2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Herkese merhabaaaa :))))

Siyasete takıldım kaldım, bir türlü buralara uğrayamadım.:KK43:( Hemen ünite bildirimi yapayım, ausum, 1 ünite edebiyattan düşer misin, ondan da siftah yapayım dedim.:)))

Bir de atatürk aöf bütünleme sonuçlarım açıklandı, hepsinden geçmişim.:KK8::KK8::KK8: Darısı bahar dönemine, her iki bölümüm için...

Herkese merhabaaaa :))))

Siyasete takıldım kaldım, bir türlü buralara uğrayamadım.:KK43:( Hemen ünite bildirimi yapayım, ausum, 1 ünite edebiyattan düşer misin, ondan da siftah yapayım dedim.:)))

Bir de atatürk aöf bütünleme sonuçlarım açıklandı, hepsinden geçmişim.:KK8::KK8::KK8: Darısı bahar dönemine, her iki bölümüm için...

Maşallah.. :nazar::nazar:

Tebrik ederim ablacım.. :KK16:

Bir çizelge yapılıyormuş galiba, ben de uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı...Gazel Hanım'dı sanırım yapan, acaba ben de rica etsem kırmızı zemin üzerine sarı çizgili çizelge hazırlayabilir misiniz acaba?

gazel bacım unuttun mu sen beni yahu:KK52:
bir çizelge işimiz vardı hani:KK52:
bak sen çizelge yapmadın diyedün ders çalışmaya başlayamadım:KK53:
neyse bugün başlıyorum bu kadar yayılma yeter bana sonra deli dana gibi oluyorum:KK52::KK52:

Gözdecim gazel sana göndermiş çizelge , ben özelden yazdım ona , nerde bu devlet nerde bu millet diye nerde bu çizelgeler diye de :KK52::KK52::KK52: O da yolladığını söyledi.

İyice bir bak bakalım kuzum mailini , araya köşeye sıkışmış olmasın :KK1:

Başladın mı bakayım bugün çalışmaya :KK6:

Eeh idare eder pek iç açıcı değil ama :)

Aman idare etsin de iç açmasa da olur :KK1:

FF yoktur umarım , gerisi önemli değil.

Umarım ablacım.. :KK16::KK16:

Senin de yeni avatar yakıyor ortalığı :KK12:

Hatun güzelmiş .

Eeeee vizelere göre senin şuana kadar en az 10 ünite bildirmen gerekti kuzum , yavaş gördüm bu dönem seni :KK1:

Bir çizelge yapılıyormuş galiba, ben de uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı...Gazel Hanım'dı sanırım yapan, acaba ben de rica etsem kırmızı zemin üzerine sarı çizgili çizelge hazırlayabilir misiniz acaba?

Evet gazel arkadaşımız çok güzel çizelge yapıyor , daha düzenli çalışıyor arkadaşlar o çizelge ile .

Bu arada sizde çalışma grubumuza katılmak ister misiniz ?

herkese merhabaaaaa :KK3:
merhaba deyişime aldanmayın, zırnık ünite bildirimi yapmayacağım :KK60:
çünkü daha başlamadım :KK52:
hiç bana kızmasın aus hanım, üzüm üzüme baka baka kararırmış :63: ona baka baka serdim dersleri de çalışmayı da....:KK12:
bu arada aus hanım hayalet üye oldun sanırım, bana diyordun online görünmezsen fena yaparım diye, şimdi kendin mi yaptın :KK47:
çizerim bak, online görecem seni :nazar:

Evet gazel arkadaşımız çok güzel çizelge yapıyor , daha düzenli çalışıyor arkadaşlar o çizelge ile .

Bu arada sizde çalışma grubumuza katılmak ister misiniz ?

dileyene itina ile çizelge yaparım ausum, :KK14: ücret mücret yok, beleş :KK9:
sen ilanı yapıştır sağa sola ahretim, isteyene yaparım çizelge....:KK51:
ders isimlerini vemail adreslerini yazmaları yeterli...

Sanırım benim mesajımı görmediniz, ben de rica etsem kırmızı zemin üzerine sarı çizgili yapabilir misiniz acaba, ben koyu bir malum renklerin taraftarıyım. Ancak öyle motive olabiliyorum, acaba mümkün mü?

Gözdecim gazel sana göndermiş çizelge , ben özelden yazdım ona , nerde bu devlet nerde bu millet diye nerde bu çizelgeler diye de :KK52::KK52::KK52: O da yolladığını söyledi.

İyice bir bak bakalım kuzum mailini , araya köşeye sıkışmış olmasın :KK1:

Başladın mı bakayım bugün çalışmaya :KK6:

Aman idare etsin de iç açmasa da olur :KK1:

FF yoktur umarım , gerisi önemli değil.

Senin de yeni avatar yakıyor ortalığı :KK12:

Hatun güzelmiş .

Eeeee vizelere göre senin şuana kadar en az 10 ünite bildirmen gerekti kuzum , yavaş gördüm bu dönem seni :KK1:

ben özelden dün yazmıştım kendine ausum, haberi var zaten..teşekkür etti, maile bakmayınca görememiş..

Sana sormadan yapar yazamadım canım , arkadaş renkli süslü istemiş ya özel istek olunca :KK31:

Sanırım benim mesajımı görmediniz, ben de rica etsem kırmızı zemin üzerine sarı çizgili yapabilir misiniz acaba, ben koyu bir malum renklerin taraftarıyım. Ancak öyle motive olabiliyorum, acaba mümkün mü?

yapayım canım ama kırmızılı sarılı sözü vermeyim...uğraştırır gibi sanki...
siyah beyaz olmaz mı, o da türk takımı canım :21:
derslerini ve mail adresini özelden yaz...

herkese merhabaaaaa :KK3:
merhaba deyişime aldanmayın, zırnık ünite bildirimi yapmayacağım :KK60:
çünkü daha başlamadım :KK52:
hiç bana kızmasın aus hanım, üzüm üzüme baka baka kararırmış :63: ona baka baka serdim dersleri de çalışmayı da....:KK12:
bu arada aus hanım hayalet üye oldun sanırım, bana diyordun online görünmezsen fena yaparım diye, şimdi kendin mi yaptın :KK47:
çizerim bak, online görecem seni :nazar:

Hayalet olmanın dayanılmaz hafifliğine vardım bende canım :KK1:

Ama çoğu kez açık giriyorum arada böyle kaçamaklarım oluyor tabii :KK1:

Sen beni örnek alma tatlım bak kaldı 1 ay 10 gün :KK52::KK52:

Sayın Ausencia, sayfaya eklemeyi siz mi yapıyorsunuz acaba?

Evet ben yapıyorum , arzu eder misiniz sizde ?

yapayım canım ama kırmızılı sarılı sözü vermeyim...uğraştırır gibi sanki...
siyah beyaz olmaz mı, o da türk takımı canım :21:
derslerini ve mail adresini özelden yaz...

Türk takımı tabii ama benim takımım değil...Hmmm o zaman ben bir düşünüp size haber vereyim olur mu? Bu üzerinde düşünmem gereken bir konu çünkü...

Sana sormadan yapar yazamadım canım , arkadaş renkli süslü istemiş ya özel istek olunca :KK31:

aşk olsun senin sözün benim sözümdür ahretim, ayıpsın yani....:KK19: sormana bile lüzum olmaz bilmezmisin :KK16:
kırmızılı sarılı bi deneyeyim bakayım, olmazsa siyah beyaza kavil olacak arkadaşımız :KK14:

Hayalet olmanın dayanılmaz hafifliğine vardım bende canım :KK1:

Ama çoğu kez açık giriyorum arada böyle kaçamaklarım oluyor tabii :KK1:

Sen beni örnek alma tatlım bak kaldı 1 ay 10 gün :KK52::KK52:

Evet ben yapıyorum , arzu eder misiniz sizde ?

Çok isterim, yalnız bir ricam olacak, ismimin ilk harfini sarı, sonraki harfini beyaz, sonraki harfini yeşil yapıp aynı bu sıralamayla devam edebilir misiniz? Ben görsel algıya çok önem veriyorum da...

Çok isterim, yalnız bir ricam olacak, ismimin ilk harfini sarı, sonraki harfini beyaz, sonraki harfini yeşil yapıp aynı bu sıralamayla devam edebilir misiniz? Ben görsel algıya çok önem veriyorum da...

Yok ablacım bizde kartuş tek renk :KK52:

X