2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Günaydınlar bu arada herkese

1 saat çalışıp 3 ünite bitirdiğiniz bir gün olsun bugün

Canım Aus abla link atmış ayrıca o eklediğin fotoğrafta turuncu bir alan var soru işareti olan ordan da direk geçmiş yıl sorularına ulaşabilirsin oturum açarak

Geçmiş yılların sorularını arıyorsan o verdiğim linkte var.

canım ben işletmeyim..

fakultemi bölümüm dersimi seçtim..
öncelikle bütüm derslerim yok burada
ikinciside, mesela insan kaynakları yönetimi 14 ünitede görünüyor. eski sisteme göre sanki
alıştırma bölümündede ekitaptada 14 ünite var..
alıştırma bölümünde baya güzel anlatmışlar. oradan gidiyordum şüphe ettim

Bende işletme okuyorum o linkten yeni sisteme göre sadece geçen sene çıkan sorular var. Yani dünde dediğim gibi fakülte seçerken işletme değil sınav sorularını seçiyorsun.Ünitelere bakıp Ders çalışmak istiyorsan e-öğrenmeden giriş yapmalısın şimdi baktım bende senin giriş yaptığın yerde söylediğin gibi 14 ünite var e-öğrenme yeni sisteme göre düzenlenmiş. Dün eklediğin resmin sağ üst köşesinde giriş var ordan öğrenci girişi yapıyorsun, giriş yaptıktan sonra çalışma alanımdan(yine sağ üstte) dersini seçip çalışabiliyorsun.

mgaltnl açıklamış canım , ben işletmenin derslerine hakim değilim .

Ama sınav soruları , sene , sınav şeklini seçinince solda tüm sorular ve cevap anahtarları çıkıyor diye biliyordum

Günaydıııınn

1 saat bir ünite kafi bana patron yok gelen giden yok hemen başlıyorum

Oooo o zaman ders çalışmanın tam vakti , su gibi akıp geçsin üniteler , öğlene kalmaz ünite bildirimi yap bana

anladım çok teşekkür ederim.
baya güzel anlatmış eski konuları. begendim ama işeme yaramicam o ayrı.
ALLAH razı olsun canım bnm zahmet verdim

çalışmak için başladım yardımcı kaynaklar da aldım ama hiç hesapta olmayan bişi oldu şikayetlerim üzerine doktora gittim tahliller ve ultrason derken kum döktüğüm anlaşıldı.
ALLAH kimseye vermesin sağlığınızın kıymetini bilin.yok böyle bi ağrı, sancı, ateş kıvranıp duruyorsunuz.o kadar da ilaç antibiyotik ağrı kesici fayda etmiyor tekrar doktora gidicem bu 5.gidişim olacak.tamam bu kez geçicek derken tekrar başlıyor
alltan 2dersle beraber toplam 8ders var şurda ne kaldı ki zaten nasıl yetiştiririm imkanı yok
kumların döküleceği de yok hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım derken bi de grip oldum ağrılar ikiye katlandı

ben sınav öncesi sınavlardan geçiyorum
rabbim herkese sağlık sonrada bol kolaylık versin

ehehe tamda aynı fikirdeyim abla şaka gibi başlamak istiyorum sınava inşallah sulu yeşil çocuk kakası gibi bitmez :26:

Ablacımm.. 3 ünite daha oldu..
Vizeler iyi, final çuvallama modu bende.

Toplam 7 ünite bitik :)
Hala bitik :) Hastayım bugün çalışabilir miyim bilmiyorum.

Son düzenleme:
biraz rahatsızım ausum, pek uğramadım dünden beri...
toplam 8 ünitem bitti şükür, bugün 3. kitabıma başlıyorum allah izin verirse..geçmişi okumadım, neyi kaçırdım ki :26:

Ablacım 1 ünite daha düşebilirsin iki dersim bitmiş oldu böylece darısı diğerlerine

Son düzenleme:

Hepinize çok teşekkür ederim ALLAH(C.C)'ım sizden razı olsun

Arada atladığım kişiler varsa ne olur affedin

Ausum , 4 ünite daha ekler misin?

Keyfim yok pek , dün erkek arkadaşımın babaennesini kaybettik.. Etkilendim ister istemez... Dualarınızı esirgemeyin inşaALLAH(C.C)...

Dolmam doğum günü mesajını görmedim kusuruma bakma ALLAH(C.C)'a emanet olun... sizi çok seviyorum kk hatunları <3

Son düzenleme:

Çok iyi yapmışsın ausum canım benim dediğim gibi senin ayrıca dile getirip davet etmen düşünmen çok memnun etti beni
Kararlaştırıp girersek o şekilde mutlaka bende muhabbetlere katılmak için ayarlarım kendimi :13:
Yaptığım profiterolden yemedim desem yalan olur diycem ama cidden yalan oldu
Anlatayım durum şu şekilde oldu yaptım profiterolleri arkadaşıma götürecektim borcama dizdim geriye kalan 4 tane o da üzerine çikolat sosu yetmedi bende çikolata sossuz tadına bakmış oldum topları çok lezizdi amma
Onun için çikolata sosu kıvamlı demişssin görünüşte evet çok sıvı değildi tadı nasıldı bilemedim :44:
Hazır çikolata sosu kullandım bu arada onu da söyliyim
Daha kıvamlı olsun diye çikolata erit diyosun yani sen gurmesin ausum bi dahakisine o şekilde deniycem
Zaten son senen kimliğede gerek yok yerine belge veriyorlarsa

Tabiki etkilenmez mi insan ya başınız saolsun mekanı cennet olsun

cnm ingilizce 2 sanırım 2. dönem ing. aslında tek tek kelime tercüme yapıyorum oda yetişmez cok zaman alıyor. gözde de varsa bana link atsın arkadasım lütfeen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…