2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

tam bilmiyorum kaç ünitem var. ama ben 6 derse çalışcam. 6*4= 24 ünitem olur herhalde..

siz eski konulara bakıyormusunuz. onlardan çıkıyormu peki bilginiz varmı

İstersen ünitelerini kesinleştirince ekliyim:)
Valla bakan arkadaşlarda var bakayanlarda...
açıkcası ben bakıyorum mesela bi dersim 10 ünite 4 ü vize desorumlu olanlardı...
bazı arkadaşlar sadece kalan 6 ya çalışıyo ben en baştan başlıyorum calışmaya...
her bitrdiğim dersten sonra çıkmış sorulara bakıyorum ki genelde ilk 7 8 soru ilk ünitelerden oluyo yani bence çokta ihmal etmemek lazım

Tatlım ben artık başlıyorum geç bile kaldım öpüyorum seniii

Kolay gelsin betülüümmm
İyi bi bildirimle dönecegine eminim :)

ciddimisin 7 8 soru çıkarmı :26::26:

ciddimisin 7 8 soru çıkarmı :26::26:

benim elimde 2011 2012 ve 2013 çıkmış soruları ve 4 dersi yaptım şuana kadar genelde ilk ünitelerden de çıkıyo ama tabi ki agırlık son üniteler....ki şuan zaman kısıtlı bence son ünitelerini bitir sonra zaman kalırsa ilk üntelere göz gezdirirsin

inşaALLAH(C.C) tatlımmmm sana da kolay gelsin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

öyle yaparım. ilk ünitelerin özetlerini okurum

konu sahibiiii bana 10 ünite ekler misin telefonum bozuldu o yüzden sürekli yazamıyorum artık taksit taksit yazacam sınavdan sonra gelecek telefonum garantiden.. teşekkür ederim

öyle yaparım. ilk ünitelerin özetlerini okurum

Olabilir özetler bile bayaga faydalı olur :)
Şimdiden kolay gelsin

konu sahibiiii bana 10 ünite ekler misin telefonum bozuldu o yüzden sürekli yazamıyorum artık taksit taksit yazacam sınavdan sonra gelecek telefonum garantiden.. teşekkür ederim

efendiiiimmm
ekledim bile maşallah yaa hızlanmışsın :)
Bu arada geçmiş olsun telefonun için

Olabilir özetler bile bayaga faydalı olur :)
Şimdiden kolay gelsin

efendiiiimmm
ekledim bile maşallah yaa hızlanmışsın :)
Bu arada geçmiş olsun telefonun için

akşamları hız kesmiyorum artık gerçi sonu hüsranla bitiyo uyuya kalıyorum ama baya bitirdim gibi sanki galiba

Bugünde nur topu gibi 1 tane ünite çalıştım
EFENİM 1 ÜNİTEYİ TEKME TOKAT ATABİLİRSİN
SENDE DURUMLAR NASIL BUGÜN ÇALIŞABİLDİN Mİ
SANA DA ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN JET HIZIYLA BİTİRİVER ÜNİTELERİ

akşamları hız kesmiyorum artık gerçi sonu hüsranla bitiyo uyuya kalıyorum ama baya bitirdim gibi sanki galiba

evet evet maşallahın var aynen devam

amiiiinnnnn inşalllaaah hepimiz jet hızıyla bitirip süper ötesi notlar alalım inşallaaaahhh
bende bugünde halaaaa başlayamadım maalesef (
ama az önce dgs başvuru formunu faşan okudum ettim bayaga bi aşka geldim mezuniyet ortalaması da etkliyo yaa o yüzden çoştum bu aşka derslere saldırmayı planlıyorum

senin nadide 1 üniteni de attım gitti hadi darısı kalan 1 ünitenin başına :)
sonraaa gelsin rahatlıkla bi tekrar ve müthiş sınav :)

Son düzenleme:

önlisans mı okuyodun ben seni lisans diye biliyodum..
Evet bugün dgs başvuruları başlamış 4 hazirana kadar saolsun kamu haberleri
Hadi bakalım allah yardımcın olsun
Sıkma canını çalışırsın zaten dgs aşkıyla gaza geldiğini söylüyosun yaparsın yaparsın
Tekrara artık haftay başlıycam mecbur aaa sınavda haftayaymış zaten
Ne çabuk geldi çattı

evet önlisan okuyorum ve dediğin gibi ne çabuk geldi bu sınavlar yaaaaaaaaaaaaaaa

tamam ben gittim hadii :)))

Günaydın tatlımm

Bana 5 ünite ekler misin? Daha çok yolum var da buraya yazıyım çalışma şevki gelsin diye yazdımmm

ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C)....(amin...)
nasılsın tatlımmm , sende durumlar nasıl?

İyi sayılırıım gribimi atmaya çalışıyorum dün müthiş baş agrısı yaptı ancak 2 ünite yaptım o yüzden bakalım bugün biraz daha iyiyim inşallah kayda deger bi ünite yaparım :)

İyi sayılırıım gribimi atmaya çalışıyorum dün müthiş baş agrısı yaptı ancak 2 ünite yaptım o yüzden bakalım bugün biraz daha iyiyim inşallah kayda deger bi ünite yaparım :)

Ayy çok geçmiş olsun tatlım , ALLAH(C.C)'ım 'şafi' ismiyle şifa versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Ben de çalışmaya başlıyorum şimdi , umarım yarına kadar kalan ünitelerimde biter ve tekrara başlarım , kpss de çalışamıyorum bir ona bir buna yetişemez oldum bu aralar...

Son düzenleme:

amiiin Allah razı olsun canım rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
maşallah bu azim ve istikrarla sen hepsinin üstesinden gelirsin eminim hiç stres yapmaa

amiiin Allah razı olsun canım rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
maşallah bu azim ve istikrarla sen hepsinin üstesinden gelirsin eminim hiç stres yapmaa

Amin canım aminnnn

ALLAH(C.C) razı olsun övgülerin için canım benimmm Hep beraber çok aa çok güzel sonuçlarla atlataalım şu sınavları inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…