- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
souvvenırcım, önce özelden elife çekilişi istediğimizi içeren bir bildiri yapıyoruz..
sonra da isimleri yazıp kura çekilecek bu isteyenler arasında..hediye için bir alt limit üst limit yok sanırım..
herkes gönlünden kopanı, ileride tatlı bir hatıra şeklinde gönderecek..ben evde olmadığım için iş adresim uygundur.
çileğim sen daha iyi bilirsin ama , hem senin için hem de kocişinle daha az tartışmak adına daha iyi olmaz mı..
kimi erkekler bırak çamaşır toplamayı annelerinden su istiyor, sofra kurmayı bilmiyor..onu geçtim sofradaki tabağı almayı bilmiyor..
öğrenecek zamanla ama sen yeter ki hevesini kırma
Şimdi en başına gideyim konunun senin için..Benim evim 65 m2 ve 750 tl kira ödüyoruz evimiz sıfır ilk oturanlar biziz memnunuz ama fazla gelmeye başladı..kayınvalidem de kendisiyle aynı sitede ama kapıcı dairesi gibi olan bodrum katında 350 tl ye ev bulmuş ama oturulacak gibi değil..neyse biz düşündük ve oturmamaya karar verdik..sonra aile içine fazla müdahale olmaya başlayınca da biz oturduğumuz yerden 80 km uzaklıkta bi yerden teklif aldık biz derken eşim aldı tabii..o yüzden oraya gitmeyi düşünüyoruz..Düşünme aşamasındayız
Eşinin ailesi neden bu kadar müdahaleci davranıyor bu konuda?
Anlıyorum canım, sonuçta ağır geliyorsa kira elbette farklı bir daireye geçmek çözüm olabilir.
Kesenizi aşırı zorlamayacak birşey.. İnşallah hayırlısı olur...
Tabi canımcım gerçekten eşim benim için bir nimet bu yardım konusunda.. benim asabiyetimi biraz törpülemem gerekecek..
İnşallah canım..Bizim adımıza çok fazla karar vermeye başladılar hiç sorma ama baştan biz taviz verdik sanırım
Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım...
Belkiii....
Allah'ın taktirine bırakıyorum, nasib kısmet...
Eh yaş oldu 31, daha ne bekleyeceğiz dimi... :26: :26:
Eğer eşin seninle bu konuda hem fikirse sorun yok, beraber üstesinden gelirsiniz.
Çok fazla müdahale etmelerini engelleyebilirsiniz, fakat hem fikir değilse senin biraz daha işin zor sanıyorum.
Allah kolaylık versin...
Bende bu müdahaleci zihniyeti anlayamıyorum.
Eşim biraz fazla taviz veriyordu başlarda, bende bir gün sinirlenmiştim.
Ben nasıl kimsenin birşeyine karışamıyorsam, kimse de benim hiç birşeyime karışamaz diyerek köpürmüştüm...
Neyseki artık bu huyu bıraktı, kendi işimizi kendimiz biliyoruz...
Allah karışmalarına fırsat vermesin, zaten insanın kendi sorunları kendine yetiyor yeri geldi mi, bir de başkaları ile uğraşmak yıldırıyor resmen...
Bi bircan gördüm sankiii
ayy hadi hayırlısı olsun hakkınızda canım yaa, Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir yavrucak nasib etsin inşallah
Aynen öyle canım ..Allahtan eşim benden yana da biraz daha işler kolaylaşıyor..Bizim yerimize karar almaya kadar getirdiler olayı..Bu ev için 350 tl dediğim neyi nereye koyacağımıza kadar çizmişler o kadar eminler ki kabul ettireceklerinden..
ay nişanlı kızlar başlığını okuyor yabiz burdayız ama
yani benim bircan'a küsmem hak yani, küstüm iştekonuşmuyorum, 123 tıp
bircan hanıma ithafen
Aynen öyle canım ..Allahtan eşim benden yana da biraz daha işler kolaylaşıyor..Bizim yerimize karar almaya kadar getirdiler olayı..Bu ev için 350 tl dediğim neyi nereye koyacağımıza kadar çizmişler o kadar eminler ki kabul ettireceklerinden..
günaydın Kızlar.... Canım Krizsavar neden küstün nişanlı kızlar topiğine tıklamış bulundum sonra mail geldi 10dk. engelini bekledim ve sana msj attım hemen...:))) Özledim sizi mailinizi gördüm elifle senin çok mutlu oldum inan ki... Şiirini de okudum kesin bana yazdı dedim ve ardından bana yazdığınıda okudum... Şimdi çok işim var gelicem ve telafi edicem....
işte asıl bu durumda oraya gitmek gelmez insanın, ne demek eşyaları nereye yerleştireceğinize kadar planlamışlar
dediğim gibi hem yakın, hem şimdiden bu kadar müdahil hem de bodrum kat.. zaten eşine de iş teklifi geldi.. bence doğru yer değil orası...
ve herkes de haddini bilmeli,Allahtan eşin yine senden yana.. çok üzgünüm ama bu konuda boşanma evresine gelenleri bile gördümhem de daha dün öğrendim, bu kdar karışıldığı için o kararı vermişti Allah yardımcımız olsun hepimizin, huzurumuzu kimseler bozamasın inşallah..
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
Ah koalacım ne zor işlermiş..beni çok üzüyo böyle durumlar çünkü ailem kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamıştır şimdiye kadar..Şimdi taşınmak pahalıya patlayacak onu düşünüyorum..1.000 tl ye taşınıyomuş bizim gideceğimiz mesafeye..Birde bizim evde ocak-fırın-davlumbaz ve klima dahil bir evdi onlar da masraf..Bir de tabi bir kira peşin ve bir kira depozito olayı var 3-4 bin bir masraf olacak gibi görünüyor..tek gözümü korkutan bu sadece..
Canım gözünü korkutan 3-4 bin masraf olmasın, 3-4 bin masrafı hadi diyelim 4-5 ayda ödediniz. ama oraya tanışınınca hemen ayrılamayacaksınız, yine 1-2 yılı bulacak taşınmanız...
bi ev taşımanıza bile bu kadar karıştıklarna göre, o kadar yakın mesafede kimbilir nasıl karışırlar.. sıkıntı maddiyi aşar manevi olur, bence hiiiç girmeyin o taşınma işine... eşin şu iş teklifi konusunda ne diyor, gitmeyi düşünüyor mu ?
işte asıl bu durumda oraya gitmek gelmez insanın, ne demek eşyaları nereye yerleştireceğinize kadar planlamışlar
dediğim gibi hem yakın, hem şimdiden bu kadar müdahil hem de bodrum kat.. zaten eşine de iş teklifi geldi.. bence doğru yer değil orası...
ve herkes de haddini bilmeli,Allahtan eşin yine senden yana.. çok üzgünüm ama bu konuda boşanma evresine gelenleri bile gördümhem de daha dün öğrendim, bu kdar karışıldığı için o kararı vermişti Allah yardımcımız olsun hepimizin, huzurumuzu kimseler bozamasın inşallah..
Düşünüyor benim dediğim taşınma iş teklifi gelen yere canımcım..gidelim diyor o da..Aslında gideceğimiz yerde ailesinin 2 tane dairesi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?