- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar![]()
Günaydın beybi nerelerdesin..
Ben de adaçayım eşliğinde selamlıyorum..boğazım tehlike sinyalleri vermeye başladı ziraa:126:
geçmiş olsun canım çok soğuk yavv![]()
hoşgelmişsiniiizgeçmiş olsun çilek, bol bol mandalina ye, ben öyle atlattım, bademciklerim indi
ilkay yoktun, neler yaptın![]()
benim günlerim güzel fakat yorucu geçiyor ev işleri iş hayatı derken bide misafirim eksik olmuyo ona bozuluyorum görümcem 2 hafta bende kaldı daha dün istemeye istemeye gitti evine...:))
Çok soğuk ve işyerindeki klima bozukk..resmen ölüme terkedildim..
Çok soğuk ve işyerindeki klima bozukk..resmen ölüme terkedildim..
ahh bana görümce demeyin ya :) daha nişanlıyım düğünüm ağustosta ama bana şimdiden sıkıntı veriyo.. herşeyin içinde olma isteği delirtiyo beni. herşeyi en iyi o biliyo(muş) ya.. sinir oluyorum. en kötüsü de nişanlım çok düşkün ablasına.. napıcam ben ya![]()
günaydın ilkaycım nerelerdesin senn:26:
Günaydın beybi nerelerdesin..
Ben de adaçayım eşliğinde selamlıyorum..boğazım tehlike sinyalleri vermeye başladı ziraa:126:
hoşgelmişsiniiizgeçmiş olsun çilek, bol bol mandalina ye, ben öyle atlattım, bademciklerim indi
ilkay yoktun, neler yaptın![]()
noluyo bugün bee
ben de sıcak bir ofise gelirim diye ümit etmiştim..
ama bir geldim içeride bir esinti, kapı açılmış kağıtlar havada:18:
ve bıızzzz gibiiiii![]()
merhaba kızlar .. dün evdeydim .. kafa tatili yaptım ve bugün yine işteyim :26: merak ettiğiniz için teşekkür ederim![]()
İç sesim keyifsiz olduğunu söylüyor.
İç sesim keyifsiz olduğunu söylüyor.
haklısın canım ben de hissettim bunu,umarım iyidir ilkaycım..
pek keyifli olduğum söylenemez kızlar ama iyiyim yine de![]()
souvvenir, sen tupper temsilcisi misin ?
Yok canım değilim, Neden ki?