ahahahBu iyi hali mi
Banking finance sen canım
amannnn sefamız olsunBunalmışım o kadar iyi geldi ki bana anlatamam
Aynen spor faydalı ama zayıflamak için değilde bunu günlük alışkanlık yapmamız lazım , yemek gibi , su içmek gibi...Ama biz toplum olarak sadece zayıflamak adına odaklanıyorum mesela ben Sen nasılsın dersin bitmiş tebrik ederim maşaallah(c.c) sana
darısı senin ve tüm topikdaşlarıma canımmm
Evet yaşam tarzı olarak görmek gerek det olsun spor olsun
şükür iyi diyelim iyi olsun betülüm
sen nasılsın bittimi ünitelerin nasıl gidiyo çalışmalar
gösterdiğin notlarsa iyiydi bi iki zayıfın vardı gerçek notların değilmiydi kııız yoksa
Bende hastane yönetiminden ama ondan öncesi 2 yıl iç mimarlık okudum baktım olacak gibi değil bıraktım bu bölüme geçtim iyide oldu severek okudum :126:
amin canım . Benimde iyi gitmeye çalışıyor
yoo o notlardı canım:ssz
hımm değişikkk iç mimarlık çok güzel aslında niye braktın keşkem mimar oslaydım
okuduğum zaman çok revaçta değil ki halen çokta revaç değil zaten iç mimarların işini mimarlarda yapabiliyor onun için birbirlerini hiç sevmezler
Okul ile bi problem oldu ayrıca benim idealim değildi bizim çevre genelde sağlıkçı bende hastane içi bi bölüm olsun hep istedim fakat yufka yürekliyimdir öyle doktor neyim olamazdım zaten dedim en iyisi yöneticilik
Fakat şimdide ayaklarım geri geri gidiyor babamdan sonra hastaneye gidesim yok ki çalışacam oralarda tam bölümünü okumuşum
baban doktor mu
Anladım canım ama keşke doktor olsaydın ben zamanında daaha da çok çalışıp farklı bir meslek sahibi olmayı çok isterdim mimarlık dediğim gibi yada hemşire falan
Hımmm nedne çalışmıyosun :26:
cvp vermemek olur mu öyle şey yeni msjını gördüm çünkü muhtemelen sen yazdığında ben online değildim
Evet yargıyı şiddetle tavsiye ediyorum ben faydasını çok görmüştüm ama ilk önce ana kitap unutma onu güzelce çalışıp yargıdan sorunu çöz
şimdi aksilik ya ben bu kadar övdüm bi soru bile çıkmazmış tükürük altında da kalırmışım
hain mi
Ben de onu hani diye okumuştum onun için cvp yazmıştım yürü git sana yargı margıda yok öneride yok
bölüdaşım kaç ünite çalıştığımı saymadım ama kalan ünite sayım 10
inşallah bu hafta bütün ünitelerimi bitirmem lazım, son hafta tekrar yapıp çıkmışları çözecem....
mutlaka bitirmem lazım bu hafta, yoksa son haftaya kalır, bu sefer ne tekrara ne çıkmışlara vakit ayıramam
rica ederim
Olsun bugün sana bi mükafat vermiş olalım dün o kadar çalıştın bugün kafa olarak dinlen
Ama yarın yine tam gaz çalış ama
Akşama misafir mi ne yapıcaksın
Hababam sınıfında hain domdom diyorduya ondan şey ettim
Tşk ederim canımBi bakayım ben
burayı hababam sınıfına mı çevirdik yani onu mu diyosun
Domdomda tam domdomdu
Rica ederim her zman beklerim
maşallah bölümdaşııımmm :)
yüksek yüksek notlarla diplomanı alacagına eminim
Allah zihin açıklıgı versiinn
Evet yarın tam gaz devaaammmm :))
ya yemekten sonra çaya gelicekler :)
patatesli böre ve ıslak kurabiye var şuan çokta abartmak istemiyorum bakalım :) bi çeişt daha tatlı ve tuzlu yaparım 4 çeişt yeter dimi
içimdeki gençliği öldürmeyeceğim
yok canım babam doktor değildi askerdi
Allah mekanını cennet etsin hemde nasıl severek yapardı mesleğini
Haftay doğum günü yaklaştıkça duygusala bağlıyorum hele senesinde....
Farklı bi sektörde çalışmayı düşünüyorum..
Inşallah tabiki..
Dediğim gibi babamdan dolayı hastanelerde bulunmaktan içim burkuldu hep şimdi gitmek istemiyorum çalışmak olsada işin ucunda..
aaKusura bakma canım bilmiyordum allah rahmet eylesin
Anladım canım haklısın
canım yaaa üzülme ne olur
aman iyi olsun canım
burada yavaştan sanki yaz gelmeye başladı diyecem ama bugün açık hava yarın başlar yağmur
yokluğu o kadar koyuyorki bu duyguyu anlatamam
Ve sana tavsiyem anne ve babanını kıymetini biliyorsundur mutlaka ama yine kıymetlerini bil diyecem..
Yersiz yere üzüp yıpratma geçip gittikten sonra ahh diyip pişmanlık duyulabiliyor..
Benim babamla çok farklı bi diaoloğum vardı evin en küçüğü olduğumdan yerim hep ayrıydı..
Allah binlerce kez razı olsunki hiç beni üzüp incitmedi..
Daima yanımdaydı öğrencilik işerimde hep koşardı benim için bana hiç bırakmazdı..
O kadar fedakardıki anlatamam ya bi anne gibiydi anaçlık duygusu vardı..
Canım abam ya çok özledim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?