2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

bence kesinlikle teyzesine benziyor canım bak teyzesine ne güzel incelik yapmış..
inş hep karşısına iyi insanlar çıkar

Bu da geçen annemin günü vardı günü olan teyze için yapmıştım,kedilli dilli pasta
İlk deniyorum hep orda burada yemiştim bide ben yapıyım dedim

Eki Görüntüle 1002189

Kıız senin için pastada koydum niye dönüpte bakmıyorsun
Hevim bana müsaade artık
Akşam belki giremeyebilirim girersem 9 gibi girerim ama yarın akşam 8-9da topik kapısında olurum

dolmam görmedim ya pastasını ayy ayyy ne tatlı yapmış kendi gibi şeker şey yaaa

tamam canım yarın buluşuyoruz aynı saatte aynı yerde bende çıkayım dolmam ütü yapacagım kocaman öpüyorum seni
görüşmek üzereeee

tatlım çok isterim eklemeni canım ... vizede sorumlu olduğum toplam unii sayısı 37 canım şimdi saydım bölümün aöf laborant ve veteriner sağlık tek. 1.sınıfım daha hiç baslamadım .çalışmaya dün aldım kitaplarımı

Asuneca benden kurtulus yok 2 unite daha ekler misin?not ortalamami yukseltip birinci donemden kalan 2 tane ff olmayan dersten kurtuluum diyorum

MERHABALAR,

Toplam 10 dersim var :18::18::18::18: ünite sayısı 41 diye hesapladım ama akşam tekrardan hesaplayıp bildirimini yaparım ablacım

bu 10 dersi vermem lazım :26:bölüm olarak yine kamu yönetimi 3/4 yazabilirsin .

Bu akşam bbaşlıyorum geçen dönem çok feci yayıldım rahatlıktı üzerimdeki ama bu dönem kesin vemrmem lazım . ne tembel kız diyorsunuzdur benim için

Son düzenleme:
Auscum ilk önce tebrik ediyorum seni hayırlı uğurlu olsun birinci olmuşsun
Kaç tane üniteden sorumlu olduğumu yazmamışım benimkinide tabloya ekleyebilirmisin sana zahmet..
Bu dönem tek ders alıyorum ya ondan sadece 4 ünite..
Çalışmayada bi ara başlıycam acele etmeme gerek yok nasıl olsa..

Ben daha kitaplarımı bile almadım

Sen yine iyisin .

Ekledim listeye , çalışmaya başlayınca bekliyoruz daha sık .

cnm toplam 34 ünite benimki gözüm korktu kitaplardaN...

Korkmasın korkmasın bu dönemde halledersin evvelallah.

Asuneca benden kurtulus yok 2 unite daha ekler misin?not ortalamami yukseltip birinci donemden kalan 2 tane ff olmayan dersten kurtuluum diyorum

Senden kurtulmak isteyen kim canım

Hadi bakalım bu çalışma temposu ile olmayacak şey değil dediğin

Dolmacım teşekkür ederim kuzum

Bu ara ilgilenemedim sayfamızla ama sizde iyice bıraktınız buraları

4 ünitenin nesine çalışacaksın yahu

Selam canım benim , azıcık tembel olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim

Bu dönem erken başla , sistemli git hepsi halledilir tatlım ya

Benim kafa durdu bu ara arkadaşlar , sanki her şeyi unuttum .

Ben şimdi parayı ödediğimde kaydımı yenilemiş oluyordum değil mi ? Büroya istediğim zaman gidebiliyordum sonra :44:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız

bugun kitaplarımı almaya gidicem.
9ünitem var

bişi sorucam ben birince dönem finallere girmediğim için hepsinden FF ile kalmışım. doğal olarak bu ortalamamı etkileyecek.
ikinci dönem not ortalama 2.00 üstünde olduğunda DD DC vs. geçiyordum ya, bu durumda benim için zor bir durum olacak değil mi ?

Benim kafa durdu bu ara arkadaşlar , sanki her şeyi unuttum .

Ben şimdi parayı ödediğimde kaydımı yenilemiş oluyordum değil mi ? Büroya istediğim zaman gidebiliyordum sonra :44:

Evet auscum parayı bankaya yatırdığında kaydını yeniletmiş oluyorsun..
Tabii ondan önce internetten ders ekle sil işlemi ondan sonra parayı bankaya ödeme
Büroya istediğin zaman gidebiliyosun fakat kayıt dönemi bitince haftasonu açık olmuyor bürolar..
Hani kitabı haftasonu alabilirim demiştin ya ondan dedim..

Merhaba kızlar,

Bugün kaydımı yeniledim ve kitaplarımı aldım, henüz kaç konum olduğunu bilmiyorum
Akşam eve gidince bir hesap yapacağım bakalım..
Bu kadar dersin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum
Düşündükçe aklımı çıldırıyorum

Asmunikal merhaba

işletme 3/4 dersleri alıyorsun yanılmıyorsam bende öyle ama bir şey anlamadım nasıl 9 üniten oluyor yahu :44::44: 9 ders mi yoksa:26:

daha baslamadım kızlar az şevk verin başlayayım ama işte çalışamıyorm eve gelincede yorgun geliyorum poffff

ne diyecemmmmmmmm

harcı yatırdım kaydımı yeniledimmm , kitapları almaya kimliğimle annem gitse oluyor muuuu :26::26:

bir tek yapmam gereken kitapları almak kaldı dimiiiiii

merhaba arkadaşlar
bende kaydımı yeniledim kitaplarımıda aldım hepsi tam çok şükür
ana baba günü gibiydi ama bankada büroda çok bekledim inşallah son bekleyişim olur
bu akşam çalışmaya başlıyorum hayırlısıyla inşallah çabucak biter gider

ne diyecemmmmmmmm

harcı yatırdım kaydımı yeniledimmm , kitapları almaya kimliğimle annem gitse oluyor muuuu :26::26:

bir tek yapmam gereken kitapları almak kaldı dimiiiiii

kitaplarını annen alabilir canım
bankaya parayı yatırınca kayıt yenilenmiş oluyor zaten tek yapman gereken kitapları almak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…