2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

ööffffffff benim kafa iyice gitmiş :))))
duruma bakırlırsa benim zeka da maşallahlık :)
evet evliyim ve anne olmayı bekliyorum inşallah tez zamanda nasip olur yaa

önemli değil olur öyle şeyler
hadi bakalım hayırlısıyla inşallah anne olursun
ikizlerin üçüzlerin dördüzlerin olsun

vay bee aramızdaki iletişime hayran kaldım ve şaşırdım
saolasın betülüm şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldun

Sorma canım bende hayranım bize
Daha yatıyorum desem inanır mısın? Senin rahatsızlığın nasıl oldu ? :2:

inşallah yaaa Allah mı söyletti ne bu aralar ikiz hevesimm varrr inşallaaah inşallaaahhhh

benim en yakın arkadaşımın ikiz çocukları var çift yumurta :13:
darısı başına o zaman
büyütmesi sıkıntı sonrası rahatlık
ama ne olursa olsaun en başta sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda

Uhibbukeciğim bana 1 ünite daha ekler misin?

akşam yazmaya gelemedim yani galiba unuttum

Sorma canım bende hayranım bize
Daha yatıyorum desem inanır mısın? Senin rahatsızlığın nasıl oldu ? :2:

çok geçmiş olsun canım şifayı iyi kapmışssın o zaman :2::2:
vücudunun direcini yüksek tutacak şeyler ye bol bol dinlenmen yatman da iyi,iyi yapıyosun
üzerimdeki kırıklık geçti nedense bi daha da gelmez ya fena bişeymiş
havaların bu şekilde gitmesi bizi böyle yapıyor yani orayı bilemem ama burası bi açıyo bi kapıyo bi serinlik bi sıcaklık gün içerisinde nevrimiz dönüyor resmen :111:

Kırgınlık ne demek sanki biri eline sopayı aldı evire çevire beni dövdü gibi... (Teşbihte hata olmaz)

havalar serin son günlerde yağmurlu , bazen açıyor ama gene de serin

Sana katılıyorum halsizlik zor oluyor senin adına da sevindim dolmam geçmiş olsun bir daha gelmesin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

kırıklık dediysem aynen senin tanımladığın türden bi kırıklık vardı ben de de kendimi yaşlı teyzeler gibi hissetmeye başladım ya ayllıa ofluya hareket ediyorum valla bide üşümem yok mu yaşlı teyzelerin her an battaniyeleri hazır nazırdır ya dizine koymak için benimde aynen öyle
Darısı senin başına betülüm sen de bi atlatıverde rahat et
bugün kpss için bankaya paray yatırma filan o işleri hallettim yarında başvuru merkezine gidip başvurumu yapıcam gözümde büyüyo inanki
mezun olduğum liseme gidecem biliyomusun

yaşlı teyze benzetmesi de iyiydi ikimizde ona döndük

Amin canım hafta sonuna kadar iyi olurum inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Gözün aydın canım ALLAH(C.C)'ım hakkında hayırlsını versin inşaALLAH(C.C) , hayırlı olsun...

valla aynen öyle olduk
inşallah canım vitaminli şeyler ye iç toparla kendini
teşekkürler betülüm inşallah hayırlısıyla sana da hatta ikinizede allah hayırlısını versin kpssyi tutturup evlenirsiniz
betülüm ben çıkayım artık çok öpüyorum seni

Amin kuzumm amin.. hadi öpüyorum ALLAH(C.C)'a emanet ol canım

Amin inşallah :)
bende öyle dua ediyorum hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde nasip etsin rabbim :)

Uhibbukeciğim bana 1 ünite daha ekler misin?

akşam yazmaya gelemedim yani galiba unuttum

Yazdım bileee
25 ünite yola devaaamm

Kolay gelsin :)

mrb cnm. evet 26 kaldı bugunde çalıştım ama az bildirimde karışıyor.yaş geçiyor ve kpss var cnm önümde seneye okul bitiyor hiç ders bırakmazsam son atamalara yetişirim. hayat diyelim daha önce bankacılık okuyodum 1 yıl okudum bıraktım sonra evlendim. aöf yapalım dedik e öğrenerek geçmek istiyorum dersler de ii masallah. sende ne güzel 2 üniv. düşünüyorsun. dgs dedüşünüyorum ama eşim sıcak bakmıyo örgün oldugu için. kaç yıl okunuyor bilmiyorum geçişte . o yuzden ortalamayı yuksek tutuyorum. hakkımızda hayırlısı insallah. edb. isterdim bende ama arapc fln var kurs gerektirir denildi ben de vazgeçtim. idealimdi.

Son düzenleme:

Dikey geçişte intibak 3 ve 4. Sınıf olmak üzere toplamda üç sene ama bazı okullarda hazırlık da var ben dikey okudum hazırlık. Sonra iş olunca bıraktım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dgs düşünüyorum ama bende ilitam olarak...yoksa bende evliyim ve eşim izin verse de örgün istemem..zor olur çünkü benim için...

Senin istedgin bölümlerde ilitam olmuyor mu ki ? DGS de ilitamlarda 3 4 okuyup 2 senede bitiriyorsun..
ben dgs den sonra eylülde kpss ve ekimde dhbt e hazırlancam yani her çıktıgım sınavdan sonra diger sınava çalışmaya başlıcam :)
Hakkımızda hayırlısı olsun hepmzin

Bu durum bölüme göre degişiyor mu ?
Ben ilahiyatım ve bildigim kadarıyla dgs den sonra 2 yıl sadee 3 ve 4.sınıflar var

İlla bi intibak oluyo diye biliyorum canım intibak deneme yeri 3 dersten kalırsan atılırsin araştırmak lazım ama

İlla bi intibak oluyo diye biliyorum canım intibak deneme yeri 3 dersten kalırsan atılırsin araştırmak lazım ama

Hım bunu bilmiyorum dediğin gibi araştırmak lazım...İlahiyatta direk dgs ile ögrüne gecen arkadaşlar var direk 3.sınftan başladılar ama belki ilitam ya da bölüme göre farklıdır onu bilemicem

Hım bunu bilmiyorum dediğin gibi araştırmak lazım...İlahiyatta direk dgs ile ögrüne gecen arkadaşlar var direk 3.sınftan başladılar ama belki ilitam ya da bölüme göre farklıdır onu bilemicem

Demek ki var ama örgün mu acik mi açıköğretimde direk 3 ama örgün de bilemedim ilahiyatta okuyan arkadaşım var ona sorayım yazarım çünkü illaki sınıflarında vardır dgsli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…