2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aa bak biz beraber hazırlanıcaz kpss ye demek ki:KK1:
bende mezun olunca başlıcam inşallah
dersaneye yazılmayıda düşünüyorum
kısmetse bir yuvada işe girerim hem çalışırım hem kpss ye hazırlanırım diyorum bakalım olur mu hayırlısı hepimiz için

o notları kopyala word e yapıştır canım sonrada yazdırırsın yazıcın varsa
yoksa at bir usb belleğe kırtasiyeden fsalan çıkarttır
kolay gelsin:KK16:

Canım hem iş hem dersane çok zor olur ben dersaneye yazılmıştım evdeyken 2. sınıf için kaydımı yaptırayım dedim 1 sınıftayken erken kayıt döneminden yararlanayım diye hem ilk iş yılım tabi bocaladım geçemedim tüm derslerimden yoksa benimki çoktan bitmişti tabi bu sana bağlı kuzucum ikisini bir arada yürüten insanlar çok tabi ..

Sen ne zaman hazırlnamya başlıcan ben bahar döneminden sonra kitap alıp ders çalışmaya başlamayı düşünüyorum sen bu sene hazırlanacak mısın ? gerçi bu kpss ile ilgili pek bilgim de yok ya hoş .

iş yerinde yazdırırım o sıkıntı değilde senin açtığın topicte tüm ders notları var mı kuzum burada paylaştığında ?

günaydınlarrr dün hasta (grip ) olmama ve 2 gündür boynumun tutuk olmasına rağmen pskoljiden 1 ünite bitirdim :KK16: az kaldı ya sanki ben yetiştiremicem gibi :26:

yaaa ausçummmm :26: ben geldim canım yaaa valla hamillelik dolayısıyla dersler askıda demişsiniz hakikaten öyle çalışamıyorum şimdide panik oldum az kaldı tabi bunca zaman gelmedim sadece 2 ünite bitirdim çok halsizzliğim var baş ağrısı uyku hali işteyim zor akşamı yapıyorum eve gidincede yemek sonra yatıyorum hiç çalışma fırsatım da olmuyo bahanelerimde çook tabiben ne yapıcam:84::84: sınav geldi ve sadece 2 ders bitti onlarda pek sağlıklı değil :KK19:

benim durumum ne olucak böyle auscumm ve mesajımı okuyan diğer arkadaşalar ne olur yardım edin bu senede kalmamam lazım nasıl yapıcamı bilemiyorum az kaldı diye iyice stres yaptım kitabı açıyorum üniteler de uzun zaten oku oku aklımda daha çook var olunca bişeyde anlamıyorum kalan zamanda konular hayatta bitmez soru çözsem ne kadar sağlıklı olur bi akıl fikir verin ne olur tekrar dersen hiç yapamıcam yardımmm

yaaa ausçummmm :26: ben geldim canım yaaa valla hamillelik dolayısıyla dersler askıda demişsiniz hakikaten öyle çalışamıyorum şimdide panik oldum az kaldı tabi bunca zaman gelmedim sadece 2 ünite bitirdim çok halsizzliğim var baş ağrısı uyku hali işteyim zor akşamı yapıyorum eve gidincede yemek sonra yatıyorum hiç çalışma fırsatım da olmuyo bahanelerimde çook tabiben ne yapıcam:84::84: sınav geldi ve sadece 2 ders bitti onlarda pek sağlıklı değil :KK19:

benim durumum ne olucak böyle auscumm ve mesajımı okuyan diğer arkadaşalar ne olur yardım edin bu senede kalmamam lazım nasıl yapıcamı bilemiyorum az kaldı diye iyice stres yaptım kitabı açıyorum üniteler de uzun zaten oku oku aklımda daha çook var olunca bişeyde anlamıyorum kalan zamanda konular hayatta bitmez soru çözsem ne kadar sağlıklı olur bi akıl fikir verin ne olur tekrar dersen hiç yapamıcam yardımmm

canımmm nasıl gidiyo hamilelikk büyüdümü göbişş :KK9:
aaz kaldı eminecim evet insan stres oluyo ister istemez
bu aöf kitapları iyice heves kacırıyo sorma ama mecbur bende onlardan calısıyorum
okuyorum okuyorum altını çiziyorum işte sonra çizdiklerimi bida okuyorumm
öyle gereksiz bilgi doluki bu kitaplar
vallaa Allah tez zamanda kurtarsın bzleri
öptüm çok canım :KK16:

canımmm nasıl gidiyo hamilelikk büyüdümü göbişş :KK9:
aaz kaldı eminecim evet insan stres oluyo ister istemez
bu aöf kitapları iyice heves kacırıyo sorma ama mecbur bende onlardan calısıyorum
okuyorum okuyorum altını çiziyorum işte sonra çizdiklerimi bida okuyorumm
öyle gereksiz bilgi doluki bu kitaplar
vallaa Allah tez zamanda kurtarsın bzleri
öptüm çok canım :KK16:

canımmm sibeliimm benim özlemişim seni:KK16: sen bide kpss çalışıyodun dimi valla iyice bunaldım çok gereksiz aynı şeyi uzatıp uzatıp anlatıyorlar kafa karıştırmaktan başka bişey değil hamilelik kötü değil ama böyle sürekli hasta gibisin canım hiç bişey yapmak istemeiyor ben nasıl çalışıcam yaaa:KK5: :KK5: karnım çıktı biraz ama :KK17: pantolonların düğmeleri açık geziyorum valla:KK9: olmuyo yani

Beni özleyen, nerelerde bu biberon diyen oldu mu merak ediyorum.:)) Çok yazmışsınız, geçmişin tamamını okuyamadım, umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız, temel bilgi teknolojilerinden 90, bugünkü hukuk dersinden de bir aksilik olmazsa 95 alıyorum, bir türlü 100'ü tutturamadım.:)) Ama benim suçum değil, bazı sorular hatalı ya da çift cevaplı. Ve maalesef anadolu'daki gibi soru ve cevap anahtarı yayınlamıyorlar, dolayısıyla sorulara itiraz şansımız yok.:KK43:( Onun dışında iyiyim, akşama uğrayabilirsem yine görüşürüz.:)))

:nazar::nazar: 90-95 DEMEK :KK53::KK53::KK53: SEN BU İŞİ BAYAĞI Bİ BİLİYOSUN ÇOK İYİ NOTLAR YA MAŞAALLAH MAŞAALLAH :nazar: :nazar: BUNU ÜSTÜNE 100 Ü TUTTURAMADIM DİYE BİŞEY DEME BENCE Bİ DAHA SÖYLÜYORUM ÇOK SÜPER NOTLAR ARTIK Bİ ONUR BELGESİ ALIRSIN ARTIK :KK34: DİYORUM YA BENİM GÖZÜM YÜKSEKLERDE DEĞİL TEK SIKINTI MEZUN OLIYIMDA :KK51: BİBERONCUM ENGİN BİLGİLERİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BAŞARININ SIRRI NEDİR ACEP :KK28:

:nazar::nazar: 90-95 DEMEK :KK53::KK53::KK53: SEN BU İŞİ BAYAĞI Bİ BİLİYOSUN ÇOK İYİ NOTLAR YA MAŞAALLAH MAŞAALLAH :nazar: :nazar: BUNU ÜSTÜNE 100 Ü TUTTURAMADIM DİYE BİŞEY DEME BENCE Bİ DAHA SÖYLÜYORUM ÇOK SÜPER NOTLAR ARTIK Bİ ONUR BELGESİ ALIRSIN ARTIK :KK34: DİYORUM YA BENİM GÖZÜM YÜKSEKLERDE DEĞİL TEK SIKINTI MEZUN OLIYIMDA :KK51: BİBERONCUM ENGİN BİLGİLERİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BAŞARININ SIRRI NEDİR ACEP :KK28:

Dolmacığım, bu vizeler online, o nedenle notlar ve üniteler önümde açık.:)) Dolayısıyla bakıp bakıp 100'ü tutturamamaktan dertliyim.:)) Ama bu vizelerdeki sorular da ayrıntıydı bayağı, önceden çalışmasam hayatta yapamazdım. Umarım finalde de bu kadar detay sormazlar, bir de anadolu'da ben soru çözmeye alışkınım, burada hiç soru bankası filan yok, o nedenle finalde sorular nasıl olur, nerelerden gelir hiç bilmiyorum...

dolmacığım, bu vizeler online, o nedenle notlar ve üniteler önümde açık.:)) dolayısıyla bakıp bakıp 100'ü tutturamamaktan dertliyim.:)) ama bu vizelerdeki sorular da ayrıntıydı bayağı, önceden çalışmasam hayatta yapamazdım. Umarım finalde de bu kadar detay sormazlar, bir de anadolu'da ben soru çözmeye alışkınım, burada hiç soru bankası filan yok, o nedenle finalde sorular nasıl olur, nerelerden gelir hiç bilmiyorum...

hııı o şekilde demek atatürkte vay be o da iyiymiş :KK9:

Ausummmm yakaladım seniii :)))) İyi misin cancağızım, neler yapıyorsun, çok özledimmmm.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Kaç gündür İngilizce kitabını açıp açıp kapatıyorum ve sadece konu başlıklarına bakıp, ünitelerdeki gramer konularından kısa notlar alarak bitirmeye karar verdim :))))

Bugün 2013 yılı ara sınav sorularını çözüp durum değerlendirmesi yapıcam kızlar bakalım ne kadar yeterli olmuş çalışmalar :)))

Siz çözdünüz mü geçen yılın sorularını?

Valla zelişcim kendi adıma konuşayım , şu üniteleri bir bitirsem , ne tekrarda ne de soru çözümünde gözüm yok :KK1:

Şevk yok bende hiç şevk :KK19:

aa bak biz beraber hazırlanıcaz kpss ye demek ki:KK1:
bende mezun olunca başlıcam inşallah
dersaneye yazılmayıda düşünüyorum
kısmetse bir yuvada işe girerim hem çalışırım hem kpss ye hazırlanırım diyorum bakalım olur mu hayırlısı hepimiz için

o notları kopyala word e yapıştır canım sonrada yazdırırsın yazıcın varsa
yoksa at bir usb belleğe kırtasiyeden fsalan çıkarttır
kolay gelsin:KK16:

az da olsa çözmüşsün bak işte
sen bir bana bak hele ben napmışım:KK52:
bütün gün ders çalışamadım dün:KK1:
yemekten sonra çalışıcam diyordum
film izledim 3 idiots
bayıldım resmen
3 saat sürdü
1 saat izleyip kalkcaktım sonra devam derim diyordum ama sonuna kadar izlemeden duramadım
sonrada saat 1 oldu yattım
artık bugün ingilizce 2 ve 3ü çalışıp bitiricem mecbur:18:

benimde babam evde bu ara ya
kış geldi işleri duruldu
kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz:KK53:
en sevmediğim şey bir erkeğin evde durması
elimin ayağımın altında geziyor düzenimi bozuyor dışarıda çıkmıyor deliriyorum valla
bugünde evdeymiş
birde yatıyor 1e kadar
hepten deliriyorum:KK52:

:KK52::KK52::KK52::KK52:
Babam ilk emekli olduğunda rahmetli annem ilk hafta sonunda ; '' eeeee sen daha çalışmayacak mısın '' demeye başlamıştı .
Erkek harbiden zor evde. Ben,m eşim rahattır , karışmaz falan ama bu seferde fazla rahatlıktan günlük rutin planlarım şaşı beş oldu .Düşün bak bugün 5 gün üzerine ilk defa evi süpürdüm :KK52::KK52:
Yarın bir de babam geliyor bize , eşim , babam ve yusuf :21::21::21: ve kafayı sıyırmış bir aus.

Nasıl ders çalışmaya başlayacağım ben yaaa :KK14::KK14:

Ya ben amma yavaş gidiyorum. :KK1:
Toplam biten konu sayısı 16
Geriye 2 dersim kaldı.
Bi gün ders çalışıyorsam 2 gün çalışmıyorum mantık süper anca hazmediyorum. :KK53::KK53:
Neyse ama sınava kadar yetişir heralde konular :KK14:

Benden çook çok iyi durumdasın sedulum , bende tık yok . Eşimde izinde bol bol gezme tozma :KK24:

Slmmm uzun sure giremedim.bayanlar nasilsiniz? Ben yogun calisma prog. Bitirdim butun uniteleri

:KK9::KK9:

Tebrikleeeer mmiscim , uzun süre sesin çıkmayınca bıraktı ders çalışmayı dedim ama süper ya bitmiş hepsi.

Sınava kadar takıldığın yerleri tekrar yaparsın artık.

ausum ne ameliyatı diğer yazılarında okudumda merak ettim.. :KK53: :KK28:
He ya hiç sorma tisko tisko modundayım :KK76: :KK76: :KK76: Her yerim kırılıyor oy oy ne diskosu ausum sen değilde asıl ben yaşlandım sanırım 80 lik yaşlı teyzeler gibiyim ya şu bak :KK9: :KK9:

Sen mi ? Sen enerjhi bombasısın benim gözümde yahu :KK76:

Safra kesesi ameliyatı canım , fiiiii tarihinde dosyamı aldılar , hala ameliyata çağıracaklar. Alınması lazım saframın , taş çıkıp çıkıp kanalı tıkıyor.Geçen sene sınava o halde hastaneden serumlarla grmiştim :KK53:

bu arada bugün tekrarımı yaptım hemde koskoca 1 ünite ausum onuda bildireyim dedim :KK16: Hakketten sen ne yaptın dersleri ausum canım :87:

Hiç bir şey yapmadım tatlım , bıraktığım yerde duruyorlar :KK20::KK20:

Yarın babam geliyor şehir dışından , hafta sonu küçük bir tatil kaçamağımız var 3-4 gün . Sonrasında bana kalıyor sadece 10 gün ve hiiiiiiiiiiiiiiiç çalışılmamış 5 ders :KK52::KK52::KK52:

Beni özleyen, nerelerde bu biberon diyen oldu mu merak ediyorum.:)) Çok yazmışsınız, geçmişin tamamını okuyamadım, umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız, temel bilgi teknolojilerinden 90, bugünkü hukuk dersinden de bir aksilik olmazsa 95 alıyorum, bir türlü 100'ü tutturamadım.:)) Ama benim suçum değil, bazı sorular hatalı ya da çift cevaplı. Ve maalesef anadolu'daki gibi soru ve cevap anahtarı yayınlamıyorlar, dolayısıyla sorulara itiraz şansımız yok.:KK43:( Onun dışında iyiyim, akşama uğrayabilirsem yine görüşürüz.:)))

Canım arkadaşım , hiç rastlaşamaz olduk bu ara . Geçmişe bakmadıysan görmemişsindir , bende girmiyorum bu ara sık . Ha sanma ki ders çalışıyorum :KK1: Offff offfff hiç içimden gelmiyor , anladım ya ben tarzımı , ne kadar size sözde versem , tamam çalışacağım diye kendimi telkinde etsem , ben son dakka stresi olmadan çalışmaya başlayamıyorum.

Çok çok tebrik ediyorum bu arada canım , notların süper . Eşimde yüksek lisansta online giriyrdu vizelere , o da hep finallerde ayvayı yerim ya bakma bu notlarıma diyordu , vizeleri onunda 90-100 dü. Finallerde yine 100 ler gelmesede çok çok iyi notlar almıştı .

Emin ol seninde finallerin harika geçecek canım , hiç stres yapma şimdi kendine ve edebiyata kilitlen :KK34::KK16:

3 yaz 3.. hatta 4 olur bu gece misafirim var diye çalışamadım yoksa bittiydi üç ünite daha... :KK43:

Ben 4 yazıyorum , aertık çalışmadıysan bile bu gece çalışıver de beni yalanı çıkarma arzucum:KK1:

merhaba hanımlar kaç gün oldu giremiyorum buralara vallaha geçmişi okuyamadım
harıl harıl çalışılıyordur inşallah..:KK31:
direksiyon sınavında da geçtimmm ohhh benmde ehliyetim var ohhh:KK76:
bide aöf yi bitirsem daha ne isterim ki:nazar:
bişey daha kpss
ve
bişey daha diye diye uzar gider bu liste... :KK52:
ee arkadaşlar nasılsınız bakalımm özledim sizleri :KK16::KK16:
auscum 2 ünite bitirdim ekler misin canm..
bu kadar vakit geçti sadece 2 ünitecik mi deme lütfennnn:KK25:

Önce ehliyetini tebrik ediyorum canım , trafiklerde örnek sürücü olman dileğiyle :KK1:

Ve tabii ki sitemimi edeyim , kaç zamandır yoktun , sadece 2 ünitecik mi :KK53:

Neyse , ehliyet bitti en azından , onu da kafana takıyordun .Şimdi aöfe kilitlen bence . Kpss derken aöfü boşlama iyice.

Biz iyiyiz canım , senden ne var ne yok ders harici ?

slm arkadşlar yarın artık son sınavım ve notlarım çok iyi darısı anadoluluların başına:)))))

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK16:

Tebrikler kays , bizde bir atlatsak Allahın izniyle.

en azından bir dersi bırakmayı düşünüyorum yani :KK50:3 haftada pek umudum yok ablacım ama bakalım

Aaaaaa yok umutsuzluk falan , benimde 3 haftam ve kapağını açmadığım 5 dersim var , bak hiç umutsuzluğa kapılıyor muyum ?

Çalıştığın için sana zor geliyor biliyorum tatlım ama 3 haftacık sıkıversen dişini , hadi ama aus hatrına :KK19:

günaydınlarrr dün hasta (grip ) olmama ve 2 gündür boynumun tutuk olmasına rağmen pskoljiden 1 ünite bitirdim :KK16: az kaldı ya sanki ben yetiştiremicem gibi :26:

Çok geçmiş olsun pantera , hemen ekliyorum .

Hiç yetişmeyecek diye düşünme lütfen , baktım şimdi kalan ünite sayımız hemen hemen aynı . Hem senin benden en büyük artın başlamış olman , ben bir kere elime aldım kitapları günlerdir daha baktığım yok .

15 gün var , günde 2 ünite çalışmaya çalış , mutlaka yetişecektir , baktın yetişmeyecek gibi ; ilk 3 ünitesini çok iyi anladığını düşündüğün dersin tek bir ünitesini çalışma mesela . Ama tamamen bir ders bırakma bence çalışılmadık.

Önce stres yapma canım , olduğu kadar .

Bebeğin sana hayırlı uğurlu gelecektir inşaAllah . Sadece kitap okur gibi oku en azından . Mutlaka aklında kalacaktır bir şeyler . Dha iki hafta var , biraz zaman ayırabil ders çalışmaya yeter.

Nasıl gidiyor bu arada gebelik ?

Bu arada bugün ingilizce sınavım vardı, şimdi tam puan bekliyorum artık...:)))

Bizim İngilizcelerede bir el atsana arkadaşım :KK1:

Canım hem iş hem dersane çok zor olur ben dersaneye yazılmıştım evdeyken 2. sınıf için kaydımı yaptırayım dedim 1 sınıftayken erken kayıt döneminden yararlanayım diye hem ilk iş yılım tabi bocaladım geçemedim tüm derslerimden yoksa benimki çoktan bitmişti tabi bu sana bağlı kuzucum ikisini bir arada yürüten insanlar çok tabi ..

Sen ne zaman hazırlnamya başlıcan ben bahar döneminden sonra kitap alıp ders çalışmaya başlamayı düşünüyorum sen bu sene hazırlanacak mısın ? gerçi bu kpss ile ilgili pek bilgim de yok ya hoş .

iş yerinde yazdırırım o sıkıntı değilde senin açtığın topicte tüm ders notları var mı kuzum burada paylaştığında ?

canım kpss için dersaneye yazılıcam diyorum
sen aöf için mi yazılmıştın anlayamadım orasını
bu sene bitiyor işte benimde kısmetse
sonra 3 ay tatil vericem kendime:KK1:
eylülde başlamayı düşünüyorum kpss için çalışmaya
bellide olmaz belki sıkılıp ufak ufak başlarım önceden
ben geçenlerde gazeteden kpss seti için kupon topladım
onları aldım
çok güzeller çok hoşuma gitti
yargı yayınlarının seti
konu anlatımlıları var
birde baya kalın soru bankası
onlarla başlarım işte yavaş yavaş
eylülde de dersaneye kayıt yaptırırım
iş de bulursam çalışmayı düşünüyorum ama bakalım kısmet
uyduruk bir iş olsun istemiyorum
kolej düşünüyorum olursa
olmazsada iyi bir yuvada iş bulmak istiyorum
o yüzden işe girmemde pek kesin değil bakalım
benim hemen kpss olsun diye bir hedefim yok açıkcası
yani çok germicem kendimi
olursa olsun olmazsa öbür sene olur diyorum
ömrüm boyunca stresle okudum
üni bitsin sonra akışına bırakıcam herşeyi dedim
şu an amacım okul bitsin iyi bir iş bulayım
sonrası zamanla olur inşallah
iş bulamazsam tabi 4 elle sarılıp kpssye hazırlanıcam
bulursamda hazırlanıcam ama çok kasmadan
bakalım nolucak zaman gösterecek yani:KK1:

topikte 1.üniteden birde 2.üniteden konular var
ama kelimeler falan yok haberin olsun yine kitaptan kelimeleri bulup çalış çünkü baya kelime var
ben dün 3.üniteyide çalıştım ama onla ilgili birşey eklemedim topiğe
bakarım şimdi bulursam netten eklerim
toplu çıkartırsın

İyiyim tatlım benim :KK19::KK19:

Çok girmeyince , biriken alıntılarla boğuşuyordum :KK1:

Sen nasılsın :KK16:

İyiyim ausum, ben de uğraşıp duruyorum işte...Bizimkinin doğumgünü yaklaşıyor, pasta telaşı, kimler gelecek telaşı, ne hazırlayacağım telaşı vee cumartesi çalışamayacağım tüh telaşı var. :)) Bu değil diğer cumartesi kısmetse yapacağım, salı günü normal doğumgünümüz ama kimse gelemez diye hafta sonuna aldım, olan benim özetlere, derslere oldu. :KK9::KK9::KK9:

Bu arada ingilizce sormak istediğin bir şey olursa ne olur haberim olsun, ben yoğunum diye söylememezlik edersen çok kırılırım, gücenirim...Canım arkadaşıma ayıracak vaktim her zaman var benim...:KK54:

Valla zelişcim kendi adıma konuşayım , şu üniteleri bir bitirsem , ne tekrarda ne de soru çözümünde gözüm yok :KK1:

Şevk yok bende hiç şevk :KK19:

:KK52::KK52::KK52::KK52:
Babam ilk emekli olduğunda rahmetli annem ilk hafta sonunda ; '' eeeee sen daha çalışmayacak mısın '' demeye başlamıştı .
Erkek harbiden zor evde. Ben,m eşim rahattır , karışmaz falan ama bu seferde fazla rahatlıktan günlük rutin planlarım şaşı beş oldu .Düşün bak bugün 5 gün üzerine ilk defa evi süpürdüm :KK52::KK52:
Yarın bir de babam geliyor bize , eşim , babam ve yusuf :21::21::21: ve kafayı sıyırmış bir aus.

Nasıl ders çalışmaya başlayacağım ben yaaa :KK14::KK14:

Benden çook çok iyi durumdasın sedulum , bende tık yok . Eşimde izinde bol bol gezme tozma :KK24:

:KK9::KK9:

Tebrikleeeer mmiscim , uzun süre sesin çıkmayınca bıraktı ders çalışmayı dedim ama süper ya bitmiş hepsi.

Sınava kadar takıldığın yerleri tekrar yaparsın artık.

Sen mi ? Sen enerjhi bombasısın benim gözümde yahu :KK76:

Safra kesesi ameliyatı canım , fiiiii tarihinde dosyamı aldılar , hala ameliyata çağıracaklar. Alınması lazım saframın , taş çıkıp çıkıp kanalı tıkıyor.Geçen sene sınava o halde hastaneden serumlarla grmiştim :KK53:

Hiç bir şey yapmadım tatlım , bıraktığım yerde duruyorlar :KK20::KK20:

Yarın babam geliyor şehir dışından , hafta sonu küçük bir tatil kaçamağımız var 3-4 gün . Sonrasında bana kalıyor sadece 10 gün ve hiiiiiiiiiiiiiiiç çalışılmamış 5 ders :KK52::KK52::KK52:

Canım arkadaşım , hiç rastlaşamaz olduk bu ara . Geçmişe bakmadıysan görmemişsindir , bende girmiyorum bu ara sık . Ha sanma ki ders çalışıyorum :KK1: Offff offfff hiç içimden gelmiyor , anladım ya ben tarzımı , ne kadar size sözde versem , tamam çalışacağım diye kendimi telkinde etsem , ben son dakka stresi olmadan çalışmaya başlayamıyorum.

Çok çok tebrik ediyorum bu arada canım , notların süper . Eşimde yüksek lisansta online giriyrdu vizelere , o da hep finallerde ayvayı yerim ya bakma bu notlarıma diyordu , vizeleri onunda 90-100 dü. Finallerde yine 100 ler gelmesede çok çok iyi notlar almıştı .

Emin ol seninde finallerin harika geçecek canım , hiç stres yapma şimdi kendine ve edebiyata kilitlen :KK34::KK16:

Ben 4 yazıyorum , aertık çalışmadıysan bile bu gece çalışıver de beni yalanı çıkarma arzucum:KK1:

Önce ehliyetini tebrik ediyorum canım , trafiklerde örnek sürücü olman dileğiyle :KK1:

Ve tabii ki sitemimi edeyim , kaç zamandır yoktun , sadece 2 ünitecik mi :KK53:

Neyse , ehliyet bitti en azından , onu da kafana takıyordun .Şimdi aöfe kilitlen bence . Kpss derken aöfü boşlama iyice.

Biz iyiyiz canım , senden ne var ne yok ders harici ?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK16:

Tebrikler kays , bizde bir atlatsak Allahın izniyle.

Aaaaaa yok umutsuzluk falan , benimde 3 haftam ve kapağını açmadığım 5 dersim var , bak hiç umutsuzluğa kapılıyor muyum ?

Çalıştığın için sana zor geliyor biliyorum tatlım ama 3 haftacık sıkıversen dişini , hadi ama aus hatrına :KK19:

Çok geçmiş olsun pantera , hemen ekliyorum .

Hiç yetişmeyecek diye düşünme lütfen , baktım şimdi kalan ünite sayımız hemen hemen aynı . Hem senin benden en büyük artın başlamış olman , ben bir kere elime aldım kitapları günlerdir daha baktığım yok .

15 gün var , günde 2 ünite çalışmaya çalış , mutlaka yetişecektir , baktın yetişmeyecek gibi ; ilk 3 ünitesini çok iyi anladığını düşündüğün dersin tek bir ünitesini çalışma mesela . Ama tamamen bir ders bırakma bence çalışılmadık.

Önce stres yapma canım , olduğu kadar .

Bebeğin sana hayırlı uğurlu gelecektir inşaAllah . Sadece kitap okur gibi oku en azından . Mutlaka aklında kalacaktır bir şeyler . Dha iki hafta var , biraz zaman ayırabil ders çalışmaya yeter.

Nasıl gidiyor bu arada gebelik ?

Bizim İngilizcelerede bir el atsana arkadaşım :KK1:

işte bulantım falan yok ama halsizlik yorgunluk ve tembellik vr hiç bişey yapasım yok gündüz zaten işeyim zorlanmaya başladım akşamda dinleniyorunm yani uyuyorum öyle bebeğim iyi :nazar: çok şükür herşey normal :nazar: aöfde başımda yaa panik yaptım auscum işte şimdide hiç çalışamıyorum neyse soru çözme diyosun konu çalış daha iyi yani öyle yapayım canım sağ ol tavsiyelerin iin herzaman bekliorum tavsiyelerin bizim için önemli:KK16:

Son düzenleme:
aus abla dün ingilizceyi bitirdim
bugün matematiğe geçiyorum
toplam 54 oldu kaldı 4:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

gözdem kapışıyoruz senle :KK1:
benimde 5 kaldı...ama ben bir yöntem buldum onu yapıyorum...birgün akşama kadar test çözüyorum, diğer gün sadece arapça çalışıyorum..çünkü ikisi birden gitmiyor...bu daha sağlıklı oldu...
iki dersin bütün testlerini bitirdim...arapçadan zaten test çözmeyecem...
geri kaldı 4 dersin testleri...
sınava kadar yetişecem inşallah....
seninde maşallahın var kuzum..çok ünten vardı hallettin ne güzel..
bu arada bitirdiklerimizi unutmasak bari..:18:

ayıpsın... sabahlardım bile gerekirse senin için ki sabahlayacağımda sanırım dayanabildiğim kadar... sabaha inşallah 7 olabilir ünite sayısı 4 buçuğumda şimdilik...

X