2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Maalesef dediğin gibi benim mezuniyet seneye güz dönemine kaldı hem ff bir dersim hemde almadığım 1 dersim daha var ben bu dönem bütün derslerimi vereyim de inşallah o 2 dersi güle oynaya geçerim

Aynen canım Bneimde seneye güz dönemi biticek bu derslerin hepsini verirsem Şimdi e seminerden 1 ünite bitirdim gerçekten çok faydalı dershaneye gitmiş gibi

Aynen canım Bneimde seneye güz dönemi biticek bu derslerin hepsini verirsem Şimdi e seminerden 1 ünite bitirdim gerçekten çok faydalı dershaneye gitmiş gibi

çok sevindim verim almana ben iş yerinde olduğum için katılamıyorum ama daha sonra videoları ekliyorlar ordan bakmaya çalışacam zorlandığım derslere aldığın bütün dersler seminerde veriliyor şanslısın o yüzden, bunun üstüne biraz soru çalıştın mı 1 ünite bitti gitti ohh

Toplam 7 ünitem tamamdır. Bu hafta inşallah daha fazla ünite bitiricem. Çünkü bir an önce soru çözümlerine başlamak istiyorum.

Tamamdır hadi bakalım

benim 3 ünite işte zaten bütün derslere çalışmicam

canım ben girdim buraya burada kitap var ünite ünite? başka nesinden faydanabilirim bilmiyorum.. .**

Geçmiş yılların sorularını arıyorsan o verdiğim linkte var.

Tamam akşam bak bakalım , her kitabın yarısından sorumlusun vizede .

Önce ünite sonu özetini oku , oradan konuyu anla iyice , sonrada üniteyi anlayarak okumaktan başka çare yok canım , her yerden çıkabiliyor soru

Sen geldin biraz hareketlendi burası Aldım motivasyonu tam gaz devam ünitelere savaş açıyorum
Her mesaja ayrı ayrı yazıyorum hepsini bir mesajda nasıl cevaplayabiliyorum acep :26:

Canım alıntı ile cevapla diye cevap yazıyorsun ya , onun yerine yanındakini işaretliyorsun istediğin her mesajda sonra en son mesaja gelince alıntı ile cavapla diyorsun hepsi çıkıyor karşına

evet kuzum bnde tekrar semineri izledim iş hukunun sonrasında ise aöf kitabının arkasındaki soruları çözdüm çıktısını alıp süper oldu valla

ve sanırım oldu, teşekkürler

evet kuzum bnde tekrar semineri izledim iş hukunun sonrasında ise aöf kitabının arkasındaki soruları çözdüm çıktısını alıp süper oldu valla

e-öğrenme çalışma alanı bölümünde iş hukukunun alıştırma soruları varsa onları da çözebilirsin kitap arkası sorularından farklı 10 soru daha var

onlarada bakayım canım yemek molasına girdim şimdi. Allahtan işlerde yoğun değil bu sıra finansal tablolar çalşcam 1 ünitede

:)) ÇAlışmalar başladı başlayacak :)) Ünite bildirimi yapmamıştım saydım da 10 ders 39 ünitem var vizeler için :)) inşallah bugün başlayacağım

Kızlar e-seminere bakıyorum da geçmiş video izleme şansımız yok mu? Pek anlamadım ben bu işten birşey.Birde günü saati gelince mi açılıyor sitesi adobeye bağlanıyor ama açılmıyor da şimdi ?

onlarada bakayım canım yemek molasına girdim şimdi. Allahtan işlerde yoğun değil bu sıra finansal tablolar çalşcam 1 ünitede

sende çalışıyorsun demek ki afiyet olsun canım

Merhaba naz potala giriş yaptıktan sonra sağ üstte çalışma alanım diye bir yer var orayı tıklayınca 5. 6. 7. yarıyıl çıkıyor karşına
ordan dersini seçtikten sonra başka bir sayfa açılıyor ordan da üniteleri seçince okuma video ve alıştırmalar çıkıyor. Daha önce dersin ile ilgili seminer yapılmışsa video yüklenmiş oluyor. İstersen seminer saatlerini takip edip canlı da dinleyebiliyorsun tabi

Ablammmmmmm... 9 ünite daha ekler misin lütfen..

çok teşekkür ederim canım şimdi inceleyeceğim siteyi :))

sanmıyorum canım topikçe temzbeliz biz
nerde öyle 15 er ünite bildirimi falan nerdeeee
anca 1 ünite 2 ünite ittire kaktıra çalışıyoruz

çok teşekkür ederim canım şimdi inceleyeceğim siteyi :))

Rica ederim canım

Yukarıda 9 ünitecik bildirimi yapan olmuş tembellik bende anlaşılan ama buna da çok şükür hiç başlamamış olabilirdim sonuçta bütün üniteler bitecek ve derslerin hepsinden geçilecek

daha erken erken çok var daha sınava hiiç bakasım yok vallahi heves sıfır... uykum var benim hem uyucam ben sınava kadar uyucam sınav haftası uyumuyoz nasılsa..

Çok teşekkürler ausum ben ihmal etmem ama buna rağmen senden duymak beni çok mutlu etti
Bi dahaki sefere vanilya ile deniycem bide bi abla sosu için bişey tavsiye etti sen ne dersin ustam
Sosun daha kıvamlı olması için çikolata sosu + çikolatalı puding dedi bunları karıştırıp kullan dedi
Ausum annemin güne daha var ama gün dışında başka arkadaşlarını toplamayı düşünüyo işte gün bugündür diyerekten senin o patateslini deniycem
Bu arada kimliğini kaybetmişsin
Hemen bi çözüm bul az kaldı sınava diyip bir panikler gibi oldum amma dedim dolma kendine gel sen neyin paniğini yapıyosun karşındaki aus unuttun mu son 2 günde sınavları halledip şampiyon olan

slm kızlar. .. slm auscum yazını okuyunca gaza geldim sankiii:)))
süpersin insanı motive ediyorsun harikasın cnım... benimde 4 ünitecik bildirimim var. tomlam 3 dersim bitti. 12 ünite toplamda. tek derdim ing. adaletci arkadaşlardan ricam özeti olan benle paylassıın nolluurrr:) herkese kolay gelsin. hoscakal cnm byy..

:)) ÇAlışmalar başladı başlayacak :)) Ünite bildirimi yapmamıştım saydım da 10 ders 39 ünitem var vizeler için :)) inşallah bugün başlayacağım

Tamamdır ben 39 u ekledim , şimdi sıra sende

Hızla düşürelim listeden o 39 u

Ablammmmmmm... 9 ünite daha ekler misin lütfen..

Kuzuuuuummmmm , şöyle 7 şer 9 ar gelme

Bir an kalbim sıkışıyor

Süpersin harikasın , sen zaten vizelerin kraliçesisin

Huuuuuuuuuuu gazel o kadar sitem etmişsin , geldim şimdi ama hiiiiiiiiiiiiç benim yazdıklarımı okumamışsın

Ne yaptın ünite var mı ünite

daha erken erken çok var daha sınava hiiç bakasım yok vallahi heves sıfır... uykum var benim hem uyucam ben sınava kadar uyucam sınav haftası uyumuyoz nasılsa..

Aaaaaa hani son haftaya bırakmayacaktık bu sefer , hani son iki hafta demiştik ya

Nisan 1 de başlasak hatta ne güzel olur , şaka gibi

Dolmacım canımm benim , göremiyorum seni de ne zmandır o sebeple özellikle yazdım tatlım .

Bu sos zaten kıvamlı , ben hiç puding kullanmadım ama daha kıvamlı sos için çikolata eritmek ne güzeli .

Evet canım kaybettim , zaten kimliğn yetişmesi imkansızmış , sadece başvuru yapınca kimlik yerine geçecek bir belge verecekler .

Selam canım , sende harikasın şekerim 12 ünite 3 ders bitmiş gitmiş bile , daha ne olsun Tempoyu bozma hiç aynen devam .

İngilizce özetleri için adalet olması gerekmiyor , bir çok bölümde ortak kitap ingilizcede , 1 var mı işte ?

Gözde 3-4 ü paylaşmıştı ing. özetlerinin , 1 varsa eskiden kalma koyar belki ya da nereden buluyorsa link verir .

Evet AÖFÜN güzelleri yarışmada harika tarifler var , hepsi birbirinden güzel , girip oy verin mutlaka beğendiğiniz birine .

Hem oy kullanan bir kişi pro üyelik kazanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…