- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
çok ısrar etmiştin gel kal diye
kalmaya geliyorum demesin
![]()
kız allah korusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ısrar etmiştin gel kal diye
kalmaya geliyorum demesin
![]()
kimseler yok ama ben yinede dayanamayıp kurabiyelerimi koymak istedimkocişime sürpriz
onun maçtan gelmesini bekleyemedim hüpletdim kenarlardan
![]()
çok güzel görünüyor canım ya! bizle de paylaşır mısın canım biz de kocişlerimize yapalım![]()
günaydınnnnnn
ilkaycım kurabiyeler süper görünüyorrrr gerçekten tam mutfağa gidip gelip atıştırmalık
ellerine kuvvet :)))
bende aynen bu şekilde tarçınlı fındıklı kurabiye yapıyorum o da böle minik minik çok ii oluyo
eşim bi tabağı bi oturmada yiyebiliyo![]()
aynen büyük kurabiyeler ziyan oluyo ama ufaklar atıştırmalık olarak ii oluyor
ben bisküvi kutusuna koyuyuorum aralarda birkaçtane çayın yanında atıştırıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...-kakaolu-islak-kurabiye-denenmis-resimli.html
tatlım buradaki tariften yaptım .. geçen sefer buradaki gibi biraz büyük yapmıştım dün daha küçük yuvarladım tek lokmalık olsun diye
çok güzel oldu![]()
geçenlerde bi tarifle kurabiye yapıyordum. 1- 3/4 un yazıyormuş. tarife de biri yorum yapmış ben yanlışlıkla 3,5 bardak un koydum diye. ben de ayy falan dedim. zaman geçti un faslına gelince ben de 3,5 bardak un koydum deli gibi.sonra onu farklı başka bi kurabişe çevirdim. olmadı falan diye üzüldüm baya. çikolata parçacıkları da koymuştum. piştikten sonra kocamla iş yerine yolladım birçoğunu. akşam bi geldi eşim, herkes sana selam söyledi; harika olmuş kurabiyeler. hepsi yumuldu falan dedi. eve gelince de kocam geri kalanının hepsini yedi
![]()
1-3/4 un ne kadar ediyor ya anlamadım![]()
ne güzel işte beğenmişler eline sağlık![]()
2'ye yakın 1.75 gibi ben öyle anladım en azından![]()
ayy kafam karıştı![]()
beni de hep tarife yorum yapan kız mahvetti.kafamı karıştırdı
kocam da diyor ki sen neden yorumları okuyorsun, tarifine baksana
![]()
sen ne anlamışsan doğru odurneyse öyle de beğenilmiş ama sen tarifteki gibi tekrar yaptın mı ? ben o gerçek halinide merak ettim
bu arada merak demişken hati nerede yaaa sürpriz neydi acaba![]()
gerçek hali daha yayvan bir şeydi ve sanırım daha yumuşaktı. unu fazla koyunca normal kurabiye gibi oldu. ben de tatlı sevmem, hamur bile açmışımdır ama hiç kurabiye yapmamıştım. ondan korkmuştum o zaman![]()
bayılırım kurabiyeye ve onun kokusunahamur nasıl açtın canım yaa maşallah
![]()