• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

$kislik_gelinlik_modelleri_2012_4-115.webpkızlar size beğendiğim gelinliği pc den yükledim ama bunun üst kısmını kapatmam lazım biras nasıl olur ki sizce

Cumburloop :27:

Elifcim Çağla Şikel askısı diye bi askı var
Bak istersen gayet şık bişey, ben tek omuzuma taktırmıştım
Ama pek kapattığı söylenemez :17:

bi bircan gelseydi :50: canım gelinlik bakmak istiyor. elifde de eylülde de tık yok gelinlik konusunda :33: gidip eve kendi gelinliğime mi baksam :44:

ayyy sanki o en son bakılacak şeymiş gibi geliyor bana..:9: gelinlik merakım hiç yoktur krizcim ..:27:

Eki Görüntüle 574314 kızlar size beğendiğim gelinliği pc den yükledim ama bunun üst kısmını kapatmam lazım biras nasıl olur ki sizce

nasıl kapatcan kuzumm:44: buradan bakınca hoş duruyor evet ama sanırım senin vücudunla olan örtüşmesi de önemli.
pek anlamıyorum gerçi kısa ve tımbıl bir gelin olucam ben bana nasıl modeller yakışır bakmadım henüz..:9:

krizsavar hala gelinliğe bu kadar ilgi duyuyor olman çok ilginç, içinde kalan bişeyler mi var:31:

kızlar bu arada ben 2 buçuk aylık evliyim:) yeni gelin sayılırım yanii dimi:) neyse aranıza yeni katıldım...

Back
X