2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

allah hayırlı bi doğum nasip etsin ve hayırlı sağlıklı bi evlat
doğumdan sonrada çalışıcakmısın yani ders mahiyetinde değil iş mahiyetinde

Amin inşallah sağlıklı hayırlı bi bebişim olur :))
8 yıldır çalışıyorum. Doğumdan sonra da iznimi kullanıp yine işe dönmek istiyorum. Ama bir dakika sonramızın ne olacağı belli değil tabi. Benim düşüncem bu sadece :)

2 gün yatıp çıktı , pazar günü evde dikişi kanadı , tekrar 2 gün yattı, bu gün gene taburcu oldu şükür... iyi şükürler olsun ALLAH(C.C)'ıma...

Evet kasık fıtığı canım

Annene de çok geçmiş olsun inşaALLAH(C.C)... (amin...)

Son düzenleme:

rica ederim
kesinlikle öyle yap okulun verdiği kitaplardan özetini mutlaka çıkar çok işe yarıyor o kitap söyliyim ondan sonrada kaynak kitap alıp soru çözersin istersen

evet haklısın garanti değil hiç bişey en hayırlısı olsun senin için..
bebeğe bakacak annen veya kayınvaliden varsa zaten problem değil senin için ücretli izinden sonra başlarsın işine

ben çıkıyorum dolmam , kamurancım
ders çalışmam lazım ALLAH(C.C)'a emanet olun inşaALLAH(C.C)...(aminnnn...)

teşekkürler canım benim
bol bol dinlencek baban kasık olduğu içinde bacağını kaldırırken filan ani hareketlerde bulunmıycak..
ameliyattan sonra ağır bişey koymadılar mı kasığın üstüne :26:
allah daha kötü hastalıklar vermesin yeniden geçmişler olsun
başka neler yapıyosun betülüm kpss devammı bi ben daha başlamadım sınavada az kaldı

Merhabaa :)
Merak ettim seni sınavın nasıl geçti ?
Benim fena degildi yani memnunum inşallah sonuçlar açıklanınca da memnun olurum :)
Çıkmış soru bayaga vardı hele yaşayan dünya dinlerinden 10 dan fazla çıkmış soruydu :)
Yine de hiç tekrar yapmadıgım için emin olamadıklarım hayırlısı bakalım :)

Bir de arkadaşlar merak ettim finaller için çalışmalistesi yine burda mı yapılıyo :)

ve daha çok merak ettiğim çalışmaya başlayaan var mııı

evet haklısın garanti değil hiç bişey en hayırlısı olsun senin için..
bebeğe bakacak annen veya kayınvaliden varsa zaten problem değil senin için ücretli izinden sonra başlarsın işine

İkisi de var aman o da canımı sıkıyor ya. Bebeğimle vakit geçirmek varken kayınvalidem daha çok görecek oğlumu
Acayip duygusalım şuanda. Bebeğimi kimseyle de paylaşmak istemiyorum. Doğduktan sonra da böyle olursam artık ne olur bilmem :))

Şimdi bunları hiiç düşünüpte canını sıkma hamileliğinin tadını çıkart bol bol naz yap
bebeğin oluncada eğer imkanın varsa ücretlinin yanı sıra bi de ücretsiz izn al böylelikle kimseye kalmamış olur bebeğin kimseye
çok mu bekarca düşünüyorum

gözün aydın
olur olur güzel olur şimdi birbirinizide özlemişsinizdir iyi anlaşırsınız
afiyet olsun güzel yemekler varsa benim yerimede yiyiver

sağol canım e öyle tabi kaaaç ay oldu patlama yaşayacağız

sağol tatlımm pek güzel şeyler yoktu

Belki bir kaç ay ücretsiz düşünebilirim :)
Sen daha bekarsın :) Evlenince görürsün

rica ederim
kesinlikle öyle yap okulun verdiği kitaplardan özetini mutlaka çıkar çok işe yarıyor o kitap söyliyim ondan sonrada kaynak kitap alıp soru çözersin istersen

murat yayınları vardı bende. çalıştığım dersleri murattan baktım. kesinlikle hiçbir işe yaramıyor.. gereksiz sorular.. 70 80 tane soru var ama hiç bi işe yaramayan sorular

ALLAH(C.C) razı olsun canım... evet dinleniyor , hayır ameliyattan sonra ağır bir şey koymadılar

Aminn ALLAH(C.C) daha beterlerinden korusun hepimizi ve sevdiklerimizi...(Amin...)

KPSS devam ediyor bakalım , başla canım sende bekleme daha :26:

merhaba kızlar memleketten yeni geldiğim için ve memleketimdeyken de nete girme fırsatım olmadığı için buraya yazamadım....
hepinizi çok özledim...sınavım orta dereceydi...çok iyi de değil, ama kötü de değil...
hayırlısı bakalım..açıklanınca görecez..
geçmişi okuyamadım ama umarım herkesin iyi geçmiştir...
hepinizi çok seviyorum...görüşürüz inşallah...muhabbet etmek isteyen mesajımı alıntılasın...çünkü geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum

Muhabbet etmek istiyoruum hehehehe :))
Şaka bi yana bende dün yazmıştım sana ansıl geçtigini merak ediyorum diye :)
Benimde fena deildi umarım sonuçta memnun edici olur bakalım :)
Çıkmış sorular fazlaydı buna çok memnun oldum inşallah finallerde de böyle olur yaaa :)

sağol canım e öyle tabi kaaaç ay oldu patlama yaşayacağız

sağol tatlımm pek güzel şeyler yoktu

Aynen öyle bi patlama durumu olacak gibi fakat sen mantıklı ol o özlem durumlarında sen istediğini yaptır o kadar uzaktayken senin canını çok yaktı çaktırmadan kendini ağırdan satarak karşılığını ver derim
Bugünde tatilsiniz eylül hanım ortalarda göremiyorum
sahalar boş

murat yayınları vardı bende. çalıştığım dersleri murattan baktım. kesinlikle hiçbir işe yaramıyor.. gereksiz sorular.. 70 80 tane soru var ama hiç bi işe yaramayan sorular

o zaman acil tarafından muratı bırakmalısın
dediğim gibi kaynak kitaptan çok ana kitabı güzelce çalışıp özetini çıkar çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…