allah hayırlı bi doğum nasip etsin ve hayırlı sağlıklı bi evlat
doğumdan sonrada çalışıcakmısın yani ders mahiyetinde değil iş mahiyetinde
kasık fıtığı mı :26:
annem kasık göbek ne ararsan oldu o kunuda tecrübeliyiz..
yeniden çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu
zaten kasık fıtığı ise çok basit hastanede bi gün ya kalınıyor ya kalınmıyor ve hemn toparlanıyor kişi..
valla ben de çok özledim betülüm
haklısın vakit çok en azından başından başlarım. özet gibi bişi çıkarırım. son 4 üniteye agırlık verip, ilk ünitelerden özet çıkarmış olurum. bakalım hakkımızda hayırlısı. tşk ederim canım bu arada
Amin inşallah sağlıklı hayırlı bi bebişim olur :))
8 yıldır çalışıyorum. Doğumdan sonra da iznimi kullanıp yine işe dönmek istiyorum. Ama bir dakika sonramızın ne olacağı belli değil tabi. Benim düşüncem bu sadece :)
2 gün yatıp çıktı , pazar günü evde dikişi kanadı , tekrar 2 gün yattı, bu gün gene taburcu oldu şükür... iyi şükürler olsun ALLAH(C.C)'ıma...
Evet kasık fıtığı canım
Annene de çok geçmiş olsun inşaALLAH(C.C)... (amin...)
maşallah canım yaa bu ne hız...
ben senle konuştuktan sonra kalktım hemen ve o saatten beri arapça ile cebelleşiyorum..ve daha yenice bitirdim ilk ünitesini...biraz dinleneyim ikinciyi de bitircem inşallah...ama kafam bi dünya oldu yeminle...
bu arada sen yardımcı kitaptan falanmı çalışıyorsun, nasıl bukadar çabuk bitirip geldin kız????
ben çıkıyorum dolmam , kamurancım
ders çalışmam lazım ALLAH(C.C)'a emanet olun inşaALLAH(C.C)...(aminnnn...)
evet haklısın garanti değil hiç bişey en hayırlısı olsun senin için..
bebeğe bakacak annen veya kayınvaliden varsa zaten problem değil senin için ücretli izinden sonra başlarsın işine
İkisi de var aman o da canımı sıkıyor ya. Bebeğimle vakit geçirmek varken kayınvalidem daha çok görecek oğlumu
Acayip duygusalım şuanda. Bebeğimi kimseyle de paylaşmak istemiyorum. Doğduktan sonra da böyle olursam artık ne olur bilmem :))
gözün aydın
olur olur güzel olur şimdi birbirinizide özlemişsinizdir iyi anlaşırsınız
afiyet olsun güzel yemekler varsa benim yerimede yiyiver
Şimdi bunları hiiç düşünüpte canını sıkma hamileliğinin tadını çıkart bol bol naz yap
bebeğin oluncada eğer imkanın varsa ücretlinin yanı sıra bi de ücretsiz izn al böylelikle kimseye kalmamış olur bebeğin kimseye
çok mu bekarca düşünüyorum
rica ederim
kesinlikle öyle yap okulun verdiği kitaplardan özetini mutlaka çıkar çok işe yarıyor o kitap söyliyim ondan sonrada kaynak kitap alıp soru çözersin istersen
teşekkürler canım benim
bol bol dinlencek baban kasık olduğu içinde bacağını kaldırırken filan ani hareketlerde bulunmıycak..
ameliyattan sonra ağır bişey koymadılar mı kasığın üstüne :26:
allah daha kötü hastalıklar vermesin yeniden geçmişler olsun
başka neler yapıyosun betülüm kpss devammı bi ben daha başlamadım sınavada az kaldı
tama betülüm Allh zihin açıklığı versin
arayı uzatmayalım yine konuşalım
merhaba kızlar memleketten yeni geldiğim için ve memleketimdeyken de nete girme fırsatım olmadığı için buraya yazamadım....
hepinizi çok özledim...sınavım orta dereceydi...çok iyi de değil, ama kötü de değil...
hayırlısı bakalım..açıklanınca görecez..
geçmişi okuyamadım ama umarım herkesin iyi geçmiştir...
hepinizi çok seviyorum...görüşürüz inşallah...muhabbet etmek isteyen mesajımı alıntılasın...çünkü geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum
sağol canım e öyle tabi kaaaç ay oldupatlama yaşayacağız
sağol tatlımm pek güzel şeyler yoktu
murat yayınları vardı bende. çalıştığım dersleri murattan baktım. kesinlikle hiçbir işe yaramıyor.. gereksiz sorular.. 70 80 tane soru var ama hiç bi işe yaramayan sorular