2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Tabi canımcım gerçekten eşim benim için bir nimet bu yardım konusunda.. benim asabiyetimi biraz törpülemem gerekecek..

Eşinin ailesi neden bu kadar müdahaleci davranıyor bu konuda?

Anlıyorum canım, sonuçta ağır geliyorsa kira elbette farklı bir daireye geçmek çözüm olabilir.
Kesenizi aşırı zorlamayacak birşey.. İnşallah hayırlısı olur...

İnşallah canım..Bizim adımıza çok fazla karar vermeye başladılar hiç sorma ama baştan biz taviz verdik sanırım

Tabi canımcım gerçekten eşim benim için bir nimet bu yardım konusunda.. benim asabiyetimi biraz törpülemem gerekecek..

Olabiliyor bazen, bende yersiz asabileşebiliyorum...
Özellikle eğer kafamda birşey varsa beni kurcalayan ve anlatmadığım, o zaman daha asabi oluyorum.
ters ve gereksiz çıkışlarımı fark edince eşimin gönlünü hemen alıyorum.
"Hayatım kusura bakma, yersizdi yaptığım tamamen benim hatam özür dilerim" o zaman herşey şeker gibi oluyor...
Ama eşimde aynı huyda, hatasını anladığı an özür diler...

İnşallah canım..Bizim adımıza çok fazla karar vermeye başladılar hiç sorma ama baştan biz taviz verdik sanırım

Eğer eşin seninle bu konuda hem fikirse sorun yok, beraber üstesinden gelirsiniz.
Çok fazla müdahale etmelerini engelleyebilirsiniz, fakat hem fikir değilse senin biraz daha işin zor sanıyorum.
Allah kolaylık versin...

Bende bu müdahaleci zihniyeti anlayamıyorum.
Eşim biraz fazla taviz veriyordu başlarda, bende bir gün sinirlenmiştim.
Ben nasıl kimsenin birşeyine karışamıyorsam, kimse de benim hiç birşeyime karışamaz diyerek köpürmüştüm...
Neyseki artık bu huyu bıraktı, kendi işimizi kendimiz biliyoruz...
Allah karışmalarına fırsat vermesin, zaten insanın kendi sorunları kendine yetiyor yeri geldi mi, bir de başkaları ile uğraşmak yıldırıyor resmen...

Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım...

Belkiii....
Allah'ın taktirine bırakıyorum, nasib kısmet...
Eh yaş oldu 31, daha ne bekleyeceğiz dimi... :26: :26:

ayy hadi hayırlısı olsun hakkınızda canım yaa, Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir yavrucak nasib etsin inşallah

Aynen öyle canım ..Allahtan eşim benden yana da biraz daha işler kolaylaşıyor..Bizim yerimize karar almaya kadar getirdiler olayı..Bu ev için 350 tl dediğim neyi nereye koyacağımıza kadar çizmişler o kadar eminler ki kabul ettireceklerinden..

ayy hadi hayırlısı olsun hakkınızda canım yaa, Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir yavrucak nasib etsin inşallah

Amin canım inşallah, Allah hayırlısını versin...

Zor bir durum ya, eşinden yana şanslısın o zaman... Allah hep böyle daim ettirsin...
Bazen malesef böyle fazla ileri gittikleri olabiliyor...

ay nişanlı kızlar başlığını okuyor ya biz burdayız ama

yani benim bircan'a küsmem hak yani, küstüm işte konuşmuyorum, 123 tıp

bircan hanıma ithafen

günaydın Kızlar.... Canım Krizsavar neden küstün nişanlı kızlar topiğine tıklamış bulundum sonra mail geldi 10dk. engelini bekledim ve sana msj attım hemen...:))) Özledim sizi mailinizi gördüm elifle senin çok mutlu oldum inan ki... Şiirini de okudum kesin bana yazdı dedim ve ardından bana yazdığınıda okudum ... Şimdi çok işim var gelicem ve telafi edicem....

işte asıl bu durumda oraya gitmek gelmez insanın, ne demek eşyaları nereye yerleştireceğinize kadar planlamışlar
dediğim gibi hem yakın, hem şimdiden bu kadar müdahil hem de bodrum kat.. zaten eşine de iş teklifi geldi.. bence doğru yer değil orası...
ve herkes de haddini bilmeli,Allahtan eşin yine senden yana.. çok üzgünüm ama bu konuda boşanma evresine gelenleri bile gördüm hem de daha dün öğrendim, bu kdar karışıldığı için o kararı vermişti Allah yardımcımız olsun hepimizin, huzurumuzu kimseler bozamasın inşallah..

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

Ah koalacım ne zor işlermiş..beni çok üzüyo böyle durumlar çünkü ailem kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamıştır şimdiye kadar..Şimdi taşınmak pahalıya patlayacak onu düşünüyorum..1.000 tl ye taşınıyomuş bizim gideceğimiz mesafeye..Birde bizim evde ocak-fırın-davlumbaz ve klima dahil bir evdi onlar da masraf..Bir de tabi bir kira peşin ve bir kira depozito olayı var 3-4 bin bir masraf olacak gibi görünüyor..tek gözümü korkutan bu sadece..

Canım gözünü korkutan 3-4 bin masraf olmasın, 3-4 bin masrafı hadi diyelim 4-5 ayda ödediniz. ama oraya tanışınınca hemen ayrılamayacaksınız, yine 1-2 yılı bulacak taşınmanız...
bi ev taşımanıza bile bu kadar karıştıklarna göre, o kadar yakın mesafede kimbilir nasıl karışırlar.. sıkıntı maddiyi aşar manevi olur, bence hiiiç girmeyin o taşınma işine... eşin şu iş teklifi konusunda ne diyor, gitmeyi düşünüyor mu ?

Düşünüyor benim dediğim taşınma iş teklifi gelen yere canımcım..gidelim diyor o da..Aslında gideceğimiz yerde ailesinin 2 tane dairesi var..

Allah muhafaza canım, ama doğru söylüyorsun.
Böyle durumlar boşanmaya kadar götürür, herkes dediğin gibi haddini ve yerini bilmeli.
En basitinden ben kendi anneme bile "ay şu koltuğu şurdan çekte şuraya koy, daha iyi olur" şeklinde karışamıyorum.
Karışmam da, desem annem o benim zaten birşey demez, fakat ne gerek var, artık orası kendi evi istediği gibi yaşasın.
Kaldı ki maddiyatına bile karışamam yani...

Bi zahmet benim evime, işme, kararlarıma da kimse karışmasın yani.
Ben bu görüşteyim... Kimsenin kimseyi yönetme hakkı yok, Allah herkese akıl fikir vermiş.
Bazen büyükler yol gösterme ile, yönetmeyi karıştırıyorlar...

Düşünüyor benim dediğim taşınma iş teklifi gelen yere canımcım..gidelim diyor o da..Aslında gideceğimiz yerde ailesinin 2 tane dairesi var..

ve teklif etmediler mi ya da öneri de bulunmazlar mı??

gerçi azıcık aşım kaygısız başım derim hep..bir şekilde kendiniz yapın sizin olsun..ne el karışsın ne aile..en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…