2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

dolma senin tek dersin mi var maşALLAH sana. yargının kitabını alıcam inşALLAH bende.
aöf kitabından okuduktan sonra yargının kitabından ilerlicem inşALLAH faydası olur dımı

asıl biz sana teşekkür ediyoruz austan sonra bizi bırakmadın yaaalnız çekip çeviriyosun bizi
Yaaa ne demezsin çalışkanlık ve ben

hain dolma bana neden ceap vermiosun

çok memnun olurum allah zihin açıklığı versin güzel güzel notlar alalım

dolmaaaaaaaaaaaaa :)
dün akşam yaptıgım 2 üniteyi de ekleyerek toplamda 4 ünite bitrdigimi bildirmek istiyoruuummm

(sanırsın tüm kitaplar bitti bende ki havaya bak )

Uhibbukeciğim, sosyolojiden 14 ünite daha düşer misin? Çok çok teşekkürler...

Düştüm bileee maşallaaah uppacım Allah gani gani zihin açıklıgı versin
Rica ederim sen bol bol yap ben yazarım ne demeeeekkk

ayyy dolmam benimmmm Bende dolmayım o zamannn

Su tüketmeyi bende yapamıyorum

Bende spora en azından başlıyım diyorumda icraat yok betülüm
Annem saolsun sırf su tüketiyim fdiye iri bi bardak aldı sürahi gibi bişey
Onu bi kere dolduruyorum ve içiyorum fakat yemeklerde de fazla su tüketmek yanlış eskiden öyle yapıyordum o bardaktan içiyordum yemeğin yanı sıra..
şimdide söde yemek yanında tüketimi yapmamak için çok az içiyorum yemek aralarında içerim diyorum yoook nerede sususzluktan çöle dönecem

VAY VAY VAY ŞU ASALATE BAK 2 ÜNİTE ÇALIŞMIŞSSIN
SÖZÜNDE DURMAN ÖNEMLİ OLAN VE ANLAYARAK ÇALIŞMAN ÖNEMLİ ÇOOOOK SEVİNDİM
DİĞER ÜNİTELERİDE EMİNİM BU HEVESLE ÇALIŞIRSIN

hain dolma bana neden ceap vermiosun

cvp vermemek olur mu öyle şey yeni msjını gördüm çünkü muhtemelen sen yazdığında ben online değildim
Evet yargıyı şiddetle tavsiye ediyorum ben faydasını çok görmüştüm ama ilk önce ana kitap unutma onu güzelce çalışıp yargıdan sorunu çöz
şimdi aksilik ya ben bu kadar övdüm bi soru bile çıkmazmış tükürük altında da kalırmışım

ÇOOOOOOOOOKKK teşekkür ederim teşvik etmen güzeldi iyi moral oldu :)))
bugün pek çalışamıcam sanırım misafirim var akşamaa ama olsun azmimden bişey kaybetmedim herşeye ragmen bitecegine inanıyorum

bölüdaşım kaç ünite çalıştığımı saymadım ama kalan ünite sayım 10
inşallah bu hafta bütün ünitelerimi bitirmem lazım, son hafta tekrar yapıp çıkmışları çözecem....
mutlaka bitirmem lazım bu hafta, yoksa son haftaya kalır, bu sefer ne tekrara ne çıkmışlara vakit ayıramam

çoooooooookkk teşekkür ederim teşvik etmen güzeldi iyi moral oldu :)))
bugün pek çalışamıcam sanırım misafirim var akşamaa ama olsun azmimden bişey kaybetmedim herşeye ragmen bitecegine inanıyorum

rica ederim
Olsun bugün sana bi mükafat vermiş olalım dün o kadar çalıştın bugün kafa olarak dinlen
Ama yarın yine tam gaz çalış ama
Akşama misafir mi ne yapıcaksın

Aynen bende elimde su şişesiyle dolaşıyorummm Spor çok iyi geliyor ya daha zinde oluyorsun ama sporun etkisini 15 gün sonra görmeye başlıyorsun

Dün senden çok imrendim evde çok bunalmıştım , yürüyüşe çıktım akşam üstü 1 saat dolaşıp gelecektim güya , yürüyüş yaparkende aklıma geldin 18:30 da çıktım , eve geldiğimde saat 21:00'ı geçiyordu sanırsam Ders mi o da ne

oo ders çalışmak mıııı ben yine henüz çalışmadım a dostlar

ne olacak benım bu halim ben üni.de falan çok ders çalışırdım ama şimdi iş varya çalışama gelmiyo içimden

napıyım cano aynı takılmaca işte

çok iyi yapmışssın seni imrendirdiğime çok sevindim faydalı olabilmişim hem sana hem uhibbukeye
Bende geçmiş senelerde düzenli spor yapıyordum nasıl zindeydim kendimi çok daha iyi hissediyordum ve ayrıca spor yaptığında ister istemez yemene de binebze dikkat ediyosun

ben de hayatım boyunca bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum
Sen çalışmasanda yapıyosun vize notların iyiydi
Sen hangi bölümden mezundun eylülük

Amannnn sefamız olsun Bunalmışım o kadar iyi geldi ki bana anlatamam

Aynen spor faydalı ama zayıflamak için değilde bunu günlük alışkanlık yapmamız lazım , yemek gibi , su içmek gibi... ama biz toplum olarak sadece zayıflamak adına odaklanıyorum mesela ben sen nasılsın dersin bitmiş tebrik ederim maşaALLAH(C.C) sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…