2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

inşallah bende tekrarımı pzt.gününden başlıycam
Nasıl olıyım idare ediyoruz işte uhibukecim sen nasılsın nasıl gidiyor

benimde idare ediyor çalışmam azmimle çalıştıgım miktar denk düşmese de güzel :)
bazı olumsuzluklara ragmen bugün pek keyifliyim yaa rabbim herkese huzur versin dolmacıımm

benimde idare ediyor çalışmam azmimle çalıştıgım miktar denk düşmese de güzel :)
bazı olumsuzluklara ragmen bugün pek keyifliyim yaa rabbim herkese huzur versin dolmacıımm

AMİNNNNNNNN NE GÜZEL OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN KEYİFİLİYİM DEMİŞSSİN
ALLAH BOZMASIN KEYFİNİ
BENİMDE ŞU ARALAR PEK KEYFİM YOK GİBİ İNİŞLERİM ÇIKIŞLARIM OLUYOR AMA ALLAHA HAMDOLSUN

AMİNNNNNNNN NE GÜZEL OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN KEYİFİLİYİM DEMİŞSSİN
ALLAH BOZMASIN KEYFİNİ
BENİMDE ŞU ARALAR PEK KEYFİM YOK GİBİ İNİŞLERİM ÇIKIŞLARIM OLUYOR AMA ALLAHA HAMDOLSUN

evet ben iyiyim de sen bi durgunsun hakkaten ?
kötü biey yoktur umarım
rabbim gönlüne huzur işlerine kolaylık ihsan eylesin yaa

evet ben iyiyim de sen bi durgunsun hakkaten ?
kötü biey yoktur umarım
rabbim gönlüne huzur işlerine kolaylık ihsan eylesin yaa
aminnn teşekkür ediyorum hepimizin :13:
geçen eylül ile paylaşmıştım fakat gözünden kaçmış demekki sayfalar çok olunca..
ben babamı yaklaşık 2 yıl önce kaybettim
ve çarşamba doğum günü temmuzun sonunda da senesi..
yaklaştıkça bendeki hassaslık ve duygusallık had safhada oluyor..
çok zor bişey odaklanmıyım diyorum odaklandıkça daha kötü oluyorum ama elimde değil çok özlüyorum babamı

evet yazılarınızı okumuştum ama muhabbete bi anda dalmak istemedigimden bişey demedim belki de diyemedim (
cidden zor bi durum olmalı ne desem boş
ben gurbetteyimde özlemek bile içimi acıtıyo sonu gelmeyecek bi özlemin tarıfi olamaz elbette ama inşallah kabri cennet bahcelerinden bi bahçedir diye düşün ve böyle dua et...güçlü olmaya çalış ne kadar zor olsa daa
Rabbim mekanını cennet eylesin cennet nimetleri ile nimetlendirsin babanı...
ne güzel senin gibi hayırlı bi evladı var

allah razı olsun asıl ben çok ama çok şanslıyım ki böyle bi babam var..
anlatılamaz bi insandı bizi hiç bir zaman hiç bir şeyde ksik bırakmadı halende öyle allah bin kere razı osunki imkanlarımız babm sayesinde
tabiki annemi unutmamak gerek annemi allah başımdan eksik etmesin melek gibidir annem her ikisinide çok seviyorum
evin en küçüğüydüm onun için hep nazlı kızlarıydım onların ..
yine hep şükrederim allaha dolu dolu yaşadım babamladuyuyorum çevremde daha çocukken kaybetmişler babalrını..
ama yine yetmiyor daha fazla birlikte yaşasaydık keşke evlendiğimi işe girdiğimi görseydi diyorum..
diyorumda diyorum işte sadece dua ediyorum işte biz babamdan razıydık allahta binlerce kez razı olsun diye
gurbetlikte kolay değil haklısın aynı şeyi ablam yaşar şu an sürekli gurbetteydi onun içinde kolay olmamıştı..
ayrı ayrı zor anlar yaşadık..

maşşallah yaaa bak ne güzel anıyorsun babanı ve ne güzel hatıralara sahipsin onunla ilgili
rabbim bu kadar birlikte yaşamayı nasip etmiş inşallah ebedi alemde sonsuz sevdiklerimizle olucaz bunu bilmek bile bazen bi nebze de olsa su serpiyo insanın yüregine...
rabbim annenin acısını göstermesin sevdiklerinle mutlu huzurlu eylesin seni inşallah

amin aminn çok teşekkürler seninde allah başından eksik etmesin anneni babanı sağlık versin uzun ömürler versin...
babamın doğum gününde bi fatiha okursan çok sevindirirsin beni..
o gün yazarım buray hatırlatmış olurum..
sütlacı çok severdi ve her doğum gününde sütlaç yaprdı annem şimdide öyle yapıp sevdiklerimize dağatacaz

amiinn Allah razı olsun rabbim cümlemizin kini başından eksik eylemesin
Babana rabbim gani gani rahmet eylesin annene de saglıklık sıhhatlı hayırlı uzun ömürler ihsan etsin...

ne demek arkadaşım sen o gün hatırlat Allah nasip ederse bende eşimde yasin okur dua ederiz
Bu arada rabbim niyetinzi kabul etsin güzel tatlıdır sütlaç ruhuna hediye olsun ne güzel

kafam kaldırmadı canım yaa, 8. üniteyi yapamadım...ama epeyce soru çözdüm, 5,6,7, ünitelerinin bol bol sorularını çözdüm pekiştirmeye çalıştım okuduklarımı...
bugün 8 biteydi iyiydi ama nasip işte olmadı yaa kafam şişti iyice...
yarın nasipse onu halledip hemen arapçaya başlıcam, arapçadan iki ünite yaparsam şükrederim yani....pazar günüde kalan 2 ünitesini, pazartesi de son 2 üniteyi yapsam, cumaya kadar çıkmışları çözer, bir yandan da tekrar yaparım...tabi bu taslak bir plan güya, uyacakmıyım plana malum orası
kafa götürmüyor yaa tahammülüm sabrım dayanmıyor...
bu arada bana son 7 ünite yazarmısın...7 ünitem kaldı inşallah..

Son düzenleme:

maşallahın var bölümdaşım hiiç ümitsizlige kapılma lütfeeennn
bende bitiremedm ve bu sabah erkenden bi arkadaş arayıp sana geliyorum dedi kalktım hazırlık yaptım bu saat oldu hala gelmedi derse de oturamadım offfff (
Allah yardımcımız olsun hepimiziiinnn
ünitelerini yazdım kolaay gelsiinn

canı sen öncelikle şunu benimse, biz öğrenciyiz ve sınav haftasındayız....bir öğrencinin en sıkışık ve stresli zamanları sınav haftalarıdır...
bunuu çevrene eş dosta benimsetmen lazım...
benim arkadaşlar komşular falan gelecez deseler bile usulünce geri çeviriyorum, sınavım bitsin sonra ben sizi çağırayım diyorum...
önceleri çok sorun oldu, gücenecekler diye kıramadım gelin dedim....misafir demek o günün heba olması demek..sabahtan kalkıp temizlik hazırlık derken misafir gelir gider, ardından bulaşık yıka mutfağı toparla derken gece olur vallahi..
ondan sonra otur derse oturabilirsen yorgunluktan....
tamam işte bir gün boşa geçti ders çalışamadan..olan sana oluyor...misafir geldiği gittiğiyle kalıyor...
benim çevrem öğrendi şimdi, geçen komşu pencereden soruyor naptın sınavların bitmedi mi sana gelcez diyor, yok bitmedi ben çağırırım sizi dedim
gücenen gücensin napıyım...
ben şuan evi temizleyip misafir hazırlığı yapacak durumda değilm ki, her fırsatımda ders çalışmalıyım..
zaten çocuğum var fırsatım çok az, birde o azcık fırsatımı da misafirle boşa geçiremem....
ben şimdi derse gidiyorum hadi görüşürüz
sanırım senin misafir geldi, sen koştur bakalım ağırla misafirini ben seni geçeyim
şaka tabiki canım, hadi iyi oturmalar size...

ayyy sakeenacım aynen öyleee gelelim diyorlar hayır dyemiyorum hooopp bi gün gidiyoor
aslında bazı arkadaş ve cevreme diyorumdaa bunlar istisna oluyo ne tevafuksa hayır diyemiceklerimdee hep sınav haftalarına denk geliyo nasip :)
neyse rabbim misafirin bereketine sınavlarımı kolay eyler inşallaaah
Allah zihin açıklıgı versin sana da kolay gelsin bende bi baktım kaçıyoruummm

beni o kadar duygulandırdınki anlatamam ben fatiha derken senin yasin okurum demen ve eşine de söylemen..ne diyim Allah razı olsun,Allah gönlüne göre versin ve Allah hayırlı hamilelikler,hayırlı doğumlar,hayırlı evlatlar nasip etsin..çok teşekkür ediyorum

Amin canım benim, bayağı iyi geçti sınavlarım, darısı haftaya tekrar başıma ve başımıza...Pazartesiden itibaren edebiyat ünitelerini bildiririm, herkese kolaylıklar diliyorum...

Günaydınnn

Uhibbukeciğimmm , bütün ünitelerimi sıfırlar mısın? :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Smilelerim mutluluğumu anlatıyor mu?

bundan sonra biraz esnek çalışmayı planlıyorum , yorulmuşum ya

Amiiinnnnn cümlemize ya...dualarınlaa sende beni mutlu ettin Allah razı olsun
yalnış hatırlamıyorsam çarşamba dogum günüydü inşallah aklımda okucaz eşimle...rabim kabul etsin tüm dualarımızı...

Amin canım benim, bayağı iyi geçti sınavlarım, darısı haftaya tekrar başıma ve başımıza...Pazartesiden itibaren edebiyat ünitelerini bildiririm, herkese kolaylıklar diliyorum...

tebrik ediyorum seni uppacım zaten o çalışma ve azimle güzel geçmemesi talihsizlik olurdu :)
hadi darısı hepimizin başınaaa :)

anlatmaz mııııııı maşallaaah :)
çook çoook tebrik ederim betülcüümmm snavdan sonra da bu smillerin artarak devam eder inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…