ben nesfit yedimde ne oldu sanki, açlıktan ölebilirim
100 kilo canım eşim..Tosun dedim bir kez adı öyle kaldı şişkoşun..aşırı kilolu durmuyor ama etine dolgun diyelim..:122::122:
milföy hamurunu sevmiyoruz canım, çok yağlıben su böreği gibi kalın olsun yumuşak olsun istiyorum. baklavalık yufka yumuşak oluyor mu? deneyeyim ona göre :44:
benim tontişim (aman görmesin) de 100 kilo olmasa da doksanlarda geziyor sanırım, boyu var Allahtan belli etmiyor seninki gibi
afiyet olsun canım anlıyorum seni..
sabahtan beri o kadar çok işe koşturdum ki..yemek yemeğe zaman kalmadı.
etiform atıştırıyorum ben de,akşama özümleyiz o beni doyurur tek tesellim..
napayım bebişim, eğer fırında bişey yapıyorsam dakikasını ona göre ayarlayıp sonrada onunla ilişkimi kesmeliyimo sırada başka işlerime bakmalıyım
milföy hamurunu sevmiyoruz canım, çok yağlıben su böreği gibi kalın olsun yumuşak olsun istiyorum. baklavalık yufka yumuşak oluyor mu? deneyeyim ona göre :44:
100 kilo canım eşim..Tosun dedim bir kez adı öyle kaldı şişkoşun..aşırı kilolu durmuyor ama etine dolgun diyelim..:122::122:
Şekercim özün de seninle aynı şehirde miydi?
biz meşgul insanlarız
yok canım baklavalık yufka yumuşak olmaz,daha çok kat kat olur böyle çıtır çıtır ..
100 müboyu var demekki iyidir iyidir sen kilo alsan da çok göze batmaz
annemm hani nerede ucuzlamış.....sarev pamuk saten nevresim takımları ne kadar ucuzlamışama ben satenle ranforce arasında bir fark göremedim şimdilik :44:
bende bendeben nesfit yedimde ne oldu sanki, açlıktan ölebilirim
kızlar oturup şöyle 2 saat kpds çalıştım nevrim döndü..Gözümün önünde modals prepositions uçuyo
kolay gelsin canımoooww özünü görünce açlığı unutursun
Şekercim özün de seninle aynı şehirde miydi?
vayy çalışmaya başladın mı, harikasın
kızlar oturup şöyle 2 saat kpds çalıştım nevrim döndü..Gözümün önünde modals prepositions uçuyo
annemm hani nerede ucuzlamış.....
bende bendebir avuç yedim sütsüz 2si birarada ile ama kurt gibi açımmm
maşallah kuzuk..eniştennde ellerine sağlık benmki bişeyler yapar ama börek yapar mı bilmem ama bence kadın cilvesini kullanarak erkeğine bırak hazır yufkayı su böreği bile açtırır
owwwwwwww bu ne iddalı bir laftıbenide anacım doyurur şimdilik akşama ne yapalım
Öyle valla şekertoş benimki hemen yelkenleri suya indiriveriyoama yanlış olmasın ben bu durumu kullanmam çokk fazla.. o gönüllüce yapar çoğu şeyi günahını almayayım şimdi
bizim kocalar birbirine benziyorbenimki de kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği birlikte hazırlar birlikte kaldırırız, bulaşığa da yardım eder. öğlen çorbamızı o yapmış mesela zaten ennegram testimiz de aynı çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?