benim 3 ünite iştezaten bütün derslere çalışmicam
canım ben girdim buraya burada kitap var ünite ünite? başka nesinden faydanabilirim bilmiyorum.. .**
Maalesef dediğin gibi benim mezuniyet seneye güz dönemine kaldı hem ff bir dersim hemde almadığım 1 dersim daha varben bu dönem bütün derslerimi vereyim de inşallah o 2 dersi güle oynaya geçerim
Aynen canım Bneimde seneye güz dönemi biticek bu derslerin hepsini verirsemŞimdi e seminerden 1 ünite bitirdim gerçekten çok faydalı dershaneye gitmiş gibi
Toplam 7 ünitem tamamdır. Bu hafta inşallah daha fazla ünite bitiricem. Çünkü bir an önce soru çözümlerine başlamak istiyorum.
benim 3 ünite iştezaten bütün derslere çalışmicam
canım ben girdim buraya burada kitap var ünite ünite? başka nesinden faydanabilirim bilmiyorum.. .**
İnan kaç üniteden sorumlu olduğumu bile bilmiyorum canımbu akşam bi bakıp yazarım ve ufaktan çalışmaya başlarım..
Yalnız bana biraz pratik çalışma taktiği gerekiyor, geçecek kadar not alsam yeter..
Sen geldin biraz hareketlendi burasıAldım motivasyonu tam gaz devam ünitelere savaş açıyorum
Her mesaja ayrı ayrı yazıyorum hepsini bir mesajda nasıl cevaplayabiliyorum acep :26:
çok sevindim verim almana ben iş yerinde olduğum için katılamıyorum ama daha sonra videoları ekliyorlar ordan bakmaya çalışacam zorlandığım derslerealdığın bütün dersler seminerde veriliyor şanslısın o yüzden, bunun üstüne biraz soru çalıştın mı 1 ünite bitti gitti ohh
Tamamdır hadi bakalım
Geçmiş yılların sorularını arıyorsan o verdiğim linkte var.
Tamam akşam bak bakalım , her kitabın yarısından sorumlusun vizede .
Önce ünite sonu özetini oku , oradan konuyu anla iyice , sonrada üniteyi anlayarak okumaktan başka çare yok canım , her yerden çıkabiliyor soru
Canım alıntı ile cevapla diye cevap yazıyorsun ya , onun yerine yanındakini işaretliyorsun istediğin her mesajda sonra en son mesaja gelince alıntı ile cavapla diyorsun hepsi çıkıyor karşına
evet kuzum bnde tekrar semineri izledim iş hukunun sonrasında ise aöf kitabının arkasındaki soruları çözdüm çıktısını alıp süper oldu valla
ve sanırım oldu, teşekkürler
e-öğrenme çalışma alanı bölümünde iş hukukunun alıştırma soruları varsa onları da çözebilirsin kitap arkası sorularından farklı 10 soru daha var
Şöyle uzuuuuun zamandır gelmeyenleri bi yoklayayım dedim
Çalışmalar başladı mı acaba ?
Son 26 :18::18:
Listede adı olup ünite sayısını yazmayanlar varsa lütfen iletsin bana , çalışmaya başlayıp ünite bildirimim yapmayan vardır diye de ümit ediyorum
Hadi bakalım , herkesten son 4 haftada müthiş bir performans bekliyorum
Alıntı yapmadığım kimse kalmamıştır umarım , kaldıysa da affola .
Bekliyorum herkesi .
Aus was here
onlarada bakayım canım yemek molasına girdim şimdi. Allahtan işlerde yoğun değil bu sırafinansal tablolar çalşcam 1 ünitede
Kızlar e-seminere bakıyorum da geçmiş video izleme şansımız yok mu? Pek anlamadım ben bu işten birşey.Birde günü saati gelince mi açılıyor sitesi adobeye bağlanıyor ama açılmıyor da şimdi ?
Canlarım ciğerlerimKısa bir süre için buraları ihmal ettim gibi ama işte yine sahalardayım
Aman ha ben gelmedim diye motivesi düşen var mı2 katı motivasyon yükleyeyim onlara
Eveeeeeeeet geri sayım feci halde başladı , son 26 gün :18::18:
Ben henüz başlamadım , daha kimliğim yok , kaybetmişim
Ama düzenli çalışma ile çok güzel çalışabilecek zaman var önümüzde , hadi bakalım , hep beraber FF siz bir döneme daha adım atalım
Canım dolmam , ünitelerin bitti diye gelmemezlik yapma tamam mı ?
Tam gaz başlıyoruz topikçenek muhabbete
Vanilya koyabilirsin tatlım bu arada , ne oldu annenin günü geçti mi yoksa ?
Arkadaşım nerelerdesinnnnnn ?
Daha ben senin bu iki üiteni eklememişim :26:
Kaç oldu en son şimdi senin ? Edebiyatı yıkar geçersin sen korkma güvenim tam sana
Sağol tatlım , çok keyifliydi evet .
Eklerim tatlım , başka var mı onu da zevkle eklerim , sahalara döndüm
Gazelim gelmiş ama ben yokmuşum , ünite bile bitirmiş
İnşaallah hep beraber vereceğiz efuli , kooskocaaaaaa 4 hafta var önümüzde . Biraz planlı programlı çalışılınca hepsi halledilir .
Listede adın yok , ekleyeyim istersen , hangi bölüm kaçıncı sınıf ve vizede toplam kaç üniten var ?
Geldim geldim ahretim , sen gelmeyince hepimiz protesto ettik hem topiği hem de ders çalışmayı
Hepsini ekliyorum şimdi , tam gaz durmak yok yola devam
Canım benim ya , kusura bakmayın , bir kaç gün ihmal ettim burayı ama şimdi elim üstünüzde .
Motivasyon mu istiyorsun sen ?
Derhal
Yavaş ilerlediğini düşünme öncelikle , hızlı ve anlamadan ilerlemektense , bırak tekrara vaktin kalmasın ama anlayarak geç üniteleri
Hem daha vakit var , pazartesi hep başlangıçların günüdür , bugün daha bir gazla başlayalım mı ne dersin
sende çalışıyorsun demek ki afiyet olsun canım
Merhaba naz potala giriş yaptıktan sonra sağ üstte çalışma alanım diye bir yer var orayı tıklayınca 5. 6. 7. yarıyıl çıkıyor karşına
ordan dersini seçtikten sonra başka bir sayfa açılıyor ordan da üniteleri seçince okuma video ve alıştırmalar çıkıyor. Daha önce dersin ile ilgili seminer yapılmışsa video yüklenmiş oluyor. İstersen seminer saatlerini takip edip canlı da dinleyebiliyorsun tabi
Merhababende arada bakıyorum ama kimsecikler uğramıyor geçen dönem bu zamanlarda daha canlıydı topik şimdi ne ses ne seda :44::44: ( geçen dönem aranızda yoktum ama sonuna kadar hiç üşenmeden okumuştum ) kızlar gelip birden 10 ar 15 er ünite bildirimi yapacak diye düşünüyorum :26: :26:
Bu arada bende de 4 ünite daha düşebilirsin Aus ablacım çok yavaş ilerliyorum motivasyona ihtiyacımız var
çok teşekkür ederim canım şimdi inceleyeceğim siteyi :))
sanmıyorum canım topikçe temzbeliz biz
nerde öyle 15 er ünite bildirimi falan nerdeeee
anca 1 ünite 2 ünite ittire kaktıra çalışıyoruz
Şöyle uzuuuuun zamandır gelmeyenleri bi yoklayayım dedim
Çalışmalar başladı mı acaba ?
Son 26 :18::18:
Listede adı olup ünite sayısını yazmayanlar varsa lütfen iletsin bana , çalışmaya başlayıp ünite bildirimim yapmayan vardır diye de ümit ediyorum
Hadi bakalım , herkesten son 4 haftada müthiş bir performans bekliyorum
Alıntı yapmadığım kimse kalmamıştır umarım , kaldıysa da affola .
Bekliyorum herkesi .
Aus was here
Canlarım ciğerlerimKısa bir süre için buraları ihmal ettim gibi ama işte yine sahalardayım
Aman ha ben gelmedim diye motivesi düşen var mı2 katı motivasyon yükleyeyim onlara
Eveeeeeeeet geri sayım feci halde başladı , son 26 gün :18::18:
Ben henüz başlamadım , daha kimliğim yok , kaybetmişim
Ama düzenli çalışma ile çok güzel çalışabilecek zaman var önümüzde , hadi bakalım , hep beraber FF siz bir döneme daha adım atalım
Canım dolmam , ünitelerin bitti diye gelmemezlik yapma tamam mı ?
Tam gaz başlıyoruz topikçenek muhabbete
Vanilya koyabilirsin tatlım bu arada , ne oldu annenin günü geçti mi yoksa ?
Arkadaşım nerelerdesinnnnnn ?
Daha ben senin bu iki üiteni eklememişim :26:
Kaç oldu en son şimdi senin ? Edebiyatı yıkar geçersin sen korkma güvenim tam sana
Sağol tatlım , çok keyifliydi evet .
Eklerim tatlım , başka var mı onu da zevkle eklerim , sahalara döndüm
Gazelim gelmiş ama ben yokmuşum , ünite bile bitirmiş
İnşaallah hep beraber vereceğiz efuli , kooskocaaaaaa 4 hafta var önümüzde . Biraz planlı programlı çalışılınca hepsi halledilir .
Listede adın yok , ekleyeyim istersen , hangi bölüm kaçıncı sınıf ve vizede toplam kaç üniten var ?
Geldim geldim ahretim , sen gelmeyince hepimiz protesto ettik hem topiği hem de ders çalışmayı
Hepsini ekliyorum şimdi , tam gaz durmak yok yola devam
Canım benim ya , kusura bakmayın , bir kaç gün ihmal ettim burayı ama şimdi elim üstünüzde .
Motivasyon mu istiyorsun sen ?
Derhal
Yavaş ilerlediğini düşünme öncelikle , hızlı ve anlamadan ilerlemektense , bırak tekrara vaktin kalmasın ama anlayarak geç üniteleri
Hem daha vakit var , pazartesi hep başlangıçların günüdür , bugün daha bir gazla başlayalım mı ne dersin
Rica ederim canım
Yukarıda 9 ünitecik bildirimi yapan olmuştembellik bende anlaşılan ama buna da çok şükür hiç başlamamış olabilirdim sonuçta bütün üniteler bitecek ve derslerin hepsinden geçilecek
:)) ÇAlışmalar başladı başlayacak :)) Ünite bildirimi yapmamıştım saydım da 10 ders 39 ünitem var vizeler için :)) inşallah bugün başlayacağım
Ablammmmmmm... 9 ünite daha ekler misin lütfen..
sanmıyorum canım topikçe temzbeliz biz
nerde öyle 15 er ünite bildirimi falan nerdeeee
anca 1 ünite 2 ünite ittire kaktıra çalışıyoruz
daha erken erken çok var daha sınavahiiç bakasım yok vallahi heves sıfır... uykum var benim hem uyucam ben sınava kadar uyucam sınav haftası uyumuyoz nasılsa..
Çok teşekkürler ausum ben ihmal etmem ama buna rağmen senden duymak beni çok mutlu etti
Bi dahaki sefere vanilya ile deniycem bide bi abla sosu için bişey tavsiye etti sen ne dersin ustam
Sosun daha kıvamlı olması için çikolata sosu + çikolatalı puding dedi bunları karıştırıp kullan dedi
Ausum annemin güne daha var ama gün dışında başka arkadaşlarını toplamayı düşünüyo işte gün bugündür diyerekten senin o patateslini deniycem
Bu arada kimliğini kaybetmişsin
Hemen bi çözüm bul az kaldı sınava diyip bir panikler gibi oldum amma dedim dolma kendine gel sen neyin paniğini yapıyosun karşındaki aus unuttun mu son 2 günde sınavları halledip şampiyon olan
slm kızlar. .. slm auscum yazını okuyunca gaza geldim sankiii:)))
süpersin insanı motive ediyorsun harikasın cnım... benimde 4 ünitecik bildirimim var. tomlam 3 dersim bitti. 12 ünite toplamda. tek derdim ing. adaletci arkadaşlardan ricam özeti olan benle paylassıın nolluurrr:) herkese kolay gelsin. hoscakal cnm byy..
Merhaba
Kekler- Cupcakeler-Pastalar Yarışmasına Oylarınızı Bekliyoruz
Oylamaya Katılan 1 kişiye Pro Kart verilecek