- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Gazelim, biberon nickiyle kimse beni ciddiye almıyor gibi geliyordu bana, sanki çocuk nickiymiş gibi...Onun için değişiklik talep ettim, sağolsunlar değiştirdiler. Hem de çok hızlı bir şekilde...Bu uppahalds da adımın izlandacaki karşılığı...O kadar uzun süre ne olsun diye düşündüm ki, sonunda ismimin anlamının farklı bir dilde olan şekline karar verdim. Ama bütün dillerde hemen hemen favori kelimesi kullanılıyor, ben de değişik olsun dedim bu oldu.
güzel ve manidar olmuş canım, güle güle kullan nickini
bana da hep çok mu oyun havasındasın diyorlar
oysa bu nicki oyun havası maksatlı bulmadım..kk ya üye olacağımda yazdığım hiç bir nicki kabul etmedi sistem, ne yazdıysam kabul etmedi, o esnada televizyonda bu şarkı vardı, bende yazayım nasılsa kimsede yoktur bu nick dedim
öylelikle bu oldu.. yoksa alakası yok oyunla havayla
İnternet bankacılığından sonuç alabildin mi ?
Ben her sene o şekilde yatırdığım için bankamatiklerdeki bu sorunla ilgili bilgim olmadı.
Kızlarrr , 5 gündür soğuk algınlığı ile mücadele eden Betül'den selamlar:2:
Ausum bana 3 ünite daha ekler misin böylece 1 dersim bitmiş olacak 3. ünitenin soruları da biterse nasip olursa
Beni de ekler misin?
Bölüm çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
Sınıf 2
Ünite sayısına bakar yazarım. Henüz kitapları almadım. Kitaplar aöf bürosuna geldi mi acaba?
Kızlar ben aslında eski sisteme göre 3e geçmiştim.
Yeni sistemde ilk dönemim. Ben ekranımda çıkan dersleri seçtim ama bunlar sanırım 3. sınıf dersleri. Ben 4 yıllık bölümden kaydımı sildirerek 2 yıllık diplomamı almak istiyorum. Bunun için de 120 kredi toplamam gerekiyormuş. Benim 3. sınıftan aldığım derslerle 120 krediyi tamamlıyorum. Böylece mezun olabilir miyim?
Bu yeni sistem hakkında azcık beni bilgilendir misiniz?
Bu aöf bürolarındaki insanlar da tam anlamıyla salaklar.. Doğru düzgün açıklayamıyorlar. Orada çalışıyorsanız bileceksiniz. Ben işimin her türlü gereğini bilirim. Bunlar insanı başından atmaya çalışıyorlar. Bana biraz bilgi verin lütfen. Ben 2 yıllık diplomamı almak istiyorum. Tek isteğim bu.
3. sınıf derslerimle 120 krediyi dolduruyorum bu dönem.. Eğer alabilirsem hemen alıcam 2 yıllığı. Yok alamazsam devam edicem 4ü bitirene kadar..Betülcüm geçmiş olsun kuzum .
Havalar çok dengesizdi ,şimdi de beklenen soğuklar geldi aman dikkat .
1 ders bitmiş bile ne güzel ya
Ön lisans diplomanı almak için gereken 120 krediyi 3. sınıf derslerini aldığında tamamlamışsan mezun olmana yeterli diye biliyorum ben .
Kitapları bende henüz almadım ama bir çok arkadaş aldı , yani büroda bizi bekliyorlar .
Listeye de ekliyorum adını , vize de çalışacağın ünite sayısını da yazar mısın ?
Gözdecim gazel sana göndermiş çizelge , ben özelden yazdım ona , nerde bu devlet nerde bu millet diye nerde bu çizelgeler diye deO da yolladığını söyledi.
İyice bir bak bakalım kuzum mailini , araya köşeye sıkışmış olmasın
Başladın mı bakayım bugün çalışmaya
Sağol canım benim, bence senin nickin de sana çok yakışıyor...Benim aklıma oyun getirmedi ilk gördüğümde de, uzun nickleri seviyorum ben, çok hoşuma gitmişti o yüzden ilk karşılaştığımda da...
Gazelim, biberon nickiyle kimse beni ciddiye almıyor gibi geliyordu bana, sanki çocuk nickiymiş gibi...Onun için değişiklik talep ettim, sağolsunlar değiştirdiler. Hem de çok hızlı bir şekilde...Bu uppahalds da adımın izlandacaki karşılığı...O kadar uzun süre ne olsun diye düşündüm ki, sonunda ismimin anlamının farklı bir dilde olan şekline karar verdim. Ama bütün dillerde hemen hemen favori kelimesi kullanılıyor, ben de değişik olsun dedim bu oldu.
Kitaplar büroya gitmiş. Alabiliriz..
Bu arada ben şuanda çeko 3'te oluyorum..
2 yazılmış
sağol ablacım benim için uğraşıp msj attığın için
için için nasıl bir cümle oldu yahu o oyle gözde abla görmesin
çizelgemi çıkarttım sağolsun gazelim hazırlamış yollamışda ben mailime baktıktan sonra yollamış o yüzden buraya yazmıştım
hemen o hevesle başladım çalışmayada sonrası fossssss
4 ünite bitti toplam
yani 1 ders
o kadarcık çalışabildim
eklermisin tabloya bomboş kaldı öyle
hızlanmam lazım benim artık
stajlar başlayınca zaten tersim dönücek
auscum kk. da not bulabilirmiyiz dersin. ing. kitap özetini arıyorumda:) bu arada nasıl maile geliyor liste bende isterim. ayarlardan mı açmak lazım.
daha 4 ünite bitti cancağızım:)
gazel ve benim gibi melahatlaraaçıklama yapılmış
değişikmiş valla hoşuma gitti
Düzeltiyorum .
Kitapların hayırlı uğurlu olsun , kaç ünite vizede ?
Ne zaman başlıyor staj tatlım ? O zaman çok sıkışıyorsun :26:
İyi ya bir ders bitmiş işte canım , hemen ekleyeyim de tablo şenlensin
Ben daha almadım kitaplarımı , boş boş oturuyorum
İng. 3 / 4 ünitelerini gözde paylaşmıştı .Onun dışında yok canım .
Oooo sende 4 lemişsin üniteleri.
Ne maili ne listesi , ne yazdığımı hatırlayamadım canım ya
Kız bi dur almadım daha kitapları :) Telefonla sordum emin oldum. Bu hafta içinde gidip alıcam. Bi an önce alıp çalışmaya başlamam lazım..
Acaba nasıl çalışıyorsunuz? Ünite ünite her şeyi okuyor musunuz?
Ben ilk 2 sınıfı istatistik ve matematik hariç geçmiş soruları tekrarlayarak geçtim..Acele ediyorum bir an önce motive olun , çalışın diyeParolamız FF yok
Evet ben üniteleri bir kez okuyorum , sonra da ünite sonu sorularını çözüyorum . Son hafta çalışıyorum genelde . Her gün bir ders
Daha düzenli çalışıp özet çıkaran arkadaşlarımız da var , onlarda son haftalarda özetlerden çalışıp tekrar yapıyor ve soru çözüyor bol bol .
Tercih senin