Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çilekk hasta mı oldunnn geçmiş olsun tatlım ama geçmeden bana şöyle kocaman bir sarılsana![]()
Oyyy minnoşum yirim seniii![]()
sarılma muhabbeti geçince dajavu oldumkıskaniim mi şimdi sizi haa
![]()
Ay canım benim, amin inşallah. Yok olmam sanırım, yani karşılığında ters bir durumda görsem, kararımda pişman olacağımı sanmıyorum.
En azından bazen iyilik yapmanında sadece iyilik yapmak için olması gerekiyor sanırım... Ne bileyim, Allah pişmanlığı yaşatmasın.
Ya ben istiyorum gelin-kaynana olmayalım, hep bunu arzu ettim, inşallah bundan sonra o da beni anlar.
Yoksa bana bir adım gelse ben 10 adım gitmeye üşenmeyeceğim... Yeterki beni anlasın...
Rabbim ona da sağlık versin, beni anlama gücü versin de, iyi anlaşalım hep...![]()
ben çok kötü bi insan mıyım neyim diye düşündürüyorsun ama işte karşımızdaki insanların tiyniytleri de çok öenmli bu konularda maaleef..
ilkay sen yılbaşı çkeilişimize katılmak istermsin biz konuşurken yoktun sen:44::44::44:
kıssskaaan kıssskaaann kısskaaann
Şaka minnoşum gel berii![]()
ben çok kötü bi insan mıyım neyim diye düşündürüyorsun ama işte karşımızdaki insanların tiyniytleri de çok öenmli bu konularda maaleef..
Ne kadar ekmek o kadar köfte diye bişeyde var canım benim belki onlar sana bir adım gelse sen de böyle koşa koşa giderdin..kötü olduğun anlamına gelmez ki buu..öyle düşünme..
Kızlar neden herkesler kayıp bu ara koptuk yahu
işler yoğunlaştı galiba .. bende birazdan çıkacağım .. sonrasında gelirim yine![]()
çilekçim sen nasılsın? ev mevzusu ne oldu sıkıntılar bitti inşallah ???
Kızlar neden herkesler kayıp bu ara koptuk yahu
Arada başka topiğe kayıyorum canım ondan ben pek görünemiyorum da, yine de size de laf yetiştirebiliyorum vallahi.işler yoğunlaştı galiba .. bende birazdan çıkacağım .. sonrasında gelirim yine![]()
Tamam canım, kendine dikkat et... Erken çıkıcaz ofisten sevinçliyim...![]()
![]()