• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hoşgelmişsiniiiz :31: geçmiş olsun çilek, bol bol mandalina ye, ben öyle atlattım, bademciklerim indi :9:
ilkay yoktun, neler yaptın :31:

benim günlerim güzel fakat yorucu geçiyor ev işleri iş hayatı derken bide misafirim eksik olmuyo ona bozuluyorum görümcem 2 hafta bende kaldı daha dün istemeye istemeye gitti evine...:))

ahh bana görümce demeyin ya :) daha nişanlıyım düğünüm ağustosta ama bana şimdiden sıkıntı veriyo.. herşeyin içinde olma isteği delirtiyo beni. herşeyi en iyi o biliyo(muş) ya.. sinir oluyorum. en kötüsü de nişanlım çok düşkün ablasına.. napıcam ben ya :(

ahh bana görümce demeyin ya :) daha nişanlıyım düğünüm ağustosta ama bana şimdiden sıkıntı veriyo.. herşeyin içinde olma isteği delirtiyo beni. herşeyi en iyi o biliyo(muş) ya.. sinir oluyorum. en kötüsü de nişanlım çok düşkün ablasına.. napıcam ben ya :(

çok ilginç yaa..ben de görümceyim de daha bir ne habersiz gitmişliğim vardır ne de uzun süre kalmışlığım..
bizde de aksine illa o beni çağırır ablacım nolur kal diye ya da gitmezsem bozuluyor..

herkes biraz düşünceli davransa sorun olmayacak aslında.:26:

günaydın ilkaycım nerelerdesin senn:26:

Günaydın beybi nerelerdesin..
Ben de adaçayım eşliğinde selamlıyorum..boğazım tehlike sinyalleri vermeye başladı ziraa:126:

hoşgelmişsiniiiz :31: geçmiş olsun çilek, bol bol mandalina ye, ben öyle atlattım, bademciklerim indi :9:
ilkay yoktun, neler yaptın :31:

merhaba kızlar .. dün evdeydim .. kafa tatili yaptım ve bugün yine işteyim :26: merak ettiğiniz için teşekkür ederim :31:

Back