• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Mrb arkadaşlar beni de yanınıza alın yeni üye oldum ama uzun zamandan beridir takip ediyordum forumu. Kendime ygun konu bulmaya çalışırken bu topiğe rastladım.Ben de burdayım artık.Hep beraber 2012 ye hazırlanalım 2012 bizim ve bebeğimizin yılı olsun inşallah...Başaracağımıza eminim :)

hoşgeldin aramıza... inşallah bebişine en kısa zamanda kavuşursunn:16:

Mrb arkadaşlar beni de yanınıza alın yeni üye oldum ama uzun zamandan beridir takip ediyordum forumu. Kendime ygun konu bulmaya çalışırken bu topiğe rastladım.Ben de burdayım artık.Hep beraber 2012 ye hazırlanalım 2012 bizim ve bebeğimizin yılı olsun inşallah...Başaracağımıza eminim :)

hoşgeldinn cicim benimm..aminn hepimiz için ii yıllar olsunn

kimseciklerrr kalmamışş en iisi bende çıkayım..kitap okumam lazım bayadır boşş bıraktımm:54::16:16::16::16::16::16:görüşürüzzz şekerler gece

heyyy blume... bist du in DE oder kannst du nur deutsch?? gel kiz gel.. hosgeldin...

hoşgeldin bebemm.. nası geçti günün..?
ben de temizlik yapmadımmm :57: yarına kaldı anlayacağınn.. :31:

ay ben kurtuldum o isten sükür.. ama tabiki sonsuza kadar degil :1::1: yarin yaparsin canim benim.. ben de napiimm, gittim dedigim gibi oldu, cocuk gelmedi :27: ciktim az bir seylere baktim sonra geldim :31::31::31:

Back
X