yürü git pis morfinli diyomuşum
valla güzel ne demek çok çekici bi müddet böyle kalsın bence avatarın
Vizeler ne zaman ki ben kitapları aldım üstü tozlanmaya başladı öylece duruyorlar gıcır gıcır
Daha bir parmak daha toz tutar seninkiler, bizim çalışmamıza daha var canım , 19-20 nisanda vizeler.
Daha bir parmak daha toz tutar seninkiler, bizim çalışmamıza daha var canım , 19-20 nisanda vizeler.
ohooo daha çok varmış abla ders neyin çalışmayız biz daha nisanın 10una kadar yolu var daha...
Bu sefer tövbeliyim arzucum , son haftaya bırakmayacağım , son iki haftaya bırakacağım
Süper babaanne nasıl oldu ?
hahaha alemsin abla..
babannecik nasıl olsun cuma zorla ambulansı çağırıp postaladım hastaneye içmedi antibiyotiklerini düzenli tabikide enfeksiyon kapmış kıvranıyordu nefessizlikten hala gitmicem diye direniyordu kavga kıyamet gönderebildim.. çileden çıkartıyor insanı yav üç gündür yanındaydım biraz biraz toparlandı ama daha 10 gün daha burdasınız dedi doktorumuz yandık vallaha işimiz iş...
Bak sen inatçı da . Oooo 10 gün ne maceralarla döner şimdi hastaneden .Rabbim tez zamanda şifa versin bu arada ,ilaçlarını da düzenli alsın
hem de ne inatçı... oda arkadaşımız alzheimer hastası ne makaralar dönüyo bizi bi görsen çokta tontiş bişi oropsileer ne yatıp duruyonuz oropsileeer diyo kuzenimle bana şakasına kopuyoruz yaa... karadenizli bide..Allah yardımcısı olsun yakınlarınında işleri bizden daha zor onların..
çok sağol ablam benim Allah bin kere razı olsun rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin ailelerimizede bizlerede.. hemşireler düzenli getirince paşa paşa içiyor şindik
Çıldırmak üzereyim yaa
vakıfbank ın 4 şubesini gezdim. Parayı yatıramıyorum. İşlem gerçekleşmiyomuşmuş.
naapıcam ben şimdi ?
Nerede bu topiğin ahalisiKimse ders çalışmaya başlamadı mı daha ? Ben henüz kitaplarımı almadım diye konsantre olamadım
aa hiçte bilepüü diyip tükürüğün buraya deniz dalgası gibi geldi akşam floş haber diye görürsün
ne pastası yapıcan eylül usta
Aynen yanıltıcıdır bence de..
Yazık tabi len..
ay noolur geel.. valla ömür uzatır bunlar hee... kırılıyoruz gülmekten zaten babannem surahi hanım gibi bişi o tipten zaten komik baksana
Eki Görüntüle 1010454
Çıldırmak üzereyim yaa
vakıfbank ın 4 şubesini gezdim. Parayı yatıramıyorum. İşlem gerçekleşmiyomuşmuş.
naapıcam ben şimdi ?
Biz aslında yoğuz..