2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Türk takımı tabii ama benim takımım değil...Hmmm o zaman ben bir düşünüp size haber vereyim olur mu? Bu üzerinde düşünmem gereken bir konu çünkü...

Hayalet olmanın dayanılmaz hafifliğine vardım bende canım :KK1:

Ama çoğu kez açık giriyorum arada böyle kaçamaklarım oluyor tabii :KK1:

Sen beni örnek alma tatlım bak kaldı 1 ay 10 gün :KK52::KK52:

Evet ben yapıyorum , arzu eder misiniz sizde ?

sen edisin ausum, hayalet olman şart gibi accık....
ben hürüm :KK52: yeşil ışıkla dolaşırım ortalarda :KK60:
1 ay 10 gün mü :KK53::KK53: gürpp diye bişey oturdu boğazıma , naptın sen ausum, küt diye söylenir mi bu....
bugün ölürsem müsebbibi sensin :126:
ya şaka bi yana ben bugün başlıyım , valla paçalar tutuşacak benim, aus yetişşşşş diye çok ağlarım burda....:KK43:

sen edisin ausum, hayalet olman şart gibi accık....
ben hürüm :KK52: yeşil ışıkla dolaşırım ortalarda :KK60:
1 ay 10 gün mü :KK53::KK53: gürpp diye bişey oturdu boğazıma , naptın sen ausum, küt diye söylenir mi bu....
bugün ölürsem müsebbibi sensin :126:
ya şaka bi yana ben bugün başlıyım , valla paçalar tutuşacak benim, aus yetişşşşş diye çok ağlarım burda....:KK43:

Tutuş tabii senin tutuşma zamanın geldi de geçiyor bile :18:

Yap şöyle çizelgeni , çiziktirmeye başla :KK1: Gözünü açıp kapayacaksın gelmiş sınav vakti .

Ausum, madem renkli kartuşun yok; o zaman biberonları yeni nickimle değiştirir misin mümkünse? :KK34:

Herkese tekrar merhaba bu arada :)))

Ausum, madem renkli kartuşun yok; o zaman biberonları yeni nickimle değiştirir misin mümkünse? :KK34:

Tamam ne renk vereyim ablama :KK1:

Offf biberon yaaaa , dur dur bunu kısaltayım hemen offf uppacım yaaaaa :KK8:

auscum benden de bir 4 ünite düşebilirz birdaha 4 nezaman gelir artık kısmet :KK52::KK52:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

4 olmazsa 1 de olur bir daha ki sefere :KK1:

Gözdecim gazel sana göndermiş çizelge , ben özelden yazdım ona , nerde bu devlet nerde bu millet diye nerde bu çizelgeler diye de :KK52::KK52::KK52: O da yolladığını söyledi.

İyice bir bak bakalım kuzum mailini , araya köşeye sıkışmış olmasın :KK1:

Başladın mı bakayım bugün çalışmaya :KK6:

Aman idare etsin de iç açmasa da olur :KK1:

FF yoktur umarım , gerisi önemli değil.

Senin de yeni avatar yakıyor ortalığı :KK12:

Hatun güzelmiş .

Eeeee vizelere göre senin şuana kadar en az 10 ünite bildirmen gerekti kuzum , yavaş gördüm bu dönem seni :KK1:

Tişkür ederiimm.. :KK1::KK1: Hatun fenaa.. :nazar::nazar:
Yavaşım çok yavaşım, ağzım dikişli ablam 20liği çektirdim, hiç çalışasım yook. :KK50:

Tişkür ederiimm.. :KK1::KK1: Hatun fenaa.. :nazar::nazar:
Yavaşım çok yavaşım, ağzım dikişli ablam 20liği çektirdim, hiç çalışasım yook. :KK50:

Oyyy çok fenadır o 5-6 ay önce eşimin çektiler , dikiş attılar ona da , adam çekmedi söktü resmen demişti :KK52:

Geçmiş olsun kuzum :KK19:

biberonum ne yaptın sen yaa , ilk okuduğumda bu kim böyle sarı kırmızı ile tırlatmış kafayı diye düşünmedim desem yalan olur :KK60:
fena işlettin beni ama unutma bunu, yazdım biyere, fena dönüş yapıcam sana haberin olsun :KK9:
iyide biz bu nicke nasıl hitap etsek acaba, uppahalds'ım demek pek bi zor..uppam derim olur mu :KK60:
birde uppa uppa diyeince, aklıma uppa gangnam style geldi :KK62:

Son düzenleme:
biberonum ne yaptın sen yaa , ilk okuduğumda bu kim böyle sarı kırmızı ile tırlatmış kafayı diye düşünmedim desem yalan olur :KK60:
fena işlettin beni ama unutma bunu, yazdım biyere, fena dönüş yapıcam sana haberin olsun :KK9:
iyide biz bu nicke nasıl hitap etsek acaba, uppahalds'ım demek pek bi zor..uppam derim olur mu :KK60:
birde uppa uppa diyeince, aklıma uppa gangnam style geldi :KK62:

Ben de ne yalan söyleyeyim gazelim, daha ilk mesajdan saçımdan sürükler şimdi beni dedim ama sen pek bir sakindin bugün.:KK1: Bekliyorum intikamını, hakettim ne de olsa, ne desen haklısın.:)) Uppam de, ben çok alıştım, pek bir sevdim bu nicki...:KK16::KK16::KK16:

Ben de ne yalan söyleyeyim gazelim, daha ilk mesajdan saçımdan sürükler şimdi beni dedim ama sen pek bir sakindin bugün.:KK1: Bekliyorum intikamını, hakettim ne de olsa, ne desen haklısın.:)) Uppam de, ben çok alıştım, pek bir sevdim bu nicki...:KK16::KK16::KK16:

ben sana kıyabilirmiyim kuzum yaa :KK19:
hayırdır neden değiştirmek istedin, bir sebebi varmı?
birde bu uppahalds ne demek?? özel mi? :KK34:
melahat'lığım tuttu :KK9:

ben sana kıyabilirmiyim kuzum yaa :KK19:
hayırdır neden değiştirmek istedin, bir sebebi varmı?
birde bu uppahalds ne demek?? özel mi? :KK34:
melahat'lığım tuttu :KK9:

Gazelim, biberon nickiyle kimse beni ciddiye almıyor gibi geliyordu bana, sanki çocuk nickiymiş gibi...Onun için değişiklik talep ettim, sağolsunlar değiştirdiler. Hem de çok hızlı bir şekilde...Bu uppahalds da adımın izlandacaki karşılığı...O kadar uzun süre ne olsun diye düşündüm ki, sonunda ismimin anlamının farklı bir dilde olan şekline karar verdim. Ama bütün dillerde hemen hemen favori kelimesi kullanılıyor, ben de değişik olsun dedim bu oldu.:KK34:

Son düzenleme:
X