2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Canımsın , tatlım benim

Sen süpersin farkına var bunun

Bu gün ünite bildirimim yok ,sabahtan öğle sonuna kadar dershane , dersten sonra 2 düğün 1 ev ziyareti deyince anca başına oturdum Hemen başlıyorum nasipse yarın yaparım şöyle çokça ünite bildirimi , artık bitirmem lazım tekrarlara zaman kalmayacak diye korkuyorum (ALLAH(C.C) korusun (amin inşaALLAH(C.C)...)
maşaALLAH(C.C) bizim kızlara , hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)..(amin...)

Niyetim sadece o akşamlıktııı
Bu akşam niyetli degilim geçerken bi bakiyim dedim :)
bugün 1 ünite yapmadın mııı

evet ya bir ünite bile çalışamadaım fakat bu sabah kalktım ilk işim bi ünite çalışmak oldu :126:
senin çalışmalar nasıl gidiyor
Bu arada başta sen ve diğer topik arkadaşlarımın miraç kandili mübarek olsun
Niyetliyim ve akşam pek bişey yiyemedim tahmin ediyordum bugünü sefiller gibi geçireceğimi fakat ona rağmen akşam pek canım istemedi yemek yemek
Pilim bitmeden zaten dersime çalıştım şu saatten sonra off durumuna geçmek üzere gibiyim
Ay sanki karnım mmı acıktı ne

Cnm 2 ünite daha düşelim. Masllh sen 2işi birden götürüyosn kolaymı...

Gitti bileee :))
Maşallah Allah zihin açıklıgı versin

Oyyyy ne güzel iltifatlar bunlar çookk mutlu oldum teşekkür ederim betülüm :))
Bence süper olan sensin maşallah yaaa enerjine hayran kaldım
Bugünde çok güzel bi bildirimle gelecegine eminim

Tüm dualarına gönülden amiiiiiinnnnnn inşallaahh

Maşallah dolmacım 1 1biticek o üniteler
Allah kabul etsin inşallah orucunu

bende çalışmalar tamamen durdu dün misafirim vardı akşamda halsizdim bugünde sabah müthiş bi griple uyandım yataktan 12 ye geliyordu zorla çıktım ve bende niyetliyim uyumuyorum ama sürekli yatma halindeyim biraz açılım diye buraya baktım çıkıp namaz kılıp yatarım heralde (
hakkımda hayırlısı olsun

Bende başta senin olmak üzere tüümm topikdaşlarımın Mirac kandili mübarek olsun demek istiyorum
bol bol dua edelim birbirimize
Rabbim herkesin ne hayırlı muradı varsa nasip eylesin hayırsızları da hayıra tebdil etsin inşallah...
Allaha emanet oluunnn

Çok teşekkür ediyorum evet tek tek bitecek gibi üniteler
Allah razı olsun senin de oruç kabul olsun..
ve çok geçmiş olsun etrafta tine müthiş bi grip salgını var tüh ya oruçsunda daha da bi halsizleşirsin allah kolaylıklar versin..
Orucu açınca bol vitamin depola..
Amiiiinnnnn

Talımmm ben gerçekleri söyledim dün tam derse başlayım diye oturdum arkadaşlarım aradı ard ardına 3 telefon görüşmesi yaptım kapattığım da saat 01:00 dı bende enerji kalmadı bugüne salladım dersi başladım çalışıyorum nasipse

Sana da çok geçmiş olsun ALLAH(C.C) şifa versin tatlımmm

ALLAH(C.C) orucunu kabul etsin dolmammmm

Bütün topic arkadaşlarımın kandilini kutlarım canlarım dua ile

hiç söyleme ya betülüm ya çok acıktım ben
gözümün önünden geçen mamalara hakim olamıyorum
çok saolasın seninde miraç kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsun sen niyetlimisin

hiç söyleme ya betülüm ya çok acıktım ben
gözümün önünden geçen mamalara hakim olamıyorum
çok saolasın seninde miraç kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsun sen niyetlimisin

Kıyamam da sana ben ya az kaldı mamaları yemene sabret canım ben niyetli değilim tatlım

Son düzenleme:
bölümdaşım kaç ünite bitirdim dün ve bugün saymadım ama kalan ünitelerim 16....:18:
daha çok var yaa nasıl bitirecem ben oyyy hızlanmam lazım dün ve bugün çok tembellik yaptım...oğlum hastalandı, onla ilgilenince hiç vaktim olmadı çalışmaya
bu arada herkesin kandili mübarek olsun...rabbim nice kandillere eriştirsin inşallah...
hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda nasip eylesin....
hasret çekenlere kavuşmayı, sıkıntıda olanlara ferahlığı versin inşallah..., bütün öğrencilere de ders çalışma aşkı versin rabbim inşallah..sınavlarımızda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
sevdiklerimizin acısıyla hasretiyle imtihan etmesin bizleri inşallah...
AMİNN...

Tskkrlr cnm. En zor dersime başladım en düşük notum bunda medeni hukuk 35aldımdı yükseticem ins. Kandilinizi kutluyorum tüm topik arkadaşlarım.

Günaydın herkese :))

Uhibbukeciğim 19 ünite daha ekler misin sosyolojiye? Bu hafta sosyoloji için son haftam, hafta sonu sınava giriyorum. Umarım bir aksilik olmadan güzel bir şekilde tamamlarım bu dönemi...

Sakeenacığım, ne zamandır yazacağım yoğunluktan yazamıyorum. Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım benim, şu finaller bitsin, iki lafın belini kıralım...

Son düzenleme:

Çoookk teşekkür ederim dolmacıım :)
Bugün daha iyiyim şükür inşallah ders çalışmaya başlıcam birazdan akşam bakamadım buraya şöyle bi geziniyim dedim şimdi :)
sana da kolay gelsin :)

Teşekkür ederim betülüüm

dün ders çalışabildin mi ben kaç gün oldu elime kitap alamadım yaa Bugün daha iyiyim başlarım inşallah

Maşallah bölümdaşım 4 ünite daha yapmışsın vee heme ekledim tabloya
Senin hızınn gayet güzel bence tekrara bile vaktin olucak eminim
Ben 2 3 gündür elime kitap alamadım bugün daha iyiyim yataktan çıktım inşallah başlarım çalışmaya...
Bu arada yürekten tümmm dualarına amiiiiinnnnnnnnn

Tskkrlr cnm. En zor dersime başladım en düşük notum bunda medeni hukuk 35aldımdı yükseticem ins. Kandilinizi kutluyorum tüm topik arkadaşlarım.
Rabbim gani gani zihin açıklıgı ve bol anlayış calışma azmi versin inşallah en zor dersini kolayca bitirir yüksek yüksek notlarla geçersin

Günaydın uppacım maşallah sana yaaa
Ekledim bile tabloya kalan 28 ünite ile yola devam

Günaydın tatlım dün biraz çalıştım , bugünde çalışıp toplu ünite bildirimi yapayım dedim yormayım seni

Canım benim sende dikkat et kendine , tekrara zamanımız kalır inşaALLAH(C.C)...

Düşünceli arkadaşım beniimmm:13:
Çok teşekkür ederim
Her ne kadar hali hazırda 46 ünitem de olsa bende inanyorum biticekler

dolma senin tek dersin mi var maşALLAH sana. yargının kitabını alıcam inşALLAH bende.
aöf kitabından okuduktan sonra yargının kitabından ilerlicem inşALLAH

İnşallah yaaaa

Hoşgeldin
Ünite sayını söylersen tabloya ekleyebilirim

Allah zihn açıklıgı versiiinnn

tam bilmiyorum kaç ünitem var. ama ben 6 derse çalışcam. 6*4= 24 ünitem olur herhalde..

siz eski konulara bakıyormusunuz. onlardan çıkıyormu peki bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…