Evet bankamatikten. Hep hata veriyo. Yarın da son günü
evet canımvizede 12 ünitem var yani...Merhabalar , hoş geldin . 3 dersten 12 ünite vizede değil mi ? 24 toplam vize+final :44:
peki o zaman:13:
iyiyim canım sen nasılsın , daha kitapları almadım çalışmak için vakit var yaa daha
Benimde en kısa ünitem 20 sayfa, ben iş yerinde ders çalışabiliyorum ancak 7ye kadar burdayım ama bir telefon çalsa içeri biri girse dikkat hoop dağılıyor okuduğumu bile unutup tekrar başa döndüğüm oluyor birde patron burdaysa telefon konuşmalarından müziğinden televizyonundan kelime okuyamıyorum
Konsantre olabilsem sabahtan öğlene kadar 1 ünite biter aslında ama okurkende çok yavaştan alıyorum anlaya anlaya okuyorum tekrar yapmaya vaktim kalmayacak diye.. Önemli yerlerin altını renkli kalemle çiziyorum sonra da deftere geçiriyorum özet halinde. Yok yok umudum var olacak yazınca durumumun o kadar da vahim olmadığını farkettim
evet canımvizede 12 ünitem var yani...
İyiyim canım , bende daha almadım . Ama ders isimlerine bakınca biri hariç hepsine pek bir kanım kaynadı
İyiyim canım , bende daha almadım . Ama ders isimlerine bakınca biri hariç hepsine pek bir kanım kaynadı
Var tabii , umut olmaz olur mu ?
Akşam evde çalışabilsen aslında , çok daha kısa sürede çalışırsın .Biraz uykudan feragat istiyor sanırım , ben yapabilir miydim bilmiyorum ama sana eşimden örnek vereyim daha da umutlanBu yıl yüksek lisans diplomasını aldı hatta dün aldı , işi çok yoğun , iş yerinde ders çalışması gibi bir ihtimal söz konusu değil . Akşam 7 de evde olurdu , işte yemek faslı , oğlumuz var , onunla oyun , ayak üstü benimle ilgilenmiş pozları akşam 10 gibi odaya kapanırdı , gece 2 ye 3 e kadar çalışırdı . Ertesi gün 7 de ayakta . Zor bir dönemdi ama 91 ortalama ile diplomasını aldı dün , dedim ki çalışınca harbiden oluyor bu işler , düşün bir de bitirme tezi hazırlanıyor orada
Bizde şu 3-5 üniteye mi savaş açamayacağız
Tamamdır ekliyorum adını listeye
Evet bankamatikten. Hep hata veriyo. Yarın da son günü
Yok canım sabahtan akşama kadar ders değil seyahat acentasında çalışıyorumo kadar saat ders başında imkansız duramam olurum herhalde 24 ünde yirmi altı yaşıma gireceğim
Kenar parçalarını ayır onları yerleştirmeye çalış önce resme bakarak, köşeleri de birleştirdin mi çerçevesi tamaam :) o kadar zor değil inan başlasan bir bakmışsın bitmişmerak ettim şimdi adını yazarsan bir bakayım netten :)
Art puzzle peter motz lago maggiore 1000'lik
harcı mı :44: babamda bankadan yatıramamış atm den yada internetten yatırın demişler internet hesabından yatırdık
internet hesabından yatır canım yada olan birine söyle yatırsın parasını ona ver
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun diploması, böyle bir tempoda birde 91 ortalama saygılar
İstedikten sonra olmayacak şey yok 30 ünite neymiş hıııhh
aus ablacım beni de yazar mısın ? Maliye lisans 1. sınıf
gazel bacım unuttun mu sen beni yahu
bir çizelge işimiz vardı hani
bak sen çizelge yapmadın diyedün ders çalışmaya başlayamadım
neyse bugün başlıyorum bu kadar yayılma yeter bana sonra deli dana gibi oluyorum
genel muhasebe 2 kitabımda 7 ünite var ben kaç üniteden sorumlu olacağım ? İlk senem olduğu için bilmiyorum yarısına çalışmıştım ilk dönem ama hepsi 8 ünite idi ama şimdi bu böle çıktı kafam karıştıı yardım ederseniz çok sevinirim =)
Tekrar denicem bu gece. Yapamazsam netten yaparm. Teşekkr ederm
İnternet bankacılığından sonuç alabildin mi ?
Ben her sene o şekilde yatırdığım için bankamatiklerdeki bu sorunla ilgili bilgim olmadı.
canım yaaa kitapları p.tesi alsak olur dimiii
Olur eylülcüm olmaz mı , istersen sınava 3 gün kala al
iyi o zaman
napıyosun
Siyasette konu okuyorum , sen ne yapıyorsun bakalım ?
Tamam işte onca şeyi anlatırken ki amacım bunları duymaktı
Eliz tatlım hoş geldin , yazarım tabii ki ama geçen dönem neler yaptın sen ? Son aylar hiç gelmedin .
http://www.aofsinav.org/wp-content/uploads/2013/09/MALİYE-LİSANS-PROGRAMI.pdf
Vizede 1-4 , finalde 1-7 elizcim
Teşekkür ederim ablacım , evet giremedim son aylar hiç kusura bakmayın unutturdum da kendimi ama telafi edicem =)
Teşekkür ederim abla yardımın için :)