• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kimseler yok ama ben yinede dayanamayıp kurabiyelerimi koymak istedim :9: kocişime sürpriz :16: onun maçtan gelmesini bekleyemedim hüpletdim kenarlardan :56:

Eklentiler

• $IMG_3157 (640x427) (500x334).jpg
    $IMG_3157 (640x427) (500x334).jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 23

günaydınnnnnn

ilkaycım kurabiyeler süper görünüyorrrr gerçekten tam mutfağa gidip gelip atıştırmalık :1:

ellerine kuvvet :)))

bende aynen bu şekilde tarçınlı fındıklı kurabiye yapıyorum o da böle minik minik çok ii oluyo

eşim bi tabağı bi oturmada yiyebiliyo :1::1::1:

günaydınnnnnn

ilkaycım kurabiyeler süper görünüyorrrr gerçekten tam mutfağa gidip gelip atıştırmalık :1:

ellerine kuvvet :)))

bende aynen bu şekilde tarçınlı fındıklı kurabiye yapıyorum o da böle minik minik çok ii oluyo

eşim bi tabağı bi oturmada yiyebiliyo :1::1::1:

evet minikler daha iyi oluyor dediğin gibi mutfağa gidip geldikçe atıyoruz ağzımıza :9:
gece yatarken bile "kurabiye çok güzel olmuş ya" dedi :16:

:1::1: aynen büyük kurabiyeler ziyan oluyo ama ufaklar atıştırmalık olarak ii oluyor

ben bisküvi kutusuna koyuyuorum aralarda birkaçtane çayın yanında atıştırıyoruz

:1::1: aynen büyük kurabiyeler ziyan oluyo ama ufaklar atıştırmalık olarak ii oluyor

ben bisküvi kutusuna koyuyuorum aralarda birkaçtane çayın yanında atıştırıyoruz

daha farklı şeylerde yapmak istiyorum araştırmalara devam edeceğim :9:

geçenlerde bi tarifle kurabiye yapıyordum. 1- 3/4 un yazıyormuş. tarife de biri yorum yapmış ben yanlışlıkla 3,5 bardak un koydum diye. ben de ayy falan dedim. zaman geçti un faslına gelince ben de 3,5 bardak un koydum deli gibi. :9: sonra onu farklı başka bi kurabişe çevirdim. olmadı falan diye üzüldüm baya. çikolata parçacıkları da koymuştum. piştikten sonra kocamla iş yerine yolladım birçoğunu. akşam bi geldi eşim, herkes sana selam söyledi; harika olmuş kurabiyeler. hepsi yumuldu falan dedi. eve gelince de kocam geri kalanının hepsini yedi :9::9::9:

geçenlerde bi tarifle kurabiye yapıyordum. 1- 3/4 un yazıyormuş. tarife de biri yorum yapmış ben yanlışlıkla 3,5 bardak un koydum diye. ben de ayy falan dedim. zaman geçti un faslına gelince ben de 3,5 bardak un koydum deli gibi. :9: sonra onu farklı başka bi kurabişe çevirdim. olmadı falan diye üzüldüm baya. çikolata parçacıkları da koymuştum. piştikten sonra kocamla iş yerine yolladım birçoğunu. akşam bi geldi eşim, herkes sana selam söyledi; harika olmuş kurabiyeler. hepsi yumuldu falan dedi. eve gelince de kocam geri kalanının hepsini yedi :9::9::9:

1-3/4 un ne kadar ediyor ya anlamadım :9:
ne güzel işte beğenmişler eline sağlık :56:

beni de hep tarife yorum yapan kız mahvetti. :9: kafamı karıştırdı :9: kocam da diyor ki sen neden yorumları okuyorsun, tarifine baksana :9::9:

sen ne anlamışsan doğru odur :9: neyse öyle de beğenilmiş ama sen tarifteki gibi tekrar yaptın mı ? ben o gerçek halinide merak ettim :31:

bu arada merak demişken hati nerede yaaa sürpriz neydi acaba :9::9:

sen ne anlamışsan doğru odur :9: neyse öyle de beğenilmiş ama sen tarifteki gibi tekrar yaptın mı ? ben o gerçek halinide merak ettim :31:

bu arada merak demişken hati nerede yaaa sürpriz neydi acaba :9::9:

gerçek hali daha yayvan bir şeydi ve sanırım daha yumuşaktı. unu fazla koyunca normal kurabiye gibi oldu. ben de tatlı sevmem, hamur bile açmışımdır ama hiç kurabiye yapmamıştım. ondan korkmuştum o zaman :34:

gerçek hali daha yayvan bir şeydi ve sanırım daha yumuşaktı. unu fazla koyunca normal kurabiye gibi oldu. ben de tatlı sevmem, hamur bile açmışımdır ama hiç kurabiye yapmamıştım. ondan korkmuştum o zaman :34:

bayılırım kurabiyeye ve onun kokusuna :56: hamur nasıl açtın canım yaa maşallah :nazar:

1 paket margarin
4 çorba kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 su bardağı iri çekilmiş fındık
1 çorba kaşığı tarçın
alabildiği kadar un

tarçın hariç tüm malzelemeri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edip minik toplar yapıp dizin fırına

180 derecede kurabiyeler pembeleşinceye kadar pişirelim

biraz derin bir kaba yada kapalı büyük bir saklama kabına kurabiyeleri döküp

üzerine 1 çorba kaşığı pudra şekeri

sonra da 1 çorba kaşığı tarçını serpip

kurabiyelere buluyoruz ve soğutuyoruz

çok harika bir kurabiye çıkıyor.. fındık bol ise tadından yenmiyorrrr :1::1::1: soğusun öyle :1::1::1:

Back