı bir sinir bir sinir sorma.:)))) İyi dileklerin için çok sağol gönlü güzel kendi güzel arkadaşım benim, dediğin gibi hepimizin yavrularına iyi, sağlıklı yaşlar nasip etsin Allahım...

Pembeliii ben varım.:)) Hoşgeldin her şeyden önce ve her türlü yardım kabulümdür, az zaman kaldı ne de olsa. Takıldığım bir şey olursa mutlaka sorarım, çok teşekkür ederim.:))

Angry Birds müüüü :KK52::KK52::KK52: Çocuklarımızda aynı be arkadaşım . Bizde de var o çılgınlık .Oyunun her türlü versiyonunu oynadı.
Ben şimdi kutu oyununu aldım angrynin , hem telefondan uzaklaşmış oldu hemde beraber oynabiliyoruz , çok zevkli :KK55:

Hazır mısın doğum gününe ? Yarındı değil mi ? Yarın yola çıkacağım eve doğru 4 gün geçti gitti olacak , umarım unutmam :26:

11. ünitenin sonu.. :) kendimle gurur gibi bişi duyuyorum ama tamda öyle değil garip bi his uykusuzluktan olsa gerek :KK70:

Arzu senin kendini ya da olayı tasvir cümlelerine bayılıyorum , zevkle takip ediyorum , ailecek izliyorum :KK52:

bugün annemin doğumgünü
çok heyecanlıyım
hepinizi öpüyorum

Canım benim , hem üniteleri bitirmişsiniz hem staja başlıyorsun , ne güzel haberlerle gelmişsin :KK16:

O 2 ünityide bitirdiğini hayal ederek tabloya tamamı bitti olarak geçiyorum . Pastan nasıl oldu bakalım ? :KK6:
Yine döktürmüşsündür . Mutfak topiğimiz , aöf ve aus yarışmada bilgine :KK42:

Annenin doğum gününü bende kutlarım canım , Allah sizlerle beraber hayırlı , sağlıklı , güzel mi güzel , huzurlu bir hayat nasip etsin .

Staj için dualarımdasın .
:KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeer .

Süper zamanla 2 hafta soru çözer , pekiştirirsin .

Ben hiç soru çözmüyorum , zaten vaktim kalmıyor , son dakka bitiyor ünitelerim . Ama eğer erken bitirseydim :KK37: , aklımın takıldığı , çalışırken içime sinmeyen üniteleri tekrar ederdim , sonra soru çözerdim .

Selam herkese

Bende dün başlıyım dedim ama sabah yataktan kalktığımdan beri baş ağrısı nasıl bir ağrıdır öldüm resmen kafamı kaldıramadım hep yataktaydım :KK50:ilaçlar aldım o kadar yok hiç etki etmedi , gece ders çalışayım dedim bir şekilde 1 ünitemi bitirip 2 ünitenin yarısını da bitirdim gibi çok şükür dün gece . başladım devamı da gelir inşallah , bu gece de devam edeceğim uykusuz kalacağım ama napalım allahım yardımcımız olsun

Rabbim yüzüme baksın utandırmasın bizi inşallah herkese iyi çalışmalar.:KK16:

bu arada sınav yerleri hala açıklanmadı ya :KK50: bakıyorum bakıyorum yok geçen sene bu zamanlarda belliydi sanki yerlerimiz :26:

Amin canım amin , hata bizde tabii :KK20: Herkes planlı programlı çalışırken biz yan geldik yattık .Hoş ben hala yatıyorum , bu hafta kesin başlamam lazım artık , yoksa günler yetmeyecek ve bazı üniteleri yetiştiremeyceğim.

Sende başlamışken bırakma tatlım , 2 haftacık sıkalım dişimizi :KK31:

Selamlar uzun zamandır giremedim benimde 34 ünite bitti işaretlerseniz sevinirim

Selamlar anzer , yoktun evet ne zamandır ama dönüşün muhteşem olmuş , ekliyorum hemen .

merhaba ausencia özelden msj atmak istedim buraya kalabalık olmasın diye ama msj kutun doluymus :KK43:

Rica ederim ne demek Allahın duası onu da esirgeyecek değiliz ya tüm dualarımız seninle Allah herşeyi gönlüne göre hayırlısıyla versin :KK34:
^^en güzel yaşadığın an ^^ ne güzel de demişsin :KK9: anın farkında olmadan öyle bi hengamede gidiyoruz işte en doğrusu senin yazdığın gibi icraatte bulunmak dileğiyle diyeyim :KK9:
amin bacım güzel dualarla ve güzel icraatlerle buluşmak ümidiyle

bundan bir kaç ay önceki hallerimizden bahsettik gökçem..yazın yaptığımız yemeklerden baskı biberlerinden :KK9:
hiç görüşemez olduk muhabbet edemez olduk diye çınlattık...
inşallah atlatalım sınavlarıda dedikodunun dibine vururuz inşallah :KK14:
ben bu ara derslerden başımı kaldırmıyorum gökçem, pek uğramaz oldum buraya, yoksa bu topik benim ve sizin fenomenliğimizle doluydu :KK52:
aahh ah...:KK6:
moddan düştük biz sanki gökçem...aus'un da kulaklarını çekelim azcık, aus böylemiydi gecenin körlerine kadar sohbet ederdik, şimdi bi ce eee deyip kaçıyor....
alıcam elime nevreste'nin oklavasını :KK60:
he vallaaaa gazelll bu arada ben bayadır açtım yiyozz domatesi biberi vs... seneye daha çok yapacammm helede domatessss kesin daha çok koycammm kavanozaaa:) inşallah ölmezde sağ kalırsak hani:KK66: bu arada hakkaten ha aus da pek gireemz olmuş sakın hamiş olmasınnn dermişimmmmmmmmmmm:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
bugün annemin doğumgünü
çok heyecanlıyım
hepinizi öpüyorum
gözdecim kıssssssssss selamı sabahı kestin haaaa doğumgünüde neymiş gurbannn az harca azz :)

amaninnnnnnn gazellll tutuşturdun beni kıssssssssss şimdiiii amannn böyle yer belli oluncaaa bitirmediğim her konu mideme sancı yapıyorrrrrrrr abovvvvvvvvvv ne yapsamki bacımmm:KK16:

X