Ben ilk 2 sınıfı istatistik ve matematik hariç geçmiş soruları tekrarlayarak geçtim..
İstatistik ve matematikten ders almıştım.Öyle geçmiştim.
Şimdi geçmiş yılın sorularından birebir çıkanlar da oluyor mu?
Şimdi kitapları çalışıp, son haftalarda da geçmiş yılın sorularına bakayım diyorum..
O zaman ben kitaptan üniteleri çalışayım da sınava yaklaşınca geçmiş yılın sorularına da bi göz atarım. Eğer dersler değiştiyse de Allah kerim :) Yapacak bir şey yok:)Geçmiş yılın soruları yoktu bende , bölümümüm tüm dersleri yenilendi geçen sene . Ama geçmiş sorulardan çok çıktığını sanmıyorum bilemem yine de:26:
ablacımm
yeni nickin hayırlı olsun
konuşmada görünce kimmiş ki bu dedim
meğerse senmişsin
neymiş ki bu nickin anlamı merak ettim
İyi ki sormuşsun canım ya , bende tablodaki biberonları değiştirmeyi unutmuşum onu farkettim :26: Küsecekti bana uppa hanım
O gün gazeli işlettik çok , okudun mu
Sağol canım benim, okumuşsun açıklamayı, adımızın İzlandaca anlamı.Fena gelmedi bana da, değişik...
Aşkolsun ausum, sana küsmek ne mümkün...Ben ünite bildirimimi de yapayım: edebiyat 1, sosyoloji 1, eklersen çok çok sevinirim...
Sağol canım benim, okumuşsun açıklamayı, adımızın İzlandaca anlamı.Fena gelmedi bana da, değişik...
Aşkolsun ausum, sana küsmek ne mümkün...Ben ünite bildirimimi de yapayım: edebiyat 1, sosyoloji 1, eklersen çok çok sevinirim...
Uppam bir baksana , aklımda sanki sen ede. tan daha öncede ünite bildirmiştin gibi kalmış ama şimdi 1 yazdım ilk kez :26:
Günaydın şekerim
Öyle ünite bildirip kaçacak mısın hemenNaber canım ? Nasıl gidiyor ? Üniteler 2 şer 2 şer geliyor yine
Ne zaman başlıyor staj tatlım ? O zaman çok sıkışıyorsun :26:
İyi ya bir ders bitmiş işte canım , hemen ekleyeyim de tablo şenlensin
Ben daha almadım kitaplarımı , boş boş oturuyorum
İyi ki sormuşsun canım ya , bende tablodaki biberonları değiştirmeyi unutmuşum onu farkettim :26: Küsecekti bana uppa hanım
O gün gazeli işlettik çok , okudun mu
Bu arada selamsızda oturuyorum gibi oldu,benden de kocaman günaydın öncelikle sana ausum, sonra herkese...
nisan başı başlayacak sanırım ablacım yada martın son haftası henüz duyuru yok
ben hiç adapte olamadım ders çalışmaya ya
niye böyleoldum bilmiyorum tatilden sonra zor geldi oturup ders çalışmak
birde bu dönem zor derslerde var
stajlarda zorlayacak baya
inşallah altından kalkabilirim
sen son hafta mı almayı düşünüyorsun kitapları
bence sana kargolasınlar hiç çıkma evden
ayy yok kaçırmışım
ya ben burda ingilizce4 özetlerini paylaşmadım mı konu olarakta sayfada da:26:
paylaştığım şeyi ben bulamıyorum millet nasıl bulsun
bir özet daha var onuda paylaşayım bari
Keşke staj başlamadan bu boş arada epey bir dersi bitirsen gözdem , diğer türlü çok sıkışırsın . Zaten hepi topu bir ay kaldı neredeyse sınava . Mart sonuna kadar stajsız çalışabilsen ne güzel olurdu değil mi
bir ses mi duydum ne
biri birşey mi dedi ders çalış mı dedi bana mı öyle geldi
evet ablacım gerçekten haklısın
tmm tmm artık toparlıyorum kendimi
her gün 2 ünite ekleticem inşallah
hahahahaha
abla yaa
hızır gibisin he
kayıp konuma cevap bile yazılmış ama benim ruhum duymuş mu ki
ben nerden buldum bu özetleri onu bile hatırlamıyorum şu an
kursa gitmiyorum facebooktaki ingilizce sayfasından almıştım sanırım ordaki özetleri yada bir arkadaş atmıştı
2 özet var işte
şimdi bu paylaştığım murat eğitimin ingilizce özeti
onuda ekleyeyim bari oraya
Yani gözdem madem aklın yolu bir , madem daha stajın başlamadı , en az 3 hafta var , sen her gün 2 ünite çalışsan ...Hiç olmazsa stajda kafan rahat eder.
Sen unuttun galiba staj zamanı nasıl ruh gibi olduğunuDers çalışmaya değil kafanı kaşımaya zor vakit buluyordun .
Hadi bakalım bitti gitti tembellik , şimdi ders zamanı
Paylaş paylaş canım , bende geçen dönem kalan birine vermiştim ing 3 ün özet çıktılarını .Çok kişinin duasını alıyorsun haberin ola
selam kızlar bende hala tık yok
saçlarımı mı yolacaksınız, dövecekmisiniz bi an önce yapın yoksa durumum vahim
Gazelim hoşgeldin...Ben de o tıktan istiyorum, çok ite kaka gidiyorum bir türlü adapte olamadım...Bugün biraz daha zorlayacağım bakalım, dağ gibi yığıldı üniteler, offff offf.