2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

süper bi tarifti
tez vakitte deniycem bunları

4 ayrı bürodan mı.
Yapma be ablam.. Sen çok zorlanmışsın geçen sene.

Evet canım , geçen asmunikal e de yazdım , İzmit , Yalova , Adapazarı bürolarından ben toparladım , en son sınava 2 hafta kala bulunmayan kitabı babam Antalyadan yolladı .

Yuh yani.

süper bi tarifti
tez vakitte deniycem bunları

Tamam canım yapınca sonucu bildir mutlaka .

Afiyet olsun şimdiden .

Uh bee..
Toparlanıyor mu ne şu aöf. Kitaplar bulunuyor, sıra pek olmuyor falan, ünitliyiz çoluğumuz çocuğumuz için..

Uh bee..
Toparlanıyor mu ne şu aöf. Kitaplar bulunuyor, sıra pek olmuyor falan, ünitliyiz çoluğumuz çocuğumuz için..

Bende ümitliyim azıcık ama azıcık Hiç anlamıyordum zaten , o bölüme giren öğrenci sayısı , o dersi alacak kişi sayısı belli , gidiyorsun kitap yok

Bende ümitliyim azıcık ama azıcık Hiç anlamıyordum zaten , o bölüme giren öğrenci sayısı , o dersi alacak kişi sayısı belli , gidiyorsun kitap yok

Aynen öyle..
Hani illegal yoldan edinilebilen bi kitap da değil. Her öğrenciye 1 tane. Kendi elleriyle veriyorlar.
Cimrilikten artık ne yapacaklarını şaşırmışlardı bi ara.. Birkaç kitap verip yolluyolardı.

Tabiki ausum yapınca mutlaka haber ederim sana
Zaten annem günden önce yap dene ondan sonra yapalım diyor

selam ben de geldim
türk dili ve edebiyatı-4 toplam 26 ünite 1 gitti

uçasım geldi sevinçten demek bizim lanet büro boş kitaplarda tam
ama üzgünüm aöf kayıt yaptırmıcam bu seferde sen beni bekle çünkü param yok

Vallahi 10 dk içinde aldım kitapları..
Normalde öyle bir kuyruk olurduk ki, Haseki'ya yaklaşırdık..

merhaba kızlar bende aöf veterinerlik tek. okuyorum

Merhaba , katılmak ister misin çalışma sayfamıza , bu merhaba o demek mi yani Eğer öyle ise vizede sorumlu olduğun toplam ünite sayısını ekleyeyim ilk sayfaya

selam ben de geldim
türk dili ve edebiyatı-4 toplam 26 ünite 1 gitti

Selam lolisscim oooooo kitaplar alınmış çalışılmaya bile başlanmış

uçasım geldi sevinçten demek bizim lanet büro boş kitaplarda tam
ama üzgünüm aöf kayıt yaptırmıcam bu seferde sen beni bekle çünkü param yok

Bende daha gitmedim , önümüzdeki Cumartesi gideceğim .Hafta sonu açıktı değil mi :44:

auscummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özledim kız seni vallaha bak...
naslsın canım yeşillenmişsin denk geldik ohhh iki lafın belini kıralım ya hu olmuyor böylee canımmm:13:

dolmammmmmmmmmmmmmm
sende yeşillenmişsin canım benim ohhh çok sevindim
canım nasılsın
hayırlı olsun kaydını yenilemişsin hiç sorma o para konusunu bende yaşadım öyle ama Allahtan arkamdaki amcadan bozuk para aldımda hallettim canımm...
eee ne var ne yok şekerimmm

auscummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özledim kız seni vallaha bak...
naslsın canım yeşillenmişsin denk geldik ohhh iki lafın belini kıralım ya hu olmuyor böylee canım

Hevim hoş geldin tatlımmm . Eeee gelmiyorsun ki hiç denk gelelim , bende özledim canım .

İyiyim canım , şimdi kalkıp temizliğe gireşeceğim , baba-oğul çıktı bizimkiler bugün köye gittiler .

Benden böyle yan, , senden ne var ne yok bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…