Kesinlikle öyle hevim çok değerliler ben onlara her fırsatta bişeyler gönderirim bak o da benim sevdiğim hoşuma gidecek şeyi biriktirip yollamış incelik bu yaşta başladı yeğenimde
Bize benziyor bu karakterle ama inşallah karşısına iyi niyetli bunu anlayacak insanlar ve arkadaşlar çıkar
Bu da geçen annemin günü vardı günü olan teyze için yapmıştım,kedilli dilli pasta
İlk deniyorum hep orda burada yemiştim bide ben yapıyım dedim
Eki Görüntüle 1002189
Kıız senin için pastada koydum niye dönüpte bakmıyorsun
Hevim bana müsaade artık
Akşam belki giremeyebilirim girersem 9 gibi girerim ama yarın akşam 8-9da topik kapısında olurum
Merhaba , katılmak ister misin çalışma sayfamıza , bu merhaba o demek mi yaniEğer öyle ise vizede sorumlu olduğun toplam ünite sayısını ekleyeyim ilk sayfaya
Selam lolisscim oooooo kitaplar alınmış çalışılmaya bile başlanmış
Bende daha gitmedim , önümüzdeki Cumartesi gideceğim .Hafta sonu açıktı değil mi :44:
Bende daha gitmedim , önümüzdeki Cumartesi gideceğim .Hafta sonu açıktı değil mi :44:
Güzel geçti dolmam , işler güçlerŞimdi de Yusufla saklambaç oynadık , nefes nefese kaldım , heh soruver bakayım
tatlım çok isterim eklemeni canım ... vizede sorumlu olduğum toplam unii sayısı 37 canım şimdi saydım bölümün aöf laborant ve veteriner sağlık tek. 1.sınıfım daha hiç baslamadım .çalışmaya dün aldım kitaplarımı
cnm toplam 34 ünite benimki gözüm korktu kitaplardaN...
Asuneca benden kurtulus yok 2 unite daha ekler misin?not ortalamami yukseltip birinci donemden kalan 2 tane ff olmayan dersten kurtuluum diyorum
Auscum ilk önce tebrik ediyorum seni hayırlı uğurlu olsun birinci olmuşsun
Kaç tane üniteden sorumlu olduğumu yazmamışım benimkinide tabloya ekleyebilirmisin sana zahmet..
Bu dönem tek ders alıyorum ya ondan sadece 4 ünite..
Çalışmayada bi ara başlıycam acele etmeme gerek yok nasıl olsa..
MERHABALAR,
Toplam 10 dersim var :18::18::18::18: ünite sayısı 41 diye hesapladım ama akşam tekrardan hesaplayıp bildirimini yaparım ablacım
bu 10 dersi vermem lazım :26:bölüm olarak yine kamu yönetimi 3/4 yazabilirsin .
Bu akşam bbaşlıyorum geçen dönem çok feci yayıldım rahatlıktı üzerimdeki ama bu dönem kesin vemrmem lazım . ne tembel kız diyorsunuzdur benim için
Benim kafa durdu bu ara arkadaşlar , sanki her şeyi unuttum .
Ben şimdi parayı ödediğimde kaydımı yenilemiş oluyordum değil mi ? Büroya istediğim zaman gidebiliyordum sonra :44:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
bugun kitaplarımı almaya gidicem.
9ünitem var
bişi sorucam ben birince dönem finallere girmediğim için hepsinden FF ile kalmışım. doğal olarak bu ortalamamı etkileyecek.
ikinci dönem not ortalama 2.00 üstünde olduğunda DD DC vs. geçiyordum ya, bu durumda benim için zor bir durum olacak değil mi ?
ne diyecemmmmmmmm
harcı yatırdım kaydımı yeniledimmm , kitapları almaya kimliğimle annem gitse oluyor muuuu :26::26:
bir tek yapmam gereken kitapları almak kaldı dimiiiiii
kitaplarını annen alabilir canım
bankaya parayı yatırınca kayıt yenilenmiş oluyor zaten tek yapman gereken kitapları almak yani