Cidden. ://
Noldu ki acaba..
Anlamadım ki tesadüfen gördüm. Şaşırdım.
Bende senin mesajından sonra gördüm.. Daha öğlende buradaydı ya..
Aynen öğlen görmüştüm bende. Ne oldu ki birden pat diye ui istemiş. :44:
Bişeye mi alındı acaba..
En son öfkeyle ilgili bi yazı yazmış sonrası yok. Açıklama da yok.
Allah Allah ya..
Bence bişeylere kızdı.. :44:
Siyaset bölümünden dolayı falan desem ama neden ui yapsın ki belki sıkıldı işte.
Siyaset topiği benimde çok canımı sıkıyor mesela
Umarım kesin bi gidiş değildir bu özler gelir
Aynen canım, inşallah gelir.. Ki bence biraz kafayı dağıtıp gelecek.
Ya da ders çalışamıyordu buraya bakmaktan onu bahane etti
slm kızlar aus hakkında haberlerim var....
aus ile telefonda görüştüm az önce....üyelik iptalini kendisi istemiş...
geri gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama sanırım sayfayı yeniden başka bir üye açsa iyi olacak...geri gelmeyebilir...
derslerimize çalışmaya tam gaz devam etmemizi söyledi, ve hakkınızı helal etmenizi rica ediyor....
bende çok üzüldüm ama kararına saygı duyalım ne yapalım
sayfanın sorumluluğunu alabilecek, ünite bildirimlerini takip edip listeye ekleyebilecek biri varmı içimizde...????
ben devralmak isterdim ama çok sık giremiyorum malum küçük çocuğum var...pek sorumluluk alamam şu aralar....
almak isteyen olursa yeni bir sayfa açsın...kim almak ister??????
Ama neden gitti.(
slm kızlar aus hakkında haberlerim var....
aus ile telefonda görüştüm az önce....üyelik iptalini kendisi istemiş...
geri gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama sanırım sayfayı yeniden başka bir üye açsa iyi olacak...geri gelmeyebilir...
derslerimize çalışmaya tam gaz devam etmemizi söyledi, ve hakkınızı helal etmenizi rica ediyor....
bende çok üzüldüm ama kararına saygı duyalım ne yapalım
sayfanın sorumluluğunu alabilecek, ünite bildirimlerini takip edip listeye ekleyebilecek biri varmı içimizde...????
ben devralmak isterdim ama çok sık giremiyorum malum küçük çocuğum var...pek sorumluluk alamam şu aralar....
almak isteyen olursa yeni bir sayfa açsın...kim almak ister??????
Gazelim, ausencia benden rica etti bu konuyla ilgili, ben de şimdi gereken yerlere mesaj atmak için girmiştim. Ben de çok üzüldüm gidişine, ama hak da veriyorum sebeplerine...Eğer kimsenin itirazı yoksa ben devralacağım sayfayı, ya da ben yapmak istiyorum diyen varsa buraya yazsın ki ona göre gerekli yerlere bildirelim...
tamam canım benim, keşke sen al..bana isim vermeyince ben ondan sordum almak isteyen olursa diye..
senin almana daha çok sevinirim
yeni hocamıza hayırlı olsun o zaman
bende çok üzüldüm, haklı olarak gittiği için üzülüyorum zaten...
keşke kalsaydı...ama hayırlısı ne diyelim...
hadi bakalım, biraz gaza getir bizi, formdan düştük....saçlarımızı mı yolarsın, cetvelle peşimize mi düşersin artık
Beni eli masali yapmayın, zaten siyaset topiğinden geliyorum buraya...Orada da ayrı bir tartışma sürüp gidiyor, hayırlısı artık... Hem beni kim motive edecek, sana güveniyorum o konuda ben de...
Ben şimdi mesaj yazıyorum o vakit...