2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

merhabalaaaarrrr... yoğun ve yorucu hastane günlerimin ardından dün kaydımı oldum ve geldim 29 cici ünitem var kitaplarım muhteşem dergi gibiler çok sevdim kendilerini son kitaplarım olduğundan mıdır nedir..

Nerede bu topiğin ahalisi Kimse ders çalışmaya başlamadı mı daha ? Ben henüz kitaplarımı almadım diye konsantre olamadım

Vizeler ne zaman ki ben kitapları aldım üstü tozlanmaya başladı öylece duruyorlar gıcır gıcır

Vizeler ne zaman ki ben kitapları aldım üstü tozlanmaya başladı öylece duruyorlar gıcır gıcır

Daha bir parmak daha toz tutar seninkiler , bizim çalışmamıza daha var canım , 19-20 nisanda vizeler.

ohooo daha çok varmış abla ders neyin çalışmayız biz daha nisanın 10una kadar yolu var daha...

Bu sefer tövbeliyim arzucum , son haftaya bırakmayacağım , son iki haftaya bırakacağım

Süper babaanne nasıl oldu ?

Bu sefer tövbeliyim arzucum , son haftaya bırakmayacağım , son iki haftaya bırakacağım

Süper babaanne nasıl oldu ?

hahaha alemsin abla..

babannecik nasıl olsun cuma zorla ambulansı çağırıp postaladım hastaneye içmedi antibiyotiklerini düzenli tabikide enfeksiyon kapmış kıvranıyordu nefessizlikten hala gitmicem diye direniyordu kavga kıyamet gönderebildim.. çileden çıkartıyor insanı yav üç gündür yanındaydım biraz biraz toparlandı ama daha 10 gün daha burdasınız dedi doktorumuz yandık vallaha işimiz iş...

Bak sen inatçı da . Oooo 10 gün ne maceralarla döner şimdi hastaneden .Rabbim tez zamanda şifa versin bu arada ,ilaçlarını da düzenli alsın

Bak sen inatçı da . Oooo 10 gün ne maceralarla döner şimdi hastaneden .Rabbim tez zamanda şifa versin bu arada ,ilaçlarını da düzenli alsın

hem de ne inatçı... oda arkadaşımız alzheimer hastası ne makaralar dönüyo bizi bi görsen çokta tontiş bişi oropsileer ne yatıp duruyonuz oropsileeer diyo kuzenimle bana şakasına kopuyoruz yaa... karadenizli bide.. Allah yardımcısı olsun yakınlarınında işleri bizden daha zor onların..
çok sağol ablam benim Allah bin kere razı olsun rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin ailelerimizede bizlerede.. hemşireler düzenli getirince paşa paşa içiyor şindik

Az daha anlatırsan bir gece refakata geleceğim odalarına

Çıldırmak üzereyim yaa

vakıfbank ın 4 şubesini gezdim. Parayı yatıramıyorum. İşlem gerçekleşmiyomuşmuş.

naapıcam ben şimdi ?

ay noolur geel.. valla ömür uzatır bunlar hee... kırılıyoruz gülmekten zaten babannem surahi hanım gibi bişi o tipten zaten komik baksana

Eki Görüntüle 1010454

Hay Yaradana kurban , tam hayalimdeki babaanne. Ondan ne cevherler çıkar var ya arzu , potansiyel belli

Dün değirmenderedeydim , az daha yol alıp gelip ellerini öpeymişim olurmuş , ama aman bana da koca kadın zaten gidici bir de elimi öpüyor demesin

Çıldırmak üzereyim yaa

vakıfbank ın 4 şubesini gezdim. Parayı yatıramıyorum. İşlem gerçekleşmiyomuşmuş.

naapıcam ben şimdi ?

Banka ile görüştünüz mü ?

Biz aslında yoğuz..

Dur hele biraz zaman geçsin oklavamı alıcağım elime

Günaydın kızlar. Bende açıköğretimden edebiyat okuyorum son sınıftayim ama geçen seneden de dersim vardı bu dönem on derse giricem Allah yardımcımız olsun. Bende gelirim inşallah topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…