• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar merhaba nasılsınız? gelemiyorum iki gündür işyerinde çok yoğunuz vaktim olmuyor, birde eşimle limoniyiz biraz moralim bozuk... öyle işte, siz nasılsınız?

Kızlar merhaba nasılsınız? gelemiyorum iki gündür işyerinde çok yoğunuz vaktim olmuyor, birde eşimle limoniyiz biraz moralim bozuk... öyle işte, siz nasılsınız?

yoğun olduğunu farkettim canım .. yoksa gelirdin .. neyiniz var? yani niye bozuksunuz canım anlatmak istersen konuşalım ..

ben iyiyim çok şükür..

Allah rahmet eylesin ikisine de .. eltiler görümceler uzakta olsa da farketmez canım ..

nasıl gidiyor evlilik :31:

ben çok mutluyum geç evlenmişim diyorum.sıkıntı çekmedim hiç.yadırgamadım da.arada eltiler uzaktanda olsa can sıkıyo ama ben biraz fenayım:)))

hoşgeldinn isyan .. bakıyorum arasıra takip ediyorum ama sizin topik çok hızlı ilerliyo

yazılanlara yetişmek mümkün olmuyo bazen.. :1::1::1:

oo oo bu yavaşlamış hali... :9::9::9: sen nişanlı iken görecektin bizi..topik uçuyordu resmennn...ahh ahh o günleri özledimm:31::31::31:

Back