2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aman bela ayı diye paniklionuz demi

kendimi korku filminde hissettim, sanki her yerden uyaranlar fışkırıyor :44: zaten kıyamet söylentisi de çıktı, eşim dalga geçiyor, mayalar hiç yanılmamışlar şimdiye kadar diye. tövbe tövbe

aman bela mela demeyin kızlar..

dün akşam kanepe de oturuyordum elimde çay bardağı ama kulplu olan hani biraz kupamsı olanlardan..
çayım bitti akrdeşim abla doldurayım mı dedi.ben de kalkmadan havaya uzattım bardağı..
neyse çayıl doldurmasıyla çat çut sesler gedli.2. bardağım bu arada , bardak soğuk değil..
ve sular fışkırdı, çattt ortadan ikiye bardakk:18:

kendimi korku filminde hissettim, sanki her yerden uyaranlar fışkırıyor :44: zaten kıyamet söylentisi de çıktı, eşim dalga geçiyor, mayalar hiç yanılmamışlar şimdiye kadar diye. tövbe tövbe

valla canım ben hiç takılmıyom çünkü kıyametin belirli alametleri var onlar çıkmadı daha Kuranda yazıyo sonuçta Allahtan başkasıda bilemez ne zaman kopcak

Hoşbulduk Canım Tanıştığımızaaa Çoook Çook Memnun oldummmmm

Ayyy Çok İyiyimm Bombaa Gibiyimm içim İçimee sığmıyorr Bugünnnn nedendirr Bilmiyorummmm heyuuu heyuuuuu:118::118::118:

hayırldır inşallah aman hep böle ol cnm inşallah

ya benimde değişik fikirlerim var o konu ile ilgili sölemicim ama sen naptın bu arada ???

Hoşbulduk Canım Tanıştığımızaaa Çoook Çook Memnun oldummmmm

Ayyy Çok İyiyimm Bombaa Gibiyimm içim İçimee sığmıyorr Bugünnnn nedendirr Bilmiyorummmm heyuuu heyuuuuu:118::118::118:

hayırdır beraycım bu ne enerjii :):)

Bana da oluyo öyle şeyler
Bardak çok olmuştur özelikle de misafir gelince.. Bir nebze bardağın çatlamasını anlayabilirim onu ama daha şaşırdığım bişey oldu
Ben kalın porselen kase ile pirinç ölçüsü alıyordum, musluğu az açtım ve soğuk suydu.. Kasenin altı yuvarlak dümdüz bi şekilde pat diye lavaboya düştü eşimde gördü şok olduk

Sıcak su değil birşey değil, pirinç ve daha yeni açtığım azıcık su ile gümledi :26:

göz varmış derler böle olunca:44::44::44:

kızlarrr hızınıza yetişemiyom işteyim bi yandna çalışıyom bi yandan yazılanları okumaya çalışıyom çok hızlı ilerliyo sayfalar hahha

oluyor canım oluyor...bir keresinde basta tabağının ortadan ikiye ayrıldıüğını bilirim servis yaparken düşün..:18:

göz varmış derler böle olunca:44::44::44:

evet , üzerimde bir ağırlık var cidden yaaa:26:
okutayım ben tontoş b.anneme bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…